«فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ» / سوره آل عمران - آیه ۱۷۰
آنان به فضل و رحمتی که خدا نصیبشان گردانیده شادمانند، و دلشادند به حال آن مؤمنان که هنوز به آنها نپیوستهاند و بعداً در پی آنها به سرای آخرت خواهند شتافت که بیمی بر آنان نیست و غمی نخواهند داشت.
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲
کانال رسمی آیت الله سید محمد علی فقیهی
┏━━━•••━━━━━━━━━━┓
➥@m_faghihi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛
روزه قضا ۳.mp3
5.58M
💐بســــــم اللہ الرحمـــــݩ الرحــــیم💐
🔰 أحکام کوتاه در ماه رمضان 🔰
موضوع؛
روزه قضا ۳
۱- باطل بودن روزه مستحبی برای کسیکه روزه قضا دارد
۲- قضای روزه زن وابسته به اجازه شوهر نیست
۳- شک در تعداد روزه های قضا
۴- کفاره روزه زن به عهده شوهر نیست
۵- کفاره کسیکه فقیر است
۶- پرداخت کفاره به مؤسسات خیریه
۷- انتقال کفاره به شهر دیگر
جلسه شماره 2⃣2⃣
استاد فقیهی حفظه الله
#احکام_روزه
کانال رسمی آیت الله سید محمد علی فقیهی
┏━━━•••━━━━━━━━━━┓
➥@m_faghihi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛
🔰 یک فتوی از آیت الله مکارم شیرازی 🔰
✅ اگر خانمی بخاطر حاملگی یا بچه شیر دادن روزه نگرفته و روزه برای بچه ضرر داشته نه برای خود مادر، در این صورت کفاره روزه این خانم به عهده شوهر او است.
کانال رسمی آیت الله سید محمد علی فقیهی
┏━━━•••━━━━━━━━━━┓
➥@m_faghihi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛
تفسیر قرآن ۱۸.mp3
14.66M
💐بســـــــم اللہ الرحمـــــݩ الرحــــیم💐
📜📜 تفسیر کوتاه قرآن کریم📜📜
✳️ براساس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از آثار امام خامنه ای 🌺
موضوع؛
زندگی با قرآن
وظیفه ما متعهد بودن در مقابل انبیا و تسلیم محض بودن است
نمونه های از مخالفت مسلمانان با پیامبر
آیاتی که وظیفه ما در برابر پیامبر و ائمه را مشخص می کند
داستان عبد الله بن عمر و بیعت نکردن با حضرت امیرالمومنین علیه السلام و بیعت او با حجاج
آیه ۵۱ سوره نور
جلسه شماره 8⃣1⃣
استاد فقیهی حفظه الله
#ماه_مبارک_رمضان
#تفسیر_قرآن
کانال رسمی استاد سید محمد علی فقیهی
┏━━━•••━━━━━━━━━━┓
➥@m_faghihi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛
💐بســـــــــــــــــم اللہ الرحمـــــݩ الرحــــــــیم💐
حقیقت لیلة القدر حضرت فاطمه سلام الله علیها است
📜📜 بر اساس روایتی از امام صادق(ع) در تفسیر فرات کوفی، به این حقیقت والا اشاره ای نغز و زیبا شده است.
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ اَلْقَدْرِ. اَللَیْلَةُ: فاطمه و القدر: اَللَّهُ. فمن عرف فاطمه حق معرفتها، فقد ادرک لیله القدر، و انّما سُمّیت فاطمه لانّ الخلق فطموا عن معرفتها ... و قوله: وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَهُ اَلْقَدْرِ لَیْلَهُ اَلْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ، یعنى: خیر من الف مؤمن و هى ام المؤمنین.تَنَزَّلُ اَلْمَلائِکَهُ وَ اَلرُّوحُ فِیها و الملائکه المؤمنون الذین یملکون علم آل محمد(ص) و الروح القدس هى فاطمه. بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ اَلْفَجْرِ. یعنى حتى یخرج القائم.
📄📄ترجمه؛ اللیلة، حضرت فاطمه، است. القدر ،«اللَّه» است. (لیلة القدر یعنی فاطمه منسوب به الله) پس هر کس که فاطمه و مقام ایشان، را به حقیقت بشناسد، حتماً شب قدر را درک کرده است. و علت نامگذارى آن حضرت به فاطمه، به خاطر این است که مردم از شناختنش، ناتوان هستند. اما معناى «لیله القدر، بهتر از هزار ماه است»؛ یعنى، بهتر از هزار مؤمن است و این لیلة القدر امالمؤمنین حضرت زهرا (س) می باشد. مراد از ملائکه، مؤمنان عالِم به علوم آل محمد و مراد از روح یا روحالقدس همانا، فاطمه است( مراد از نزول ملائکه نزول مؤمنان عالم به علوم اهل بیت است که به همراه حضرت فاطمه یعنی والروح هستند) و مراد طلوع فجر، ظهور حضرت مهدی و قائم (عج)، است.
🌸🌸همراه ما باشید👇🌸🌸
کانال رسمی آیت الله سید محمد علی فقیهی
┏━━━•••━━━━━━━━━━┓
➥@m_faghihi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