💠 ثواب زیارت امام حسین از ثواب حج بالاتر است...
🔻 ابن سنان میگوید: خدمت امام صادق علیهالسّلام عرض کردم: «فدایت شوم! پدر بزرگوارتان درباره حج میفرمودند "در برابر هر درهمی که انسان انفاق میکند، هزار درهم لحاظ میشود." اکنون بفرمایید برای کسی که در سفرِ زیارتِ پدرتان امام حسین علیهالسّلام انفاق نماید، چه پاداشی است؟»
🔺 حضرت فرمودند: «ای ابن سنان! در برابر هر درهمی که شخص انفاق کند، هزار هزار... و همینگونه شمردند تا به ده هزار رسید، لحاظ میگردد و به همین مقدار درجهاش را بالا میبرند؛ و خشنودی خداوند از او و دعای حضرت محمّد صلواتاللهعلیهوآله و امیرالمؤمنین علیهالسّلام و ائمّه علیهمالسّلام برای او بهتر است.»
📚 کامل الزّیارات، ص 279.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
37.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتیجه کودتای ۲۸ مرداد
مقام معظم رهبری:
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
📌محبت؛ اکسیرِ تحکیمِ خانه و جامعه
🔹 خانه، خانواده و جامعه، اگر بخواهد کانونی گرم و صمیمی داشته باشد و به همان مقدار، از زشتیهای آن کاسته شود، باید به محلی برای مهرورزی و ابراز محبت تبدیل شود.
🔸محبت اکسیر اعظمی است که هر دلی را مجذوب و هر فکری را مدهوش میکند. خارها را گل، تلخها را شیرین، مسها را طلا، ذرهها را صاف و دردها را شفا میدهد. کیمیایی که جزئی از فطرت انسان است و در حیوانات نیز جلوههایی از آن قابل مشاهده است.
🔹از آن جایی که دین چیزی غیر از محبت نیست، از این رو، نهادینه و فرهنگ نمودن محبتورزی در جامعه علاوه بر جذب قلوب و ایجاد دوستی بین افراد، در امنیت اخلاقی جامعه، کاستن رذائل و رشد و بالندگی آن تأثیر بهسزایی دارد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/217452
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
منْ ضَنَّ بِعِرْضِهِ فَلْيَدَعِ الْمِرَاءَ
«كسى كه به آبروى خود علاقه مند است بايد بحث هاى لجاجت آميز را با ديگران ترك گويد»
#حکمت
#نهج_البلاغه 362
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
📌تداوم نسل؛ در گرو تشکیل خانواده
🔹هدف غائی از نظام خلقت، تربیت انسان و رساندن آن به سوی سعادت و کمال است؛ تحقق این هدف، بدون تداوم نسل و شکلگیری خانواده توحیدی امکانپذیر نیست.
🔸خانواده از بارزترین جلوهگاههای مودّت و رحمت است که از یک طرف، دو زوج را به یکدیگر پیوند میدهد و از طرف دیگر باعث میشود که هر دو، به ویژه زن، بر فرزندان خردسال خود، که از تأمین نیازهای حیاتی خویش عاجز و ضعیفاند، مهر ورزیده و به پناه دادن، نگهداری، پوشش، تغذیه و تربیت اقدام کنند و اگر این مهرورزی نبود نسل بشر منقرض میشد و نوع انسان هیچ گاه امکان حیات و کمال نمییافت.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
📌حرّ حسینی، اسوه عاقبت اندیشی
🔸سیره و زندگی بزرگان تاریخ کربلا، درسها و مدلهای الگویی زیبایی برای تربیت جامعه بشری به همراه دارد. حر بن یزید ریاحی از جمله دانشآموختگان دانشگاه حسینی است که سیره رفتاری و عملی او الگویی برای تربیت نسلی توحیدی است.
🔹دنیا، جولانگاه جولانِ دنیا پرستانی است که گاهی برای رسیدن به پولهای بیارزشی، انسانهای پاک و والایی را به مسلخگاه قربانی فرستاده و آنان را طعمه گرگ صفتان خون آشام نمودند. حادثه عاشورا، صحنهگاه آزمایش انسانهایی بود که حق را دیدند و شناختند، اما بین انتخاب مال بیارزش دنیوی و پاداش اخروی مردد شدند و همین تردید آنان را از ملحق شدن به راه حق بازداشته و در نتیجه نه به دنیا رسیدند و نه به آخرت؛ بلکه تنها سیاهی و ننگ تاریخ را برای خود رقم زدند.
🔸حر بن یزید ریاحی در آغاز از جمله همین افراد بود اما در میانه راه، با تلنگر رهبر خود در روز واقعه عاشورا که فرمود: «آیا دادرسى نیست که براى رضاى خدا به داد ما برسد؟ آیا دفاعکنندهاى نیست که از حرم رسول خدا دفاع کند؟»
🔹حر بن یزید ریاحی وقتی مورد تلنگر حضرت قرار گرفت، بیدار شد، لرزه بر اندامش افتاد. راه حق را پیدا کرد و به امام ملحق شد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/217564
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #حر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
❌تغییر اسم، خرافه یا واقعیت❓
❎اخيراً ديده مى شود، عده اى براى رفع مشكلات خود و خویشان و يا جهت رهائی از بیماری به افرادی مراجعه می کنند که پیشنهاد #تغییر_اسم به آنان داده تا آن جا كه به افراد مى گويند نام های نیک و خوب خود را مانند علی و زهرا را با اسم های بی محتوا و بیگانه با فرهنگ و عقیده ما، جا به جا کنند.
آیا تغییر اسم می تواند برطرف کننده ی مشکلات و سختی ها باشد؟
برای رسیدن به نتیجه ی مطلوب نکاتی تقدیممی شود:
1️⃣نکته ی اول: اسم، نام و عنوان، نشانه و تابلوي کاشف از هويت و ماهيت هر چيزي است. اسم لفظي است که انسان با شنيدن آن بدون اختيار به معنا و صاحب آن منتقل مي شود. براى همه موجودات گياهان، حيوانات، جمادات و... وجود نام و اسمي که تداعي کننده و مشخص کننده آنان باشد ضرورت دارد.
2️⃣نکته ی دوم: از آن جا که انسان اشرف مخلوقات و موجودات است؛ و هر يک از افراد انسان داراي شخصيت مسقلي هستند، شايسته است زيباترين و با ارزش ترين اسم ها براي او انتخاب شود. نامي که متناسب با حال و شرافت و کرامت انسانى او باشد. پيامبر اسلام (ص) فرمود: يکي از حقوق فرزند بر پدر اين است که نام نيک و زيبا براي او انتخاب کند.»[1]
3️⃣نکته ی سوم: در اسلام داشتن نام و لقب نيکو يک ارزش است و مي تواند در روحيه و جسم انسان اثرات مثبتي داشته باشد. از اين رو شايسته است هر مسلماني براي فرزندان خود از نام ها و القاب خوب و با معنا انتخاب کند؛ زيرا نام خوب تداعي کننده معناي خوب و نام بد تداعي کننده معانى و مفاهيم بد و نا مناسبي است که موجب هتک حرمت انسان مي گردد.
4️⃣نکته ی چهارم: در تعاليم اخلاقي اسلام معيارها و ضوابطي براي نام نيک افراد انسان بيان شده است از جمله:
✅اسم بايد در حد شخصيت صاحب آن بوده و متناسب با تمام دوران هاي زندگي او (کودکي، نوجواني جواني و کهن سالي) باشد.
✅از اسامي خاص ذات باري تعالي نباشد. مثل ذات، رحمان
✅درست ترين نام آن است که بر بندگي دلالت نمايد؛ مانند عبدالله، عبدالرحمن و عبدالرحيم و ...[2]
✅اسامي پيامبران (ع) و ائمه اطهار (ع)، در روايت وارد شده است بهترين نام ها، اسامي پيامبران (ص) است.[3] امام صادق (ع) از پيامبر اسلام (ص) نقل مي کند که فرمود: کسي که سه فرزند پسر داشته باشد و نام هيچ کدام را محمّد نگذارد بر من جفا کرده است.[4]
✅داراي معناي زشت يا از اسامي افراد بد نام نباشد.
در روايتي امام باقر (ع) از پيامبر (ص) نقل نمودند که آن حضرت (ص) بهترين و بدترين اسم را چنين برمي شمردند: بهترين اسم: عبدالله، عبدالرحمن و ... بدترين اسم: ضرار، مرة، حرب و ظالم.[5] در برخي ديگر از روايات نام هاي حکم و حکيم و خالد و مالک نيز بر اين نام ها افزوده شده است.[6]
در بين اسامي خوب و زيبا نيز بعضي از بعض ديگر باارزشتر و بالاتر هستند. هرکس بايد سعي کند بهترين اسم را که داراي امتيازات و معیارهای بيشتري است انتخاب نمايد.
5️⃣نکتهی پنجم: اينكه عدهای با محاسبههای غیرقابلاعتماد و بر اساس حروف ابجد، عدد مربوط به اسمى را تعيين کرده و سپس آن عدد را نسبت به امرى ديگر مثل عددِ مربوط به اسم همسر آن فرد، مقايسه میکنند و ادعا مینمایند، اين دو عدد همخوانى ندارند؛ پس بايد اسمهايشان را عوض كنند تا همخوانى پيدا كنند؛ یا مشکل و بیماری آن برطرف شود؛ نهتنها حرف بیپایه و اساسى است، بلكه پشت كردن به عقل و دستور شريعت الهى است.
6️⃣نکتهی ششم: پروردگار عالم انسان را مسلح به عقل و اراده و اختیار نموده است و راهنمایانی چون انبیاء فرستاده است تا راه و روش صحیح زندگی و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی را بیاموزند.
این انسان است که میتواند در سایهی عقلانیت و تلاش و کوشش و بهرهگیری از آموزههای دینی، مشکلات زندگی را یکی پس از دیگری حل کرده و با انجاموظیفه، سعادت دنیا و آخرت خود را رقم میزند.
♦️نتیجه اینکه: تغییر اسم برای حل مشکلات هیچ دلیل عقلی و نقلی نداشته و این عمل با توکل داشتن به خدا و بهرهگیری از موهبات الهی در تعارض است.
شایسته است مردم عزیز، فریب اشخاص بیبهره از علم و تقوا را نخورده و برای مشورت و همفکری به علمای ربانی و جهادگران عرصهی علم و تقوا مراجعه کنند.
✍️#جواد_حیدری
منابع:
[1]. حق الولد على والده ان يحسن اسمه و ادبه».
[2] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[3] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[4] بحارالانوار ج: 101 ص: 130 و 131.
[5] حر عاملی، وسایل الشيعة، ج 21، ص 399، 27403، المکتبة الاسلامية، چاپ پنجم، 1398 ق.
[6] حر عاملی، وسائلالشيعة، ج 21، ص 398، 27399.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
✳️ کلیدیترین مسئلهی ظهور
🔻 محوریترین نقطه و کلیدیترین موضوع در مباحث #مهدویت و مسئلهی #ظهور #امام_عصر (عج)، چیزی است که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شده و آن مسئلهی #اضطرار به حضرت است.
‼️ اضطرار چیزی بالاتر از #احتیاج و #نیاز است. اضطرار یعنی شما به چیزی احتیاج داشته باشید که چیز دیگری جای آن را نمیگیرد. دارویی است که هیچ مشابه و جایگزینی ندارد. اضطرار، احتیاجی است که به #ناچاری رسیده باشد. و در یک کلام، اضطرار یعنی #بیچارگی و #درماندگی.
🔺 کلیدیترین مطلبی که در مسئلهی ظهور و فرج امام عصر (عج) کارگشا است، همین اضطرار، و بیچاره و درماندهی او شدن است. اینکه انسان به جایی برسد که باور کند تنها راه، اوست و راه دیگری وجود ندارد. تنها دارو و درمان اوست و داروی دیگری نیست.
👤 #استاد_مسعود_عالی
📚 از کتاب #قبله_آخرین | ج۱
📖 صفحات ۲۲ و ۲۳
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
✳️ هر روزی که میگذرد قسمتی از وجود تو رفته است
🔻 از #امام_حسین علیه السلام روایتی بسیار زیبا وارد شده است که میفرماید: «يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّمَا أَنْتَ أَيَّامٌ». تعبیر خیلی زیباست. امام حسین علیه السلام خطاب به ما میفرماید: ای فرزند آدم! تو خودت روزگاران هستی. تو خودت ایام هستی؛ یعنی هر روز، مرتبهای از وجود توست و روزبهروز در حال ساختن آجربهآجر این ساختمان وجودی هستی.
🔸 در ادامه میفرماید: «كُلَّمَا مَضَى(ذَهَبَ) يَوْمٌ ذَهَبَ بَعْضُك». هر روزی که میگذرد، قسمتی از وجود تو رفته است؛ بعضی از تو رفته است که تکرارشدنی نیست. همانطور که هر لحظهای که از ما میگذرد، در عمرمان دیگر برگشتپذیر نیست.
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
📚 از کتاب #ادب_عاشقی
📖 ص ۲۲
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 همدلی، لازمه رسیدن به خلاقیت
#تحول_رسانه
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سرلشکر سلامی: ماموریت داریم در دریاهای دوردست حضور یابیم
🔹فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه یک نیروی قدرتمندی است و ما امروز ماموریت گرفتهایم که در دریاهای دوردست، حضور پیدا کنیم.
🔹امروز ما چیزی از دشمن کم نداریم، موشکهای پیشرفته، شناورهای با ثبات بالا در دریا و تجهیزات دریا پایه دیگر، وقتی این تجهیزات با ایمان واقعی پاسداران دریادل همراه میشوند، شکستناپذیر میشوند.
@Farsna