✅✅✅✅✅✅✅✅
#تربیتی
#باز_دوباره
💢 واژه⚡️باز دوباره⚡️پرتکرار توسط والدین؛ اما بی استفاده و ویران گر:
🔅باز دوباره ریختی
🔅باز دوباره رفتی
🔅باز دوباره آمدی
🔅باز دوباره کارتو تکرار کردی
🔅باز دوباره حرف بی جا زدی
🔅باز دوباره ... شدی
🔅باز دوباره ... بودی
✔️ متاسفانه بسیاری از والدین در روش تربیتی خود بیشتر بر نهی کردن و انجام ندادن تاکید میکنند؛ حال آنکه آنان میتوانند بسیاری از رفتارهای درست را پیش از آنکه کارشان به نهی کردن برسد، به کودک بیاموزند.
✔️ به شکلی عجیب این والدین هیچگاه توضیحی منطقی و درست برای انجام ندادن کارها برای کودکان مطرح نمی کنند و تنها به نصیحت و سرزنش می پردازند
❣❣https://eitaa.com/lvatan❣❣
🌞 الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی ❤️
🌞 به خاطر همه چیزش:
🌞 تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند ❤️
🌞 تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاست ❤️
🌞 تو را شکر برای #عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم ❤️
🌞 تو را شکر برای رشد و پیشرفتی که در کار و زندگی و شخصیتم روزیم می گردانی .
🌞 خداوندا برای روشنایی روز که در آن کار میکنم و برای تاریکی شب که در آرامش آن میآسایم، شکرگزارم ❤️
ســــ🤚ــلام 🌸
صبح بهاری تون بخیر 🦋
لحظاتتون پر از آرامش و برکت 💎✨
#خیانت
🔻 دلایل آغاز خیانت زناشویی:
۱- جذب شدن به یک رابطه فرا زناشویی برای داشتن یک #رابطه_جنسی جدید و متنوع، که بیشتر در مردان است اما برخی از زنان نیز به دور از این مورد نیستند
۲- صمیمیتی که در بین زوجین به رکود می رسد و زن یا مرد به دنبال این صمیمیت در خارج از زندگی زناشویی می گردند.
۳- پورونوگرافی و دیدن فیلم های مستهجن میزان خیانت زناشویی را بالا می برد.
۴- جامعه در مورد مسائل جنسی سکوت و پنهانکاری میکند. این مخفیکاری به شیوع روابط خارج از زناشویی دامن میزند.
۵- بیشتر زوجین باطن زندگی خودشان رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه می کنند.
۶- گاهی فرد بیوفا برای اجتناب و دوری از تعارضات زندگی زناشویی که باید آنان را به شکلی منطقی حل کرد به سمت روابط خارج از زناشویی می روند.
۷- سندرم «آشیانه خالی» هم می تواند یکی از گزینهها باشد. زوجین بالای ۴۰ – ۵۰ سال، بعد از ازدواج فرزندان و تنها شدن در خانه به فکر انتقام از یکدیگر میافتند و سالهای را که به واسطه فرزندان کنار هم بودن را تحمل کردند را به یاد آورده و اکنون را برای انتقام فرصت می دانند.
۸- یکی دیگر از دلایل، رفتارهای ناپخته طرف مقابل است که روانشناسان در آموزش روانشناختی در طول جلسات درمانی و زوجدرمانی بر این مورد مهم تمرکز میکنند.
۹- اختلالات جنسی نیز یکی از موراد بیوفایی زناشویی میباشد. این اختلالات به راحتی درمان می شوند اما چون زوجین آگاهی از این درمانها ندارند، دچار مشکلات دیگری نیز میشوند
❤️❤️❤️https://eitaa.com/lvatan❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین راه برای آسودهتر زندگی کردن
#کلیپ
استاد پناهیان
🌺🌺🌺https://eitaa.com/lvatan❣
❤️💍❤️
🔰 رازو رمز #ازدواج_موفق
✍️ ازدواج یك پدیده اجتماعی است. بدون تردید انتخاب همسر یكی از مهمترین تصمیم ها در طول زندگی ماست و در حقیقت همه هیجانات، تولید مثل، تربیت نسل آینده، درآمد، مسئولیت، تامین نیازها و چالش های آینده زندگی ما به آن بستگی دارد.
زن و مرد به عنوان مكمل یكدیگر بسیاری از نیازهای روانی- اجتماعی هم را برآورده می كنند. و سه دلیل عشق، مصاحبت و دستیابی به انتظارات و توقعات برای ازدواج مطرح است و توجه به این نكته كه هر اندازه انتظارات و توقعات دختر و پسر قبل از ازدواج و در زندگی زناشویی واقع بینانه تر باشد، زندگی زناشویی موفقیت آمیزتر خواهد بود.
همچنین پژوهش ها نشان می دهد كه تا حدود زیادی خوشبختي و موفقيت درازدواج يا عدم موفقيت در ازدواج زن و مرد را از ابتدای زندگی می توان پیشگویی كرد و به بیان دیگر بسیاری از مشكلات آن ها قابل پیشگیری خواهد بود. به همین جهت امروز، "آموزش مهارت هاى پیش از ازدواج" زوجهای جوان یك ضرورت مسلم تلقی می شود.
هر اندازه دختر و پسر اطلاعات بیشتری در جهت شناخت خود و همسر آینده شان داشته باشند و ملاك های معقول تری را برای انتخاب همسر در نظر بگیرند، در زندگی زناشویی خود با مشكلات و ناسازگاری های كمتری مواجه خواهند بود
✔️ ملاك های ازدواج های موفق یا خوشبخت را می توان چنین خلاصه كرد:
1️⃣ برخورداری از علاقه های مشترك
2️⃣ داشتن فعالیت های مشترك یا سرگرمی های مشترك
3️⃣ اظهار محبت نسبت به همدیگر
4️⃣ اعتماد داشتن به يكديگر
5️⃣ موفقیت در روابط جنسی
6️⃣ داشتن زمینه های خانوادگی همسان يا مشابه
7️⃣ احترام به عقاید و دوستان و آشنایان همدیگر
✔️ یک نکته مهم:
✍️ هرکس طبیعتا مایل است همسری برگزیند كه بیشتر همسان او باشد تا ناهمسان با او. همسانی دو فرد نه تنها آنها را به سوی یكدیگر جلب و جذب می كند، بلكه پیوند و وصلت ایشان را استوارتر می سازد. هر اندازه فرد با همسر خود وجود اشتراك فرهنگی بیشتری داشته باشد، برای سازگاری با او آماده تر است و با اختلافات كمتری مواجه می شود.
هر چقدر در انتخاب همسری با مشابهات بیشتر ذاتی و اكتسابی تلاش كنیم ولی بازهم زن و مرد تفاوت های بسیار چشمگیری با یكدیگر خواهند داشت كه باید یاد بگیرند با این تفاوت ها زندگی كنند و ثمره این زندگی یك ازدواج شاد و رضایت بخش باشد.
❤️❤️❤️https://eitaa.com/lvatan❣
💞💞💍💍💞💞
✅ 4 «میم» تضمین کننده یک #ازدواج_موفق
به باور تمام روان شناسان و مشاوران خانواده در #انتخاب_همسر باید 4 «میم» مهم در نظر گرفته شود از جمله:
🌀 میم اول: مشاهده
مشاهده یعنی این که برای انتخاب همسر خوب مشاهده کنید، ظاهر طرف مقابل را بررسی کنید، شکل و حرکات، شیوه گفتار و رفتار ظاهری او را به عنوان شرط اول بپذیرید زیرا بارها اتفاق افتاده است که زن و شوهری جوان به مرکز مشاوره ای مراجعه کرده اند و به طور مثال شوهری بعد از چندین ماه زندگی مشترک گفته است: من زن قد بلند می خواستم و خانمم قدش کوتاه است یا اندازه بینی و فرم دندانهای او مطابق سلیقه من نیست یا خانمی گفته است که شوهرم نمی تواند در جمع صحبت کند، خوب لباس نمی پوشد و از این قبیل نظرها، بنابراین افراد در جلسات #خواستگاری تا حدی که اسلام اجازه داده است باید مشخصات ظاهری و رفتاری طرف مقابل را ببینند و بپسندند.
🌀 میم دوم: مصاحبه
مصاحبه یعنی این که 2 نفر باید خوب با هم صحبت کنند و درباره نکات مثبت و منفی یکدیگر و مسائل مهمی که در تاریخچه زندگی هر کدام وجود دارد، از یکدیگر سوال کنند. بیماریهای خاص، محل سکونت، آینده و این که می خواهند کار کنند یا شغل شان چه باشد، نحوه تربیت فرزندان و درباره مسائل دیگری که ممکن است پیش بیاید صحبت کنند و در چندین جلسه خواستگاری و با اطلاع و نظارت #خانواده ها، دختر و پسر با هم دیدار و گفت و گو داشته باشند تا نسبت به هم شناخت بیشتری پیدا کنند.
🌀 میم سوم: مکاشفه
مکاشفه یعنی دختر یا پسر به قصد تحقیق و بررسی از زندگی اجتماعی طرف مقابل پرسش کنند از مدرسه، محل کار، محل سکونت، دانشگاه و... تا ببینند وجهه اجتماعی او چگونه است. برخوردش با مردم در اجتماع چطوری است. مثلا فردی که با هیچ فردی ارتباط ندارد و دوست صمیمی هم ندارد شاید دچار بدبینی باشد یا اختلالات دیگر که بهتر است همان ابتدا با پرسیدن از افراد مختلف چهره اجتماعی او بهتر شناخته شود.
🌀 میم چهارم: مشاوره
باید پذیرفت که امروزه دیگر اهمیت مشورت کردن و مشاورههای قبل از ازدواج بر هیچ فردی پنهان نیست. علاوه بر مشورت با بزرگ ترها و استفاده از تجربه آنها باید بدانید که در جلسات مشاوره بر اساس تخصص، تبحر و تجربه مشاور 2 نفر با هم مقایسه می شوند تا مشخص شود میان شان تا چه حد و چه میزان سازگاری وجود دارد و تناسب زندگی این 2 با هم چقدر است و بر همین اساس هر 2 مورد سنجش مشاور قرار می گیرند و چون مشاور یک فرد بی طرف است می توان روی اظهار نظر او حساب کرد و تایید یا عدم تایید او را به حساب مخالفتهای بی جای بعضی اطرافیان نگذاشت.
❤️❤️❤️https://eitaa.com/lvatan❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مهم
🎥 چکیدهی اعترافات دکتر اسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت در برنامهی تلویزیونی:
⭕️ «ما (وزارت بهداشت) برای کاهش بیسابقه و شگفتانگیز جمعیت، (از سازمان بهداشت جهانی) جایزه گرفتیم و پُز دادیم که پدر مردم را درآوردهایم و افتخار هم کردیم!
دروغ گفتیم که بارداری زنان زیر بیست سال و بالای چهل سال، خطر دارد!
بارداری، امری الهی و طبیعی است و غربالگری و سونوگرافی مادران باردار، غلط است!»
✍️ #نشر_فوری
https://eitaa.com/lvatan❣
نگين آفرينش1 .pdf.crdownload
25.08M
🔆کتاب نفیس #نگین_آفرینش ۱
✅نوجوانان و جوانان مهدوی بخوانند
🔹 انتشار دهید
❤️ https://eitaa.com/lvatan❣
🌸 وضو با آب سرد کن
🦋 احکام چند دقیقه ای
✅ ویژه مدارس ابتدایی وراهنمایی
https://eitaa.com/lvatan❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 کلیپ زندگینامه کودکی
حضرت مهدی (عج)
https://eitaa.com/lvatan❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بچّهها رو به مفاهیم دینی عادت بدید!!
⭕️ آیا عبادت از روی عادت کار غلطی است؟
🔴 استاد پناهیان
https://eitaa.com/lvatan❣
yek aye yek ghese 19.mp3
3.35M
🍀#یک_آیه_یک_قصه
قسمت 9⃣1⃣
📜سوره مبارکه انعام آیه ۱۳
🔹...وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ🔹
✅مناسب برای گروه سنی
#کودک_و_نوجوان
🔹 با صدای استاد #مریم_نشیبا
👈قابل استفاده برای والدین و مرببان فرهنگی
https://eitaa.com/lvatan❣