هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دستگاههای تبلیغاتی نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند
🔹کار نرمافزاری عبارت است از دروغپردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور افکار عمومی؛ شما رو به قوت میروید، او تبلیغ میکند که شما دارید ضعیف میشوید. خودش دارد ضعیف میشود، تبلیغ میکند که دارد قوی میشود. شما تهدیدناپذیر میشوید، او میگوید: «من با تهدید شما را از بین میبرم.» تبلیغات این است. یک عدهای هم تحت تاثیر قرار میگیرند.
🔹امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعالان فضای مجازی ما، کار اساسی این است که پردهی توهم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند. این کاری است که آن روز (قیام ۱۹ دی۵۶) قمیها کردند.
@Farsna
تحلیلی بر پیام کوتاه اما راهبردی رهبر انقلاب به رسانه ملی
رسانه؛ عامل پیروزی در جنگهای امروزی
پیام رهبر معظّم انقلاب اسلامی به «همایش افق تحوّل رسانهی ملّی» اگرچه کوتاه امّا از نظر مضمون و محتوا بسیار مهم و قابل تأمّل است؛ پیامی که محتوای مهم و کلیدی آن در شرایط حاضر میتواند و باید چراغ راه رسانهها قرار گیرد، امّا متأسّفانه برخی کوشیدند به جای پرداختن به اصل موضوع و پیام، به حواشی پرداخته و بعضاً اهداف مورد نظر خود را به این واسطه دنبال کنند!
* پیام چه بود؟
رهبر انقلاب در این پیام خطاب به رئیس رسانهی ملّی فرمودهاند:
«جناب آقای جبلّی! شما و این حضرات نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان ــ که بیش از همیشه است ــ میدانید. امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندن پیام و روایت او از واقعیّت رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقّت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.» ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
* مخاطب کیست؟
قبل از هر چیز باید توجّه داشت این پیام اگرچه در پاسخ به درخواست رئیس رسانهی ملّی صادر شده، امّا بدون شک مخاطب آن فقط صداوسیما و مدیران و دستاندرکاران رسانهی ملّی نیستند. همانطور که رهبر انقلاب در دیدار اخیر مدّاحان، این قشر را «رسانه» دانستند و خطاب به آنان رهنمودهایی را دربارهی چگونگی استفادهی درست و بهینه از این «رسانه» بیان فرمودند ــ که بدون شک، آن رهنمودها منحصر به قشر مدّاحان نیست ــ
نبض نو | محمدرضا نجفلی
تحلیلی بر پیام کوتاه اما راهبردی رهبر انقلاب به رسانه ملی رسانه؛ عامل پیروزی در جنگهای امروزی پیا
سایر رسانهها اعم از مطبوعات و رسانههای دیجیتال، صاحبان تریبون، فعّالان فضای مجازی و در یک کلمه هر کسی که به هر نحوی حرف و سخن و پیامش به مخاطبی میرسد، مخاطب این پیام است و البتّه که بار مسئولیّت هر کدام از این رسانهها یکسان نیست و عوامل مختلفی در تعیین میزان این مسئولیّت نقش دارند. ناگفته پیدا است که صداوسیما به عنوان «رسانهی ملّی» مسئولیّتی سنگین و بزرگ در این میدان خطیر و مهم دارد. رهبر انقلاب، خود نیز بر گسترده بودن این دایره تأکید دارند. ایشان در یکی از بیاناتشان، ضمن تأکید بر «جهاد تبیین» و مقابله با جنگ رسانهای دشمن علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، مخاطب این مطالبه را اینگونه معرّفی میکنند: «متولّیان رسانهها در درجهی اوّل مسئولند؛ چه رسانهی ملّی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات، همه موظّفند در این زمینه وارد این میدان بشوند و هر کسی که یک مرکزی و منبری برای حرف زدن با افکار عمومی جامعه دارد، در این زمینه موظّف است.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔻سمپوزیوم جنگ شناختی
🔹تحلیل عمیق جنگ شناختی در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۲۱ در چارچوب یک سمپوزیوم رسمی ناتو درباره جنگ شناختی به طور جدیتر بررسی شد.
🔹 این سند در ۲۵ مارس ۲۰۲۲ منتشر شد و به پیشرفتهای پس از ۲۱ ژوئن نیز پرداخته است.
🔹 با برگزاری این سمپوزیوم، جنگ شناختی دیگر تنها در اختیار "مرکز نوآوری" نیست، بلکه به طور رسمی توسط بالاترین فرماندهان ائتلاف نظامی مورد استقبال، حمایت و توسعه قرار گرفته و توسط ناتو پیش برده میشود.
🔹کارشناسان به وضوح تشخیص میدهند که اهمیت قدرت نرم همچنان افزایش خواهد یافت، در حالی که «تعداد درگیریهای فیزیکی» (یعنی قدرت سخت) «ممکن است کاهش یابد» و هدف اصلی، ذهن انسان خواهد بود.
🔹از این رو، این سمپوزیوم را میتوان به عنوان «شروع رسمی» برای توسعه بیشتر جنگ شناختی توسط ناتو دانست که از این زمان به بعد «از طریق مجموعهای از نشستها و کارگاهها» ادامه یافت.
📝 نبض نو| محمدرضا نجفلی
هوش مصنوعی | سواد رسانهای
@M_najafli 👈 عضویت در ایتا از اینجا
نبض نو | محمدرضا نجفلی
تحلیلی بر پیام کوتاه اما راهبردی رهبر انقلاب به رسانه ملی رسانه؛ عامل پیروزی در جنگهای امروزی پیا
نسبت رسانه و جنگهای امروزی
جنگهای امروزی اساساً با جنگهای گذشته تفاوتهایی دارند. جنگهای امروز پیچیدهتر و ابزار آنها متنوّعتر شده است. اصطلاح «جنگ ترکیبی» یا «جنگ هیبریدی» که در سالهای اخیر بهکرّات به گوش میخورد، ناشی از همین واقعیّت است. رسانهها، در جنگهای ترکیبی، نقشی مهم و اساسی دارند؛ آنقدر مهم که میتوانند حتّی یکتنه سرنوشت یک نبرد را تعیین کنند.اگر به طور ساده مخاطبان یا گروههای درگیر جنگهای ترکیبی را تقسیمبندی کنیم، میتوان بهاختصار از این سه گروه نام برد: رهبران، نظامیان، مردم؛ رسانههای دشمن میتوانند روی هر سه گروه اثرات خاصّ خود را بگذارند. رسانه میتواند با عملیّات روانی، محاسبات رهبران و تصمیمگیران ارشد را دچار خطا کرده و آنان را دچار گمراهی و تصمیمات غلط و مهلک کند، نظامیان حاضر در میدان نبرد را به طوری مرعوب و متزلزل سازد که بدون جنگ همهجانبه و سخت، روحیّهی خود را باخته و میدان را به حریف واگذار کنند و بالاخره آنکه مردم را به عنوان بزرگترین گروه مخاطب، فریب داده و واقعیّتها را قلب کرده و باعث شود مردم آنجایی که باید در صحنه حضور بیابند، دچار غفلت و تزلزل شوند و یا حتّی عدّهای در راستای اهداف دشمن، دست به اقدام بزنند.
* مثلّث اثرگذاری
همانطور که رهبر انقلاب در پیام خود تأکید کردهاند، «دقّت و تلاش و ابتکار» باید در دستور کار اهالی رسانه قرار گیرد. گاهی کار و تلاش زیادی انجام میشود امّا چون دقیق و فکرشده نیست، اثربخشی اندکی دارد یا حتّی ممکن است اثر معکوس و مخرّب داشته باشد. در خصوص لزوم تلاش نیز همین بس که دشمن با تمام توان و ابزار خود به میدان جنگ رسانهای آمده و در چنین وضعیّتی باید کار جهادی و خستگیناپذیر کرد. و بالاخره عنصر ابتکار تکمیلکنندهی این مثلّث است. در دنیای امروز، با وجود انبوهی از رسانههای رنگارنگ، راه یافتن به ذهن و قلب مخاطب و اثرگذاری بر آن، ساده و آسان نیست؛ ابتکار، آن عنصری است که میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاسم جبار بودور.....
حیدر کرار بودور.....
میلاد حیدر کرار، قاتل کفار بر آزادمردان عالم مبارک🌹🌹
📝 نبض نو| محمدرضا نجفلی
هوش مصنوعی | سواد رسانهای
@M_najafli 👈 عضویت در ایتا از اینجا
هدایت شده از خبرهای فوری / مهم🔖
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبض نو | محمدرضا نجفلی
قدردانی حماس از حمایت جمهوری اسلامی ایران
«الحیه» قائم مقام رئیس جنبش حماس در غزه:
جمهوری اسلامی ایران از مقاومت ما و مردم ما حمایت کرد، وارد جنگ شد و در دو عملیات «وعده صادق» عمق رژيم صهیونیستی را در هم کوبید.
🔹️مردم ما اهداف آشکار و پنهان اشغالگران را به شکست کشاندند.
🔹️قدس و مسجدالاقصی همچنان قطبنمای ما و عنوان مقاومت تا آزادی باقی خواهند ماند./تسنیم
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هستی اش را داد تا محفوظ باشد معجرش
مثل کوهی ماند پای اعتقاد و باورش
وقت بیرون رفتن از خانه، حسین و مجتبی
با یل ام البنین بودند در دور و برش
دختر نور است این بانو و بی شک آفتاب
می شود مانند شمعی بی رمق در محضرش
اسم او ذکر شب و روز همه آیینه هاست
عصمت الله است این آیینه نام دیگرش
حضرت زهرای اطهر مظهر حجب و حیاست
ارث برده این عقیله حجب را از مادرش
حضرت زهرای اطهر آنکه پیش کور هم
چادرش را برنخواهد داشت از روی سرش
هر کسی در این جهان از عفتش دم می زند
یا به زهرا اقتدا کرده ست یا بر دخترش...
شب شهادت ام المصائب حضرت زینب کبری بر دلدادگان آن عزیز تسلیت باد.
📝 نبض نو| محمدرضا نجفلی
هوش مصنوعی | سواد رسانهای
@M_najafli 👈 عضویت در ایتا از اینجا
🔻رالف هولفلد در مقاله خود به بررسی دوران پسا-حقیقت میپردازد؛ عصری که با مفاهیمی همچون «اخبار جعلی»، حقایق ذهنی و واقعیتهای جایگزین شناخته میشود.
🔹او این دوره را از روشهای سنتی دروغگویی و پنهانکاری در ارتباطات سیاسی متمایز میداند.
🔹هولفلد معتقد است که در این عصر، حقیقت و واقعیت به موضوعاتی قابل مذاکره تبدیل شدهاند و خطر تبدیل شدن آنها به مسئلهای سلیقهای وجود دارد.
🔹او به تشریح سازوکارهای گسترش «اخبار جعلی»، ابزارهای مرتبط با آن و پیامدهایش بر نظامهای مرجع روزنامهنگاری و علم میپردازد.
🔹در نهایت، او بر مسئولیت سیاستمداران، قانونگذاران، رسانهها و جامعه علمی تأکید میکند و از آنها میخواهد با افشای دروغها و تثبیت حقایق، از حقیقت محافظت کنند.
⚠️آیا شما، بهعنوان یک شهروند آگاه، از حقیقت محافظت میکنید؟
📝 نبض نو| محمدرضا نجفلی
هوش مصنوعی | سواد رسانهای
@M_najafli 👈 عضویت در ایتا از
هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره | گزارش نماینده یک گروه هشتاد نفره از اساتید و دانشجویان به رهبر انقلاب که کار راهاندازی سکوی ملی هوش مصنوعی را آغاز کردهند. ۱۴۰۳/۱۱/۲
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
💻 Farsi.Khamenei.ir