شهادت یازدهمین اختر فروزان ولایت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بر شیعیان تسلیت باد
⚫️⚫️⚫️⚫️
یکی دیگر از امامان شیعه که با مسمومیت زهر توسط حاکمان وقت به شهادت رسیدند، امام حسن عسکری علیه السلام است. دوران امامت ایشان همزمان با خلافت معتمد عباسی مصادف شد که در ماه بهار سال 260 هجری قمری امام را بدست یکی از نزدیکانشان مسموم و به شهادت رساندند. دوران امامت ایشان که 6 سال بیشتر نبود تماما تحت کنترل نظامی حکومت و یا در زندان سپری شد.
امام که از مسمومیت زهر بیمار شده بودند در خانه بسر می بردند. حاکمان مخالف امام برای فریب افکار مردم، علاقه دروغین خود را به امام را به هرشکل ممکن مانند حاضر کردن طبیبان وانمود میکردند تا بدین وسیله اشراف اطلاعاتی بر عملکرد محبان امام هم داشته باشند.
اما شدت مسمومیت امام خیلی زود به این اتفاقات پایان داد و در همان روزهای نخستین ماه ربیع امام به شهادت رسیدند
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
گذری بر زندگی امام حسن عسکری علیه السلام
حسن بن علی بن محمد(ع) مشهور به امام حسن عسکری (۲۳۲-۲۶۰ق) یازدهمین امام شیعیان اثناعشری است که به مدت ۶ سال امامت شیعیان را بر عهده داشت. او فرزند امام هادی(ع) و پدر امام زمان(عج) است. ادامه مطلب https://al-falah.ir/content/detail/2463/
🤲دعای منسوب به پیامبر اکرم (ص)
سید بن طاووس در کتاب مهج الدعوات، این دعا را منسوب به پیامبر اکرم (ص) میداند که بهواسطه امام جعفر صادق (ع) بیان شدهاست. مورد استفاده این دعا برای بیماری صعبالعلاجی بوده که مجموع پزشکان زمان از درمان آن ناامید شده بودند. گفتهاند که برای شفای مرض صعبالعلاج، بعد از نماز صبح، چهل مرتبه این دعا را بخوانید:
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
بنام خداى بخشاینده مهربان
اَلْحَمُدللَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ
ستایش خاص خدا پروردگار جهانیان است
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ
بس است ما را خدا و نیکو وکیلى است
تَبارَکَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقینَ
تبریک باد بر خداوند که بهترین خلق کنندهاست
وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
هیچ تحول و نیرویی جز به واسطهی خداوند بلندمرتبه و بزرگ وجود ندارد.
🔷 قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری
علیه السلام 🌷
أوْرَعُ النّاسِ مَنْ وَقَفَ عِنْدَ الشُّبْههِ،
أعْبَدُ النّاسِ مَنْ أقامَ الْفَرائِضَ،
أزْهَدُ النّاس مَنْ تَرَکَ الْحَرامَ،
أشَدُّ النّاسِ اجْتِهاداً مَنْ تَرَکَ الذُّنُوبَ.✴️
«أعیان الشّیعه، ج. ۲، ص. ۴۲»
امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: پارساترین مردم آن کسی است که از موارد شبهه و مشکوک دوری نماید؛ عابدترین مردم آن شخصی است که قبل از هر چیز، واجبات الهی را انجام دهد؛ زاهدترین انسانها آن فردی است که موارد حرام و خلاف را مرتکب نشود؛ پر تلاش ترین اشخاص کسی است که عموم گناهان را ترک نماید.🔅
سازگار
قیامتـی است گمانم قیامت مهدی است
جهـان محیط وسیع کرامت مهدی است
زمان زمان شروع زعامت مهدی است
غدیـر دوم شیعـه، امـامت مهدی است
همه کنیـد قیـام و همـه دهید سلام
امـام کـل زمانها دوباره گشت امام
بشـارت آمـده بهـر بشـر مبارک باد
شب فراق سحر شد، سحر مبارک باد
بهشت وصل خـدا را ثمر مبارک باد
بـرای منتظـران این خبر مبارک باد
خطاب نـور همه آیههای نصر شده
ولـیِّ عصـر، دوباره ولیِّ عصر شده
خطاب حضرت معبود را بخوان با من
پیام قاصـد و مقصود را بخوان بـا من
بیــا ترانـه داوود را بخـوان تـا مـن
سرود مهـدی موعود را بخوان با من
وبـاره آیـه جاء الحق آشکار شده
به یمن وصل، همه فصلها بهار شده
ز تیرگـی چـه زیان کوه نور نزدیک است
رهی که بود به چشم تو دور، نزدیک است
فـراق رفتـه و فیض حضور نزدیک است
الا تمامــی یــاران! ظهـور نزدیک است
فـرار ابـر و رخ آفتــاب را نگــرید
سرابهـا همـه رفتنـد، آب را نگرید
بشارت ای همه یاران که یار میآید
نویــد رحمـت پــروردگار میآید
محمـد از طــرف کوهسـار میآید
علی گرفته بـه کف ذوالفقار میآید
دعـای عهد و فرج را همـه مرور کنید
سلام تازه بر آن تک سوار نور میآید
ز مکـه سر زده صبح قیام ابراهیم
رسد بـه عالـم هستی پیام ابراهیم
امـام عصر که بر او سـلام ابراهیم
قیـام کــرده، کنـار مقـام ابراهیم
حـرم رسانه آوازه «انـا المهدی» است
چهان پر از سخنِ تازه «انا المهدی» است
جهانیان! همـه جا در کنار یار کنید
دل خـزان زده خویش را بهار کنید
یهودیـان همه جا در شرارِ نار کنید
الا تمامــی وهابیــان فــرار کنید
رها کنیـد حرم را، حرم، دیار علی است
به دست مهدی موعود، ذوالفقار علی است
ازدواج حضرت محمد(ص) با حضرت خدیجه(س) به دلیل ایمان و فداکاری آن بانوی بزرگوار و آینده دین اسلام بود که بهترین ثمره این پیوند وجود اطهر صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) و بقای نسل آن حضرت از این طریق بود.
دهم ربیع الاول مصادف با سالروز ازدواج رسول خدا حضرت محمدبن عبدالله(ص) و حضرت خدیجه(س) است. درست 25 بهار از عمر گرانبها و پربرکت پیامبر میگذشت که با بانوی چهل سالهای به نام «خدیجه» که برترین بانوی روزگار خویش بود، پیمان زندگی مشترک را امضاء کرد و فصل جدیدی در زندگیاش آغاز شد.
در این گزارش با مروری کوتاه به جریان ازدواج آن دو بزرگوار که "پدر و مادر امت اسلامی" هستند سعی میکنیم بیشتر به ویژگیهای این پیوند مقدس اشاره کنیم که میتواند برای جوانان جامعه امروز در انتخاب درست همسفران و همسران خود و ملاک قراردادن آنچه که زندگی را لذت بخش و سعادتمند قرار میدهد کمک و راهنمایی کند.
نگاهی به پیوند محمد امین و خدیجه کبری
ازدواج پیامبر با «خدیجه» شباهتی به ازدواجهای شناخته شده نداشت، بلکه در نوع خود بی نظیر و دارای ویژگیهایی بود، چراکه این پیوند مبارک و مقدس نه ثمره زودگذر و دوستی بی پایه و اساس بود و نه برخاسته از انگیزههای مادی یا دیگر امور و اغراض و اهداف رایج که در ازدواج چهرههای مشهور و سرشناس دنیا وجود دارد. و نیز هدفهای سیاسی نیز در امضاء و تشکیل این زندگی مشترک و ساختار آن، نقشی نداشت.
همه چیز از آن سفر اقتصادی شروع شد که حضرت محمد(ص) همسفر کاروان تجاری خدیجه(س) شد هرچند فاصله زیادی میان سطح زندگی پیامبر و ثروتمندترین بانوی عرب بود، اما آن بانوی خردمند شنیده بود و خوب میدانست که آینده درخشان و بسیار امیدبخشی در انتظار پیامبر است. بر این اساس بود که بانوی پرشرافت حجاز، برنامه پیوند با پیامبر را تهیه کرد و خود با قداست و هوشمندی ویژهاش سخن را در مورد آن مطلب با پیامبر آغاز کرد و از آن حضرت تقاضا نمود که گام به پیش نهد و از راه پدرش «خویلد» یا عمویش از او خواستگاری نماید، اما پیامبر با وجود پیشگامی بهترین و ثروتمندترین بانوی جهان عرب برای پیوند با او، بهتر میدید که با بانویی که از نظر اقتصادی و مادی با او هماهنگ باشد زندگی مشترک را آغاز کند و به همین دلیل هم از «خدیجه» پوزش خواست و به او پاسخ مثبت نداد.
اما از آنجایی که «خدیجه» بانویی خردمند، دوراندیش، آگاه و بافضیلت بود در برابر دلیل پاسخ منفی پیامبر به ازدواج با او گفت: «آیا کسی که تصمیم گرفته است خویشتن را به پیامبر ببخشد و جان ناقابل را فدای او کند، برای او مشکل است که ثروت و دارایی خویش را نیز بر او ببخشد و هر آنچه دارد همه را نثار قدم دوست کند؟»
و با این دیدگاه بود که از پیامبر تقاضا نمود تا عموهای خویش را به خانه پدرش "خویلد" گسیل دارد و بطور رسمی از او خواستگاری کند.
عموهای پیامبر پس از شنیدن این خبر شادی بخش که در نوع خود بی نظیر بود، شگفت زده شدند و عمههای آن حضرت نیز با شنیدن خبر این پیشنهاد از سوی بانوی حجاز، در بهت و حیرت فرورفتند، چرا که براستی هم، رخداد شگرفی بود!! آنها به اقامتگاه بانوی حجاز شتافتند و او را از پدرش «خویلد» یا عمویش، برای پیامبر خواستگاری کردند. وقتی موضوع مهریه پیش آمد که باید مهریهای درخور مقام و موقعیت بانوی بزرگ حجاز از سوی پیامبر تقدیم گردد. در این لحظات بود که دگرباره بانوی حجاز به کار جالب و شگرفی دست زد و با هدیه نمودن چهار هزار دینار به پیامبر، از آن گرانمایه جهان هستی تقاضا کرد که آن را به عنوان مهریه به پدرش «خویلد» بپردازد، گرچه در یک روایت آمده است که جناب «ابوطالب» مهریه را با سرفرازی و شادمانی از اموال خویش تقدیم داشت و پیمان زندگی مشترک به امضاء رسید.
این پیوند مبارک به بهترین صورت تحقق پذیرفت و پیامبر به تقاضای «خدیجه» به اقامتگاه او گام نهاد. از آن لحظات بیادماندنی بود که دیگر «خدیجه» همواره احساس مینمود که نیکبختی در کاملترین شکل ممکن به او روی آورده و خورشید خوشبختیاش طلوع نموده است، چرا که او به بزرگترین آرزوی خویش یعنی ازدواج با پیامبر رسیده بود.
بانوی بزرگ حجاز در این زندگی مشترک پسرانی بدنیا آورد که همگی آنان در کودکی از دنیا رفتند و دخترانی به نامهای «زینب» و «ام کلثوم» و «رقیه» و «فاطمه» به او و پیامبر ارزانی شد که کوچکترین، اما برترین و پرشکوهترین آنان فاطمه (س) بود.
خصوصیات پیامبر اکرم (ص)
جوانمرد مکّه دارای ویژگیهای خاصّی بود که توجّه خدیجه را به خود جلب نمود، دارای تقوی، معنویت، پاکدامنی، عفت، امانت داری، حسن خلق، راستگویی و صداقت بود که باعث علاقمندی خدیجه شد. وجود این همه فضایل و مکارم اخلاقی و رفتاری در پیامبر(ص) بود که ثروتمندترین زن قریش آمادگی خود را برای ازدواج با ایشان اعلام کرد. علّت پیش قدم شدن حضرت خدیجه در ازدواج با پیامبر، وجود آن همه فضیلت اخلاقی، کرامت، شرافت، اصالت خانوادگی و.
..... در وجود مقدس پیامبر بود.
فضایل خدیجه در قرآن و روایات
ایمان و فداکاری خدیجه
خدیجه زنی با فضلیت و دارای کمالات علمی و معنوی بود و در اثر معاشرت با پسر عمویش که عالمی دانا و دانشمند بود و به رسالت پیامبر خدا در آینده ایمان داشت، میدانست که رسول خدا به پیامبری خواهد رسید.
خدیجه از علمای دیگر یهود و نصاری نیز سخنانی در تأیید نبوت پیامبر شنیده بود و از همه مهمتر در سفر بازرگانی آن حضرت به سرزمین شام از طریق غلامش «میسره» که همراه کاروان بود، اطلاعات زیادی از کرامات و معجزات آن بزرگوار شنیده و بر عشق و ایمانش افزوده بود. لذا با ورقه بن نوفل راز دل گشود و خواهان وصلت با پیامبر شد.
همه اینها حاکی از ایمان خدیجه به رسالت پیامبر بود که سالها قبل از بعثت آن حضرت اتفاق افتاده، لذا پس از مبعوث شدن به رسالت الهی نخستین شخصی که به وی ایمان آورد خدیجه بود.
خدیجه از نظر ایمان و عقیده به جایی رسیده بود که پیامبر و ملائکه او را دوست داشتند و بر ایمان او مباهات میکردند و او را افضل زنان پیامبر و جزء برترین زنان عالم و جهان معرفی مینمودند!
خدیجه زنی است که پیامبر خدا در حق او میگوید: ای خدیجه! خداوند متعال هر روز به وجود تو چندین بار به ملائکهاش مباهات میکند.
آری! خدیجه زنی بود که در اثر ایمان و فداکاری به جایی رسید که خداوند به او سلام رساند. او نه تنها این همه ناملایمات را تحمل کرد، بلکه تمام تلخی های سیاسی و اجتماعی آن روز را که قلب نازنین پیامبر خدا (ص) را مجروح میساخت ترمیم نمود، و وی را در ادامه سیر الهیاش یاری داد، و مایه آرامش شوهر گشت!
مقام اولین بانوی مسلمان در قرآن
حضرت خدیجه نخستین امالمؤمنین است که در قرآن مجید مورد توجه بوده و به طور شخصی نیز در سوره «ضحی» آیه هشتم به نام و اوصاف او اشاره گردیده است. حضرت خدیجه پس از ازدواج با پیامبر همه اموالش را قبل از اسلام و بعد از آن در اختیار پیامبر گذاشت تا آن حضرت هرگونه که خواست آن اموال را در راه خدا به مصرف برساند.
ویژگیها و پیامهای ازدواج پیامبر و خدیجه
1- پرهيز از نگاه مادي : اولین پیام این ازدواج این است کسانی که به خاطر ثروت و مال و منال دنیوی با فردی ازدواج میکنند، با معیارهای اسلامی فاصله دارند، پس در ازدواجها باید هماهنگی از نظر اقتصادی رعایت شود، همچنانکه پیامبر به این مساله توجه داشتند.
2- شناخت و آگاهی: پیامبر اسلام(ص) و خدیجه (س) با آگاهی و شناخت کامل از اخلاق، رفتار و خانواده همدیگر، ازدواج کردند، آنان، رشد یافته، بزرگ منش، خردمند، بصیر و مستقل در اندیشه و عمل بودند و با متانت، وقار و درایت تصمیم سنجیدهای گرفتند. چیزی که امروزه کمتر در ازدواجها به آن توجه میشود، رشد جسمانی، عقلانی و عاطفی جوانان را در نظر نمیگیرند و بدون داشتن این معیارها اقدام به تشکیل خانواده میکنند که آسیبهای زیادی را متوجه زندگی مشترک میکند.
3- مشورت: پیامبر در این باره با عموی خود، ابوطالب مشورت کردند و او را واسطه قرار دادند، خدیجه نیز با عموی خود، ورقه بن نوفل، صحبت کردند آنان در مراسمی و با حضور بزرگان دو خانواده عقد ازدواج خود را برگزار کردند.
جوانان امروز تا چه اندازه در انتخاب و گزینش همسران، با والدین و افراد آگاه و دلسوز مشورت میکنند؟ از تجارب دیگران چه میزان بهره میبرند؟ آیا با یک نگاه و علاقه سطحی و یا داشتن شناخت چند روزه، برای انتخاب کافی است.
4- تجملات و ریخت و پاشهای افراطی: یکی از بزرگترین موانع و مشکلات جوانان برای ازدواج، تجملات و چشم و هم چشمیها، توقعات و انتظارات بی حد و اندازه اطرافیان است، در حالیکه سادگی و بی آلایشی در ازدواج اسلامی توصیه شده است.
