🌳🌲چرا خواص جامعه دینی «بقیه الله ها» جهاد تبیین نمیکنند؟
[سوره هود (11): آيه 116]
فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَسادِ فِي الْأَرْضِ إِلاَّ قَلِيلاً مِمَّنْ أَنْجَيْنا مِنْهُمْ وَ اتَّبَعَ الَّذِينَ ظَلَمُوا ما أُتْرِفُوا فِيهِ وَ كانُوا مُجْرِمِينَ (116)
پس چرا در قرون قبل از شما، صاحبان علم و قدرتى نبودند تا مردم را از فساد در زمين باز دارند، مگر گروه كمى از كسانى كه از ميان آنان نجاتشان داديم، و ستمگران دنبالهرو و دلبستهى مال و مقامى شدند كه در آن مست و سركش شده بودند و آنان مردمى مجرم و گناهكار بودند.
🌳🌲آیه الله جوادی آملی تفسير سوره ذاريات جلسه 20 (1395/11/06)
﴿اتَّقُوا فِتْنَةً﴾ که اين فتنه فقط شامل ستمکاران نميشود، بلکه همه را ميگيرد، حالا بايد ديد که آن چه فتنهاي است که عدهاي که بايد امر به معروف و نهي از منکر کنند نکردند، وظيفه خود را انجام ندادند دامنگير آنها شده است. در بخشهايي از قرآن کريم که بحثهاي آن قبل از گذشت، فرمود اينها که ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ هستند ﴿فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَساد﴾ ذيل آيه اين مطلب ثابت شد که اين لقب «بقيّة الله» در نظام خلقت بالاصاله برای اهل بيت مخصوصاً وجود مبارک وليّ عصر است؛ اما بالتّبعِ وليّ عصر شاگردان آنها هم «بقيّة الله» هستند. ، فرمود اينها ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ هستند، در اديان سابق، شرايع سابق علما را ميگفتند: ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ چون اينها هستند که ميمانند، فرمود چرا «اولوا بقيّه»اي نبودند در برابر اينها که جلوي فضاي مجازي يا حقيقي را بگيرند ﴿فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَساد﴾ فرمود آنها که «بقيّة الله» هستند ؛اينها بايد جلوي فضاي مجازي را بگيرند، به نظر ما جلوي فضاي حقيقي را بگيرند اين فضا فضاي حقيقي است که دامنگير خيلي از جوانها شده است. فرمود چرا «بقيّة الله»هاي جامعه جلوي اين فضاي مجازي را نميگيرند ، اين گونه از فِتن ﴿لا تُصيبَنَّ الَّذينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً﴾ اگر «اولوا بقيّة»؛ يعني «بقيّة الله»ها يعني شاگردان «بقية الله» يعني مصاديق «الْعُلَمَاءُ بَاقُونَ مَا بَقِيَ الدَّهْر»، اينها اگر قيام کردند و چنين فتنهاي بيايد يقيناً ذات اقدس الهی اينها را حفظ ميکند و گرنه اگر ـ خداي ناکرده ـ اينها هم به وظيفه خود عمل نکنند، اين طور ميشود.
✍️#جبعلی_بازیاد
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
💢 نگاه نظامهای سرمایهداری به کارگر، نگاه بهرهگیرانه و استثمارگرانه است
🔻 کارگر یک ابزاری است برای اینکه آنها بتوانند به ثروت برسند؛ از نظر نظام سرمایهداری این است؛ مخفی هم نمیکنند؛ [اگر] در کتابهای اقتصادی شما نگاه کنید، به همین نتیجه میرسید.
♦️ کارگر از نظر نظام سرمایهداری یک ابزار و یک وسیله است، باید این [ابزار] را به دست آورد و از او استفاده کرد، برای اینکه صاحب سرمایه به ثروت برسد؛ نگاه این است.
🔺 اگر هم یک وقتی امتیازی به کارگر میدهند، برای این است که این کارگر به این سرمایهافزایی ادامه بدهد و منصرف نشود یا عصبانی نشود و امثال اینها؛ این، نگاهِ نظام سرمایهداری است.
✍️ بیانات حضرت امام خامنهای در دیدار با کارگران؛ 1401/2/19.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #امام_خامنه_ای
📎 #نظام_سرمایه_داری
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
💢 اسلام به کار، به عنوان یک ارزش انسانی نگاه میکند...
💠 در اسلام [نگاه به کارگر] نگاه قدرشناسانه است، نگاه ارزشمدارانه است؛ برای کار و کارگر ارزش قائل است. همین ماجرای دستبوسی پیغمبر، [اشاره به] این است؛ یعنی پیغمبر اکرم وقتی میبیند این دست، دست کارگری است، خم میشود میبوسد.
🔻 در یک روایتی دارد که یک جوانی از جلوی پیغمبر عبور کرد، جوان برازندهای بود، پیغمبر از این جوان خوششان آمد، ظاهراً صدایش کردند و دو سؤال از او کردند: یکی اینکه گفتند ازدواج کردهای؟ گفت نه، گفتند کار تو چیست؟ گفت بیکارم؛ پیغمبر فرمودند: «سَقَطَ مِن عَینی»؛ این جوان از چشمم افتاد. مسئلۀ کار این است: «سَقَطَ مِن عَینی»؛ [دربارۀ] این جوانی که حالا پیغمبر از رفتارش و مثلاً از حرکاتش و امثال اینها خوشش آمده بود، پیغمبر گفت از چشمم افتاد، به خاطر اینکه دنبال کار نیست. اسلام به کار این جور نگاه میکند؛ به کار، به عنوان یک ارزش انسانی نگاه میکند و برای آن ارزش قائل است.
✍️ بیانات حضرت امام خامنهای در دیدار کارگران؛ 1401/02/19
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #امام_خامنه_ای
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
⭕️ سوال
⁉️ عدهای معتقدند بهشت و جهنم مکانی وجود ندارد و انسان پس از مرگ نسبت به حقیقت اعمال خود آگاهی پیدا میکنند و همین آگاهی مایهی آرامش یا عذاب آنان خواهد بود. آیا این مطلب درست است؟
🔰 پاسخ
🔹 این نوع سخن گفتن به طور کامل با صراحت آیات قرآن و روایات اسلامی در تضاد است. ما در ادامه به برخی از این آیات و روایات اشاره میکنیم.
🔸 آیات قرآن از وجود مکانی که گناهکاران به زودی به آن وارد میشوند سخن میگوید؛ خداوند در مورد ابولهب میفرماید:
«سَيَصْلى ناراً ذاتَ لَهَب؛[مسد/۳] و بزودى وارد آتشى شعلهور و پرلهيب مىشود.»
🔹 در آیهی دیگری نسبت به بهشت، فرشتگان برای مومنین استغفار کرده به صراحت از خداوند طلب میکنند که آنان را به بهشتی که وعده داده است، داخل کند:
«رَبَّنا وَ أَدْخِلْهُمْ جَنَّاتِ عَدْنٍ الَّتي وَعَدْتَهُم؛[غافر/۸] پروردگارا! آنها را در باغهاى جاويدان بهشت كه به آنها وعده فرمودهاى وارد كن.»
🔸 یکی از بهترین روایات که مکانی بودن بهشت و جهنم را ثابت میکند، روایتی از امام رضا علیهالسلام است:
«هروى گويد: از امام رضا عليه السّلام خواستم راجع به بهشت و جهنّم برايم توضيح دهد و بگويد كه آيا آنها خلق شدهاند یا نه؟
فرمود: آرى آنها خلق شدهاند و وجود دارند و رسول خدا داخل بهشت شده و به هنگام معراجش آتش جهنّم را ديده و از آن خبر داده است.»
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/207319
📎 #اعتقادات
📎 #بهشت_و_جهنم
📎 #مكانی_بودن_بهشت_و_جهنم
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
💠 آثار و برکات تشکر و سپاسگزاری در نهاد خانواده
✍️ یکی دیگر از عوامل آرامش و ایجاد کننده صفا و صمیمیت و محبت در خانواده، تشکر و قدردانی اعضای خانواده در قبال خدمات و کارهای یکدیگر است. سپاس و تشکر سبب دلگرمی و آرامش و ایجاد محبت و همچنین ایجاد انگیزه برای کار بهتر و بیشتر میشود.
👈 امام سجاد علیه السلام نیز به فرزندانش این چنین توصیه میکند: «يَا بُنَيَّ اُشْكُرِ اَللَّهَ فَمَنْ أَنْعَمَ عَلَيْكَ وَ أَنْعِمْ عَلَى مَنْ شَكَرَكَ فَإِنَّهُ لاَ زَوَالَ لِلنِّعْمَةِ إِذَا شُكِرَتْ وَ لاَ بَقَاءَ لَهَا إِذَا كُفِرَتْ؛[2] اى فرزندم نسبت به كسى كه در حق تو احسان نموده شكر خداوند را بجاى آور و نسبت به كسى كه از تو تشكر میكند احسان كن
💢 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
🌐 https://rasanews.ir/002yU2
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_رسا
📎 #خانواده
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
💠 امام علی (علیهالسّلام) می فرماید:
🔸«إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَيْراً لَمْ يُمِتْهُ حَتَّى يُرِيَهُ الْخَلَفَ».
🔸بى ترديد، هرگاه خداوند (تبارك و تعالى) خير بنده اى را بخواهد، او را
نمى ميرانَد تا جانشينش (فرزند صالح) را به او نشان دهد.
📚 من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 481.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #حدیثی
📎 #فرزند_آوری
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
✍️سوال کاربر:
👦🏻چیکارکنم که بچه هام به حرفم گوش کنن؟
🌿سلام وقت بخیر
👫 بچه هام خیلی اذیتم میکنن مثلا دخترم 9 سالشه، نمازاشو خیلی دیر میخونه، از درس و کتاب بدش میاد، هرکاری میگم پشت گوش میندازه، فقط با گوشی و تلویزیونه یا تو کوچهاس، اصلا دوست نداره تلاش کنه هر چقدر هم تشویقش میکنم، جایزه میخرم، فایده نداره.
📚پاسخ مشاور:
💐عرض سلام و احترام
⚠️ اولین نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که کودکان باید کودکی خودشان را انجام دهند نه اینکه دقیقاً موبهمو، جمیع اوامر و خواستههای والدین را عمل کنند.
🚨بدانید در بیشتر مواقع اگر امر و نهی والدین زیاد باشد کودکان به مرور زمان اطاعت کمتری از آنها خواهند داشت و اصطلاحاً دستورات والدین را پشت گوش میاندازند.
سعی بفرمایید بیشتر از آنکه آنها را نصیحت کنید و بایدها و نبایدهای متعددی را برایشان مشخص کنید، با رفتارتان به آنها درس دهید و تا زمانی که از خطوط قرمز رد نشده و نکته خیلی مهمی پیش نیامده، به امر و نهی و بیان نصیحت زبانی نپردازید بلکه نهایتاً نکتهای کوتاه و مهربانانه بگویید و بدون پیگیری و اصرار بر انجام آن، از کنارش عبور کنید.
🎁 خرید جایزه نیز بسیار خوب است منتها نه همیشه و نه برای هر کاری. اما در هر صورت سعی بفرمایید اسباب تخلیه انرژی و تفریحات سالم را خودتان در محیط خانه برای او فراهم آورید و تا آنجایی که ممکن است او را در تفریحات سالم محدود نکنید.
👈 در مورد خواندن نماز هم حتما توجه دارید که خواندن نماز اول وقت مستحب است و ما نمیتوانیم برای یک امر مستحب فشاری را بر فرزندان کم سنّمان بیاوریم که ممکن است او را از اصل نماز زده کند، لذا در این مورد نیز پیشنهاد میدهیم به صورت مهربانانه، نهایتا بعضی اوقات تذکر دهید اما پافشاری نکنید.
🌸برای شما و فرزندانتان آرزوی موفقیت و سعادت دنیا و آخرت را داریم.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #فرزندپروری
جهت مشاهده پاسخ کامل به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/207446
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
◾️انا لله و انا الیه راجعون
🔻روح بلند و ملکوتی عالم وارسته و استاد اخلاق حضرت آیت الله فاطمی نیا به جوار رحمت حق پیوست.
🔹آیت الله سید عبدالله فاطمینیا (ره) درسال ۱۳۲۵ در تبریز به دنیا آمدند.
ایشان مجتهد، خطیب، استاد اخلاق و مورخ اسلامی بودند . ایشان همچنین در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر تحقیقاتی انجام داده اند.
🔹پدر بزرگوارشان از علما و عارفان بزرگ در عصر خویش به شمار می رفتند که از همان کودکی تحت تربیتش قرار می گیرند. اندکی بعد ایشان را نزد حضرت آیت الله مصطفوی تبریزی (عارف کبیر و از شاگردان حضرت آیت الله سید علی آقای قاضی) برای تربیت و علم آموزی می فرستند که نزدیک به ۳۰ سال تحت تربیت ظاهری و باطنی این مرد عظیم قرار داشتند.
می توان گفت که ایشان با یک واسطه، از شاگردان حضرت آیت الله قاضی بود چرا که تقریباً تمامی اساتیدشان از شاگردان سرّ حضرت آیت الله قاضی بودند.
قطعاً گلاب نابی در وجود ایشان پدید آمده بود گر چه ایشان خود گلی ناب از گلستان اولیای الهی بودند . کراماتی از زبان برخی اهل سلوک در مورد ایشان بر زبانها جاریست، اما خودشان هیچ گاه به بیان و تایید آنها نپرداخت.
ایشان کوهی از تواضع و اخلاق بود.
🍃 جهت شادی روحشان فاتحه ای قرائت فرمایید.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم آیتالله فاطمینیا: خدا به ما توفیق بدهد یار رهبرمان باشیم، امروز تضعیف رهبری بالاترین گناه و از شرب خمر هم حرام تر است.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون»
☑️ |اطلاعیه|
با نهایت تاسف ضایعه درگذشت استاد اخلاق مرحوم #فاطمی_نیا را خدمت امام زمان (عج) و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز سفر کرده علوِ درجات را از خداوند منان خواستاریم.
@fateminia
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
💠 زیارت حضرت حمزۀ سیّدالشهداء
🔻 قد كَانَ أمَرَ (صَلَّىالله عَلَيهِوَآلِهِ) فِی حَيَاتِهِ بِزِيَارَةِ قَبرِ حَمزَةَ (عَلَيهِالسَّلَامُ) وَ كَانَ يُلِمُّ بِهِ وَ بِالشُّهَدَاءِ.
✍️ رسول خدا (صلواتاللهعلیهوآلهوسلّم) در زمان حيات خود به زيارت قبر حمزه (علیهالسّلام) امر مىكرد و خود به زيارت او و (سایر) شهداء مىرفت.
📚 بحارالانوار، ج 10، ص 442.
◾️ 15 شوّال سالروز شهادت حضرت حمزۀ سیّدالشهداء (علیهالسّلام) تسلیت باد 🏴
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #حمزه_سیدالشهدا
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پست ویژه شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء (علیه السلام)
🌹 حضرت حمزه سیدالشهداء (علیه السلام) در روایات نبوی
🎙 دکتر رفیعی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #حضرت_حمزه
📎 #شهادت_حضرت_حمزه
🌐 https://btid.org/fa/video/208560
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
📌 عظمت و بزرگی حضرت عبدالعظیم حسنی
🔹 حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) با چهار واسطه به امام مجتبی (علیه السلام) می رسد. ایشان از محضر سه امام معصوم؛ امام جواد، امام هادی، امام حسن عسکری علیهمالسلام بهره برده و احادیث فراوانی از آنان نقل کرده است.
🔸 «ابوحماد رازی» درباره عظمت علمی ایشان چنین میگوید: خدمت حضرت هادی (علیه السّلام) رسیدم و از آن جناب مسائلی پرسیدم، هنگامی که اراده کردم از محضرشان مرخص شوم فرمودند: هرگاه مشکلاتی برایت پیش آمد کرد آنها را از عبد العظیم حسنی بپرس و سلام مرا هم به او برسان.
🔹 مهمترین نشانه عظمت معنوی و مقامات حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء(علیه السلام) است. محمد بن یحیی عطار میگوید: خدمت امام هادی (علیه السلام) رسیدم. ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی را زیارت کردم. امام هادی (علیهالسلام) فرمود: «أما إنّک لَو زُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیٍّ (علیهالسلام)؛ بدان که اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خودتان زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (علیهالسلام) را زیارت کرده باشد.»
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/188183
#اعتقادات
#کلام
#عبدالعظیم_حسنی
#شهادت_عبدالعظیم_حسنی
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری
🌹حدیث امام هادی علیه السلام در فضیلت عبدالعظیم حسنی
🎤 صدقی
#تولیدات_چندرسانهای
#حضرت_عبدالعظیم
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🔴 تیر حذف ارز ۴۲۰۰ دولت به هدف خورد...
♦️کمبود و افزایش شدید قیمت آرد و روغن در اقلیم کردستان عراق و کشورهای همسایه
🔺امروز متوسط قیمت آرد کیسهای ۵۰ هزار دینار (حدود یک میلیون تومان) و روغن یک لیتری حدود ۳ هزار دینار، (حدود ۶۰ هزار تومان) بوده است.
🔺پیش از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانهها، بهدلیل فاصله قیمتی شدید کالاهای اساسی در ایران با کشورهای همجوار، این اقلام به صورت قاچاق از ایران به کشورهای همسایه منتقل میشد.
🔺با توجه به آزادسازی قیمت کالاهای اساسی و واریز مستقیم یارانه به حساب مردم، روند قاچاق کالا از ایران به کشورهای همسایه متوقف شده و سود سرشاری که از این طریق به جیب سوداگران واریز میشد قطع شده است.
#عکس_نوشت
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🔰حرف روز
🔷مهمترین رسالت دولت سیزدهم
تحقق بسیاری از امور در هر کشوری وابسته به قوت و ضعف دولتها است. براین اساس، یکی از ریشههای مشکلات کشور در سالهای اخیر، تضعیف نقش و جایگاه دولت در حل مشکلات است. این امر به چند دلیل حادث شده است: فشارهای خارجی، شدت یافتن مشکلات اقتصادی در داخل، کاهش میزان انسجام سیاسی و نخبگانی در کشور و ... که درمجموع، کاهش تواناییهای تنظیمی، توزیعی، استخراجی، نمادین و پاسخگویی دولت در ایران را در پی داشته است که نتیجه آن، ضعف دولت در مقابله با فساد و رانت و غلبه احساس «رهاشدگی» کشور از سوی دولت است. مطابق با این گزاره، مهمترین رسالت دولت سیزدهم، احیای منزلت دولت بهعنوان تجلی عنصر حاکمیت است.
💠نکاتتحلیلی:
1️⃣- اگر تعریف جامعهشناسان دولت را مبنا قرار دهیم، دولت «انحصار زور مشروع» را بر عهده دارد. مبتنی بر این ویژگی، دولت باید قادر باشد تا با استقلال از همه گروهها و طبقات اجتماعی و اساساً همه ذینفعان، خواست خود را بر همه آنها تحمیل کند.
2️⃣- رواج پدیدههایی چون فساد، لاتاری خودرو، افزایش مداوم قیمتها، انحصار در صادرات و واردات و ... مهمترین حوزههایی است که دولت سیزدهم بایستی با ورود جدی به آنها، با قطع دست عوامل مخل، هم اخلالگری آنها در معیشت مردم را از بین ببرد و هم بارقههای امید و اعتماد در جامعه را زنده نگه دارد.
3️⃣- همانگونه که دولت سیزدهم، کار خود را با روند تحولی آغاز کرده است، امید میرود در برنامه تحول اقتصادی خود نیز بتواند برنامههای خود را به ثمر برساند. نکته امیدوارکننده در این زمینه آن است که دولت سیزدهم با عوامل مافیا و فساد، پیوستگی از نظر اشتراک در پایگاه اجتماعی ندارد و بنابراین، همانگونه که تاکنون مصمم به آزادسازی واردات خودرو شده است، میتوان امیدوار بود که در سایر حوزهها نیز بتواند با جریان رانت و فساد در کشور مبارزه کند.
4️⃣- ازجمله توصیههای رهبری معظم انقلاب درباره دولت سیزدهم، ضرورت کمک به این دولت با توجه به کارهای مهمی است که در پیشرو دارد، به نظر میرسد که کانون کمک به دولت، کمک به مبارزه با جریان رانت و فسادی است که بر شاهرگهای اقتصاد کشور چنبره زده است.
5️⃣- مهمترین بزنگاهی که میتواند به احیای منزلت دولت کمک کند، مدیریت پیامدهای حذف ارز ترجیحی بهویژه «تورم انتظاری» است. در این زمینه، با توجه به انسجام دولت و پیگیریهای جدی ستاد تنظیم بازار، همانگونه که تاکنون التهاب بازار بهطور نسبی کنترلشده، انتظار میرود که دولت بتواند با کنترل تورم و عدم سرایت تورم کالاهایی که ارز ترجیحی آنها حذف شده به سایر کالاها، احساس رهاشدگی مدیریتی در کشور را بزداید.
✍️ #مصطفی_قربانی
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🔰 #بخوانید | امام صادق و کالایی که کمیاب شد!!
🔶 امام صادق(ع) به یکی ازخدمتگزارانشان به نام «مصادف» هزار دینار دادند و به او فرمودند: آماده سفر تجاری به مصر شود، زیرا عائله من زیاد شده است و نیاز به درآمد بیشتر دارم.
🔸 مصادف با پول امام کالایی را تهیه کرد و همراه گروهی از تجار رهسپار مصر شد. این گروه وقتی به نزدیکی مصر رسیدند، با کاروانی برخورد کردند که به تازگی ازمصرخارج شده بودند، و معلوم شد کالای تجارتی ایشان از نیازهای عمومی مردم مصر بوده و در بازارهای آنجا نایاب است و مشتری فراوانی دارد.
🔷 مصادف و همراهانش، همسوگند شدند که هیچ کسی کالایش را کمتر از دو برابرخرید نفروشد، آنان پس از فروش کالا به مدینه برگشتند.
🔹مصادف خدمت امام (ع) رسید، در حالی که دو کیسه هرکدام حاوی هزار دینار بود، در دست داشت و آن را خدمت حضرت نهاد وعرض کرد: فدایت شوم! یکی اصل سرمایه و دیگری سود آن است. حضرت فرمودند: این سود بسیار زیاد است، چگونه بدست آوردی؟ مصادف تمام ماجرا را برای امام(ع) تعریف کرد.
♨️ حضرت با ناراحتی فرمودند: سبحان الله! به زیان مردمی مسلمان باهم، هم قسم شدهاید که متاع خویش را جزء دو برابر قیمت خرید نفروشید؟
🔸 آن گاه یکی از دو کیسه را برداشت و فرمودند: این سرمایه من، و ما را به چنین سودی نیاز نیست. سپس فرمودند: برخورد شمشیرها در هنگام کارزار و جهاد راحت تر از به دست آوردن مال حلال است. (یَامُصادَف مجاهده السُیُوفِ اَهونُ مِن طَلَبِ الحَلال)
📚 منبع: کتاب دوگانههای سرنوشتساز اثر #حجت_الاسلام_راجی به نقل از بحارالانوار، ج47، ص59
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🔴رفتار امام صادقی(ع) در دوران گرانی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مُعَتِّب از شاگردان و خادمان #امام_صادق(ع) میگوید، زمانی در مدینه قیمت برخی کالاها از جمله گندم بالا رفت. امام صادق(ع) به من فرمود: «چه میزان گندم در خانه داریم؟» عرض کردم: «به مقداری داریم که تا چندین ماه کفایت کند.» آن حضرت فرمود: «آنها را ببر و بفروش» عرض کردم: «علیرغم اینکه عرضه گندم در مدینه کم شده و به سختی پیدا میشود، آنها را بفروشم؟!» آن حضرت فرمود: «آنها را بفروش»
به دستور امام(ع) عمل کرده و گندمها را به بازار برده و فروختم. وقتی به خانه برگشتم آن حضرت فرمود: «شما نیز همچون سایر مردمان هر روز به اندازه نیاز همان روز خرید کن». و سپس فرمودند: «از امروز نان خانواده مرا نیمی جو و نیمی گندم قرار بده؛ زیرا خدا میداند من توانایی دارم که بهترین خوراک را برای خانواده خود تهیه کنم؛ اما دوست دارم در پیشگاه الهی، سنجیدهترین رفتار را برای اقتصاد و معیشت داشته باشم»
(کافی، ج۵، ص۱۶۶)
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
انصاف گمشده امروز جامعه ما.doc.pdf
492K
زراره از ابى عبدالله نقل مىكند: «أَلَا أُخبِرُكُم بِأَشَدِّ مَا فَرَضَ اللَّهُ عَلَى خَلقِهِ فَذَكَرَ ثَلَاثَةَ أَشيَاءَ أَوَّلُهَا إِنصَافُ النَّاسِ مِن نَفسِكَ...؛ آيا شما را به سختترين واجباتى كه خداوند بر بندگان خود واجب فرموده است، آگاه نكنم و آن سه چيز است. اولش رعايت انصاف در برابر مردم است...»
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
انسان از راههای مختلفی میتواند به خداوند نزدیک شود، یکی از این راهها داشتن انصاف است. علی میفرماید: «إِنَّكَ إِنْ أَنْصَفْتَ مِنْ نَفْسِكَ أَزْلَفَكَ اللَّهُ؛ همانا اگر تو از جانب خود انصاف بورزی خداوند تو را به خود نزدیک میکند.»
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🌷 #سخننگاشت | تلاش برای جوانی جمعیت وظیفه ضروری همه است
🔻 رهبر انقلاب در پیام به فعالان حوزه #جمعیت: تلاش برای #افزایش_نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از #خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد.
📝 متن پیام را بخوانید:
https://khl.ink/f/50261
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan