هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام صادق علیه السلام
تَخَيَّر لِنَفسِكَ مِنَ الدُّعاءِ ما أحبَبتَ واجْتَهِد، فإنَّهُ (يَومَ عَرَفَة) يَومُ دُعاءٍ و مَسألَةٍ؛
هر چه می خواهی برای خود دعا بخوان و [در دعا كردن] بكوش كه آن روز [روز عرفه] روز دعا و درخواست است.
منبع: التهذیب الأحكام، ج 5، ص 182
اگر به واسطه ضعفِ روزه نتواند دعاهای روز عرفه را بخواند، روزه آن روز مکروه است
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای امیر عرفه بی تو صفا نیست که نیست
بی تو در آن عرفه عشق و وفا نیست که نیست
ای امیر عرفه یوسف زهرا مهدی
حاجتی غیر ظهورت به خدا نیست که نیست
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابن زیاد گفت: اى مخالف سرکش بر پیشوایت خروج کردى؟ و صف وحدت مسلمین را در هم شکستى؟ و فتنه و آشوب برانگیختى؟
مسلم گفت: اى پسر زیاد وحدت مسلمانان را معاویة و پسرش یزید درهم شکست و فتنه و آشوب را تو و پدرت زیاد بن عبید برده بنى علاج از ثقیف، بر پا کرد
ما آمدیم تا برنامه امر به معروف و نهى از منکر و دعوت به حکم قرآن و سنت پیغمبر را اجرا کنیم
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
حاجیان جمعند دور هم همه
پس کجا رفته حسین فاطمه
حاجیان رفتند یکسر در منی
پس چرا او رفته سوی کربلا
او به جای موی سر،سر می دهد
قاسم و عباس و اکبر می دهد
سعی حج او صفا با خنجر است
مروه اش قبر علی اصغر است
روز هيجدهم: روز عيد غدير
<عيدُاللهِ الاَ كبَرُ> و عيد آل محمّد (عليهم السّلام)و عظيم ترين عيد است، و حق تعالي هيچ پيامبري را مبعوث نفرموده جز آنكه اين روز را عيد كرده، و حرمت آن را دانسته. نام اين روز در آسمان روز <عهد معهود> و در زمين روز <ميثاق مأخوذ> و <جمع مشهود> است. روايت شده است كه از امام صادق (عليه السّلام) پرسيدند، آيا مسلمانان را غير از جمعه و قربان و فطر عيدي هست؟ فرمود: آري عيدي است كه حرمتش از همه اعياد بيشتر است، راوي گفت: كدام عيد است؟ حضرت فرمود: روزي است كه حضرت رسول (صلّي الله عليه و آله) اميرالمؤمنين (عليه السّلام) را به جانشيني خود نصب فرمود، و اعلام كرد: هركه من مولا و آقاي اويم، پس علي مولا و آقا و پيشواي اوست، و آن روز هيجدهم ذو الحجّه است، راوي گفت: در آن روز چه كاري بايد انجام داد؟ فرمود بايد روزه بداريد، و عبادت كنيد، و محمّد و آل محمّد (عليهم السّلام) را ياد آريد، و بر ايشان صلوات فرستيد، رسول خدا (صلّي الله عليه و آله)اميرالمؤمنين (عليه السّلام) را وصيت كرد، كه اين روز را عيد گرداند، و هر پيامبري به جانشين خويش وصيت مي كرد، كه اين روز را عيد كند.
در حديث ابن ابي نصر بزنطي از حضرت رضا (عليه السّلام) آمده: اي پسر ابي نصر هر كجا باشي، بكوش روز عيد غدير نزد قبر مطهّر حضرت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) حاضر شوي، به درستي كه در اين روز، خداوند مي آمرزد، از هر مرد و زن مؤمن گناه شصت سال ايشان را، و از آتش دوزخ آزاد مي كند، دو برابر آنچه در ماه رمضان و شب قدر و شب فطر آزاد كرده ، و پرداخت يك درهم در اين روز، به برادران مؤمن، برابر با هزار درهم در اوقات ديگر است، و در اين روز به برادران مؤمن احسان كن، و هر مرد و زن مؤمن را شاد گردان، به خدا سوگند، اگر مردم فضيلت اين روز را چنان كه بايد بدانند، هرآينه هر روز فرشتگان با ايشان ده مرتبه مصافحه كنند. در هر صورت بزرگداشت اين روز شريف لازم است، و اعمال آن چندچيز است:
ششم: غسل كند، و به نيم ساعت پيش از زوال دو ركعت نماز بجا آورد، در هر ركعت سوره <حَمد> يك بار، و سوره ي <توحيد> ده بار، و <آيه الكُرسي> ده بار، و ده بار <اِنّا اَنزَلنا> خوانده شود، كه برابر صد هزار حج و صد هزار عمره است و باعث برآورده شدن حوايج دنيا و آخرت او، به آساني و عافيت، از جانب خداي كريم است،
هفتم: دعاي ندبه را بخواند.
چهارم: تعويذي [ذكر مربوط به پناه جستن به خدا از ناملايمات و شرور]
را كه سيّد ابن طاووس در كتاب <اقبال> از رسول خدا (صلّي الله عليه و آله) روايت كرده بخواند.
پنجم: دو ركعت نماز كند
و به سجده رود و صد مرتبه شكر خدا كند پس سر از سجده بردارد و بخواند...
برای ادامه به مفاتیح مراجعه شود
هشتم: اين دعا را بخواند كه سيد بن طاوس از شيخ مفيد نقل كرده:
برای ادامه به مفاتیح مراجعه شود
نهم: چون مؤمني را ملاقات كند اين تهنيت را بگويد:
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَهِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الأَْئِمَّهِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُسپاس خداي را، كه ما را از چنگ زنندگان به ولايت امير المؤمنين و امامان ديگر ـ درود بر آنان ـ قرار داد.
اول: روزه
كه كفّاره شصت سال گناه است، و در حديثي است روزه اين روز برابر روزه تمامي عمر دنيا و معادل با صد حج و صد عمره است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر عید غدیر عید اکبر صلوات
بر چهره ی نورانی حیدر صلوات
بر فاطمه این عید هزاران تبریک
بر یک یک اهل بیت کوثر صلوات
یازدهم
و جناب رسول خدا بين اصحاب خود عقد برادري برقرار كرد، به اين خاطر عقد برادري در اين روز با برادران مؤمن سزاوار است و كيفيت آن بصورتي كه شيخ ما در كتاب <مستدرك الوسائل> از كتاب <زاد الفردوس> نقل فرموده است چنين است: دست راست خود را بر دست راست برادر مؤمن خود بگذارد، و بگويد:...
برای ادامه به مفاتیح مراجعه شود
دوم: غسل
سوم: زيارت حضرت امير المؤمنين (عليه السّلام)
و شايسته است انسان هر كجا باشد، بكوشد كه خود را به قبر مطّهر آن حضرت برساند، و براي آن جناب در اين روز سه زيارت مخصوص روايت شده كه يكي از آنها زيارت معروف به <امين الله> است، كه هم از نزديك و هم از راه دور خوانده مي شود، و آن از زيارات جامعه مطلقه است،
دهم: آنكه صد مرتبه بگويد:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ كَمَالَ دِينِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلايَهِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلامُ
آگاه باش در اين روز شريف، براي هريك از امور زير فضيلت بسياري است: پوشيدن جامه هاي نيكو، زينت كردن، استعمال بوي خوش، شادي كردن، و شاد نمودن شيعيان اميرالمؤمنين (عليه السّلام) ، گذشت از تقصيرات شيعيان، برآوردن حاجات آنان، صله ارحام، توسعه دادن بر اهل و عيال، اطعام اهل ايمان، افطار دادن به روزه داران، مصافحه با مؤمنان رفتن به زيارت آنان، تبسّم نمودن بر چهره ي ايشان، و فرستادن هدايا براي اهل ايمان، و بجا آوردن شكر و سپاس، بخاطر نعمت بزرگ ولايت، بسيار صلوات فرستادن، انجام عبادات و طاعات بسيار. كسي كه در اين روز يك درهم به برادر مؤمن خود بدهد، برابر با صد هزار درهم در غير اين روز است. طعام دادن در اين روز به يك مؤمن مانند طعام دادن به همه پيامبران و صدّيقان است. در خطبه حضرت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) در روز غدير چنين آمده است:
هركه مؤمن و روزه دار را به وقت افطارش افطار دهد، مانند آن است كه ده <فئام> را افطار داده باشد، شخصي از جاي برخاست و عرضه داشت: يااميرالمؤمنين <فئام> چيست؟ ايشان فرمود صد هزار پيغمبر و صديق وشهيد، پس چگونه خواهد بود، كثرت فضيلت حال كسي كه جمعي از مردان و زنان مؤمن را كفالت كند، من امان او را از كفر و فقر بر خداي تعالي ضامن هستم. . . تا آخر خبر. در هر صورت فضيلت اين روز شريف، بيش از آن است كه ذكر شود، و اين روز روزقبولي اعمال شيعيان، و روز برطرف شدن غمهاي ايشان است، و روزي است كه حضرت موسي (عليه السّلام) بر ساحران پيروز شد، و خدا آتش را بر ابراهيم (عليه السّلام) سرد و سلامت نمود، و حضرت موسي (عليه السّلام) يوشع بن نون را جانشين خود كرد، و حضرت عيسي شمعون الصّفا را خليفه خود نمود، و حضرت سليمان (عليه السّلام) ملّت خود را بر جانشيني آصف بن برخيا گواه گرفت،
هدایت شده از تهذیب و قرآن حوزه علمیه جعفریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعه حره یادآور دو مطلب است
۱- اینکه بگوییم ایمان آوردیم کافی نیست و حتماً امتحان الهی در کار است
۲- در امتحان ولایتمداری باید به موقع عمل کنیم وگرنه شکست خورده و تاوان سختی خواهیم داد
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
آخرین مهلت پذیرش حوزه علمیه جعفریه زرند
برای اطلاعات بیشتربه سایت پذیرش حوزه علمیه مراجعه یا با این شماره تماس بگیرید
09133965001
🌷رمز🌷
🌷روزنامه مجازی زرند🌷
🆔https://eitaa.com/ramz99👈🏻ایتا
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر محرم
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب شب اول محرم،
شب جمعه
شب زیارتی امام حسینه
🙏 التماس دعا 🤲
هدایت شده از رمز (روزنامه مجازی زرند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب سوم ماه محرم
دعوتید به روضه ی😭
حضرت رقیه سلام الله علیها
🙏 التماس دعا 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز جماعت مغرب و عشاء از امشب در مسجد قدمگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز اول ماه مبارک رمضان
مضمضه کردن آب برای رفع عطش
سؤال۵: اگر روزهدار آب را به قصد رفع عطش در دهان گردانده و بیرون بریزد - به طوری که اندکی از آن هم پایین نرود- چه حکمی دا رد؟
جواب: اشکال ندارد.
فرو رفتن بی اختیار آب در هنگام روزه
سؤال۶: اگر فردی در حال روزه برای شستشوی دهان و خنک شدن، آب را وارد دهان خود کند یا به جهت وضو، مضمضه کند اما بی اختیار آب فرو برود، آیا روزه، باطل است و باید آن را قضا کند؟
جواب: در غیر مضمضه برای وضوی نماز واجب، احتیاط آن است که روزه آن روز را قضا نماید.
مراجعه به دندانپزشکی در حال روزه
سؤال۷: با توجه به اینکه مراجعه به دندانپزشکی در حال روزه در صورتی که شخص اطمینان داشته باشد چیزی از گلویش پایین نمی رود، اشکال ندارد، بفرمایید:
اولاً آبی که هنگام عملیات دندانپزشکی وارد دهان می شود حکم آبی را دارد که برای خنک شدن دهان وارد دهان کرده است (که اگر بی اختیار فرو رود باید به احتیاط واجب روزه را قضا کند) و یا حکم آبی را دارد که هنگام وضو برای نماز واجب، مضمضه می کند که قضا ندارد؟
ثانیاً آیا بین آب و غیر آب (اعم از مایعات و غیر مایعات) تفاوتی وجود دارد؟
جواب: اولا در مورد آب بنابر احتیاط واجب باید قضای روزه را به جا آورد.
ثانیا وجوب قضا، مخصوص به آب است بنابر این اگر غیر آب بی اختیار فرو رود روزه باطل نمی شود.
استنشاق در حال روزه
سؤال۸: با توجه به اینکه اگر برای غیر وضوی نماز واجب، مضمضه کنیم چنانچه آب بی اختیار هم فرو رود، بنابر احتیاط روزه باطل است آیا وارد کردن آب در بینی (استنشاق) هم حکم مضمضه را دارد؟
جواب: این حکم مخصوص به مضمضه است و شامل استنشاق نمی شود.
نيت
١٥٥٠ لازم نيست انسان نيت روزه را از قلب خود بگذراند يا مثلا بگويد فردا را روزه مىگيرم بلكه همين قدر كه براى انجام فرمان خداوند عالم از اذان صبح تا مغرب كارى كه روزه را باطل مىكند انجام ندهد، كافى است و براى آن كه يقين كند تمام اين مدت را روزه بوده، بايد مقدارى پيش از اذان صبح و مقدارى هم بعد از مغرب از انجام كارى كه روزه را باطل مىكند خوددارى نمايد.
١٥٥١ انسان مىتواند در هر شب از ماه رمضان براى روزه فرداى آن نيت كند بهتر است كه شب اول ماه هم نيت روزه همه ماه را بنمايد.
١٥٥٢ از اول شب ماه رمضان تا اذان صبح، هر وقت نيت روزه فردا را بكند اشكال ندارد.
١٥٥٣ وقت نيت روزه مستحبى از اول شب است تا موقعى كه به اندازه نيت كردن به مغرب وقت مانده باشد، كه اگر تا اين وقت كارى كه روزه را باطل مىكند انجام نداده باشد و نيت روزه مستحبى كند، روزه او صحيح است.
١٥٥٤ كسى كه پيش از اذان صبح بدون نيت روزه خوابيده است، اگر پيش از ظهر بيدار شود و نيت كند، روزه او صحيح است چه روزه او واجب باشد چه مستحب، و اگر بعد از ظهر بيدار شود، نمىتواند نيت روزه واجب نمايد.
١٥٥٥ اگر بخواهد غير روزه رمضان، روزه ديگرى بگيرد بايد آن را معين نمايد، مثلا نيت كند كه روزه قضا يا روزه نذر مىگيرم، ولى در ماه رمضان لازم نيست نيت كند كه روزه ماه رمضان مىگيرم، بلكه اگر نداند ماه رمضان است، يا فراموش نمايد و روزه ديگرى را نيت كند، روزه ماه رمضان حساب مىشود.
💠 شماره تماس دفتر مراجع عظام تقلید 💠
📞شماره تماس دفتر رهبری:
02537474 و 02537746666
📞شماره تماس دفتر آیت الله مکارم:
02537743110 و 02537473
📞شماره تماس دفتر آیت الله سیستانی:
02537741415 - 9
📞شماره تماس دفتر آیت الله بهجت :
02537476 و 02537740219
📞شماره تماس دفتر آیت الله تبریزی:
02537733419 و 02537744286
📞شماره تماس دفتر آیت الله شبیری زنجانی:
02537740321
📞شماره تماس دفتر آیت الله سبحانی:
02537743151
📞شماره تماس دفتر آیت الله صافی:
02537715511 - 6
📞شماره تماس دفتر آیت الله نوری:
02537741850
📞شماره تماس دفتر آیت الله وحید خراسانی:
02537740611
📞شماره تماس دفتر آیت الله فاضل لنکرانی:
02537720500 - 2
📞شماره تماس دفتر آیت الله جوادی آملی:
025337751199
📞شماره تماس دفتر آیت الله مظاهری:
02537739026
__________
+جزء+اول+قرآن+کریم+.mp3
4.22M
🎧تحدیر (تندخوانی) #جزء_یک قران کریم
🔻با صدای: استاد معتز آقایی