🌸 احکام حجاب و عفاف
2️⃣ جلسه دوم
✍️ موضوع: ارزش و کرامت زن در گرو حفظ حجاب و عفت و پاكدامنی
👈 یکی از ویژگی های احکام اسلام، سهل و آسان بودن انجام آن است. به گونه ای که در برخی موارد قابلیت تعطیل شدن برخی از احکام را داشته یا قابلیت تبدیل شدن به احکام دیگر را دارد.
◀️ به عنوان نمونه کسی که نمی تواند ایستاده نماز بخواند، نشسته یا خوابیده نماز را می خواند.
◀️ کسی که نمی تواند وضو بگیرد یا غسل کند، تیمم می کند.
◀️ کسی که نمی تواند روزه بگیرد، افطار کند.
◀️ تا زمانی که به نجاست چیزی یقین نداشته باشیم، بنا را بر طهارت و پاکی آن می گذاریم.
👈 اما در مسئله حجاب و عفاف و رعایت حریم محرم و نامحرم دقت نظر فراوانی و به عبارتی سخت گیری حکیمانه ای شده است.
🌸 ارزش و اعتبار و کرامتی که دین مبین اسلام برای زن قائل شده است با حفظ حریم محرم و نامحرم و رعایت عفت و حیاء باقی می ماند و چنان چه مرز حجب و حیاء شکسته شود، راه تعرض به حریم زن باز شده و حرمت او شکسته می شود.
♦️ حکایت زیبایی از امام موسی صدر
امام موسی صدر در لبنان در حال سخنرانی بودند. پس از سخنرانی زنی جلو آمده و درخواست می کند که با ایشان دست بدهد، اما ایشان با دست دادن به زن نامحرم خودداری نمودند. آن زن گفت آیا می ترسید که دست شما آلوده شود که به من دست نمی دهید؟!
امام موسی صدر فرمودند: خیر! از این می ترسم که طهارت شما با دست دادن به نامحرم از بین برود.
♦️ بنابراین رعایت نکردن حد و حدود شرعی در مسئله حجاب و عفاف، باعث شکسته شدن حرمت زن و عادی سازی گناه و معصیت در جامعه و بروز ناهنجاری های فراوان فردی، خانوادگی و اجتماعی خواهد شد و بیشترین آسیب و بدترین نوع آسیب هم متوجه زن خواهد شد.
🌷 امید است جامعه اسلامی با آگاهی کامل از حکمت های احکام و مسائل شرعی راه رشد و صلاح را بپیماید.
👈 برای سلامتی و فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات.
🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ولعن أعدائهم اجمعین
#احکام_حجاب_و_عفاف
#متن_احکام
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegha
💠 دینداران واقعی کماند!
🔻 قالَ الحُسَینُ بنُ عَلِیٍّ عَلَیهِالسَّلَامُ:
«إِنَّ النَّاسَ عَبِيدُ الدُّنْيَا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلَى ألْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ. فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ، قَلَّ الدَّيَّانُونَ.»
✍️ مردم بنده دنيايند و دين بر سر زبانهاى آنها آويزان است؛ آن را بر محور زندگى خود مىچرخانند. وقتى بهوسيلۀ بلا آزمايش شدند، دينداران كم خواهند بود.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 116.
📎 #گرافیک
📎 #حدیث
📎 #عزیزم_حسین
📎 #شکوه_حسینی
🖇 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegha
📌 هفت دعای مهم در زیارت عاشورا
1️⃣ منتقم امام حسین علیهالسلام
در فرازی از این زیارت، از خداوند متعال درخواست میکنیم تا ما را در زمره خونخواهان امام حسین علیه السلام، آن هم در رکاب امام زمان عجل الله تعالی فرجه قرار دهد:
فراز اول: «وَ اَکْرَمَنی بِکَ اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ؛ و گرامی داشت مرا بخاطر تو که روزیم گرداند خونخواهی تو را در رکاب آن امام یاری شده»
2️⃣ همپایی با حجت خدا
خداوند متعال در میان مخلوقات خود حجتهایی قرار داده است که در این میان چهارده نور مقدس اهل بیت علیهمالسلام برتری ویژهای نسبت به دیگر حجج الهی دارند. در این زیارت و در عبارت «أَنْ یَجْعَلَنِی مَعَکُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ؛ می خواهم که مرا در دنیا و آخرت با شما قرار دهد» از خداوند متعال درخواست میشود که مقام همپایی و همراهی با حجت الهی را نصیب ما بگرداند.
3️⃣ آبرومندی نزد پروردگار
یکی دیگر از دعاهای این زیارت، مطالبه جایگاه وجاهت، خوبرویی و آبرومندی نزد پروردگار است. در فراز «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی عِنْدَكَ وَجِیها بِالْحُسَينِ عَلَيهِالسَّلام فِي الدُّنْيا وَ الآخِرَة؛ خدايا مرا در دنيا و آخرت به واسطه حسين عليهالسلام عزيز و مقبول قرار بده» مقامی از خدا درخواست میشود که در دعای توسل اهل بیت از چنین جایگاهی برخوردارند؛ «يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ؛ ای آبرومند نزد خدا».
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/216343
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #شکوه_حسینی
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegha
هدایت شده از نشریات تبلیغی
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلابی یعنی این. ذوب در ولایت و فدایی جمهوری اسلامی یعنی این. شب عاشورای امسال در عراق این حرفها زده شده . کربلا هنوز ادامه دارد...
ألاَ وَ إِنَّکُمْ في أَيَّامِ أَمَل مِنْ وَرَائِهِ أَجَلٌ، فَمَنْ عَمِلَ في أَيَّامِ أَمَلِهِ قَبْلَ حُضُورِ أَجَلِهِ فَقَدْ نَفَعَهُ عَمَلُهُ وَ لَمْ يَضرُرْهُ أَجَلُهُ وَ مَنْ قَصَّرَ في أَيَّامِ أَمَلِهِ قَبْلَ حُضُورِ أَجَلِهِ فَقَدْ خَسِرَ عَمَلُهُ وَ ضَرَّهُ أَجَلُهُ.
آگاه باشيد هم اكنون در روزگار آرزوهاييد، كه مرگ را در پى دارد، پس هر كس در ايّام آرزوها، پيش از فرا رسيدن مرگ، عمل نيكو انجام دهد، بهرمند خواهد شد، و مرگ او را زيانى نمى رساند، و آن كس كه در روزهاى آرزوها، پيش از فرارسيدن مرگ كوتاهى كند، زيانكار و مرگ او زيانبار است.
#خطبه_28
#نهج_البلاغه
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan