✅ بسته اینترنت رایگان برای طلاب و دانشجویان
🔹 بستههای ترافیک رایگانی به عنوان هدیه وزارت ارتباطات برای اساتید دانشگاه و حوزه، دانشجویان و طلاب و معلمان در نظر گرفته شده است.
💻 ثبتنام همین هفته در سامانه ictgifts.ir صورت میگیرد.
📱 مقرر شده که برای اساتید دانشگاهها ۶۰ گیگ، برای معلمان ۴۰ گیگ و برای دانشجویان ۳۰ گیگ اینترنت رایگان ۶ ماهه در نظر گرفته شود.
@m_amin_rezai
🔻 #جهاد_تبیین عایدی ندارد جز اینکه بعضی افراد وسازمان ها به این بهانه بودجه بگیرند وبه آلاف و الوفی برسند. آخر سر، بار انقلاب راچهار آدم بی ادعا در گوشه کنار کشور به دوش میکشند.بعضی ازما حزب اللهی ها با این بهانه ها در حیف ومیل کردن بیت المال بینظریم! #جهنم ما دراین مواقع خلق میشود
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#جذب
✅🔴✅ مؤسسه علمی-فرهنگی «مدرسه انقلاب اسلامی» در سال تحصیلی جدید در دورههای فقهی و بینشی ثبت نام میکند.
🔻 سرفصلها، اساتید و توضیحات در پوستر👆
⁉️ نکات مهم ⁉️
۱. شرط حضور در کارگاههای دانشی، حضور توأمان در دوره بینشی است.
۲. امکان انتخاب کارگاه لمعه و مکاسب باهم نیست.
۳. کارگاههای دانشی هر هفته یک جلسه و کلاس بینشی هر دو هفته یک جلسه برگزار میشود.
.
👈علاقهمندان جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، پایه تحصیلی، محل سکونت و کارگاههای دانشی مورد علاقهٔ خود را به شماره 5000267149 یا 09198516656 ارسال نمایند.
💥 جهت اطلاعات بیشتر به کانال مدرسه انقلاب اسلامی بپیوندید:
🌐 @madresah57ac
🔺 مراسمهای هیأت راه فاطمه(س) توسط جمعی از طلاب دغدغهمند به صورت خودجوش برگزار میشود.
برای شرکت در مخارج هیات، نذوراتتان را به این شماره حساب واریز کنید:
6104337676875436
علیرضا کوثر نیا - بانک ملت
🌐 @rahe_fatemeh
#عکس_نوشته
♦️شهید بهشتی، مرد خالق تشکل ها!
▪️در مطالعاتم درباره شهید بهشتی به نکته ای رسیدم که برای امروز ما ارزشمند است. شهید بهشتی را میتوان "مرد خالق تشکل ها" نامید. بعد از کودتای ۲۸ مرداد که تحلیل شهید بهشتی از شکست دکتر مصدق و انقلابیون "کمبود کادر" بود این مرد مصلح تا روز آخر عمرش در قم- تهران، حوزه- فضای دانشگاهی، در داخل- خارج ایران، قبل و بعد انقلاب هر جا که قدم گذاشت به فراخور نیاز تشکل های مختلفی خلق کرد!
▪️این ویژگی را در هیچ کدام از اندیشمندان انقلاب به پررنگی شهید بهشتی نمیتوان یافت. تاسیس تشکل ها از سوی شهید بهشتی غالبا ناظر به نیاز و حل مساله ای در جامعه با پیوست گفتمانی بود که در یک سیر طبیعی به "تربیت کادر" منجر می شد. سیره رفتاری شهید بهشتی ره میتواند امروز یک الگوی جدی در مسیر حکمرانی برای تحقق آرمان ها باشد .
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
"صحنه ها" سهم زیادی در پیشبرد و
"خلق تمدن ها" دارند. قهرمانان ورزشی بی شک یکی از عوامل مهم خلق صحنه ها، هویت بخشی اجتماعی و جنگ تمدن ها هستند. کشتی از آن جهت که با سنت اسلامی و انسان ایرانی نسب پررنگ تری دارد نقش آن در هویت بخشی تمدنی بیشتر از سایر ورزش هاست. این پیروزهای بزرگ را از این زاویه هم باید نگاه کرد و قدردان این بزرگ مردان بود
#جنگ_تمدن_ها
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
4_5969804241345186686.pdf
1.89M
🔻گزارش کامل پایش فقر ۱۳۹۹ در کشور
بر اساس این گزارش بیش از ۲۶ میلیون از جمعیت کشور ما زیر خط فقر هستند!
با اینکه نرخ تورم افزایش پیدا کرده و فقر بیشتر شده اما سیاست های حمایتی از خانواده ها و مناطق محروم در سطح کلان تغییر خاصی نکرده تا این معادله اندکی بهم بخورد.
در این گزارش به خوبی می بینیم ساختار رسمی فقر و فقیر تولید می کند. اینکه میگوییم #اقدامات_خیریه_ای بیشتر موجب دلخوشی است تا عامل و متغیر کلان در جهت تحقق عدالت این گزارش ها به خوبی این گزاره را تایید می کنند
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
استاد قنبریان هیئت راه فاطمه 14000626.mp3
38.55M
✅ سلسله بحثهای نهج البلاغه
♦️ تحلیل منطق صلاح و اصلاح
🎙 حجتالاسلام قنبریان
🔻هیئت راه فاطمه س قم
@rahe_fatemeh
بازگشت || محمدامین رضایی
✅ سلسله بحثهای نهج البلاغه ♦️ تحلیل منطق صلاح و اصلاح 🎙 حجتالاسلام قنبریان 🔻هیئت راه فاطمه س
🔻تحلیل اقدام امام حسن مجتبی ع در دوگانه صلاح -اصلاح
@m_amin_reza
🔻 "انسان اصیل" در پی وصال است و "انسان مدرن" به وصل بودن ها دلخوش، اولی با قطع به حقیقت میرسد و دومی با قطع شدن به بی اعتباری!
#قطع_فیسبوک
#قطع_اینستاگرام
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
🔻تفاوت قطع و انقطاع در عرفان اسلامی و عالم مدرن
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
AudioCutter_مسیولیت_و_سازندگی_روحیه_ها.mp3
5.36M
🎙انسان بی قرار
اسلام معادله ها را بهم زد و پیامبر اکرم ص انسان جدیدی خلق کرد، انسانی که ملا و مترفین را به زانو در آورد مقابل بولهب ها ایستاد جان داد اما آرمان نداد، از عرب بادیه نشین که درگیر شعر و شتر بود، از برده ها و فقرا پیامر اکرم ص عمار و سمیه، سلمان و اویس، ابوذر و بزرگ مردی چون علی ع را تربیت و خلق کرد. انسان های بی قراری که یک تمدن و گونه ای جدید از زیستن را در این جهان برای آن جهان را خلق کردند
✍ #محمدامین_رضایی
🔺صوت: برشی از جلسات حلقه مطالعاتی افق اندیشه دانشجوی مسلمان
Eitaa.com/m_amin_rezai
Instagram.com/m_amin_rezai
جناب آقای دکتر جبلی
سلام علیکم
از خبر انتصاب شما به عنوان ریاست صدا وسیما و صحبت های چند روز اخیر جناب عالی که نشان از عزمی برای تحول است بسیار خوشحال شدم. ضمن تبریک به عنوان یک طلبه که سعی کرده اندکی رسانه را فهم کند و بخشی از رسالت خود در جهت ترویج اسلام ناب و تحقق آرمان های۵۷ را از بستر رسانه استفاده کند به عنوان یک برادر کوچک تر تصمیم گرفتم چند کلمه ای را با صراحت خدمت شما تقدیم کنم
صدا و سیما در چند سال گذشته عملا به یک ویرانه تبدیل شد. رویکردهای محافظه کارانه و ضد مردمی در صدا و سیمای ما در اوج بود. تا جایی که عنوان "ملی" وصله نامزونی برای این رسانه بود. افزایش بی اعتمادی مردم، از دست دادن بخش قابل توجهی از مخاطبین، گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی، سریال های خانگی، VOD و... بخشی از نشانه های رو به افول بودن صدا و سیما در کشور ماست. با نهایت تاسف امروز میتوان ادعا کرد در سالهای اخیر عملا تلوزیون به حاشیه رفته و در خیلی از معادلات قادر به نقش آفرینی فعال نبوده و نیست. به صراحت میگویم اگر صدا و سیما با همین دست و فرمان و رویه فعلی جلو برود قطعا یک دهه بعد ما در ایران چیزی به نام صدا و سیمای ملی نخواهیم داشت یا رسانه ملی به غایت کمرنگ تر و بی اثرتر از امروز خواهد بود. حقیقت این است شبیه دولت سیزدهم شما نیز در یک شرایط خاص و بحرانی امانت دار این نهاد پر اهمیت شدید.
در (قانون خط مشی کلی و اصول برنامه های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران موصوبه 1361/04/17) به نکات و اصول مهمی اشاره میکند که نقشه راه صدا و سیماست اما صدا و سیمای ما چقدر خود را موظف به اجرای این اصول میداند؟
ماده 7 -صدا و سیمای جمهوری اسلامی متعلق به تمامی ملت است و باید منعکسکننده زندگی و احوال تمامی اقوام و اقشار مختلف کشور باشد. بدیهی است که در این میان تکیه اصلی باید بر اکثریتهای اعتقادی ( مسلمانان)، اقتصادی (مستضعفان) و سنی (کودکان و نوجوانان) باشد.
صدا و سیما در این چهار دهه و خصوصا این چند سال اخیر چقدر در خدمت مستضعفان بوده؟ دقیقا در حمایت از کارگران نیشکر هفت تپه، هپکو اراک، کارگران معادن و...چند برنامه و مستند قوی پخش شد؟ چند دفعه به نمایندگان کارگران، معلمان و بازنشستگان، حاشیه نشینان و...در تلویزیون تریبون داده شد تا درد خود را فریاد بزنند و حقشان را طلب کنند؟ بر اساس قانون در سال ۹۹ صدا و سیما مجوز داشته ۲۷۰۰ میلیارد از تبلیغ کسب درآمد کند ، برای نمونه اگر فقط بخواهیم دو شرکت را نام ببریم بر اساس گزارش روزنامه فرهیختگان هزینه تبلیغات شرکت بایا در یک ماه ۵۸۳ میلیارد شده! شرکت عالیس ۱۸۶۳ ملیارد در یک سال خرج تبلیغاتش در صداو سیماست! سوال اساسی این است با این وضع آیا صدا و سیما در خدمت مستضعفان است یا تریبونی است برای سرمایه داران؟ اینکه در ساعت های پرمخاطب بجای برنامه های گفتمانی و کاربردی آنتن در خدمت تبلیغات بازرگانی باشد و ما شاهد قرعه کشی شرکت های سرمایه دار توسط سلبریتی ها باشیم با کجای صدا و سیمای ملی مستضعفان هم خوانی دارد؟! اینکه پوشش اخبار و حوادث پایتخت چندین برابر استان های محروم است واقعا انعکاس درد محرومان است؟ اگر قرار است عدالت و هویت خط مشی شما باشد و صدا و سیما میخواهد صدای مردم بی صدا باشد در این موارد نیاز به یک تحول بنیادین داریم
ماده 25 - تشکیل جلسات مناظره و احتجاج و برخورد سازنده با صاحبان مکاتب و اندیشههای غیر اسلامی و انحرافی بر اساس آیه شریفه "ادع الیسبیل ربک بالحکمه و الموعظهالحسنه وجادلهم بالتی هی احسن".
بر اساس اصل۲۵ ما باید شبیه اوائل انقلاب شاهد مناظره های آزاد و جدی در صدا و سیما باشیم. امروز کرسی های آزاد اندیشی که بارها رهبر انقلاب تاکید میکنند در کجای صدا و سیمای ما جای دارد؟ چند برنامه خنثی و عموما غیر زنده که آنها هم از تیغ سانسور در آمان نمانده چه ارتباطی با این اصل مترقی دارد؟ آن فریادهای شهید مطهری و بهشتی و... درباره لزوم آزاداندیشی در جامعه اسلامی واقعا در بستر صدا وسیمای ما در حال تحقق است؟ تعطیلی مستمر برنامه های گفتگو محور مثل شوکران و...تا به یک جایگاهی میرسند نشان از عمل به این اصل است؟ هنوز تلخی آن برخورد عجیب رییس صدا و سیما با مجری برنامه زاویه آن هم بخاطر اشتباه مهمان در برنامه زنده در کام مخاطبین و بچه های انقلابی باقی است! ایجاد یک محافطه کاری شدید در بین تهیه کنندگان برنامه ها، دخالت های عجیب نهادهای خارج از سازمان و....موجب شده امروز غیر از یکی دو برنامه تقریبا تلویزیون از برنامه وزین اندیشه ای_انتقادی خالی باشد. این وضعیت در مورد شبکه های استانی به مراتب فاجعه آمیزتر است.
