📎 وقایع ۲۹ تیر
#شمسی
🗓 سال ۱۳۰۳
📌 آیتالله سید حسن مدرس از اعلام حکومت نظامی دولت پس از ترور یک آمریکایی انتقاد کرد.
🗓 سال ۱٣۴٢
📌 کلیه علماء و روحانیونی که از ۱۵ خرداد به بعد در تهران و قم و سایر شهرستانها بازداشت شده بودند آزاد شدند لکن آیتالله خمینی، آیتالله قمی و آیتالله محلاتی همچنان در بازداشت به سر میبرند.
🗓 سال ۱۳۵۵
📌 درگذشت محمدعلی معلم حبیبآبادی روحانی، واعظ، شاعر و از عالمان شیعه قرن ۱۴ق در اصفهان.
🗓 سال ۱٣۵۶
📌 درگذشت آیتالله سید محمدرضا خراسانی، فقیه مجاهد شیعه در قرن چهارده هجری و از شاگردان آخوند کاشانی.
🗓 سال ۱٣۵٧
📌 آیتالله محمد صدوقی با ارسال نامه ای به جمعیت دفاع از آزادی و حقوق بشر خواستار افشای جنایات رژیم شاه در مجامع بین المللی شد.
🗓 سال ۱۳۷۰
📌 درگذشت آیتالله سید عبدالحسین طیب مفسر، فقیه و مدرس علوم دینی.
🗓 سال ۱۳۹۰
📌 درگذشت آیتالله سید عباس صدر حسینی از اساتید سطح عالی حوزه علمیه مشهد و امام جماعت مسجد گوهرشاد.
🗓 سال ۱۳۹۱
📌 درگذشت آیتالله سید محمدعلی روضاتی مشهور به علامه روضاتی، از عالمان شیعه، کتابشناس و تراجمنگار در اصفهان.
📎 وقایع ۲ محرم
#قمری
🗓 سال ۱۲۹۶
📌 ولادت آیتالله محمدحسین غروی اصفهانی فقیه، اصولی، فیلسوف و شاعر شیعه.
🗓 سال ۱۳۹۶
📌 درگذشت آیتالله ابوالحسن ایازی از فقهای شیعه.
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi
ورود كاروان اباعبداللَّه الحسين (علیه السلام) به سرزمين كربلا (61 ق)
✍پس از آن كه والي مدينه، امام حسين (علیه السلام) را براي بيعت با يزيد تحت فشار قرار داد، آن حضرت به مكه رفت و پس از مدتي، در روز ترويه يعني هشتم ذي حجّه ي سال 60 قمري از مكهي معظمه به سوي عراق مهاجرت فرمود.
✅ در اوايل ماه محرم سال 61 قمري، لشكريان عبيداللَّه بن زياد به فرماندهي حُرّ بن يزيد رياحي با آن حضرت مواجه شده و مانع پيشروي آن حضرت به سوي كوفه شدند.
✅گرچه حرّ بن يزيد، مأموريت داشت با امام حسين (علیه السلام) برخورد شديد نمايد وليكن رفتار وي با امام بر رِفق و مدارا بود.
✅از اين رو حرّ و لشكريانش در نماز جماعت امام حسين (علیه السلام) شركت ميكردند و به خطبههاي دلنشين وي گوش جان ميسپردند و اين دو سپاه چند روز بدون هيچگونه مشكلي در كنار هم بودند.
✅امّا عبيداللَّه بن زياد كه در جنگ با اباعبداللَّه الحسين (علیه السلام) اصرار فراوان داشت، نامهاي به حرّ بن يزيد نوشت و وي را مأمور سختگيري بر امام حسين (علیه السلام) نمود.
✅حرّ بن يزيد نيز طبق فرمان، راه را بر امام حسين (علیه السلام) و يارانش مسدود نمود و آنان را به سوي منطقهي خشك و بيحاصلي به نام كربلا هدايت كرد و در آنجا آنان را در محاصرهي خويش قرار داد. قافله ي امام حسين (علیه السلام) چون به سرزمين كربلا رسيدند، آن حضرت پرسيد: اين زمين چه نام دارد؟ عرض كردند: كربلا. آن حضرت تا نام كربلا را شنيد،
✅ فرمودند: اَللّهمَّ اِنّي اَعوُذُ بِكَ مِنَ الْكَرْبِ وَ الْبَلاءِ. و سپس فرمود: اين، موضع كَرْب و بَلا و محلّ محنت و عِنا است.
✅فرود آييد كه اينجا منزل و محل خيمههاي ما است و اين زمين، جاي ريختن خون ما است و در اين مكان قبرهاي ما واقع خواهد شد. جدّم رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) مرا به اين امور خبر داد. به ناچار، آن حضرت و ياران و اصحابش در روز پنجشنبه دوم محرمالحرام سال 61 قمري در آن سرزمين فرود آمدند و حرّ بن يزيد نيز با سپاهيانش در مقابل آن حضرت، خيمه زدند.
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi
#دانش_حقوقی
✴️ از ارث و وصیت چه می دانید؟
☣ دانستن نکات زیر برای هر کسی ضروری است:
🔸محرومیت از #ارث در قوانین وجود ندارد و کسی حق ندارد و نمی تواند وراث خود را از ارث محروم کند.
🔸وصیت کننده می تواند حداکثر تا یک سوم از اموال خود را در وصیت نامه به فردی وصیت کند یا به مصرف مشخصی برساند ولی #وصیت کردن بیش تر از یک سوم،جایز نیست و نیاز به تایید سایر وراث دارد.
🔸اگر فردی در زمان حیات خود اموالی را به یکی از وارثانش انتقال رسمی داد، دیگر ورثه نمی توانند به این أمر اعتراض کنند و بعد از فوت فرد، آن ورثه ای که قبل از فوت او اموالی به نامشان شده، باز هم از دیگر اموال متوفی مطابق قانون ارث می گیرند.
#دانش_حقوقی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
╭━═━⊰❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀⊱━═━╮
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi
╰━═━⊰❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀⊱━═━
حسین جان . . .
اگر مرگ به سراغم آمد :)
و هنوز همدیگر را ندیده بودیم . .
فراموش نکن :)
خیلی دیدنت را آرزو میکردم'!
#محرم
#امام_حسین
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi
📷 آیتالله سید محمدعلی روضاتی (۱۳۰۸-۱۳۹۱ش)
📎 مشهور به علامه روضاتی، از عالمان شیعه، کتابشناس و تراجمنگار در قرن چهاردهم و پانزدهم در اصفهان و از نوادگان آیت الله محمدباقر خوانساری بود. پدرش میرزا محمدهاشم چهارسوقی از شاگردان آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی و آیت الله محمدحسین غروی نائینی.
📎 تحصیلات دینی را در سال ۱۳۲۴ش در مدرسه صدر اصفهان آغاز کرد و دروس مقدمات مانند معالم را نزد محمدحسین مشکی (مقدس)، شرح لمعه را در درس شیخ محمدحسین عالم نجفآبادی و شیخ هبةالله هرندی و مکاسب را نزد شیخ محمدرضا جرقویهای صلصالی گذراند. وی سپس به قم رفت و در حوزه این شهر در دروس سطح آیات محمد صدوقی، سید محمدباقر سلطانی طباطبایی، میرزا ابوالفضل زاهدی قمی، میرزا محمد مجاهدی، مرتضی حائری حاضر شد و درس خارج را محضر آیتالله بروجردی گذراند.
📌 اساتید آیات: محمد صدوقی، سید حسین طباطبایی بروجردی، شیخ مرتضی حائری و...
📚 تالیفات: تصحیح کتاب روضات الجنات، تکمله بر طبقات اعلام الشیعه
🕌 محل دفن: تخت فولاد اصفهان
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi
#یا_رقیه💔
من گرفتـــارم ولی یارم گـــره وا میکنـد
یک رقیه گویم و صد مشکلم حل میشود
#بابایےترین_دختر_عالم❤️
#شب_سوم #محرم💔🥀
#شب_جمعه🌙
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🆔 @M_Bagherololum_Farrokhi