تحصن انتخاباتی
پایگاه بصیرت
انتخابات مجلس هفتم از جهات گوناگونی حائز اهمیت بود. پیروز انتخابات میتوانست با روحیهای بالاتر وارد میدان انتخابات ریاستجمهوری نهم شود که در سال 1384 قرار بر برگزاری آن بود. در این انتخابات سیدمحمد خاتمی هم نمیتوانست حضور یابد. در این دوره از انتخابات، مسئله احراز صلاحیت نامزدها از سوی شورای نگهبان به مهمترین محور تبلیغاتی جریان دوم خرداد علیه رقیب مبدل شده بود که نتیجه تداوم آن، «تحصن»، «روزه سیاسی» و «استعفا»ی نمایندگان طیف چپ مجلس بود. در روز 14 بهمن بیش از ۱۲۵ نماینده مجلس استعفای دستهجمعی خود را در اعتراض به رد صلاحیتهای گسترده تقدیم رئیس مجلس کردند. همان روز استانداران سراسر کشور نیز در اقدامی غیرقانونی و خارج از حیطه اختیارات، با انتشار بیانیهای تعویق زمان برگزاری انتخابات و فراهم آوردن فضای انتخاباتی در فرصت باقی مانده تا اول اسفند را برای برگزاری انتخاباتی آزاد، سالم، رقابتی و عادلانه خواستار شدند. اما اظهارات رهبر معظم انقلاب اسلامی و ایستادگی ایشان در برابر انحراف و بدعتی که در حال شکلگیری بود، سبب شد تا جریان انحرافی نتواند به کار خود ادامه دهد و در روز ۱۸ بهمن با صدور بیانیهای به تحصن ۲۶ روزه خود بدون هیچ نتیجهای پایان دادند. محمد خاتمی و مهدی کروبی نیز در روز 19 بهمن ماه در نامه مشترک خود به رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند با وجود عملکرد شوراى نگهبان که آن را خلاف توصیه رهبر جمهوری اسلامی دانستهاند، انتخابات بر اساس حکم حکومتی وی، از سوی وزارت کشور و با همکاری دولت در موعد مقرر برگزار خواهد شد. سرانجام روز جمعه اول اسفند 1382 فرا رسید و انتخابات برخلاف میل دشمنان انقلاب اسلامی و بازیخوردگان داخلی آنان، در زمان موعد و با حضور ملت در سراسر کشور برگزار شد و حدود 52 درصد در انتخابات شرکت کردند و اصولگرایان حائز اکثریت آرا شدند.
✴️🔰تیری در قلب ضد انقلاب
پایگاه بصیرت / علی بیگدلی
در ۴۰ سال گذشته، انتخابات در ایران با شور و شوق و با تحریک احساسات و عواطف هواداران کاندیداها مواجه بوده است. امسال نیز امید است مردم با بصیرت مثالزدنی خود، شور و نشاط وصفناشدنی را به تمامی ملتهای جهان نشان دهند. با این اوصاف، دشمنان نظام جمهوری اسلامی همانند سالهای گذشته با لجنپراکنی و دروغپردازی سعی بر کمرونق نشان دادن عرصه انتخابات در کشور دارند. سایت وهابی «کلمه»، متعلق به عربستان سعودی با درج یادداشتی این چنین آورده است: «شهروندی که چنین غرق در مشکلات اقتصادی، گرانی، فقر، نابهسامانیهای اجتماعی و وعدههای دروغین کاندیداهاست، نه تنها خودش را فراموش کرده، بلکه معنا و مفهوم انتخابات را هم فراموش کرده است! وقتی دبیر کل حزبی شناختهشده با پایگاه وسیع مردمی، مانند حزب اتحاد ردّ صلاحیت میشود، آیا میتوان گفت انتخابات به معنای گزینش آگاهانه و بر اساس رقابت شایسته صورت میگیرد؟ آیا مجلسی که در رأس امور است با این نظارت استصوابی امکان تشکیل خواهد داشت؟ باور کنید انتخابات پرشور و شوق در چنین فضایی تنها به شوخی میماند.»
این سایت با اشاره به یادداشت محمد توسلی در روزنامه سازندگی در ۲۹ دی ماه با موضوع «اصلاحات جامعهمحور و بازگشت به مردم» اینگونه القا میکند که با توجه به کاهش قابل توجه پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان، پیشبینی میشود مردم در این انتخابات حضور کمتری داشته باشند و تنها راهکار واقعبینانه در راستای منافع ملی، اصلاحات جامعهمحور و بازگشت به خود مردم است. نتیجه اینکه ضد انقلاب همانند گذشته سعی در انحراف افکار عمومی داخل و خارج کشور را دارد و با حمله به بازوان توانمند نظام، مثل شورای نگهبان و سپاه به دنبال کم رونق کردن انتخابات و جلوگیری از حضور باشکوه مردم پای صندوقهای رأی است.
✴️🔰لزوم غیرت برای حفظ دین
«غیرت» انواعی دارد که در مسائل گوناگون زندگی انسانها دیده میشود. اگر انسانها به آن اهمیت دادند، سعادت و آرامش در زندگی را به دست میآورند و اگر به آن اهمیت ندادند، دچار بدبختی و گرفتاری میشوند. یکی از موقعیتهایی که غیرت لازم است، حفظ و حراست از دین خدا هنگام خطر است. در مکتب ما غیرت عین دین و دین عین غیرت است. حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمایند: «غَیْرَهُ الرَّجُلِ ایمانٌ» غیرت مرد (عین) ایمان است». فحوای کلام قرآن و روایات و رفتار اهل بیت(ع) بر ضرورت وجود غیرت برای حفظ دین تأکید دارد. حضرت علی(ع) میفرمایند: «آن گاه که حادثهای پیش آمد، اموالتان را سپر جانتان قرار دهید و اگر حادثهای پیش آمد که دین و آیینتان در معرض خطر قرار گرفت، جانتان را فدای دینتان سازید و بدانید هر که دینش از بین برود، نابود است و غارت زده کسی است که دینش به غارت برود.» (سفينةالبحار، ج 1، ص 476)
خداوند در قرآن حمایت از مستضعفان را راه خودش که همان دین است، میداند. به عبارتی، حفظ انسانها از دردها و رنجها و حمایت از آنان در مقابل زورگویان همان راه خداست. خداوند در آیه 4 سوره نساء فرموده است: «شما را چه شده كه در راه خدا و (برای دفاع از) مردان و زنان و كودكان مستضعف نمیجنگید؟» کسی که به فکر نجات اهل دنیاست، بدون چشمداشت و فقط برای خداوند و کسب رضایت او غیرتمند است، قدم در راه خدا دارد. حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در دوران خلافت خویش همیشه از بیغیرتی عدهای از مسلمانان گلایه داشتند و در حالیکه آنها از اصلاح خود دست کشیده بودند، آنان را نفرین کرده و میفرمایند: خدا مرگتان دهد كه دلم را چركین كردید و سینهام را از خشم آكندید. البته این بیان روی دیگری هم دارد و آن، اینکه حضرت علی(ع)، مرگ را برای کسانی که هیچ روزنهای برای اصلاح در وجود خود باقی نگذاشتند، طلب میکند.
طرح «معامله قرن» مبارزات ملت فلسطین را یکپارچهتر میکند وقتی چنین طرحی با چنین مفادی مطرح میشود نه تنها نتیجه بخش نخواهد بود بلکه مبارزات ملت فلسطین را یکپارچه تر میکند و به نظر میرسد مبارزات ملت فلسطین در مسیر آزادی قدس وارد فصل جدیدی میشود. حتی میبینیم که ابومازن هم امروز اعلام میکند که برای نجات فلسطین به مقاومت رو میآوریم و این نشان میدهد که آمریکاییها چه خطای راهبردیای را مرتکب میشوند.
به نظر میرسد رونمایی از این طرح یکی دیگر از خطاهای راهبردی رئیس جمهور نادان آمریکاست. هرچند او فکر میکند کار مهمی را انجام داده، اما بعدها مشخص خواهد شد که اینهم یکی دیگر از اشتباهات راهبردی او خواهد بود.
وقتی به مفاد این طرح نگاه کنیم در مییابیم که این طرح یک طرفه است و طرف دومی ندارد که بخواهد به بار بنشیند و نتیجه بخش باشد. هرگاه یک معاملهای دو طرف داشته باشد و دو طرف متعهد به مفاد معامله باشند، میتوان به نتیجه آن طرح هم امیدوار بود. ولی امروز ترامپ از طرحی رونمایی میکند که یک طرف بیشتر ندارد و آنهم رژیم صهیونیستی با پشتوانه آمریکاست و طرف مقابلی که آنها یک تصویر ذهنی از آن دارند نه تنها در طرف دیگر این معامله قرار ندارد بلکه به شکل متحد و یکپارچه این معامله را محکوم کرده و از آن به عنوان خیانت قرن یاد میکند.
امروز شاهد آن هستیم که تمامی گروهها و شخصیتهای فلسطینی و ملت فلسطین با هر نوع گرایشی این طرح خیانت بار را محکوم کرده و آن را شکست خورده میدانند. حتی تشکیلات خود گردان و ابومازن هم این طرح را یک خیانت قلمداد کرده و حاضر نخواهد شد که وارد چنین خیانتی بشود
#حسین_جانم🌹🍃
گر در همہ عمر خویش #سلطان بودم
روزے خور مور آن سلیمان بودم
آن روز ولادتم ڪه گریان بودم
گریہ ڪن #سالار #شهیدان بودم
#السلام_علیڪ_یااباعبدالله
#امیری_حسین_ونعم_الامیر💚
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅🔰هر فرد مؤمنی وظیفه دارد از آن دستگاه سیاسی که اسلام را ترویج و احکام آن را پیاده میکند، حمایت کند
[سوره بقره، آیه ۱۶۵]
وَمِنَ النّاسِ مَن يَتَّخِذُ مِن دونِ اللَّهِ أَندادًا يُحِبّونَهُم كَحُبِّ اللَّهِ وَالَّذينَ آمَنوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ وَلَو يَرَى الَّذينَ ظَلَموا إِذ يَرَونَ العَذابَ أَنَّ القُوَّةَ لِلَّهِ جَميعًا وَأَنَّ اللَّهَ شَديدُ العَذابِ﴿۱۶۵﴾
بعضی از مردم، معبودهایی غیر از خداوند برای خود انتخاب میکنند؛ و آنها را همچون خدا دوست میدارند. امّا آنها که ایمان دارند، عشقشان به خدا، (از مشرکان نسبت به معبودهاشان،) شدیدتر است. و آنها که ستم کردند، (و معبودی غیر خدا برگزیدند،) هنگامی که عذاب (الهی) را مشاهده کنند، خواهند دانست که تمامِ قدرت، از آنِ خداست؛ و خدا دارای مجازات شدید است؛ (نه معبودهای خیالی که از آنها می هراسند)
✴️✴️🔰امام خامنه ای ۱۳۷۴/۰۹/۱۶
▪️امروز اگر روحانیت در قبال حکومت، بیاعتنا و بیمبالات باشد، هم خودش ضایع خواهد شد و هم حکومت اسلامی تضعیف میشود. حکومت اسلامی، حکومت قرآن و حکومت فقه و فقیه و حکومت علم و عدل است. حکومت برای گسترش آرمانهای اسلامی است. تشکیل حکومت اسلامی، آرزوی همهی اولیاءالله در طول تاریخ بوده است. هر فرد مؤمنی وظیفه دارد از آن دستگاه سیاسی که اسلام را ترویج و احکام آن را پیاده میکند، حمایت کند. مگر عالِم دین میتواند نسبت به حکومت اسلامی بیاعتنا بماند؟ افراد کافر به اسلام، در مقابل حکومت طاغوتی بیاعتنا میمانند. «طاغوت» یعنی کسی که در مقابل خدا، دستگاهی برپا میکند: اندادالله شرکاءالله. کسانی که خود را بندهی مطیع خدا میدانند، برای تحقّق اهداف خدایی تلاش میکنند و صبح و شام در مقابل پروردگار پیشانی خضوع به خاک میسایند که به آنها توفیق دهد خدمتگزار دین او باشند. اگر اینها در کشور، زمام قدرت را به دست گیرند، همه وظیفه دارند که مانند یک عبادت، از آنان حمایت کنند.