🏴🌹🏴🌹🏴🌹
السلام علیک یا سیدناالعطشان
جلسات روضه خانگی به شرح زیر میباشد
◾️ ۷ صفر ، منزل خانم تبریزی ، بین کوچه ۱۷ و ۱۹ ، ساعت ۱۰
◾️۷ الی ۱۱ صفر ، منزل خانم موسوی
کوچه ۱۴/۱ ، پلاک ۴۳ ، ساعت ۱۰ صبح
◾️۷ الی ۹ صفر ، منزل سلیمانی ، کوچه ۴۳
پلاک ۴۹ واحد ۲ ، ساعت ۱۴
◾️۷ الی ۱۱ صفر منزل خانم تیموری ، کوچه ۶/۱ پلاک ۳۹ ، ساعت ۱۵
◾️ ۷ الی ۱۱ صفر ، منزل خانم عابدلو ، کوچه ۳۲/۱ ، پلاک ۱۰۷ ، ساعت ۱۶
◾️۷ الی ۱۱ صفر منزل خانم شهسواری ، کوچه ۱ ، پلاک ۱۶ ، ساعت ۱۷
التماس دعای خیر و فرج
◾️🌹◾️🌹◾️🌹◾️🌹◾️
🔴 دکتر جلیلی مطرح کرد:
🔹🔸آنچه را بیشتر بود گرفتند و حداقل را هم ندادند/ عدهای دلخوش هنوز میگویند چرا برخی دلواپس هستند/ کسی که سیم خاردار را تحریم میکرد، امروز عاجزانه دنبال مذاکره درباره برد موشکهای بالستیک ایران است
⏮نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت که به دعوت دفتر شورای نگهبان استان خوزستان به اهواز رفته بود، در نشستی بصیرتی با حضور ناظران خوزستانی این شورا به ایراد سخنرانی پرداخت.
♦️برجام عبرتی سخت بود اما درسی شد که نباید به آمریکا و اروپا اعتماد کرد
♦️همان اوبامایی که توافق برجام را انجام داد، پس از آن قانون آیسا را که تحریمهای ایران بود، برای ده سال دیگر تمدید کرد. قانون ویزا را نیز خود او بعد از برجام امضا کرد. همچنین قانون کاتسا که تحریمها را تجمیع و توسعه میداد، پس از برجام در سنا از صد نماینده، نود و هشت نفر به آن رأی مثبت دادند.
♦️سه کشور اروپایی نه تنها خروج آمریکا از برجام را محکوم نکردند بلکه حالا یک گام جلوتر آمدهاند. در نیویورک بیانیه میدهند و میگویند ایران باید درباره توان موشکی و منطقهای و هستهای گفتگو برای توافق جدید را بپذیرد.
♦️برجام عبرتی سخت بود اما درسی شد که نباید به آمریکا و اروپا اعتماد کرد.
♦️طرف مقابل علیرغم همه این بدعهدی ها طلبکار میشود که چرا نباید دوباره گفتگو برای توافق جدید بشود، بعد عدهای دلخوش هنوز میگویند چرا برخی دلواپس هستند. اگر وظیفه داریم الگوهایی را به جامعه معرفی کنیم، در کنار آن وظیفه داریم عبرتهایی را متذکر همدیگر بشویم.
♦️برجام یک عبرت بزرگ بود. دوباره چه چیزی باید تکرار بشود؟ توافقی نوشته شد. آنها آن چه را که بیشتر بود گرفتند، حداقل را هم ندادند. حالا باز دوباره تعهدات بیشتری میخواهند؟ بر چه مبنایی و با چه تضمینی؟ همان هیچ.
♦️اینکه مقام معظم رهبری بیان میفرمایند که برجام خسارت محض بود، بر چه مبنایی بیان میشود؟ چه وقت یک توافق خسارت محض میشود؟ وقتی که شما به تعهدات خود عمل کنید و او عمل نکند. این مطالب باید دقیق فهمیده شود.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌳درمیدان مبارزه در مقابل قاعدین همیشه مبارزان شهادت طلبی بوده اند که از اسلام دفاع کرده اند
سوره 3. آلعمران آيه 154
يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ شَىْءٌ مَّا قُتِلْنَا ههُنَا قُلْ لَّوْ كُنْتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِىَ اللَّهُ مَا فِى صُدُورِكُمْ وَ لِيُمَحِّصَ مَا فِى قُلُوبِكُمْ
ترجمه
اگر در تصمیمگیرى (براى شیوه جنگ،) حقّى براى ما بود، ما در اینجا كشته نمىشدیم. (به آنان) بگو: اگر در خانه هایتان نیز بودید، آنهایى كه كشته شدن بر آنها مقرّر شده بود، به سوى قتلگاه خود روانه مىشدند و(حادثه اُحد) براى آن است كه آنچه را در سینه هاى شماست، خدا بیازماید و آنچه را در دل دارید، پاك وخالص گرداند.
🌹🌳پيام ها
1- افراد ضعیف الایمان، شكست خود را به عدم نصرت الهى نسبت مىدهند. «یقولون لو كان لنا من الامر شى ما قتلنا ههنا»
2- آنهایى كه خودخواهند، توقّعِ قبول نظراتشان را در تصمیمگیرىها دارند. «اهمّتهم انفسهم...یقولون لو كان لنا من الامر...»
3- در مقابل قاعدین انسانهای مبارزی بوده اند که همیشه در وسط میدان ؛ در دفاع از اسلام فدا کاری کرده اند «لو كنتم فى بیوتكم لبرز الّذین...»
4- حوادث تلخ و شكست در جبهه ها، یكى از راههاى شناسایى روحیه ها و درجات ایمان در مبارزان راه حق است. «لیبتلى اللّه ما فى صدوركم»
برگی از #تاریخ اسلام
✳️✅حادثه كربلا از دریچه تربيت فرزند
🔻از جمله زواياى اين واقعه عظيم، نگاه از دریچه تربيت است. و از جایی که ائمه (ع) قبل از هر چيز، هدايت و تربيت را در برنامه خود داشتند، لازم است تفسير تربيتى از حوادث زندگى آنان ارائه شود.
🌷در واقعه كربلا با وجود همه مسايل كه امام(ع) در پيش روى داشته، از توجه به نيازهاى مادى و معنوى فرزندان و همراهان خود غافل نمانده است.
🌿رفتار حضرت با جوانان عازم میدان:
حضرت نسبت به جوان و نوجوانی كه به ميدان مبارزه مىرفتند، صحنههاى زيبايى از عاطفه و محبت را به نمايش مى گذاشتند.
🌷از جمله این ها قاسم برادر زاده امام بود، که اجازه می خواست تا به میدان برود. امام (ع) او را به آغوش كشيدند. آن دو دست به گردن هم آويختند و چنان گريستند كه بيهوش شدند»
🔸سفارش در مورد بازماندگان
فرزندان و بازماندگان كاروان كربلا نظاره گر دل خراشترين صحنه ها بودند. از اين رو امام حسين(ع) به تنها فرزند بازمانده خود زين العابدين(ع)، فرمود: كودكان و اهل بيتم غريب اند. سرزنش ها و مصيبت ها آن ها را در بر خواهد گرفت. هرگاه ناله شان بلند شد، آرامشان گردان، درهنگام ترس همراهشان باش، با سخنان نرم آنها را تسلى بده »
🌿نقش آزادى در تربيت :
خداوند انسان را آزاد آفريد، به او اراده بخشيد تا در پرتو آن از ميان راههاى مختلف، انتخاب مسير کند.
🌷امام حسين(ع) با اينكه در كربلا به شدت نيازمند ياور بود، با كمال صداقت، فرزندان و سایرین را در ادامه مسير آزاد گذاشت و راه مبارزه را بر کسی تحميل نکرد، آنان نيز آگاهانه، همراهى پدر و امام خويش را برگزيده، در راهش تا آخرين نفس ايستادند.
🔸به عنوان نمونه عبدالله فرزند مسلم بن عقیل به امام عرض كرد: «بخدا سوگند من از كسانى نيستمكه دنيا را بر آخرت مقدم بدارم.»
⚜️بخش هایی از مقاله تهیه شده توسط پژوهشکده مجازی تربیت اسلامی – بنیان