🔻ادامه دارد در بخش دوم
@m_amin_reza
🔺🔺بخش دوم
واقعا با این وضعیت صدا و سیما میتواند با شبکه های ضد ایرانی در سطح بین الملل رقابت کند؟ وضعیت فعلی کار را بجایی رسانده که مخاطب یا به سمت شبکه های بیگانه میرود یا به گفتگوهای مجازی در بستر لایو اینستاگرام و... پناه میبرد حتی بسیاری از بچه های انقلابی که اهل رسانه اند به دنبال این هستند در قابی غیر از تلویزیون دغدغه های خود را پیگیری کنند! در این وضعیت تلویزیون در منفعل ترین موقعیت قرار میگیرد! در این بخش اگر می خواهید تحولی رقم بزنید صدا و سیما در سطح مدیران شبکه ها باید به جوانان خوشفکر و مستقل و دلسوز اعتماد کنند، میدان بدهد و در مقابل بعضی اشخاص و سازمان ها پشت تهیه کننده و سردبیر برنامه ها را خالی نکنند تا یک جسارتی کل بگیرد و با ساخت برنامه های جدی شاهد یک تحول جدی باشیم
ماده 40 - در جهت تحقق رسالت "امر به معروف و نهی از منکر" در جامعه صدا و سیما باید روحیه انتقاد سالم و سازنده و انتقاد پذیری متواضعانهرا در مردم، مسئولین و دستاندرکاران ایجاد کند، انتقادات مردم از مسئولین و توقعات آنها از مردم را بازگو نماید و با نفی روشهای تخریبی و ضداسلامی زمینه مناسبی برای جلسات بحث و گفتگوی آزاد و برخورد سالم اندیشهها فراهم آورد تا مردم خود به انتخاب "احسن"
بپردازند.
در این سالها چند برنامه داشتیم که انتقادهای مردم صریح پخش بشود؟ چقدر مجری ها واقعا اجازه داشتند با صراحت از حرف و درد مردم در مقابل مسئولین با صراحت بپرسند؟ اخبار ۲۰۳۰ که کمی در مطالبه گری صراحت داشت در این سالها چقدر تعدیل شد؟ در این مورد بعضی از آقایان مراجع هم به مسئول رسانه ملی تذکر دادند! تلویزیون اگر از رسانه مردم و آرمان ها به روابط عمومی دولت ها تبدیل بشود، اتفاقی که در این سالها افتاد عملا در بلند مدت از اعتبار ساقط میشود. در استان ها بچه های انقلابی به سادگی صرف انتقاد یک نفر به بعضی از مسئولین از شبکه استانی حذف میشوند! در شبکه های ملی به دلایل واهی به خیلی از نخبگان آنتن داده نمیشود! امروز بجایی رسیدیم که مسئولین در دولت های مختلف تبدیل شدند به خط قرمز رسانه ملی! از مصلحت آزمان های نظام رسیده ایم به مصلحت مسئولین! در این وضعیت امربه معروف که اصل ۴۰ روی آن تاکید دارد و همه میدانیم در درجه اول امر به معروف و نهی از منکر مسئولان اولویت دارد عملا حذف و به یک شعار توخالی تبدیل شده است. حضرت امیر در نامه ۵۳ به مالک اینگونه مینویسند که بارها از پیامبر اکرم ص میشنیدم که میگفت: لن تقدس امه لایوخذ للضعیف فیها حقه من القوى غیر متتعتع. جامعه ای در آن ضعیفان با صراحت و بدون ترس نتوانند حقشان را بگیرند آن جامعه پاک نمیشود و هرگز روى سعادت را نمى بیند. به راستی نقش رسانه ملی در تحقق به این روایات کجاست؟ واقعا صدا و سیمای ما چنین جایگاهی دارد که مستضعفان بتوانند حقشان را فریاد بزنند یا به یک رسانه محافظه و توجیه گر تبدیل شده است؟
جناب آقای جبلی صدا وسیما امروز بسیار شبیه موقعیتی است که دولت سیزدهم در آن قرار دارد. گویا مردم و محرومان جامعه آخرین فرصت را به جمهوری اسلامی و بچه های انقلابی داده اند. یک فرصت تاریخی، اگر این فرصت از دست برود و ما شاهد یک تحول جدی به نفع مردم در صدا و سیما نباشیم دیگر این اندک امید جوانان و دلسوزان هم از بین خواهد رفت و آن وقت روزگار جولان دادن رسانه های بیگانه برای تخریب تمام دستاوردها و معکوس جلوه داشتن تمام حقایق فراهم خواهد شد! امیداورم شما با شهامت بتوانید مانع تحقق آن تلخی ها شوید و اعتماد و امید را به رسانه ملی بازگردانید و مردم ایران خصوصا مستضعفان شاهد اتفاق های خوبی در صدا وسیما باشند.
سربلند باشید
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
مساله اصلی این است پشت صحنه مسائلی مثل #طرح_صیانت افرادی با نگاه متحجرانه و امنیتی هستند که هیچ اعتقادی به #جمهوریت و #آزادی ندارند دقیقا در نقطه مقابل متفکرانی چون شهید مطهری و بهشتی، مساله صرفا نقد یک طرح نیست ایستادن مقابل نگاه خطرناکی است که با مفاهیم اصیل انقلاب نسبتی ندارد.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
نه زورمان میرسد نه صدایمان اما میگوییم که در تاریخ بماند. محرمانه و امنیتی شدن اموال مسئولین از مردم بدون شک یک #انحراف_بزرگ در انقلاب و زمینه ساز فساد و اشرافیگری مسئولین است. اسلام ناب و مبنای گفتمانی ما سیره و این کلام حضرت امیر ع است. بترسید از این همه فاصله گرفتن.
🔻سیر این انحراف را در این یادداشت بخوانید
https://t.me/m_ghanbarian/3211
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
✅ در بهشت؛
باده ای است مخصوص پیامبران و مقربان، باده ای ناب و مهرموم شده با مُشک که طبع و سرچشمه آن "تسنیم" نام دارد.
۲۵ تا ۲۷ مطففین
🔸تسنیم خانوم؛
به دنیا، این کلبه بزرگِ سرشار از رنج و شادی خوش آمدی.
#نامه_ای_به_دخترم
@m_amin_reza
#عکس_نوشته
🔻آن کسی که عامل اختلاف بین مسلمان هاست در حقیقت خود عمله بزرگترین دشمنان اهل بیت ع است حتی اگر در ظاهر به زعم خود دارد با دشمنان اهل بیت ع مبارزه میکند!
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_reza
ظاهرا هرچه آقای رئیسی تلاش میکند بی حاشیه کار کند وزیر ارتباطات به تنهایی قصد دارد دولت را درگیر حواشی کند. دو ماه از حضور اقای زارع پور میگذرد برای پاسخگویی در فضای مجازی یک حساب در هیچ بستری ندارد! سرعت اینترنت هم هر روز میگذرد کند تر میشود دقیا چکار میکنید؟
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
💠 من وقف شیعه و سنیام
💠من از آن زمان که [جایگاه] خودم و مسئولیتم را در این امت شناختم، وجودم را بهطور یکسان وقف شیعه و سنی و عرب و کُرد کردهام؛ زیرا من از رسالتی دفاع کردم که همه آنها را متحد میکند و از عقیدهای دفاع کردم که همه آنها را دربرمیگیرد و تاکنون هرگز در اندیشه و وجودم جز برای اسلام نزیستهام؛ اسلامی که راه رهایی و هدف همه است.
💠 پس ای برادر و فرزند سنیمذهبم! من به همان اندازه با توام که با برادر و فرزند شیعیام هستم. من به همان اندازه با هر دو شما هستم که شما با اسلام هستید...
💠طاغوت و یارانش میکوشند تا به برادران اهل تسنن اینچنین القا کنند که مسئله، مسئله شیعه و سنی است؛ تا از این رهگذر، اهلسنت را از میدان نبرد حقیقیشان بر ضد دشمن مشترک بیرون کنند.
💠ولی ای فرزندان علی و حسین! و ای فرزندان ابوبکر و عمر! من میخواهم به شما بگویم که نبرد، بین شیعیان و حکومت سنی نیست... علمای شیعه نیم قرن پیش فتوا دادند که جهاد برای حکومت سنی که پرچم اسلام را به دوش دارد، واجب است و صدها هزار نفر از شیعیان به میدان جنگ شتافته و بهراحتی برای حفظ پرچم اسلام و برای دفاع از حکومتی سنی که بر اساس اسلام بهپا شده بود، خونشان را دادند.
📚 کتاب بارقهها، صفحه ۳۸۴
🆔 @shahidsadr
🔻فارغ از انگیزه شخصی آن فرد در سیلی زدن به استاندار آدربایجان شرقی اگر در دو سال آینده شاهد اتفاق محسوسی در کشور نباشیم مسئولین ما از این سیلی ها زیاد خواهند خورد.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai