18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافی
#معرفی_مرکز_مجازی_مسابقات_کتابخوانی
👌برگزاری سلسله مسابقات کتابخوانی
👌ویژه کلیه رده های سنی
👌معرفی کتاب های مفید
👌در اختیار قرار گرفتن فایل pdf کتاب
👌تنوع جوایز فرهنگی و نقدی
👌مشارکت سازمانی
#انتشار_برای_اولین_بار_به_مناسبت_هفته_کتاب
#کانون_و_موسسه_فرهنگی_هنری_شهید_روحی
#تشکل تخصصی ترویج و ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در کشور
👇
www.m-ketab.ir
کانال ایتا
@mketabir
كتاب,تنها رفيقي است كه تو را با آنچه كه هستي ودر هر زمان مي پذيرد.
۲۴ آبان؛ روز كتاب وكتابخواني خجسته باد.
موسسه فرهنگی هنری شهيدروحي
http://m-ketab.ir/news/3114
https://www.aparat.com/v/QDJkN
@mketabir ما را در ایتا دنبال کنید
بسمهتعالی
این روزها بحث کافیشاپ و فروشگاهِ کتاب آفتاب و ابلاغ معاونت فرهنگی شهرداری مشهد داغ است و هر کسی موضعی میگیرد. بنایی به سخن گفتن در روزهایی که اکثر مردمان این سرزمین بیش از آنکه بشنوند، دوست دارند سخن بگویند؛ نداشتم. در این میان اما، نوشته یک اهل قلم و تذکر او به توضیح این واقعه برای مردم شهرم، این امید را ایجاد کرد که شنوندگانی برای این حکایت هستند و تمایل به شنیدن وجود دارد؛ لذا تصمیم گرفتم برای این دوست و مردم شهرم بنویسم و البته بیپرده بنویسم.
بگذریم از حواشی که تمایل ورود به آنها را ندارم؛ اما دوست عزیز، غصه و قصه وابستگی به کمکهای دولتی و شبهدولتی که شما قبلتر، بهخوبی، در نفحات نفت (۱۳۸۹) به آن اشاره کرده بودی: «در این گوشه خاک، میتواند کسی به دنیا بیاید و بالغ شود و از پدر پول توجیبی بگیرد، بعد بزرگتر شود و از دولت پول توجیبی بگیرد و بعد هم ریق رحمت را سربکشد و وارد بازار [واقعی و رقابتی] کسب و کار نشود» (ص۱۱)؛ واقعیتی است که امروز مجموعههایی چون «آفتاب» را مبتلا به خود نموده است. «آفتابی» که از بهمن ماه ۱۳۹۴ طلوع خود را وابسته به کمک شبه دولتی شهرداری نمود (۲۰۰ متر مربع در یکی از تجاریترین مناطق شهر مشهد، به قیمت اجاره میانگین، ماهانه کمتر از دو میلیون تومان) و قرار بود پایان تیرماه ۱۳۹۸ از این مادر شیرده جدا شود و مستقل زیست کند، اما بیش از سه سال است که حاضر به مستقل شدن نیست و برای باقی ماندن در دامان این مادر، بهانهگیری میکند. او مهلت ۱۲ روزه را مطرح میکند و به همراهی ۱۲۰۰ روزه پس از پایانِ قرارداد (یا حداقل مهلت ۴۸۰ روزه دوره مدیریت شهری جدید) و نشستهای شخصی من و همکارانم با رویکرد دوستانه و همدلانه (در ۱۰ ماه گذشته) هیچ اشارهای نمیکند. آفتابی که در تمام این سالها قرار بود از یارانههای شبهدولتی (که متعلق به همه شهروندان مشهد است) بهره ببرد تا بتواند روی پای خودش بایستد و بعد فرصت را برای جوانترها و تازه واردها به عرصه فرهنگ فراهم کند، اما حالا از هر ابزاری برای ماندن بیشتر استفاده میکند. اتفاقاً من از «نفحات نفت» شما آموختم که این در بغل گرفتنها، چقدر برای راه افتادن، مضر است و امروز از زبان «آفتاب» بهعنوان یک اهل فرهنگ (که در تمام سالهای زندگیم و اکنون به او احترام میگذارم) میشنوم: «آفتاب هرگز نمیمیرد» و ای کاش به ویژگی دیگر آفتاب هم اشاره میشد که «آفتاب برای زیستن نیازمند حرکت است و آفتاب در سکون معنا ندارد...».
«حق» میداند که آنچه نوشتم براساس «راستگویی» بود (هرچند در این مجال فرصت بیان همه ماجرا نیست)؛ اما جمله پایانیام این باشد: دوست عزیز؛ آری قرار بود به فرزندان این سرزمین «راستگویی» بیاموزم، اما اعتماد نشد؛ ولی قرار نبود فقط به آنها «راستگویی» بیاموزم، بلکه قرار بود «سختکوشی»، «خلاقیت»، «خطرپذیری»، «وفای به عهد» و «عشق به دین و میهن» هم بیاموزم ...
حسین باغگلی- ۲۳ آبان ۱۴۰۱
🔺در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد.
⚠️ همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند.
📝 رهبر معظم انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با #كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچک بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📚 #هفته_کتابخوانی گرامی باد.
مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2280390814C76920f20d3
استمرار برگزاری مسابقات کتابخوانی به ترویج کتاب کمک می کند
https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-11/1399059-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D8%A2%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
#معرفی_کتاب
جام جهانی در جوادیه
ناشر:قدیانی
نویسنده:داوود امیریان
معرفی
کتاب جام جهانی در جوادیه داستان چند نوجوان پایین شهری که به دنبال یک جای مناسب برای فوتبال های تابستان شان می گشتند که از قضا با پسر سفیر کانادا در ایران آشنا می شوند و مسابقه ای را در زمین خاکی محله شان ترتیب می دهند که این موضوع همین جا تمام نمیشود تیم های دیگری هم از کشورهای دیگر از راه می رسند مثل اسپانیا، ایتالیا، ژاپن و...چند تا از بچه های کارگر افغانی هم به این جمع اضافه می شوند و جام جهانی کوچکی در جوادیه پا می گیرد!
کتاب جام جهانی در جوادیه به خاطر قوه شخصیت پردازی بالای نویسنده اش(داوود امیریان) توصیف عالی از فضای فوتبالی داستان دارد..
گزیده
حالا همه ی اهل محل به سیاوش توجه می کردند. هرجا می رفت، در صف نان و مغازه و لبنیاتی، او را با انگشت به هم نشان می دادند و پچ پچ می کردند و سر تکان می دادند. سیاوش کم کم داشت از این وضعیت کلافه می شد.
غروب بود، سیاوش و دوستانش در پارک گل بهار جلسه داشتند. همه نشسته بودند و چشم به دهان سیاوش دوخته بودند. سیاوش سرش را پایین انداخته بود و انگشتان دستش را توی موهای سرش فرو برده بود.
یوسف گفت: «چی شده سیاوش! از چی می ترسی؟»
سیاوش سر بلند کرد و گفت: «قضیه حسابی جدی شده. من اصلاً فکرش را نمی کردم این ُ طوری بشود.»
محمدعلی دستی به موهای ژل زده اش کشید، تار موهای جلوی سرش را دور انگشت پیچ داد و خنده خنده گفت: «ناراحت نشو سیاوش، اما از قدیم گفته اند یک دیوانه سنگی تو چاه می اندازد و صد تا آدم عاقل را سر کار می گذارد!»
@mketabir 👈
📗#معرفی_کتاب📗
انسان ۲۵۰ ساله، کتابی حاوی سخنان و نوشتههای رهبر انقلاب حضرت آیت الله سید علی خامنهای، درباره زندگی سیاسی و مبارزاتی امامان شیعه است.
رویکرد محوری این کتاب، مبتنی بر چند جمله از سخنان رهبر انقلاب است که معتقدند زندگی امامان شیعه علیرغم تفاوت ظاهری در مجموع یک حرکت مستمر و طولانی است که ۲۵۰ سال ادامه پیدا میکند. نام کتاب هم از همین فراز گرفته شده است.
«انسان ۲۵۰ ساله» به دنبال انتقال مفهومی متعالی از مسیر و مقصد زندگی مجاهدانه ائمه (ع) است و از این رو، این کتاب بیش از آن که یک کتاب تاریخی صرف باشد، یک فراتحلیل تاریخی است که به جای شرح و تفصیل وقایع زندگی ائمه (ع) نگاهی کل گرایانه به زندگی هر یک معصومین (ع) را با توجه به بستر تاریخی دوره مربوط و در راستای مقصود واحدی که همه این بزرگواران دنبال می کردند، ارایه می دهد.
مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2280390814C76920f20d3