مادر خوب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 🌸🍃🌸🍃 🌸 #خشونت 12 #استادسلطانی #خشونت_کلامی 4 ⁉️چه کار کنیم تاخشونت کلامی را کنترل کنیم؟
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#خشونت 13
#استادسلطانی
#خشونت_کلامی 5
💠 ادب حرف زدن و ادب خوش گویی یاد بگیریم. من خوشگویی را مقابل خوشنویسی گذاشته ام. وقتی خط مان بد است چه کار می کنیم، می رویم کلاس و سرمشق می گیریم تا خوشنویس شویم. در مورد خوشگویی هم همین است کتاب های ادبی و رمان بخوانیم و سعی کنیم از آن کلمات استفاده کنیم، بعضی از کلمات را انتخاب کنیم و جمله سازی کنیم و در طول زندگی به کارببریم.
🔷 بررسی کنیم ببینیم با یک سری کلمات زیبا و جدید چگونه می توانیم قربان صدقه برویم؟ یا با #همسران خود چه طوری می توانیم به گونه ای جدید صحبت کنیم. در ادبیات سنتی کلمات نفیس بسیاری داریم از این گنجینه ها استفاده ببریم.
✅ قرار نیست عصبانی نشویم و اعتراض نکنیم، بلکه می خواهیم تمرین کنیم در اوج ناراحتی و عصبانیت هم بدانیم از چه کلماتی استفاده می کنیم و چه قدر ادب حرف زدن بلدیم؟ مَثل معروفی هست که میگه : بفرما و بشین و بتمرگ، یک معنی را می دهند ولی ما از کدام برای برقراری ارتباط استفاده می کنیم.
⬅️ باز هم منظور ما تصنعی صحبت کردن هم نیست بلکه منظور زیبا کردن زبان محاوره ای مان است. من همیشه به مادرها توصیه می کنم که وقتی تلویزیون نگاه می کنند و رادیو گوش می کنند، فن بیان را یاد بگیرند و دائم با یک لحن و صدا صحبت نکنند.
✅ یک جاهایی لازم است که لطیف و یا درشت و جاهایی هم لازمه که محکم صحبت کنیم. اوایل سخت خواهد بود چون ما عادت به محاورهای امروزی کرده ایم. ما می گوییم سلام ولی در جواب "چاکرم" می شنویم. ادبیات را مطالعه کنیم و تمرین کنیم تا بچه ها هم یاد بگیرند.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی در حد این بچه هم ابتکار و خلاقیت ندارم😂
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_هوش و دقت
اشتباهات را پیدا کن
❤️ @maadar_khoob
نزدیک مدرسهمون یک خونه بود که یه بخشیش تبدیل به یه بقالی کوچیک شده بود و یه زن و شوهر ادارهش میکردن.
محصول استراتژیک این بقالی بستنی یخی یا همون آلاسکا بود که خانم خونه با ریختن آب و شکر و یه ذره گلاب داخل قوطیهای قرص جوشان درست میکرد. یه چیزی هم بهش اضافه میکرد که رنگشو قرمز کنه!
نمیدونم چرا، ولی بدجور خوشمزه بود!! کافی بود که از یه جایی یه سکه دو تومنی پیدا کنم و کل زمان مدرسه توی جیبم لمسش کنم و منتظر باشم که تعطیل بشم و بپرم سمت بقالی! قسمت یخدون یخچال بزرگ نبود و هر روز تعداد محدودی آلاسکا تولید میشد و اگر دیر میجنبیدم، باید بچههایی رو نگاه میکردم که در حال لیسیدن آلاسکای تگرگی بودند و حال میکردند در حالی که سکه دو تومنی توی مشت فشرده و عرق کرده من، گرم و گرمتر میشد.
❤️ @maadar_khoob
💕💕
🚫 والدین دوست دارند فرزندشان چاق و در اصطلاح تپلی باشد، چون جذابتر به نظر میرسد.
🚫 متاسفانه والدین چاق و تپل بودن کودک را نشانه سلامتی و توجه کافی به آن ها می دانند .
🚫 کودک چاق با مشکلات زیادی رو به رو خواهد شد . مراقب چاقی فرزندتان باشید .
📌 منع کودک از خوردن او را حریص تر خواهد کرد . زمینه تحرک را برای او فراهم کنید .
❤️ @maadar_khoob
برنامه روزانه مادر کودکی:
برنامه هر روز بوس و بغل و فشار و سه دور چرخش😊
#بازی امروز
بزار سر جاش!
جورچین
ابزار لازم:
کاغذ
مداد
قاشق های مختلف
مامان جون، روی یه کاغذ بزرگ، انواع قاشقهایی که داری رو بکش.
دلبندت باید هر کدوم رو با توجه به اندازه و شکلش بزاره سر جاش
نکته:
با ساده ترين وسایل ميشه جورچین و پازل درست کرد.
🎯هدف بازی:
دقت و تمرکز
آشنایی با مفهوم بزرگ و کوچک
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞| #ببینید/ نظر حجتالاسلام پناهیان، حجت الاسلامماندگاری، محمد سرشار، حجتالاسلام عباسی ولدی، علیاکبر رائفیپور، رحیم مخدومی، نجمالدین شریعتی، فضه سادات حسینی و زینب ابوطالبی درباره فیلم سینمایی "منطقه پرواز ممنوع"
🔴 این فیلم سینمایی به واسطه ژانر و محتوای خاص خود مورد استقبال بسیاری از کارشناسان قرار گرفته است. فروش این فیلم در سینماها و شهرهای بدون سینما(سینما سیار) در آستانه دو میلیاردی شدن است.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#فلش_کارت فلش کارتهای #تغذیه و #بدغذایی قسمت19 ✔️ استاد سلطانی ❤️ @maadar_khoob
#فلش_کارت
فلش کارتهای #تغذیه و #بدغذایی
قسمت20
✔️ استاد سلطانی
❤️ @maadar_khoob