5- مهریههای سنگین: حضرت خدیجه(س) مهریه ازدواجش را از مال خودش قرار داد و ضامن مهر خود شد. عدّهای به این امر اعتراض کردند، ابوطالب(ع) جواب داد: «اگر شوهران دیگر مانند فرزند برادر من باشند، زنان به گرانترین قیمتها و بیشترین مهریه آنان را طلب خواهند کرد و اگر مانند شما باشند مهر گران از ایشان طلب خواهند نمود»
حال مقایسه کنید مهریه این ازدواج را با مهریههای سنگین و غیر معقول امروز که اغلب مردان توان پرداخت آن را ندارند و قرار دادن چنین مهریههایی که خارج از توان اقتصادی مردان است عقد را دچار مشکل میکند.
6- زندگی بعد از ازدواج: بعد از ازدواج نیز، زندگی مشترک پیامبر و خدیجه (س)، الگوی کاملی از زندگی زناشویی برای مردان و زنان مسلمان است، با یک زندگی درخشان و اخلاق و رفتار خیره کننده، همه را بهت زده کردند. خدیجه در برابر فرستاده خداوند همواره فروتن و خاضع بود خود را کنیز خدمتگزار و یا همراه و همدم پیامبر میدانست از هیچ کوششی در خدمت رسانی به رسول خدا دریغ نمیکرد. تمام اموال و دارایی خود را با افتخار، در راه گسترش ندای توحید، در اختیار همسرش قرار داد، او به حق میدانست که خوب شوه
ر داری کردن، جهاد در راه خداوند است و سراسر زندگی مشترکش را اینگونه سپری کرد.
دختران و زنان و نیز مردان جامعه اسلامی باید در راه کسب نجابت، پاکی و درایت، شهامت و شجاعت و وقار و متانت، خردمندی و نواندیشی، صداقت و راستگویی، سخاوت و کرامت، امانت داری و خدمتگزاری، زندگی این زوج نمونه تاریخ را الگوی عملی خود قرار دهند.
با توجه به این سخنان، میتوان گفت: برای رسیدن به معیارهای صحیح ازدواج اسلامی باید جوانان در راه کسب تجربه و شناخت و آگاهی بیشتر، با افراد آگاه مشورت کنند و کتب مفیدی که در این زمینه نوشته شده است را بخوانند، بین ملاکهای واقعی و غیر واقعی تمایز قائل شوند و خود را اسیر معیارهای خیالی و خود ساخته و خرافی نکنند. تجملّات و توقعات بیش از اندازه را کنار بگذارند و واقعیات را آنگونه که هست بپذیرند. مهریههای سنگین را قبول نکنند. به اخلاق و رفتارهای مطلوب و ارزشی بهای بیشتری بدهند و زندگی مشترک خود را بر پایههای صداقت، صمیمیت، احترام و محبت بنا گذاری کنند.
آری اغلب طلاقها، برخی از جرمها و رواج فحشا، اسراف، تأخیر ازدواج، نابسامانی روابط همسران همه و همه ناشی از فاصله گرفتن از الگوهای دینی است
موقوفه مهر مهدوی در بخش دستگردان افتتاح شد
🌹هر سهم 12000تومان🌹
✅وقف که در بسياري از روايات اسلامي از ان به « صدقه جاريه » تعبير شده است داراي ثواب و فضيلت هاي فراواني است.حضرت صادق(عليه السّلام) فرمودند: « هنگامي که انسان مي ميرد، پرونده عمل او بسته مي شود مگر اينکه يکي از اين سه چيز از او باقي مانده باشد که در اين صورت پرونده اعمال او مفتوح و تا هنگامي که يکي از اين سه چيز وجود دارد اجر و ثواب در آن پرونده ثبت مي گردد:
❇️1- صدقه جاريه (هر چيزي که مصدر و منبع عايدات و درآمدهايي است که در راه خير صرف مي شود) .
❇️2- سنّت و رسم نيکي که در زمان حيات خود به تأسيس آن اقدام و پس از مرگ همچنان مورد عمل است.
❇️3- فرزند صالحي که پس ازمرگ پدر و مادرش به ياد آنها است و براي آنان دعا مي کند ».
✳️موقوفه مهرمهدوی بخش دستگردان همزمان باآغازامامت امام زمان ارواحنافداه کار خودش را آغاز کرد.
✳️اساس نامه موقوفه فوق درحال تدوین، وبزودی شیوه وسازوکار به اطلاع مردم ولایتمدار بخش دستگردان خواهد رسید.
اصل کارترویج واشاعه فرهنگ مهدویت بوده که درراستای فقرزدایی ومسائل اقتصادی وهم فرهنگ سازی ومعرفت افزایی مهدویت می باشد.
❇️
ایام ولادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
مسابقه پیامکی « خورشید نبوت و ماه ولایت »
با مطالعه احادیث نبوی در لینک
https://al-falah.ir/content/detail/1511
به سوالات زیر پاسخ دهید و شماره پاسخها را از چپ به راست به سرشماره
50002010097800
ارسال و درقرعه کشی سه شارژ 20 هزار تومانی شرکت کنید . نام و نام خانوادگی و نام شهر الزامی است
سوال 1- پیامبر (ص) فرمود : چهار دسته انـد که مـن روز قيـام شفيع آنهاهستـم:. کدام گزینه غلط است
1ـ ياري دهنده اهل بيتم
2ــ دوستدار اهل بيتم به زبان،
3ـ دفـاع کننـده از اهل بيتـم با دست و عمل.
سوال 2-کدام گزینه درست است ؟ پیامبر (ص) فرمود : هر کس دوست داشته باشد که چون من زندگي کند وچون مـن بميرد و در باغ بهشتي که پروردگارم پرورده جاي بگيرد. باید ................
1-بايد بعد از من علي را، و دوست او را دوست بدارد .....
2- باید بعد از من از اختلاف و تفرقه بپرهیزند و اجماع صحابه را در هر امری بپذیرند
3- فقط به قرآن تمسک جوید و از آن جدا نشود
سوال 3- کدام کلمه این حدیث پیامبر (ص) را تکمیل می کند ؟ «همانا اهل جهنـم از بوي گند ......................رنج مي برند»
1- عالمي که به علمش عمل نکرده
2- حاکمی که به عدالت رفتار نکرده
3- کسی که مرا یاری نکرده
فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 12 روز جمعه 9 آبان می باشد
نام ونام خانوادگی و نام شهر الزامی است
این مسابقه تا 17 ربیع الاول ولادت پیامبر اکرم (ص) هر روز ادامه خواهد داشت
🌼🌸🌺
شب تاریک به پایان رسد انشاءالله
صبح امید نمایان شود انشاءالله
پشت آن پنجره رو به خورشید بایست
مهر توحید فروزان شود انشاءالله
🌼🌸🌺
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی
🌼🌸🌺
صبح جمعه مهدویتان بخیر
تعجیل در ظهور مولایمان صلوات
🌼🌸🌺
🍀🍀🍀🍀 ایام ولادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
مسابقه پیامکی « خورشید نبوت و ماه ولایت » - روز دوم
با مطالعه مقاله در لینک
https://al-falah.ir/content/detail/1855
به سوالات زیر پاسخ دهید و شماره پاسخها را از چپ به راست به سرشماره
50002010097800
ارسال و درقرعه کشی سه شارژ 20 هزار تومانی شرکت کنید . نام و نام خانوادگی و نام شهر الزامی است
سوال 1- دشمنی استکبار جهانی با اسلام همواره وجود دارد و هر از چندگاهی هم درتوهین به پیامبر (ص) و قرآن کریم و مقدسات بروز پیدا می کند . یکی از دلایل این توهینها غفلت مسلمانهاست . این غفلتها در کدام یک از موارد زیر مهمتر است و باید بیشتر به آن توجه می شد ؟
1- غفلت از شناخت پیامبر اعظم؛وغفلت از معرفی آن بزرگواروغفلت از آرمان های والای نبوی
2- غفلت از اشغال بلاد اسلامی توسط دشمن و غفلت از هجوم دشمن به بلاد اسلام و نفوذ درجوامع اسلام وحصوصا حاکمان بلاد اسلامی
3- همه موارد مهم است و نباید مورد غفلت قرار گیرد
سوال 2-پیامبر صلی الله علیه و آله در خصوص نگرانیهایشان برای آینده امت اسلامی فرمودند که : من ااز ......
1- گرسنگی و مشکلات اقتصادی امتم می ترسم
2- دشمنان خارجی ویرانگر اسلام و مسلمانان می ترسم
3- پیشوایانی گمراهگر بیم دارم که اگر از آنان اطاعت کنند از دین بیرون می روند و اگر مخالفت کنند، کشته می شوند».
سوال 3- کدام گزینه جای خالی مطلب زیر را کامل می کند ؟
«شناخت سیره حکومتی رسول خدا(ص)، تبلیغ راه و رسم پیامبر در زمینه ................... و بریدن حلقه های وابستگی پیدا و پنهان زمامداران و قوانین دنیای اسلام به «کفّار حربی»، مهم ترین نیاز امروز امت محمّد(ص)است.»
1- مدیریت جامعه اسلامی
2- آموزش معارف اسلامی
3- آمادگی جامعه اسلامی
فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 12 روز شنبه 10 آبان می باشد
نام ونام خانوادگی و نام شهر الزامی است
این مسابقه تا 17 ربیع الاول ولادت پیامبر اکرم (ص) هر روز ادامه خواهد داشت
ایام ولادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
🌺🌷💐🌸🌹🌻
مسابقه پیامکی « خورشید نبوت و ماه ولایت » روز سوم
با مطالعه مقاله در لینک
https://al-falah.ir/content/detail/2466
به سوالات زیر پاسخ دهید و شماره پاسخها را از چپ به راست به سرشماره
50002010097800
ارسال و درقرعه کشی سه شارژ 20 هزار تومانی شرکت کنید . نام و نام خانوادگی و نام شهر الزامی است
سوال 1- با توجه به آیه 21 سوره احزاب . قرآن اسوه حسنه را مخصوص چه كسانى مى داند؟
مجاهدان جنگ احزاب
کسانی که اميد به الله و اميد به روز قيامت دارند و خدا را بسيار ياد مى كنند.
رزمندگان جهاد و دفاع
سوال 2- بنا به احادیث رسیده وتفسیر آیه 21 احزاب کدام گزینه در باره حقیقت «ذکر کثیر » درست نمی باشد ؟
منظور از آن جلسات دعا و قرآن وذکرهای مختلف را مرتب بر زبان آوردن است
هدف اين است كه خدا در تمام زندگى انسان حضور داشته باشد و نور پروردگار تمام زندگى او را فرا گيرد
منظور علاوه برذکر زبانی ذكر قلبى و عملى است ، يعنى هنگامى كه انسان در برابر كار حرامى قرار مى گيرد به ياد خدا بيفتد و آن را ترك گويد.
سوال 3- در چه مواردی باید به پیامبر اسلام تأسّی گرد و ایشان را اسوه خود قرار داد
در امور اجتماعی و سیاسی و اقتصادی
در همه شئون زندگی فردی و اجتماعی
فقط در اعتقادات و عبادات و اخلاق
فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 18 روز یکشنبه 11 آبان می باشد
نام ونام خانوادگی و نام شهر الزامی است
این مسابقه تا 17 ربیع الاول ولادت پیامبر اکرم (ص) هر روز ادامه خواهد داشت
برندگان روز اول از تعداد 102 شرکت کننده
1-طاهره نجف زاده-قم
2-مریم اکبری - طبس
3- راضیه وکیلی-اسلامشهر
*****************************
برندگان روز دوم از 84 شرکت کننده
1-ریحانه سادات مهدوی مشهد
2- بیتا سادات مهدوی مشهذ
3- معصومه برهانی عشق آباد
مسابقه پیامکی شماره4 « خورشید نبوت و ماه ولایت » - روز چهارم
ایام ولادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
مسابقه پیامکی « خورشید نبوت و ماه ولایت » روز چهارم
با مطالعه مقاله در لینک
https://al-falah.ir/content/detail/2467
به سوالات زیر پاسخ دهید و شماره پاسخها را از چپ به راست به سرشماره
50002010097800
ارسال و درقرعه کشی سه شارژ 20 هزار تومانی شرکت کنید . نام و نام خانوادگی و نام شهر الزامی است
سوال 1-کدام گزینه این سخن پیامبر (ص) را کامل می کند ؟ « عبادت هفتاد جزء دارد و بهترین جزء آن .......... است .»
1-جهاد در راه خدا
2- نماز شب
3- کسب حلال
سوال 2- بنا به فرموده پیامبر (ص) خداوند از دیدن چه بنده ای کراهت دارد ؟
1- بنده ای که نماز نمی خواند
2- بندهای که کار نمی کند
3- بنده ای که برای خودش نسبت به دیگران امتیازی قائل شده است
سوال 3- از نظر پیامبر (ص) مال وثروت (ثروت مشروع )چه رابطه ای با تقوا دارد ؟
1- ثروت چه حلال باشد و یا حرام موجب دوری از تقوا می شود
2- برای آدم با تقوا ثروتمند بودن و فقیر بودن فرقی نمی کند
3- مال و ثروت کمک خوبی است برای تقوا.
فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 18 روز دوشنبه 12 آبان می باشد
نام ونام خانوادگی و نام شهر الزامی است
این مسابقه تا 17 ربیع الاول ولادت پیامبر اکرم (ص) هر روز ادامه خواهد داشت
برندگان روز اول از تعداد 102 شرکت کننده
1-طاهره نجف زاده-قم
2-مریم اکبری - طبس
3- راضیه وکیلی-اسلامشهر
*****************************
برندگان روز دوم از 84 شرکت کننده
1-ریحانه سادات مهدوی مشهد
2- بیتا سادات مهدوی مشهذ
3- معصومه برهانی عشق آباد
********************
برندگان روز سوم از 75 نفر
1-فاطمه شیری اردکان
2- فاطمه بلوچ عشق آباد
3- زهرا سبحانی عشق آباد
عیدتان مبارک باد
مسابقه پیامکی « خورشید نبوت و ماه ولایت » روز پنجم
با مطالعه مقاله در لینک
https://al-falah.ir/content/detail/2418
به سوالات زیر پاسخ دهید و شماره پاسخها را از چپ به راست به سرشماره
50002010097800
ارسال و درقرعه کشی چهار شارژ 20 هزار تومانی شرکت کنید . نام و نام خانوادگی و نام شهر الزامی است
سوال 1- در خصوص کنیه و القاب امام صادق علیه السلام کدام گزینه درست است ؟
1-کنیه اباعبدالله و القاب صادق ،فاضل ،قائم، طاهر ، منجی
2-کنیه ابوالحسن و القاب صادق ، کلمه حق ،لسان الصدق – صابر
3-کنیه ابامحمد و القاب صادق ، قاضل ، هادی ، عالم آل محمد
سوال 2- بارز ترین فعالیت امام صادق علیه السلام در زمان امامتشان در چه زمینه ای بود ؟
1-جهاد فرهنگی با تشکیل کلاسهای درس و بحث و مناظره و تربیت بیش از 4000 نفر در این زمینه
2-جهاد سیاسی در مبارزه با ظلم و ستم بنی عباس با قیامهای منطقه ای در هرکجای کشور اسلامی
3- مبارزه با انحرافات فکری و همچنین مفاسد اقتصادی و رواج شغلهای حرام مانند رباخواری و ..
سوال 3- این سخن را کدام خلیفه عباسی در باره امام صادق (ع) گفته است :« جعفر بن محمد مثل یك استخوان در گلوى من است؛ نه مى توانم بیرونش بیاورم و نه مى توانم آن را فرو برم. نه مى توانم مدركى از او بدست آورم و كلكش را بكنم و نه مى توانم تحملش كنم»
1-منصور دوانیقی
2-هشام بن عبد الملک
3-سفاح
سوال 4- « اصحاب اجماع » چه کسانی بودند ؟
1- 12 تن به عنوان فقهای اصحاب امام صادق و به اصطلاح رجاليان شيعه، که فقاهت و وثاقت آنان مورد تأکيد اماميه بوده، و از ديدگاه اماميه، آنان معتبرترين مروجان تعاليم حضرت محسوب بودهاند.
2-متكلمین در اصول عقاید و مسائل اصولى
3-شاگردان امام صادق (ع) از اهل تسنن که در مکتب ایشان علم می آموختند مانند ابو حنیفه و مالک بن انس روسای فرق سنی حنفی و مالکی که اجماع امت را در بسیاری از امور قبول دارند
فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 20 روز دوشنبه 13 آبان می باشد
نام ونام خانوادگی و نام شهر الزامی است
این مسابقه تا 17 ربیع الاول ولادت پیامبر اکرم (ص) هر روز ادامه خواهد داشت
برندگان روز اول از تعداد 102 شرکت کننده
1-طاهره نجف زاده-قم
2-مریم اکبری - طبس
3- راضیه وکیلی-اسلامشهر
*****************************
برندگان روز دوم از 84 شرکت کننده
1-ریحانه سادات مهدوی مشهد
2- بیتا سادات مهدوی مشهذ
3- معصومه برهانی عشق آباد
********************
برندگان روز سوم از 75 نفر
1-فاطمه شیری اردکان
2- فاطمه بلوچ عشق آباد
3- زهرا سبحانی عشق آباد
****************
برندگان روز چهارم از 165 نفر
1- امین غفوری از تهران
2- سکینه جهانی از عشق آباد
3-معصومه شعیبی از زنجان
4- یوسف مرادیان از مشهد
پایان مسابقه
عیدتان مبارک
اسامی 17 نفر برندگان مسابقه به شرح ذیل اعلام می شود . برندگان محترم تا فردا شماره همراهی که می خواهند هدیه شارژ 20 هزارتومانی به آن واریز شود به شماره
50002010097800
ارسال نمایند
*****************
برندگان روز اول از تعداد 102 شرکت کننده
1-طاهره نجف زاده-قم
2-مریم اکبری - طبس
3- راضیه وکیلی-اسلامشهر
*************************
برندگان روز دوم از 84 شرکت کننده
1-ریحانه سادات مهدوی مشهد
2- بیتا سادات مهدوی مشهذ
3- معصومه برهانی عشق آباد
****************
برندگان روز سوم از 75 نفر
1-فاطمه شیری اردکان
2- فاطمه بلوچ عشق آباد
3- زهرا سبحانی عشق آباد
************
برندگان روز چهارم از 165 نفر
1- امین غفوری از تهران
2- سکینه جهانی از عشق آباد
3-معصومه شعیبی از زنجان
4- یوسف مرادیان از مشهد
برندگان روز پنجم از 145 نفر شرکت کننده
1- فاطمه عبدالهی عشق آباد
2- مصطفی رضایی تهران
3- پری علی نژاد ارومیه
4- پروین حسنلو خرمدره
یک سایت روایی ؛
Alvahy.com
روی هر سوره اي از قران که کلیک کنید،
ذیل هر آیه روایات را همراه با ترجمه میاورد.
اين سایت در واقع همان
"کتاب ۱۸ جلدی تفسیر اهلبیت علیهم السلام"
تالیف ؛ آقای علی رضا برازش
چاپ انتشارات امیرکبیر است که بعلت کمبود کاغذ دیگر تجدید چاپ نشد و به منظور استفاده عموم به شکل رایگان در فضای مجازی قرار گرفته است.
لازم به ذکر است این کتاب در زمان انتشار خود یعنی در سال ۱۳۹۴ به مبلغ ششصد هزار تومان قیمت خورده است و شما می توانید با مراجعه به آدرس فوق به شکل رایگان و بسیار ساده تر وکاملتر از نسخه چاپی از آن استفاده کنید و فیش برداری فرمایید و فیش های تحقیقاتی خود را در کامپیوتر خود ذخیره کنید.
دوست پژوهشگرمان جناب آقای برازش تلاش کرده اند در ذیل هر آیه تمام روایات مربوط به آن آیه را گردآوری کنند و نکته جالب توجه در این تلاش این است که فقط به روایاتی که به طور صریح در آن آیه مورد بحث ذکر شده اکتفا نکرده اند و روایاتی که مفهوما آن آیه را مورد بحث قرار داده را نیز در ذیل آیه آورده اند.
ان شاءالله این کتاب مورد استفاده دوستان قرار بگیرد.
دیدار امام زمان(عج) با آهنگر
شخصی که مسلط به علوم غریبه بود، توانست در زمان خاصی، مکان حضور امام زمان(عج) را در بازار آهنگران شناسایی کند، و پس از آن به سرعت برای دیدار ایشان راهی محل شد و مشاهده کرد که حضرت در کنار دکانی نشسته است که صاحب آن بیتوجه به ایشان مشغول نرم کردن آهن است، اما پس از مدتی مشاهده کرد که پیرمرد صاحب دکان به امام زمان(عج) گفت: «یابن رسول الله، اینجا مکان گرمی است اجازه دهید برای شما آب خنک بیاورم».
اینگونه بود که استنباط شخص سوم، مبنی بر اینکه فقط خودش متوجه حضور حضرت است، غلط از آب درآمد.
پس از مدتی پیرزنی به دکان مرد آهنگر مراجعه کرد و گفت: «فرزندم بیمار است و خرج مداوای او هفت درهم است، تنها دارایی من هم همین قفل است که هیچ کس در این بازار بیش از شش درهم برای آن نمیپردازد، به خاطر خدا آن را به قیمت هفت درهم از من بخر»، مرد آهنگر با دیدن قفل بدون کلید، به پیرزن گفت: «که متاع او با این شرایط ۱۰ درهم ارزش دارد و در صورت ساخته شدن کلید برای آن دوازده درهم در بازار به فروش میرسد، حال هر یک از این دو کار را که بخواهی، برای تو انجام میدهم»، سپس در برابر دیدگان متعجب پیرزن، ۱۰درهم در ازای خرید قفل به او پرداخت کرد، آنگاه بقیةالله(عج) رو به شاهد کرد و فرمود: «برای پیدا کردن ما رمل نیندازید، اگر همه مثل این مرد، مسلمان باشید، ما به سراغ شما میآییم»
☘☘☘☘☘
صرفا به دعا و ذکر نمیشود لایق دیدار شد معرفت می خواهد و عمل
اما این حداقل کاری است که میتوانیم بکنیم پس دعا برای تعجیل ظهور ش از دست ندهیم
اللهم عجل لولیک الفرج
والعافیة و النصر
واحعلنا من خیر انصاره و اعوانه
والمستشهدین بین یدیه
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، کتاب «تشرفات مرعشیه» شامل چهار حکایت از تشرف آیت الله سید شهابالدین مرعشی نجفی خدمت امام زمان (عج) است که در ادامه، داستان تشرف ایشان در سرداب مقدس خدمت حضرت صاحب الزمان (عج) را به نقل از خود ایشان میخوانیم.
شبه به نیمه رسیده بود و خواب به چشمانم نمیآمد و درگیر فکر و خیال شده بودم. با خود گفتم: «شب جمعه شایسته است که به سرداب مقدس بروم، زیارت ناحیه مقدسه را بخوانم و حاجات خود را از آن حضرت بخواهم. با آن که کمی خطرناک است و امکان دارد از ناحیه کسانی که دشمنی قلبی با اهل بیت پیامبر(ص) و شیعیان دارند مورد تعرض واقع شوم. هر چند که بهتر است با چند نفر از همراهان به آنجا بروم ولی این موقع شب شایسته نیست باعث اذیت دوستانم بشوم و اگر تنها بروم بهتر امکان درد و دل با آقا را دارم.»
با این افکار از جایم برخاستم، وضو گرفتم و به آهستگی از حجره خارج شدم. شمع نیم سوختهای که به روی طاقچه راهرو بود را در جیب گذاشتم و به سمت سرداب مقدس راه افتادم. همه جا تاریک بود و سکوت مرگباری را در سرتاسر مسیر احساس میکردم. قبل از ورود به سرداب مقدس، لحظهای ایستادم و درگی نمودم. درب سرداب را به آهستگی به داخل هل دادم و پا به داخل گذاشتم و با احتیاط از پلهها پایین رفتم. انعکاس صدای پایم، مرا کمی به وحشت انداخت. به کف سرداب که رسیدم شمع را روشن کردم و مشغول خواندن زیارت ناحیه مقدسه شدم.
بعد از مدت کمی صدای پای شخصی را شنیدم که از پلهها پایین میآمد. صدای پاهایش درون سرداب میپیچید و فضای ترسناکی ایجاد میکرد. خواندن زیارت ناحیه را رها کردم و رویم را به سمت پلهها برگرداندم. مرد عرب ژولیده و درشت هیکلی را دیدم که خنجری در دست داشت و از پلهها پایین میآمد و میخندید؛ برق چشمان و دندانها و خنجرش، ترس مرا چند برابر کرد و ضربان قلبم را بالا برد. دستم از زمین و آسمان کوتاه بود و عزرائیل را در چند قدمی خود میدیدم. احساس میکردم لبها و گلویم خشک شدهاند؛ عرق سردی بر پیشانیام نشسته بود و نمیدانستم چکار کنم. پای مرد خنجر به دست که به کف سرداب رسید، نعره زنان به سوی من حمله کرد و در همان لحظه شمع را خاموش کردم و پا به فرار گذاشتم. آن مرد نیز در تاریکی سرداب به دنبال من دوید و گوشه عبای من را گرفت و با قدرت به سوی خود کشاند.
در آن لحظه به امام زمان (عج) توسل نمودم و بلند فریاد زدم: «یا امام زمان». صدایم درون سرداب پیچید و چندین بار تکرار شد که در همان لحظه مرد عرب دیگری در سرداب پیدا شد و رو به مردم مهاجم فریاد زد: «رهایش کن» و بلافاصله مرد عرب قوی هیکل، بیهوش بر زمین افتاد و من نیز که تمام توانم را از دست داده بودم دچار ضعف شدم. در حالی که میلرزیدم به زانو درآمدم و به روی زمین افتادم.
کمی بعد احساس کردم فردی مرا صدا میزند. چشمانم را که باز کردم دیدم شمع روشن است و سرم به زانو مرد عربی است که لباس بادیه نشینان اطراف نجف را بر تن دارد. هنوز در فکر مرد مهاجم بودم، نگاهم را که برگرداندم، دیدم همچنان بیهوش در وسط سرداب افتاده است. خواستم برخیزم و بنشینم اما رمق نداشتم. مرد عرب مهربان، چند دانه خرما در دهانم گذاشت که هرگز خرما یا هیچ غذای دیگری با آن طعم و مزه نخورده بود.
در حالی که سر به زانوی آن مرد داشتم به من گفت: «خوب نیست در مواردی که خطر تو را تهدید میکند تنها به اینجا بیایی، بهتر است بیشتر احتیاط کنی. اگر تعدادی از شیعیان حداقل روزی دوبار به حرم عسکریین مشرف شوند باعث میشود که همه شیعیان با آرامش و امنیت بیشتری بتوانند به زیارت بیایند.» سپس در مورد کتاب «ریاض العلماء» میرزا عبدالله افندی گفت: «ای کاش این کتاب ارزشمند پیدا شود و در اختیار اهل علم و دیگر مردم قرار گیرد.»
حرفهایش که به اینجا رسید، یک لحظه در فکر فرو رفتم که چگونه ممکن است فردی به یکباره در این سرداب تاریک ظاهر شود و نام مرا بداند و حتی چطور ممکن است که فردی بادیه نشین، میرزا عبدالله افندی و کتابش را بشناسد؟ و چطور توانست با یک نهیب، آن مرد قوی هیکل را آنگونه نقش بر زمین کند؟. هنوز در این افکار غوطهور بودم که ناگهان متوجه شدم از آن مرد مهربان خبری نیست. به خود آمدم و فریاد زدم: «ای وای، سرم در دامان آقا، مولا و مقتدایم حضرت حجت بن الحسن المهدی(عج) بوده و ساعاتی نیز با او حرف زدهام اما او را نشناختهام. غم عالم بر دلم نشست، با دیدهای اشکبار، از سرداب به قصد زیارت حرم عسکریین خارج شدم تا بلکه یار را در آنجا بجویم در حالی که هنوز مرد غول پیکر مهاجم عرب، بیهوش در کف سرداب افتاده بود.
منبع: کتاب تشرفات مرعشیه، تألیف حسین صبوری
دانشمند . داستان زیبای جوانی که 12سال با امام زمان عجل الله تعالی فرجه قهر بود