4_5792168658885150460.pdf
11.76M
➕ویرایش نهایی
برنامه همکاری جامع (۲۵ساله) ایران و چین
☑️ @m_ghanbarian
گزارش-راهبردی-ایران-چین.pdf
1.55M
➕گزارش راهبردی ایران و چین
☑️ @m_ghanbarian
18- شرح حدیث جنود عقل و جهل - مقصد چهاردهم عفت و هتک.mp3
7.99M
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره)
جلسه هجدهم - مقصد چهاردهم: عفت و هتک
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره) جلسه هجدهم - مقصد چهاردهم: عفت و هتک #رمضان_۹۶
💠 جلسه هجدهم کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی (ره)
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
✅ جند چهاردهم : عفت و هتک است.
✅ قوه شهوت اگر در جانب افراط فعالیت کند و مطلق العنان شود «شره» و اگر در تفریط بیافتد «خمود» و اگر تحت عقل و شرع به حد اعتدال رسد ، سکونت و طمأنینه ای در آن حاصل شود که «عفت» نام دارد.
«هتک» (پرده دری) همان جانب افراط است.
✅ شهوت گرچه موجب حفظ شخص و نوع است اما اگر به هتک رسید بقای نسل را به خطر میاندازد و چنانچه شاهدیم موجب بیماری های جسمی و روانی و آثار بدی در اجتماع میشود.
✅ چنانچه در جند پنجم (عدل و جور) و جلسه نهم بحث گذشت افراط در شهوت صورت ملکوتی انسان را مثل حیوانات بهائم میکند.
✅ امام در صفحات ۲۸۵ تا ۲۸۹ در این باره موعظه های دلپسندی دارند تا اخبار غیبی کتاب و سنت و عارفان را جدی بگیریم و تا وقت هست برای خود کاری کنیم.
✅ در روایات افضل عبادات را عفت شکم و دامن شمرده اند و علامت شیعه حقیقی را از آن جمله عفت شمرده اند.
☑️ @m_ghanbarian
💠محرمانگی قراردادها؛ مطالبه ی شفافیت، خوب یا بد؟!
پیش از تفاهمنامه ایران و چین، قراردادهای جدید نفتی موسوم به ipc محرمانه شد. آنجا هم با قراردادهای ۲۰تا۲۵ساله با امتیاز خاص مواجهیم! متن قرارداد با توتال علیرغم تصریح اصل ۷۷قانون اساسی حتی در اختیار نمایندگان مجلس قرار نگرفت!
دانشجویان در دیدار سال۹۵ خود با رهبر انقلاب از این امر گله کردند.
ایشان شرایط جنگی و لزوم طبقه بندی اطلاعات تجاری و... را پاسخ نکردند؛ بلکه بر مطالبه ی دانشجوئی در اینباره صحه گذاشته، فرمودند:
"البته مطالبه شما خوب است؛ شما مطالبه کنید، شما بخواهید؛ هیچ اشکالی ندارد"!(۹۵/۴/۱۲)
برایم عجیب بود که یکی از خوبانی که در ipc اعتراضات دانشجویی را ستود و آنرا موجب ۵۵بار ویرایش آن خواند؛ در خصوص تفاهم نامه ایران و چین با دانشجویان با لحن گله از مطالبه شفافیت سخن گفت و در توجیه محرمانگی قرارداد، شرایط جنگ اقتصادی آمریکا را پیش کشیده و گفت:"پس طبیعی است که از سوی هردو طرف این همکاری راهبردی، سطح طبقه بندی اطلاعات این موضوع باید حفظ بشود"!
#مردم
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧بگوید: همه پرسی! / بشنو: شوراهای چند نفره!
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را اینجا بخوانید👇
☑️ @m_ghanbarian
🎧بگوید: همه پرسی! / بشنو: شوراهای چند نفره!
کلمه حق گاه با اراده کردن باطل از آن و گاه بخاطر گفتن فردی با روزمه ی ضد، هدر می رود!
🔸مثلاً "حکمیت" کلمه حق و اصلی اسلامی و راه حلی اساسی است؛ برای حل منازعات سیاسی ای که به تحرکات مسلحانه کشیده شده است.
امیرالمومنین قبل از صفین در ماجرای جمل خود پیشنهادش را به طلحه و زبیر داد(نامه۵۴).
همه فقهای ما در کتاب جهاد ازجمله مواردی که ترک قتال را لازم می شمارند؛ یکی پذیرش حکمیت از سوی متخاصمین است؛ حتی جایی که معصوم یک طرف دعواست و حَکَم هم غیر او -البته مورد پذیرش او- است.(۱)
لکن حکمیّت صفین در "بی موقع گی"، "تحمیل حَکَم فاقد اهلیت به امیر(ع)" و "حُکم خلاف شرع حَکَمین"؛ اصل این راه حل را نزد ما شیعیان به محاق برد و علیرغم قوت نظری آن، به ندرت در منازعات داخلی مسلمین راهگشا شد!
🔸انگار "همه پرسی" هم دارد مثل حکمیت میشود! اینکه:"مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اِعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آرای مردم صورت گیرد"(اصل۵۹ قانون اساسی)؛ چاره ای تمام کننده و بالفعل کننده پشتیبانی مردمی از تصمیمات است. لکن طرح مکررش از سوی رئیس جمهوری که در دوره او و روزومه اش بیشترین خروج از استقرار اراده عمومی و حکمرانی مردمی وجود دارد؛ هدر دهنده این اصل مترقی است.
🔺آری میشد پس از خروج ترامپ از برجام، رفراندم بقاء یا خروج از برجام را(مثلا) به آراء عمومی بگذاریم تا بسیاری نزاع ها تمام شود؛ اما این رئیس جمهور بیش از همه محفل گرا بوده است. رجوع به آراء عمومی پیشکش، ایشان تصمیم گیری در مسائل مهم را از نمایندگان ملت گرفته به شوراهای ۱۷نفره و ۹نفره داده است!(۲)
همین رئیس جمهور بود که علیرغم اصول متکثر فصل هفتم قانون اساسی، شوراهای گزینشی را جای مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت نهاد!
🔸دونمونه:
1⃣اولین بار در دوره او قراردادهای جدید نفتی موسوم به ipc با مدت ۲۵ساله ی قرارداد و امتیازات بیشتر، کلید خورد(مهر۹۲). و این قراردادها در اختیار نمایندگان ملت بلکه حتی مرکز پژوهش های مجلس قرار نگرفت و صرفا به هیات چند نفره تطبیق قوانین زیر نظر رئیس مجلس داده شد! شرکت توتال هم بر همین اساس قرارداد بست و از مجلس فقط دو نفر(رئیس کمیسیون انرژی و بودجه) در هیات عالی نظارت بر منابع نفتی(برای نظارت) بودند.(۳)
این در حالیست که اصل۷۷ قانون اساسی می گوید:"عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد"!
تفاهمنامه ۲۵ساله ایران و چین هم اگر به مرحله قرارداد و موافقتنامه رسیده باشد(که البته دولت منکر است) مثال دیگر میشود.
2⃣ایشان بود که اردیبهشت۹۷ در جلسه خصوصی دونفره و بعداً در جلسه مسئولان عالیرتبه از رهبر انقلاب، فرماندهی جنگ اقتصادی علیه آمریکا را خواست و با قید "درچارچوب مقررات" اجازه ایشان را گرفت.(۴) رهبر انقلاب ۲خرداد۹۷ از آن به "ستاد مقابله با شرارت دشمن" و به اتاق جنگی مثل اتاق جنگ علیه ایران در وزارت خزانه داری آمریکا تعبیر کردند.
آقای روحانی اما فارغ از چارچوبه مقررات، آن شورای ۱۷نفره را در تصمیمات مهم جای مجلس نهاد؛ از تصویب افزایش نرخ بنزین تا برنامه اصلاح ساختار بودجه و...! ولابد اینها را از فروعات مقابله با جنگ اقتصادی آراست. اینها نقض آشکار اصل۷۱ و۷۵ قانون اساسی بود!
❓سؤال از جنابشان این است که لابد قراردادهای نفتی و نرخ بنزین از مسائل مهم یا بسیار مهم بوده؛ اگر نمایندگان ملت محرم شنیدن و تصمیم گیری نبوده اند، چگونه همه ملت محرم میشوند تا در آراء عمومی تکلیف آنها را معلوم کنند؟!
❗️نکند فقط سازش با آمریکا مسأله ایشان برای رفراندوم است!
⬅️این است قصه اصلی مترقی که به هدر و به محاق می رود. خوب است مردم و نخبگان فارغ از این گوینده یا پس از سپری شدن دوره ایشان بیشتر سر این اصل مترقی قانون اساسی فکر و گفتگو کنند.
____________
پی نوشت:
۱.ر.ک: جواهرالکلام ج۲۱ص۱۱۰تا۱۱۷
۲.شورای سران قوا ۱۷نفر و شورای عالی نظارت برمنابع نفتی ۹نفر است.
۳. yun.ir/v9nyy7
۴. yun.ir/gyylx3
📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱/۱۱
☑️ @m_ghanbarian
⚜امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر:
منحصراً توده مردم اند که: ستون دین(در تحقق اجتماعی اش) و جمعیت مسلمانان (همان جماعت و سواد اعظم) و ساز و برگ دربرابر دشمنان اند.
پس باید گوش طاعتت(صِغوُکَ) متوجه آنها و تمایلت به آنان باشد"(نامه ۵۳ نهج البلاغه).
اصغاء، گوش دادن با اطاعت است. فرمود: فَلیَکُن صِغوُکَ لَهُم!
این یک سند معتبر بر مردم سالاری دینی است.
امام خمینی فرمود: این ملت است که آمد شما را از این همه گرفتاریها بیرون آورد و آورد و با رأی خودش، مجلس درست کرد و جمهوری اسلامی را تنفیذ کرد و رئیس جمهور درست کرد و آنها هم دولت درست کردند. همۀ چیزهایی که ما داریم از این مردم است، خصوصاً از این مستضعفین.(۶۰/۸/۲۳)
#مردمسالاری_دینی
#دوازده_فروردین
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از برنامه ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ عدالت اولویت دست چندم!
🔹حجت الاسلام قنبریان: شما به دولتهای اول جنگ تاکنون نگاه کنید هر کدام اولویتی غیر از عدالت داشتهاند به جز یک دولتی که لااقل شعار عدالت را داد مابقی دولتها چنین اولویتی نداشتند.
🔸 بدنه انقلابی هم سعی نکرده که موضوع عدالت را در اولویت اول خودش قرار بده!
✅ موضوع گفتگو: عدالت و دولت 1400
#عدالتخواهی
🔻به #برنامه_۱۴۰۰ بپیوندید
instagram.com/ir1400tv
@ir1400tv
محسن قنبریان
♦️ عدالت اولویت دست چندم! 🔹حجت الاسلام قنبریان: شما به دولتهای اول جنگ تاکنون نگاه کنید هر کدام او
📎پیوست ویدئو
🔅خطر اولویت دست چندم شدن عدالت !
🔸 "نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجه دو کم کم در مقابل ارزشهای دیگر به فراموشی سپرده شود؛ در نظام ما این خطر وجود داشته است"(رهبر انقلاب۸۴/۶/۸)
🔸عدالت نه فقط در دولتها و بدنه انقلابی بلکه چنانچه می بینید در بین عموم مردم هم درصد بالای اولویت و اولویت قاطع برای دولت آتی را ندارد!
🔸در حالیکه نقش دولتها در عدالت اجتماعی قابل مقایسه با قضایی و... نیست
چنانچه در ویدئو اشاره شد:
تخصیص سالانه بیش از هزارهزار میلیارد بودجه میتواند توازن امکانات در استانها یا نقض اصل۴۸ قانون اساسی و تقسیم ایران به استانهای بهره مند و نابهره مند را موجب شود!
فقط سالی ۴۰۸هزارمیلیارد از بودجه عمومی برای حقوق و دستمزد است اگر مثلا ۱۲۸هزار نفرحقوق نجومی بالای ۲۰میلیون بگیرند ظرف چند سال چه فاصله طبقاتی پدید می آید؟!
#عدالت_را_جدی_بگیریم
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜انتخابها و ظهور؛ آنجاکه باید کامل دید!
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را اینجا بخوانید👇
☑️ @m_ghanbarian
⚜انتخابها و ظهور؛ آنجا که باید کامل دید!
#ناظر_به_سخنان_اخیر_استاد_پناهیان
این نظر استاد پناهیان بزرگوار که نهادینه شدن انتخاب های خوب در انتخابات ها در ظهور نقش دارد؛ اینگونه خوانش شد که: انتخاب خوب در انتخابات۱۴۰۰ برای ظهور کافیست!
فرصت برنامه سمت خدا(۱۴۰۰/۱/۱۲) مجال توضیحات تکمیلی به ایشان داد(ویدئوی پیوست)
✔️استاد دروغ نمی گوید!
اینکه خواص و نخبگان و برگزیده های شیعه در تاخیر فرج اهلبیت(ع) تاثیر داشته اند، تصریح روایات و کتب معتبر شیعه است مثلا:
🔺فرج مقدّر شده برای امام حسین(ع) در سال۷۰ که با شهادت حضرت به تاخیر افتاد!(۱)
🔺بداء در فرج مقدر شده برای امام صادق(ع) از سال۱۴۰ به وقتی که زمانش بیان نشد!(۲)
⬅️در هردو بخصوص دومی تصریح به نقش خواص و نزدیکان و محرمان اسرار شده است!
حالا اگر برگزیدگان(مردمی و حاکمیتی) جامعه شیعی برای فرج امام دوازدهم -که البته مساوی شده با ظهور دین حق و پرشدن عالم از قسط- اثرگذار باشد حرف بی مبنایی نیست.
✔️سه راستی که گفته نمیشود!
اشکال بر فرمایشات استاد در صغریات و تمام مصادیق است. آیا فقط رأی نهایی مردم به ظهور اثر می گذارد؟!
1⃣برگزیدگان انتصابی و منتخب های شوراهای حاکمیتی
اگر از اول غیر از منتخبین مستقیم و غیرمستقیم مردم، منتصبین هم اضافه می شد که در ظهور اثر دارند؛ غرابت حرف کمتر می شد!
استاد پناهیان در توضیحات تکمیلی برنامه سمت خدا در حد یک نیم جمله به این مورد اشاره کردند: "الان مسئولین کشور، نمایندگان مجلس، حدود ۳۰۰نفر هستند؛ می توانید بگویید یابن الحسن اینها یاران شما؟! ما طلبه ها که امام جمعه هستیم رویمان میشود؟[👉 فقط همین جمله] مثلا ما استاندارها، اینها را به امام زمان معرفی کنیم؟!"
آیا امام جمعه پرادو سواری که تریبونش را مین گذاری شده می خواند و منتقدش کارش به دادگاه میکشید؛ یا امام جمعه دیگری که چند دانشجوی منتقد به اسرافش در انتخابات خبرگان را دادگاهی و حکم منع فعالیت سیاسی می گرفتند، مخاطب روشن و مصرّح عتاب امام زمان(ع) به علی بن مهزیار نبودند؟! امام، اشتیاق آن عالم به امام زمانش را تکذیب کرد و علتش را تکاثر اموال و تجبّر و استبداد بر ضعفاء خواند(۳)
این نمونه ها، از انتخاب نماینده آن شهر توسط مردم بر ظهور کم اثرتر است؟! پس چرا کمتر گلایه میشود؟! قرار این شد که ظهور را با قدرت درگیر کنیم!
2⃣کل دستگاه انتخابات نه فقط رأی دهندگان!
در همان منتخبان مردم چرا کل دستگاه انتخابات مورد خطاب واقع نمیشود؟!
ابوموسی اشعری -مثال معنادار استاد در این سالها- در دوره علی(ع) توسط شورای نگهبان فرضی و تنزیلی آن زمان با اختیاراتی کمتر از نظارت استصوابی، برای مناصب رد صلاحیت شده بود!
در ماجرای جمل(قبل از حَکَم شدن ابوموسی برای صفین) که چسبیده به شروع حکومت حضرت امیر است، زید بن صوحان، حجربن عدی، عدی بن حاتم، هند بن عمر، هاشم مرقال، عمار یاسر و مالک اشتر بر او شوریدند و صلاحیتش برای امارت کوفه را پیش مردم به چالش کشیدند.(۴)
مالک اشتر اگر هم در ابقاء اولیه او پس از عثمان به امام مشورت داده بود(۵)؛ به محض مخالفت ابوموسی با امام -که همان روزهای اول است- بر او شورید و حتی از قصر دارالعماره اخراجش کرد که مردم برای غارت اموال او ریختند!(۶)
اگر مثال استاد پناهیان مابه ازائی دارد و ملت ایران ابوموسایی انتخاب کرده اند؛ آیا نباید قبل از جوال به مردم، بر تایید کنندگان صلاحیت او هم سوزنی زده شود؟!
❓آیا شورای نگهبان واقعی(نه تنزیلی) ما مثل آنچه مالک و هاشم مرقال و عمار یاسر و... با ابوموسی در محضر مردم در آستانه جمل کردند؛ در ج.ا.ا هم کردند و باز مردم او را تحمیل کردند؟!!(۷)
3⃣ لیست بندها، جارچی ها و پله برقی ها!
منتخب های مردم برای ریاست جمهوری و مجلس شورا و خبرگان در قاعده کُن فَیَکون نیست! آدمهایش در مناصب اجرایی و شورایی ج.ا رشد کرده شناخته می شوند. بدون طی این روند، کسی "رجل سیاسی" نمیشود تا صلاحیت ریاست جمهوری یابد!
❓این فرض محال است که سیستم اداری کشور تفکر و سلیقه ای را بیشتر بالا بکشد و یکی دیگر را -ولو انقلابی و ملتزم- بالا نکشد؟! یعنی صداوسیما نبرد!امام جمعه یا استاندار و مدیر کل نکند! و مناصب را فقط بین دو جناح دست به دست کند!
❗️ از این فرض ملموس تر اثر لیست بندها و پدر خوانده های انتخابات است.
❓در همه این سالها شایسته ترین ها در لیست ها و حامیان مذهبی شان آمدند؟ یا تاکتیکهای مصلحت و وحدت جای اصلحیت نشانده شد؟!
❓در همین انتخابات مجلسی -که استاد پناهیان نمیتواند به امام زمان معرفی اش کند- در همین تهران، هیچ شایسته تری از آن لیست کذایی مورد حمایت سخنرانان سمت خدا نبود؟!
حالا شد تقصیر رأی مردم؟!!
❗️استغراب درصدی از شنوندگانِ فرمایشات، این است که چرا از این فرآیند سازان انتخاب مردم هیچ گله ای نیست و فقط مردم بیچاره مقصر تاخیر ظهورند؟!!
عفو بفرمایند!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱/۱۳
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
⚜انتخابها و ظهور؛ آنجا که باید کامل دید! #ناظر_به_سخنان_اخیر_استاد_پناهیان این نظر استاد پناهیان بز
پی نوشت ها:
۱.روایت ابوحمزه ثمالی از امام باقر(ع) و تایید امام صادق(ع)/ الکافی ج۱ص۳۶۸
۲.روایت صحیح جابر جعفی/ الکافی ج۱ص۳۰۷ و دو روایت نعمانی در الغیبه باب ۱۶صص۲۹۲و۲۹۳
روایت سعید مکی و روایت ابوبصیر در الغیبه طوسی ص۵۳ هم ملاحظه شود.
۳.ر.ک: دلائل الامامه ص۵۳۹
۴.ر.ک: کوفه و نقش آن درقرون نخستین اسلامی دکتر محمد حسین رجبی دوانی ص۱۷۱تا۱۷۵
۵.تاریخ یعقوبی ج۲ص۱۲۶وص۱۷۹/در اینباره اقوال دیگری هم هست ر.ک: اخبار الطوال ص۱۷۶ و تاریخ طبری ج۳ص۳۶۳
۶.ر.ک:تاریخ طبری ج۳ص۴۹۲تا۵۰۱
۷.اگر کنایه های ایشان به رئیس جمهور کنونی است خوب است مصاحبه سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت اولیه ایشان و مداخله دبیر شورا و رای گیری دوباره را هم ببینند:
http://www.sharghdaily.ir/fa/main/detail/16299
*مطالب مرتبط:
- تولد ندبه بر غیبت
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1001
-دلواپسی بداء
https://t.me/m_ghanbarian/889
-شورای نگهبان تراز انقلاب۲
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1518
محسن قنبریان
⚜انتخابها و ظهور؛ آنجا که باید کامل دید! #ناظر_به_سخنان_اخیر_استاد_پناهیان این نظر استاد پناهیان بز
❗️برخی مخاطبان متخلّق تذکر دادند که عنوان: همه راست را نمی گوید؛ نوعی اتهام به استاد پناهیان است که انگار ایشان آگاهانه و متعمدانه قسمی از راست را نمی گوید!
چنین چیزی منظور نگارنده نبوده است لذا با قدردانی از حق بزرگ ایشان گردن جامعه مذهبی و عذرخواهی از ایشان وتشکر از آن مخاطبین ، عنوان یادداشت به :
انتخابها و ظهور؛ آنجا که باید کامل دید!
تغییر یافت.
تکیه گاه اصلی یادداشت این است که انتخابات یک فعل متصل چند وجهی است؛ نه افعال متکثر و بیگانه از هم ، که بتوان یکی را تصحیح و از دیگری غفلت کرد. فقط توصیه به بهتر رای دادن مردم بدون تصحیح فرآیندهای شمارش شده بی ثمر یا کم ثمر است.
☑️ @m_ghanbarian
19- شرح حدیث جنود عقل و جهل - مقصد پانزدهم زهد و رغبت.mp3
7.09M
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره)
جلسه نوزدهم - مقصد پانزدهم: زهد و رغبت
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره) جلسه نوزدهم - مقصد پانزدهم: زهد و رغبت #رمضان_۹
💠 جلسه نوزدهم کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی (ره)
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
✅ جند پانزدهم : زهد و ضدش رغبت
✅ زهد یعنی بی میلی و بی رغبتی قلبی به دنیا که معمولا با ترک عملی و اعراض از دنیا هم مقارن است.
✅ مراتب زهد:
1⃣ ترک لذات و شهوات دنیوی برای رسیدن به لذات اخروی(زهد عامه)
2⃣ اعراض از لذات و شهوات برای رسیدن به مقامات عقلانی و مدارج انسانی(زهد خاصه)
3⃣ اعراض از لذات روحانی و عقلانی برای رسیدن به مشاهده جمال جمیل الهی(زهد اخص).
"زهد حقیقی عبارت است از ترک غیر خدا برای خدا".
✅ زهد بنفسه از کمالات انسانی و مقامات روحانی نیست بلکه مقدمه رسیدن به جمال جمیل حق است. مقصود اصلی بعثت، رساندن به خدا و تبدیل انسان خاکی به فانی فی الله است اما این مقصد دو چیز لازم دارد:
اقبال به سوی خدا / ادبار از غیر خدا(زهد)
لذا در روایات بهترین یار اخلاق و موجب چشیدن شیرینی ایمان، زهد معرفی شده است.
✅ این دو(اقبال و علاقه به کمال مطلق و تنفر و ادبار از نقص) در فطرت آدمی هم نهاده شده است.
✅ چون پرده ی محبت به دنیا و غیر خدا ضخیم ترین حجاب است ،زهد که پاره کردن این پرده است بسیار برای انسان موثر است.
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از برنامه ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دولت ۱۴۰۰ برای کم کردن این "فاصله طبقاتی فوق جهنمی" چه باید بکند؟
🔹حجت الاسلام قنبریان: این رقم ۲۱ برابری #تفاوت_حقوقها بر اساس کدام آیه قران است؟ تفاوت هفت برابری که شورای نگهبان تصویب کرده از کجا آمده؟
🔸ما نه لیبرالیم نه اسلامی! ۲۵٪ اقتصاد کشور تا سال ۹۳ باید برای دهک های پایین جامعه میشد.
✅ موضوع گفتگو: عدالت و دولت 1400
🔻به #برنامه_۱۴۰۰ بپیوندید
instagram.com/ir1400tv
@ir1400tv
محسن قنبریان
♦️دولت ۱۴۰۰ برای کم کردن این "فاصله طبقاتی فوق جهنمی" چه باید بکند؟ 🔹حجت الاسلام قنبریان: این رقم ۲
چکیده ای برای ارائه نگاهی فقهی به نظام جبران خدمات.pdf
240.5K
📎پیوست ویدئو:
🔘چکیده ی ارائه: نگاه فقهی به نظام جبران خدمات/ حجت الاسلام محسن قنبریان
در جمع هیات اندیشه ورز اصلاح نظام اداری و استخدامی/۲۵اسفند۹۹/تهران.سازمان امور اداری و استخدامی کشور.
#متن_تخصصی
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
📎پیوست ویدئو: 🔘چکیده ی ارائه: نگاه فقهی به نظام جبران خدمات/ حجت الاسلام محسن قنبریان در جمع هیات
991225 مبنای 3 پله ای فقهی برابری دستمزد کارکنان دولت-سازمان امور اداری و استخدامی-طرح بحث.mp3
20.19M
📎پیوست
🎙فایل ارائه: نگاه فقهی به نظام جبران خدمات/ حجت الاسلام محسن قنبریان
در جمع هیات اندیشه ورز اصلاح نظام اداری و استخدامی/۲۵اسفند۹۹/تهران- سازمان امور اداری و استخدامی کشور
#جلسه_تخصصی
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از برنامه ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حزب اللهیترین کاندید هم شعارش این نبوده!
🔹حجت الاسلام قنبریان: 25 درصد اقتصاد کشور به صورت تعاونی باید در اختیار طبقات محروم باشد.
🔸این ابلاغیه رهبری است. ولایت ولایتشان گوش آسمان را کر کرده، اما حتی شعار حزب اللهیترین کاندید هم این نبوده است!
✅ موضوع گفتگو: عدالت و دولت 1400
#حکمرانی_خوب
🔻به #برنامه_۱۴۰۰ بپیوندید
instagram.com/ir1400tv
@ir1400tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رأی بدهید بروید تا چهار سال بعد!
🔹همانطور که استخراج یک معدن طلا یک فن آوری می خواهد. یک معدن معنوی هم برای استخراجش فن آوری می خواهد اما از نوع انسانی و اجتماعی.
مثلاً رهبر انقلاب راهیان نور را یک فن آوری جدید برای استفاده از معدن تمام نشدنی سالهای دفاع مقدس خواند(۹۵/۱۲/۱۶).
🔹برای اینکه مردم کنشگر اقامه قسط باشند و "لیقوم الناسُ بالقسط" تحقق یابد، چه فن آوری ای لازم است؟!
معدن عظیم مردم برای حفظ ارزشهای انقلاب و تحقق عدالت اجتماعی نیازمند یک فن آوری استخراج و استفاده نیست؟!
فقط راهپیمایی ۲۲بهمن و روز قدس کافیست؟! بیایند رای دهند و بروند تا چهار سال دیگر، نقشی در تحقق قسط ایفاء کرده اند؟!
🔹در این ویدئو از فن آوری اجتماعی استفاده از مردم در اقامه قسط بشنوید! اصولش متن قانون اساسی است!
@ir1400tv
اگر پسندیدید نشر دهید
☑️ @m_ghanbarian
20- شرح حدیث جنود عقل و جهل - مقصد شانزدهم رفق و خرق.mp3
5.16M
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره)
جلسه بیستم - مقصد شانزدهم: رفق و خرق
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💠 کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(ره) جلسه بیستم - مقصد شانزدهم: رفق و خرق #رمضان_۹۶
💠 جلسه بیستم کتاب گفتار شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی (ره)
#رمضان_۹۶
محسن قنبریان
✅ جند شانزدهم: رفق و ضد آن خرق
✅ رفق به معنای مدارا و ملایمت و خرق برعکس آن شدت و غلظت داشتن و عجله است.
✅ رفق و مدارا هم در باب معاشرت با مردم و انجام امور دنیوی ، هم راجع به امور دینی و هدایت مردم و امر به معروف و نهی از منکر و هم در خودسازی و ریاضت نفس مدخلیت کامل دارد.
✅ مدارا با تسامح و تساهل (تلورانس) فرق دارد . رفق مدارای فعال و سازنده است نه ماست مالی و مداهنه.
بین "انفعال" و "انعطاف" فرق است رفق ، دومی است اما مداهنه و تلورانس اولی است.
✅ رحم کردن فطری بشر است و رفق از جلوات آن است. قلب آلوده به بغص بندگان و گرفتار خرق در رفتار، فطرتش در حجاب است. تندی کردن و غلظت از آنجاست که آدم ،بندگان خدا را انسان یا مسلمان و... ندیده است.
✅ در روایات اسلامی رفق بسیار تمجید شده است.
☑️ @m_ghanbarian
⚠️مصلحت اینجا، مصلحت آنجا، مصلحت همه جا!
بررسی صلاحیت ریاست جمهوری و استیضاح قانونی مجلس پیشکش؛ برای کسی که فرق حُر و حرمله و فرق توبه و حوبه(=گناه) را تشخیص نمی دهد چگونه احراز اجتهاد برای خبرگان شده است؟!
چگونه این سالها با این همه برداشت سخیف و سطحی از اسلام و تاریخ اسلام هیچوقت اعتبار نامه علمی اش توسط اعضای خبرگان مورد چالش واقع نشده است؟!
همه راه حلها به بن بست مصلحت بافی ختم میشود!
خودش علیرغم وظیفه قانونی بخاطر حکم ریاست نخوردن، از بعد آقای رفسنجانی، مجمع تشخیص شرکت نمی کند؛ بخدا اگر خبرگان هم اعتبارنامه اش را رد میکرد کشور آشوب نمی شد!
چرا نمای همه نهادها را بی خاصیت و دورهمی می کنیم؟!
#روحانی
#هل_لی_من_توبه
☑️ @m_ghanbarian
۴-درسهای نهج البلاغه.mp3
22.83M
📖سلسله بحث #درس_های_نهج_البلاغه
جلسه چهارم
۱۴۰۰/۱/۱۸
هیأت راه فاطمه(س) قم
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian