فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیروزواقعی در بیانات عرشی امام امت
🌹#امام_زمان
🗳#انتخابات
🖤#محرم
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
چون تو را
نوح است کشتيبان
ز طوفان غم مخور🌹
سلام صبح تان بخیر و شادی و برکت .
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
◾️فرارسیدن تاسوعای حسینی تسلیت باد.◾️
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
◾️فرارسیدن عاشورای حسینی تسلیت باد.◾️
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
◾️فرارسیدن سالروز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها تسلیت باد.◾️
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
✍#ویراستی
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
◾️فرارسیدن اربعین حسینی تسلیت باد.◾️
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
بسمه تعالی
گرچه بدلایلی ازادامه انتشار خاطرات منصرف شده بودم و چندماهی متوقف شد.لکن درپاسخ و به احترام تماس ،اظهار لطف و درخواست جمعی از دنبال کنندگان عزیز وگرامی کانال مبنی بر ادامه انتشار خاطرات، به شرط حیات و توفیق الهی،ان شاءالله تعالی به تدریج چندخاطره مهم اجتماعی را که انعکاس دهنده اخلاق درس آموز و نقش مرجعیت عالیقدر شیعه در حل معضلات شهری (حضرات آیات عظام سیستانی مدظله العالی و فاضل لنکرانی رضوان الله تعالی علیه) _ نمونه مصداقی فساد با پیچیدگی خاص آن از نحوه به تملک نامشروع درآوردن و مسدود نمودن چندین ساله یکی از خیابان های اصلی شهرتوسط چندنفر از شاغلین در ارگانهای حساس _ چرایی، نحوه پیگیری و احداث مجتمع(اردوگاه )پنجاه هکتاری ۱۵خرداد (حاصل بیش از ۳۶۰ روز عزیمت به تهران مشتمل برپرونده چهارجلدی) و دانشگاه فرهنگیان _چندین پرونده حساس انتخاباتی _ انتقال میدان میوه وتره بار از هسته مرکزی به خارج ازشهر _ نحوه کنترل و نظارت موثر بر حوزه اجتماعی، خدمات عمومی از قبیل مصادیق عینی نانوایی ها،بیمارستان ها،کشتارگاهها و... خواهد بود.
البته خاطرات بسیار مهمتری دارم که چنانچه از حالت حافظه فردی به مکتوب تبدیل شود، قطعا در زمره اسناد طبقه بندی با مهر سری و خیلی محرمانه قرار می گیرد که در حال مطالعه برای نحوه تدوین با حفظ مصلحت نظام مقدس اسلامی و ثبت آن در تاریخ هستم .
با این توضیح موکد که:
گرچه خاطرات مذکور به ظاهر از منظر حقیر می باشد لکن مطلقا و مطلقا هدف مطرح نمودن عملکرد و گزارش خدمات این سرباز کمترین نبوده و نمی باشد.
زیرا اولا عزیزانی که باحقیر آشنایی دارند، به خوبی مستحضر هستند که درمدت چندین دهه توفیق خدمتگزاری، هرگز شانی برای خودم قائل نبودم و ثانیا بعنوان خادم تاریخ مصرف منقضی شده خارج ازرده، هیچگونه نیاز و انگیزه ای برای مطرح نمودن خودم ندارم و درنتیجه، هرآنچه تقدیم می نمایم،صرفادربرگیرنده افزایش اطلاعات عمومی مخاطبین عزیز و بزرگوار و بیان تجارب کاربردی مدیریتی است.
✅کانال رسمی نصرت الله لطفی👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
🌺 فرصت گرانبهای فراحوزوی و فقهی ناشی از حضور ارزشمند و با برکت فقها،خاصه مرجعیت.
✅ پی بردن به اهمیت خاطرات موضوع این رویداد مستلزم بیان مقدمه ای هرچند به اختصار می باشد.
مقدمه:
درگذشته به مراتب بیش از دهه های اخیر،مدیران قم اغلب بی تدبیری درپیشبرد امور و بی کفایتی خودشان را به علما نسبت می دادند و به غلط و ناروا تصویر نابجا وناشایست از نقش علما ترسیم و بعنوان یک تهدید،علت عدم پیشرفت کارها را ،به آن جایگاه رفیع نسبت می دادندبه طوری که معمولا هر مدیر تازه وارد را با جمله" حواست باشه اینجا قم است" می ترساندند و گاهی عبارت "اینجا قم است " را به مرحوم شیخ انصاری نسبت می دادند و بعضی از پیشکسوتان اجمالا اینگونه نقل می کردندکه بعداز انتصاب رئیس جدید شهربانی،روزی درمحدوده چهارراه شهید غفاری فعلی،شیخ انصاری با رئیس شهربانی مواجه شده و میفرمایند شنیده ام تازه به قم آمده اید،درپاسخ بلی ایشان،میفرمایند آیا مسلمان هستید؟بلی حاج آقا.
پس نماز هم می خوانید،بلی حاج آقا
نماز صبح هم می خوانید؟ بلی حاج آقا
شیعه هستید؟ بلی حاج آقا
تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها را بلدی؟ بلی حاج آقا ۳۴مرتبه الله اکبر ۳۳مرتبه الحمدلله و ۳۳ مرتبه سبحان الله
حال به شما توصیه می کنم، ازفردا هرروز بعداز نماز صبح تسبیح را بدست بگیر و بجای ذکر،بگو اینجا قم است ، اینجا قم است، اینجا قم است،.....
صرف نظر از صحت و سقم این نقل قول و کم و کیف جزئیات آن،
بنظرحقیرچنانچه اصل ماجرا صحت داشته باشد نیز برای بیان اهمیت وارزش خدمت درحرم اهلبیت عصمت وطهارت علیهم السلام بوده است نه اینکه منظورمشکل اساسی و سختی کارکردن درقم باشد.
✅ نکته اول:
آنچه امروزه بعنوان تعزیرات حکومتی مطرح است،برای نخستین بار با درخواست نخست وزیر و موافقت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه باهدف کنترل وضعیت آرد و نان در دوره دفاع مقدس شکل گرفت و بعنوان تعزیرات آرد و نان زیرمجموعه فرمانداری ها مطرح بود وماهیت اداره و اداره کل نداشت،لکن به اقتضای شرایط بوجود آمده و کمبود بعضی از کالاها دربازار از قبیل روغن،قند و...،درسال ۱۳۷۳ مجددا با وظیفه نظارتی فراگیرتر فعال و بصورت رسمی و اداری درقالب ساختار سازمانی وزارت دادگستری احیا شد.
اولین کالایی که مشمول تعزیرات قرار گرفت، قند بود و برمبنای تصمیم اتخاذ شده درمرکز،تامین قند چندین استان غربی کشور ازجمله کردستان و کرمانشاه بعهده شهرستان قم بود. می بایست ازطریق بازرگانی شکر مورد نیاز واحدهای تولیدی تامین و پس ازتولید،درقالب سهمیه بندی صورت گرفته توزیع می شد.
بعنوان مثال: با هدف اطمینان بیشتر از نحوه تامین نیاز شهروندان قم،در مغازه های پیرامونی سه راه بازار و چندنقطه دیگر،قند باعاملیت و نظارت مجامع اموصنفی تولیدی و توزیعی بامسئولیت مرحوم حاج محمود وکیل و جناب آقای حاج محمدایرانی که عهده دار ریاست مجعین امورصنفی بودند توزیع و سود حاصل از آن نیز با اشراف مرحوم آیت الله سیدحسن دیباجی از طریق انجمن اولیا و مربیان اداره مرکزی آموزش و پرورش قم با مسئولیت آقای حاج محسن خلج صرف هزینه خرید پوشاک عید برای دانش آموزان بی بضاعت می شد.(در این رابطه به مصداق ضرب المثل زهر چشم گرفتن و یا اصطلاحا گربه را دم حجله کشتن، از سوی تعزیزات با مدیریت آقای امیر سهراب بیگ برای روسای مجمع تشکیل پرونده داده شد که موضوع بحث نیست و از ذکر جزئیات و روند موضوع امتناع می ورزم)
در آن سال ها تعداد قابل توجهی قند ریزی سنتی درقم دایر و فعال بود که محل استقرار آنها در ابتدای جاده اراک و بلوار امام رضا علیه السلام فعلی به سمت میدان ارتش کنونی و مجاورت قمرود بود.
با توجه به اینکه به لحاظ تقسیمات کشوری، قم شهرستان ارتقا نیافته به استان بود و حقیر نیز مدیریت امور اجتماعی و انتخابات فرمانداری قم را برعهده داشتم که امور اینچنینی ازقبیل اصناف،آرد ونان،بهداشت بعنوان شوراهای آرد ونان،بهداشت،تعزیرات و ... در حوزه کاری امور اجتماعی تعریف می شد.
✅ برحسب وظیفه،بازدیدی از واحدهای قندریزی تامین کننده نیاز قم و استان های غربی داشتم،ناباورانه متوجه شدم،اکثر قریب به اتفاق آنها فاقد شبکه آبرسانی بهداشتی هستند و برای تولیدات خودشان از آب غیربهداشتی و بعضا از آب جاری رودخانه استفاده می کنند و در نتیجه محصول تولیدی آنها غیربهداشتی و آلوده است.
در اولین اقدام ضروری و ضربتی،سهمیه شکر آنها را قطع و کارگاه ها را پلمپ کردیم و شرط برقراری مجدد سهمیه و فک پلمپ را خرید اشتراک آب بهداشتی شهری اعلام نمودم.
برای تسهیل خرید اشتراک نیز با مدیر اداره آب و فاضلاب مکاتبه و هماهنگی لازم را بعمل آوردم تا اولا هر درخواستی را به فوریت اجابت کنند و ثانیا هزینه اشتراک را تقسیط نمایند تا مشکل قندریزی ها در کوتاهترین زمان ممکن و به سهولت مرتفع شود و بتوانند تولید خودشان را ازسر بگیرند.
🔻ادامه مطلب را در پیام بعدی بخوانید👇
🆔@lotfi_ir
✅ بعداز برخورد به شرح فوق التوصیف با واحدهای تولیدی متخلف، متصدی یکی از واحدها با مراجعه به دفتر حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی رضوان الله تعالی علیه و شکوائیه، نزد مرجع عالیقدر ذهنیت منفی ایجاد کرده بود و مغرورانه خودرا فاتح عرصه قلمداد می کرد.
به سختی وقت ملاقات برای ادای توضیحات گرفتم و برای اینکه بتوانم سوء تفاهم بوجود آمده ناشی از گزارش یکسویه آن فرد نزد حضرت آیت الله فاضل لنکرانی را خنثی و در عین حال بعنوان یک وظیفه و تکلیف اولیه، حرمت مرجعیت را پاس داشته باشم،ایده ای به ذهنم رسید و آن را مبنای عمل قرار دادم و درنهایت نتیجه مطلوب را بنفع شهر گرفتم.
🟢 در آن سال ها،یکی از واحدهای زیر مجموعه وزارت بازرگانی،ادارات قند وشکر در شهرستان ها بود که ریاست اداره قند و شکر قم را برادری بنام آقای آقا گلی برعهده داشت.
ازآقای آقاگلی خواستم به اتفاق حقیر درآن دیدار حضور داشته باشد و نمونه ای از قند های آلوده تولیدی کارگاه متعلق به فرد مورد نظر را در لای دستمال کاغذی پیچیده و همراه خود بیاورد و هرموقع اشاره کردم،دستمال محتوی قند را از جیب کت خودش دربیاورد.
🔰 صلابت و متانت مرجعیت:
درموعد مقرر به محضرشریف مرجع عظیم الشان شرفیاب شدیم،آن بنده خدا هم مثل شاخ شمشاد و مغرورانه در محل ملاقات حضور داشت و حقیر به اتفاق رئیس قندوشکر هم علی الظاهر بعنوان عامل ظلم و تضییع حقوق تولید کنندگان بودیم، درحین توضیحات اولیه برای پذیرایی چای آوردند، طبق قرارقبلی که با آقای آقا گلی گذاشته بودم، هردو چای بدون قند برداشتیم، دراوج توضیحات حقیر و مطالبه گری آن بنده خدا با تداخل در بحث، حضرت آیت الله فرمودند "چای تان سرد نشود"سپس وقتی متوجه شدند قند برنداشته ایم، فرمودند قند برنداشتید؟ و این همان لحظه و تدبیری بود که مدنظرداشتم و منتظر آن بودم.
لذا بلافاصله به رئیس اداره قندوشکر اشاره کردم و قند لای دستمال کاغذی را از جیب کت درآورد، قندی به رنگ کاملا تیره با آلودگی مشخص،درپاسخ مرجع بزرگوار،عرض کردم ما قند داریم و آن قند کذایی را نشان دادم،تعجب کردند.
عرض کردم این نمونه قند تولیدی این آقا است که باید درقم و چندین استان غرب کشور که معین تامین نیاز آنها هستیم توزیع نماییم.
🟩 به محض ملاحظه آلوده بودن قند و روندی که درپیش گرفته بودم تا بدون هیچگونه حاشیه سازی و یا العیاذبالله عدول از مرز رعایت ادب و احترام محضرشریف، روشنگری نمایم، رنگ از رخسار فرد پرید و حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی قدس الله نفسه الزکیه با ناراحتی اورا را طرد و باعطوفت ومهربانی پدرانه حقیر را مورد تفقد بزرگوارانه قراردادند.
بعداز رویداد مذکور،دیگر متصدیان که منتظر نتیجه حاصل از پیگیری آن فرد بنفع خودشان بودند،مبادرت به خرید اشتراک آب بهداشتی شهری و شروع مجدد تولید مطلوب کردند.
این ماوقع به مصداق الخیر فی ما وقع، مقدمه و آغازی برکسب شناخت و اعتماد و سرانجام ، حل مشکل دیرینه یکی از مهمترین پروژه های حساس اجتماعی و عمرانی شهر با حمایت مرجع عالیقدرو اثبات عملی نفی فضای ناروای متعارف حاکم نزد مدیران و بیانگر فرصت بودن حضور بابرکت علما شد که در ادامه توضیح خواهم داد.
🔻ادامه مطلب را در پیام بعدی بخوانید👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir
🔰خاطرات مربوط به انتقال میدان میوه و تره بار،دربرگیرنده نکات مهم ،قابل تامل و نقش برجسته مرجعیت روشن ضمیر در موضاعات اجتماعی شهری.
مقدمه:
یکی از معضلات دیرینه ترافیکی هسته مرکزی شهر قم و راه بندان های زجرآور ناشی از تردد صدها کامیون و وانت بار مربوط به حمل و توزیع میوه به و از میدان تره بار واقع در پیرامون میدان شهید مطهری بود ، عزیزانی که دهه شصت و قبل ازآن را به یاد دارند،براین واقعیت واقف هستند. ضمن اینکه عرض کم خیابان خاکفرج سابق و ساختمان های احداث شده در حاشیه قمرود نیز مزید برعلت و تشدید کننده معضل بود.
بنابراین از همان سال های اولیه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی، اتخاذ تدابیر لازم برای حل مشکل، دغدغه جدی و دستور کار شهرداری و فرمانداری قم بود که اولین اقدام تعریض خیابان و توسعه آن همراه با تملک و تخریب واحدهای مسکونی مدنظر قرار گرفته و الحمدلله تا سال ۱۳۷۴ به سرانجام رسید که در جای خود بحث مفصلی است و از آنجمله موانع اجتماعی بوجود آمده راجع به تخریب مسجد واقع در طرح توسعه و... می باشدکه شاید نکات خواندنی تعجب برانگیز آن را در سرفصل مجزایی تقدیم نمایم.
دومین ایده به موازات تعریض خیابان ، انتقال میدان به خارج از شهر انتخاب شد که در همین رابطه سال ۱۳۶۸ محل فعلی واقع در جاده قدیم تهران انتخاب و حتی پیش فروش غرفه های در دستور کار برای احداث با انتشار آگهی در روزنامه کثیرالانتشار برمبنای هرغرفه چهارمیلیون تومان آغار گردید،لکن کسبه میدان هیچگونه اقبالی از خودشان نشان ندادند و تاسال ۱۳۷۲ فقط تعداد ۳۴ غرفه را افراد غیر میدانی بصورت نصف و نیمه پیش خرید کردند.
در بیان جدیت پیگیری طرح همین بس که جناب آقای احمدمهدی سلطانی معاون استاندار تهران و فرماندار قم مجدانه خود را مکلف به سرانجام رساندن طرح می دانست و آقای مهندس احمدیان را بعنوان مدیر پروژه منصوب و ایشان نیز موظف به ارائه گزارش یومیه به فرماندار گردید،مع الوصف تا پایان دوره فرمانداری جناب آقای سلطانی هم سرانجام مطلوبی حاصل نشد.
✅ بعداز تصویب لایحه استان شدن قم در اجرای رهنمود رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، اولین استاندار قم جناب آقای سید هاشم بنی هاشمی نماینده مردم شریف مشهد درمجلس شورای اسلامی بود که مهندس عمران و انسان بسیار سلیم النفسی بود لکن هیچگونه آشنایی با ویژگی های استان نداشت و برمبنای دیدار با مقام معظم رهبری مد ظله العالی قبل از عزیمت به استان و شروع به کار در جایگاه استاندار، اولویت اول کار خودرا به سرانجام رساندن طرح بهسازی اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها قرارداد، به طوری که در همان روزهای نخستین بعداز معارفه و قبل از انتخاب معاونین استاندار که هنوز ساختاراداری فرمانداری بود، موقتا کل امورمربوط به حوزه های اجتماعی را به حقیر و امور سیاسی _امنیتی را به آقای علیرضا فدائی تفویض فرمودند وقرار شد ضمن پیگیری امور، هرکدام از ما دو نفرگزارش کاملی از وضعیت موجود و فعالیت های آتی را به استحضار ایشان برسانیم و خودشان نیز با تشکیل کمیته ای با عضویت وزیر مسکن وقت و دو وزیر مسکن ماقبل، پیگیر تمام وقت مطالعه، تجهیز کارگاه و آغاز فعالیت جدی پروژه اطراف حرم شدند، از این منظر یکی از نکاتی که حقیر به جناب آقای مهندس بنی هاشمی عرض کرده بودم،ظرافت و حساسیت های مدیریت درقم ازجمله موضوع پروژه میدان میوه و تره بار و مقاومت صنف در برابر انتقال به خارج ازشهر بود.
برخلاف آنچه از زوایا و حساسیت ها و نفوذ هیات مدیره اتحادیه صنف میوه و تره بار گفته بودم، نیمه دوم سال ۱۳۷۵ جناب آقای استاندار در گفتگویی اخطار داده بود که تا ۲۲بهمن میدان باید به محل جدید انتقال پیدا کند و حال آنکه به قول معروف نه به داربود و نه به بار، زیرا حتی یک غرفه در میدان جدیدالاحداث آماده نشده بود.
درنتیجه: بلافاصله بعداز انتشار خبر اخطار و به عبارت دیگر تهدید،اعضای صنف در مسجد حضرت معصومه سلام الله علیها تجمع کردند.
استاندار از گزارش تجمع مطلع و تقریبا از برخورد متقابل غافلگیر شد، گفتم حقیر قبلا حساسیت موضوع را عرض کرده بودم، درپاسخ فرمود خودتان راه حلی پیدا کنید.
✅ اولین اقدام که به ذهن حقیرخطور کرد عبارت بود از استفاده از ظرفیت مردمی و تشکیل کمیته ای متشکل از معتمدین مورد وثوق برای پیگیری مردمی موضوع با کسب نظر موافق جناب استاندار بود و برای این منظور از پنج معتمد شامل:مرحوم حجت الاسلام لطیفی رئیس دفتر مرحوم آیت الله شرعی نماینده وقت مردم شریف ومتدین قم درمجلس شورای اسلامی و آقایان حاج علی آقا محمدی،حاج حسین معینی حاج محمود پارچه باف، حاج حسین خلج و رئیس مجمع اموصنفی توزیعی،مرحوم حاج محمود وکیل که آشنایی دیرینه باهمه آنها داشتم و برای هیات مدیره صنف هم شناخته شده و مقبول بودند دعوت به همکاری کردم و الحمدلله بزرگوارانه اجابت فرمودند.
🔻ادامه مطلب را در پیام بعدی بخوانید👇
🆔@lotfi_ir
سپس درجلسه ای به ریاست استاندار محترم،اعضای حقوقی کمیته نیز شامل:جناب آقای مهندس هادی وحید مقدم شهردار قم، جناب آقای حاج ابوالفضل براتی رئیس اتحادیه صنف میوه و تره بار و آقایان صالح کاظمی نیا مدیر کل سیاسی استانداری ،مرحوم رضا...معاون مدیرکل اطلاعات و حقیر انتخاب شدند.
ستاد مربوطه و به عبارت دیگر دبیرخانه نیز دفتر بازرسی، ارزشیابی و رسیدگی به شکایات استانداری در نظر گرفته شد که حقیر مدیریت آن را برعهده داشتم و این آغازی شد برای یک سال تلاش شبانه روزی بی وقفه با پیچیدگی های خاص مرتبط با آن که از باب رعایت اختصار صرفا دراین نوشتار به بیان کلیات چند مورد خاص اکتفا خواهم نمود.
‼️ قبل از توضیح کلیات که تقدیم خواهم نمود،در اهمیت و قابل تامل بودن موضوع و اقدامات کافی است فقط در این مطلب تدبر و تامل شود که:
الف_ کل مبلغ تهاتر شده درسال ۱۳۷۶ برای انتقال بارفروشان اصلی، سه میلیارد و پنجاه میلیون تومان است.
ب _برای پرداخت حق کسب و پیشه صرفا خرده فروشان که کمتر از پانصدمیلیون تومان نیاز بود و شهرداری تامین نکرد،باگذشت بیست و هفت سال یعنی ازسال ۱۳۷۶ تاکنون (۱۴۰۳) اولا موفق به تملک مساحت حداقلی خرده فروشان نشده اند و ثانیا به گفته خودشان برای حق کسب و پیشه همین خرده فروشان از سال ۱۳۹۸ تا حالا بیش از پنجاه و پنج میلیارد تومان پرداخت کرده اند و برای باقیمانده آن نیز باتصویب شورای شهر،درسال جاری پنجاه میلیارد تومان ازبانک شهر وام گرفته اند.!!!!!
گرچه با اطلاع دقیق از جزئیات، مطلقاتعداد پلاک و مساحت تملک شده ادعایی حضرات را واقع بینانه منطبق براسناد دراختیار خودشان نمی دانم و با هدف دفاع از بیت المال مسلمین و موقوفه ولی نعمتمان خیرخواهانه و دلسوزانه واینکه انجام وظیفه نموده و یا حداقل بعنوان مطلع دقیق از تمامی زوایا از خودم رفع تکلیف نموده باشم،مراتب را به مسئولین محترم ذیربط اعلام نموده ام لکن ترتیب اثرندادند که درانتها چرایی مغایرت را توضیح خواهم داد.
ضمن اینکه در اثر همین تعلل، از سال ۱۳۷۶ کل پروژه زمین حدود دوهکتاری موقوفه حضرت معصومه سلام الله علیها بلا تکلیف مانده است.
🔻ادامه مطلب را در پیام بعدی بخوانید👇
🆔https://eitaa.com/lotfi_ir