🔰 تنگه را رها نکنیم...
💠 چیزی که در ایام ماه مبارک رمضان زیاد شاهد آن هستیم ، بهانه هایی از طرف عزیزانی هست که می فرمایند در این ماه به دلیل روزه داری نمی توانیم درس بخوانیم یا مطالعه کنیم یا کار فرهنگی کنیم ، بنده چند مورد و راهنمایی را بر حسب تجربه خدمت شما عرض می کنم ، باشد که خوش باشد !
1️⃣ عزیزانی که در حال تحصیل هستند ، خب شما عزیزان باید درس بخوانید و قطعا درس خواندن شما در اولویت اول هست ، الان که مدارس و دانشگاهها و حوزه ها تعطیل هست ، بهترین فرصت برای درس خواندن ، از یک ساعت بعد از افطار تا اذان صبح هست و از آن طرف می توانید تا ظهر بخوابید و بعد از بیدار شدن ظهر ، حدودا تا 2 الی 3 ساعت ( کمتر یا بیشتر) بدن شما کشش دارد برای درس خواندن. بعدش دیگر کم کم باتری شما در حال تمام شدن است !
👈 قدر این فرصت را بدانید و بعد از ظهر هم اگر خوابتان گرفت بخوابید کمی ، تا شب را راحت باشید برای بیدار بودن ، چون کار علمی واقعا انرژی گیر است و بعد از یک ساعت درس خواندن ، خودش را نشان می دهد و بدن افت قند پیدا می کند.
پس فرصت شب ، بهترین فرصت هست برای این عزیزان تا با حوردن آب و غذاهای قندی طبیعی و مفید ، این افت قند را جبران کنند
2️⃣ عزیزانی هم که در حال تحصیل نیستند اما کار مطالعه و فعالیت فرهنگی می کنند هم باید بدانند از همین فرصت شب استفاده کنند ، نباید در این ماه عزیز ، به بهانه روزه بودن ، از فعالیت هایمان کم کنیم، دشمن بیدار است و برای او ماه رمضان و محرم و شعبان ، فرقی ندارد، او منتظر یک فرصت هست برای حمله
👈 نکند تعلل کنیم در این ماه و شبیه به تعللی که مسلمین در تنگه احد کردند ، ما هم تعلل کنیم و راه را برای نفوذ دشمن باز کنیم.
ذره ای نباید غفلت کرد ، این ماه هم برکات خودش را دارد، قطعا کار علمی در این ماه یک برکت عظیم دارد، مخصوصا شبهای قدر که توصیه به کار علمی هم شده است و به قول شیخ صدوق (ره) ، ثواب کارعلمی افضل است !
🌀 خلاصه حواسمان باشد ، در جنگ احد هم ابتدا سپاه اسلام پیروز شد ، و مشرکین مکه در حال فرار بودند که ناگهان متوجه شدند تنگه ای که محافظت شده بود ، رها شد ، پس از همانجا هجوم بردند و اسلام را شکست دادند.
✳️ یادش بخیر ، ایام کنکور که مریض می شدیم ، میگفتیم ای وای ، دو سه روز از بقیه بچه ها عقب افتادم و آنها جلوتر رفتند!
الان هم همین است عزیز من، نکند ماه رمضان به بهانه گرسنه بودن و بی حالی و... مطالعه و کار علمی و مبارزه فرهنگی با دشمن را رها کنیم که او همیشه بیدار است و مترصد سو استفاده از غفلت ما !
👈👈 فرصت افطار تا سحر را برای مطالعه از دست ندهید ، البته به استثنای شاغلین عزیز که باید به محل کار بروند 😊
✍️ احسان عبادی
#مطالعه #درس
@ma_va_o
🔰 به نظر شما از نظر رهبری معظم، مهمترین وظیفه روحانیت چیست؟
💠 بیانات بسیار مهم مقام معظم رهبری درباره اهمیت پاسخ به شبهات و وظیفه روحانیت در این عرصه
✳️ امروز هم فضاى مجازى یک صحراى بىپایانى است که از همه طرفش میشود حرکت کرد؛ دیگر مثل سابق نیست که شما بخواهید یک مطلبى را بیان کنید، ناچار باشید روى کاغذ بنویسید، آن را پلىکپى کنید یا فتوکپى کنید ده نسخه، صد نسخه، دویست نسخه؛ اینجورى نیست. هر یک نفرى که بتواند با رایانه کار بکند یک رسانه است.
🔰 مىنشینند پخش میکنند شبهات را، حرفها را، جوانهاى مؤمن را، جوانهاى سالم را گمراه میکنند. اینها را باید شناخت.
👈چه کسى بایستى بیاید وسط میدان و سینه سپر کند و مانع بشود از گمراهى جوانان؟ چه کسى باید مانع بشود از اقدام دشمن براى انحراف ذهن جوانان؟ به عهدهى چه کسى است این کار؟ جامعهى علمى و مذهبى، 👈یعنى روحانیّت،👉
👈👈👈اوّلین وظیفهاش این است؛ مهمترین وظیفهاش این است.👉👉👉
🔰 بیانات در اوّلین جلسه درس خارج فقه در سال تحصیلى 95 ، 16 شهریور ماه
👈 این را دست به دست کنید تا برسد به دست طلاب و روحانیون عزیزی که هنوز به این نیت وارد فضای مجازی نشدند
@ma_va_o
💠 بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
🔰 ابتدا تشکر می کنم از تک تک عزیزانی که روز معلم را به حقیر تبریک گفتند ، بنده حقیر توفیق معلمی ندارم ، اما اگر همین کار تبلیغ ، معلمی حساب می شود ، تبریک همه شما عزیزان باشد که شما بزرگواران هم به نوعی معلم هستید ، چون به هر نحوی که شده دارید تبلیغ دین می کنید ، حالا چه تولید محتوا ، چه نشر محتواهای تولید شده دیگران ، پس روز معلم به شما عزیزان هم مبارک باشد ، به تک تک معلمان عزیز مدارس و اساتید دانشگاه و حوزه و هر عزیزی که به هر نحوی کار تبلیغ علم و دین می کند ، مبارک باشد
🌀 نکته مهمی که می خواهم بگویم این است که برخی شما عزیزان با وجود اینکه چندین صوت دادیم درباره نوع برنامه ریزی و اولویت بندی و شیوه مطالعه و اینکه الان به چه موضوعاتی بیشتر نیاز داریم برای هدایت جوانان ، باز کمی به مشکل برخورده اید.
👈 اصلا نگران نباشید ، نا امید هم نباشید ، کاملا کاملا طبیعی هست. موفق ترین افراد هم در ابتدای کار برنامه ریزی خودشان ، به مشکل بر می خوردند. مگر همه از همان اول صد در صد موفق بودند ؟؟؟ مگر همین افراد موفق ، همین الان هم به صد در صد کارهایشان می رسند ؟ نه ، نمی شود ، گاهی اصلا نمی شود ، مثلا برنامه ریزی می کنید برای خواندن تاریخ در ساعت 11 ، اما می بینید در آن ساعت اصلا حوصله و حال خواندن تاریخ ندارید ، حسش نیست 😊
👈 خب اینجا باید چه کار کنید؟ اصلا مطالعه نکنید ؟ اینطور که عقب می افتید ، پس کار صحیح چیست؟ کار درست در چنین مواقعی این است که ببینید کشش چه مطالعه ای را دارید ، همان را بخوانید ، مثلا الان حال خواندن تاریخ ندارید ، اما حال خواندن مطالب دینی را دارید ، یا رمان ، یا داستان کوتاه ، یا شعر یا.... بستگی به میزان علاقه شما دارد.
پس موضوع را عوض کنید در آن ساعت ، مطالعه را ترک نکنید ، اگر ترک کنید برای شما تنبلی ایجاد می کند و عادت می کنید که هر وقت حال نداشتید ، مطالعه نکنید !!!
👈 یادتان باشد ، تنبلی ، تنبلی می آورد ! اما چندبار در زمانی که حال نداشتید ، مطالعه دیگر بکنید یا مستندی علمی ببینید ، یا سخنرانی گوش کنید یا.... کم کم حال شما سر جایش می آید. این نوعی مبارزه با تنبلی هست. بعد چند روز خودتان اثرش را مشاهده می کنید
❇️ در این شب جمعه ماه مبارک نمی خواهم وقت شما را بگیرم و از عبادت شما بزنم ، فقط چند صوتی که قبلا درباره نحوه برنامه ریزی کردن ، نحوه مطالعه کردن ، شیوه اولویت بندی کردن موضوعات و... را که قبلا بارگزاری کرده بودیم را برای شما رپلای می کنم تا اگر گوش ندادید ، خوب گوش بدهید ، فردا را به گوش دادن این صوتها که کوتاه هم هستند بپردازید و مطالب را دسته بندی کنید و ببینید می توانید برنامه ریزی کنید و اولویت بندی کنید و شروع به مطالعه بکنید یا نه
نقاظ ضعفتان را یادداشت کنید ، در روز شنبه جاری (13 اردیبهشت) انشالله شماره تلفن به شما معرفی می کنیم و بعدظهر قبل افطار به مدت 2 ساعت در خدمت شما هستیم که اگر خواستید تماس بگیرید و خودم شخصا در خدمت شما هستم برای مشاوره دادن در این موارد.
👈👈👈 فقط بدانید دشمنان شب و روز در حال کار هستند و روزانه شبهات جدیدتری را مطرح می کنند و در کانالهای خود می گذارند ، ما فقط توان داریم چندتا را جواب دهیم و شبهات بیشتری هستند که متاسفانه روی زمین می ماند.
برخی شبهات هم تا الان اصلا در فضای مجازی جواب داده نشده و هرچه جستجو کنید جوابی برایش نیست ، و مجبوریم برای پاسخ به آن ، به چندین کتاب تاریخی یا دینی منبع دست اول رجوع کنیم و همه را بخوانیم تا بتوانیم جواب را پیدا کنیم ، برای همین انشالله شما عزیزان باید بیایید در این عرصه تا برای هر شبهه آنان جوابی داشته باشیم
❇️ پس صوت هایی که الان رپلای می کنیم را فردا خوب گوش دهید و شنبه در خدمت برادران و خواهران گرامی هستم برای تماس تلفنی و رفع نقاظ ضعف برنامه ریزی مطالعاتی شما در حد توانم
✍️ احسان عبادی
#دانشگاه
#مطالعه
@ma_va_o
احسان عبادی | ما و او
💠 سخنرانی مهم با موضوع #تسخیر_زمان ✅ چگونه برنامه ریزی صحیح انجام دهیم برای مطالعه کردن ؟ ✅ اوقات خ
1. سخنرانی تسخیر زمان ( مواردی که در صوت توضیح دادیم در قسمت معرفی صوت نوشته شده است)
احسان عبادی | ما و او
💠 صوتی فوق العاده مهم که هر نیروی انقلابی باید حتما گوش دهد 💠 👈 معرفی سیر مطالعاتی بر مبنای توصیه ه
2. معرفی سیر مطالعاتی بر مبنای توصیه های رهبری برای قوی تر شدن در مباحث علمی بصیرتی
احسان عبادی | ما و او
💠 صوت بسیار مهم #نحوه_اولویت_بندی_مطالعات برای کمک به #اسلام و #امام_زمان 🎤 با توضیحات #استاد_عبا
3. نحوه اولویت بندی موضوعات مهم برای مطالعه
احسان عبادی | ما و او
💠 عجب چیزی هست این #برکت_وقت 🔰 بارها شده وقتی به عزیزان گفته می شود که به نافله های نماز ، اهمیت د
🔰 این مطالب که رپلای کردم را گوش کنید و بخوانید حتما ، فردایتان را به این کار اختصاص دهید که سر هم ، 3 ساعت بیشتر وقت نمی گیرد.
💠 دعا کنید بتوانیم وقت و فرصتی پیدا کنیم و در تابستان ، دوره مجازی تربیت پژوهشگر و مبلغ تاریخ معاصر ( از صفویه تا انقلاب اسلامی ) برگزار کنیم و انشالله بعد دوره ، چندین مبلغ و پژوهشگر داشته باشیم. دعا کنید برای پیدا شدن وقت😊
التماس دعا در این شب جمعه و شب ماه مبارک