#خطر_اشرافیگری
از جمله چیزهایى که روند حرکت به سمت عدالت را در جامعه کُند میکند، نموداشرافیگرى در مسئولان بالاى کشور است؛ از این اجتناب کنید. اشرافیگرى #دو_عیب دارد؛ عیب دومش از عیب اوّلش بزرگتر است. عیب اوّلِ اشرافیگرى، #اسراف است ،اشرافیگرىِ حلال را میگوییم؛ یعنى آن چیزى که پولش از راه حلال و بحق به دست آمده است.
اما #عیب دوم بدتر است و آن این است که #فرهنگسازى میکند؛ یعنى چیزى براى #مسابقه دادن همه درست میکند. البته در این زمینه #مسئولان_درجهى_یک بسیار
#نقش دارند؛ تلویزیون بسیار نقش دارد؛ #منش من و شما هم بسیار نقش دارد.
سالهاست که بنده در بارهى زندگى تشریفاتى مکرّر تذکّر میدهم. این دو #جنبه دارد: یک جنبه از لحاظ اصل پایبندى به تجمّلات و تشریفات است که این بد و دون شأن انسان والاست؛ یعنى یکوقت انسان به یک چیزِ غیر لازم پایبند میشود که دون شأن انسان
است؛ بعلاوه، مسرفانه است؛ #تضییع #سرمایهها، تضییع #اموال و تضییع #موجودیها در آن هست.
این یک #بعد قضیه است که اصل اسراف بد است؛ اصل تجمّل همراه با اسراف و همراه با زیادهروى است و بد است؛ لیکن جنبهى دومى دارد که اهمیتش کمتر از
جنبهى اوّل نیست و آن #انعکاس_تجمّل_شما در زندگى مردم است
📚عدالت اجتماعی ،ص ۴۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#در_هم_تنیدگی_عدالت_با_عقلانیت_و _معنویت
عدهاى به اسم کارگر سر کار آمدند، که همان طبقهى اشرافىِ رژیمهاى طاغوتى بودند و هیچ تفاوتى با آنها نداشتند. زندگى سران کشورهاى مارکسیستى اینطور بود.
بنابراین، اینگونه عدالتطلبى #بیدوام خواهد بود و از طریق درستِ خودش #منحرف و ریاکارانه و دروغین خواهد بود. عدالت باید با #معنویت همراه باشد؛ یعنى باید شما براى خدا و اجر الهى دنبال عدالت باشید؛ در این صورت میتوانید با دشمنان عدالت مواجهه و مقابله کنید. البته معنویت هم بدون گرایش به عدالت، یکبُعدى است. بعضیها اهل معنایند، اما هیچ نگاهى به عدالت ندارند؛ این نمیشود. اسلام، معنویتِ #بدون>نگاه به مسائل اجتماعى و سرنوشت انسانها ندارد. ...آدم معنویاى که با ظلم میسازد، با طاغوت میسازد، با نظام ظالمانه و سلطه میسازد، این چطور معنویتى است؟ اینگونه معنویت را ما نمیتوانیم بفهمیم. بنابراین #معنویت و #عدالت در هم #تنیده است.
📚عدالت اجتماعی، ص ۵۴
@Maaref_Enghelab_Eslami
#اطلاعیه
#کلاس_عمومی
با سلام و خداقوت خدمت همراهان گرامی
💠 جلسه جمع بندی و پرسش و پاسخ کتاب «عدالت اجتماعی از منظر آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظلّهالعالی)»
#مرحله_سیزدهم
استاد #نام_خواه
🗓 تاریخ: شنبه ۳۰ مهر ماه
🕜 ساعت:۱۶:۳۰ ( چهار ونیم عصر )
📌 پیوند به ورود به جلسه ( مهمان )
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=20739
@Maaref_Enghelab_Eslami
#توجه_به_عدالت_آموزشی
اگر ما در مدیریت #آموزش و #پرورش به مسئلهی عدالت توجه کنیم، نتیجه این خواهد شد که در آیندهی کشور، #عدالت_نسبی بین قشرها و مناطق کشور برقرار خواهد شد.
اگر ما امروز در آموزش و پرورش نگاه عدالت محور نداشته باشیم، نتیجه این خواهد شد که اختلاف طبقاتی در آیندهی کشور روزبهروز بیشتر خواهد شد؛ تأثیرات آموزش و پرورش را ببینید!
نگاهِ غیر عدالتمحور، این است که ما در کشور مدارس #پیشرفتهی مجهز به بهترین تجهیزات در یک جاهایی،ومدارس#محرومِ_کپری یا شبیه کپری در یک مناطق دیگر داشته باشیم؛ #معلم_ممتاز برجسته برای تعدادی از مدارس، و #معلمان#خسته یا کمسواد برای تعداد دیگری از مدارس داشته باشیم. این درست ضد نگاه عدالتمحور است. نتیجه چه خواهد شد؟
#نتیجه اینکه: جمعی از کودکان امروزِ ما بدون هیچ دلیلی ...از عالیترین تحصیلات برخوردار خواهند شد و یک عدهی دیگر در سطوح بسیار پایینی خواهند ماند، پیش نخواهند رفت و استعدادهایشان رشد نخواهد کرد.
البته عدالت به معنای این نیست که ما با همهی #استعدادها با یک #شیوه برخورد کنیم؛ نه،استعدادها بالاخره مختلف است؛ نباید بگذاریم استعدادی ضایع بشود و برای پرورش استعدادها بایستی تدبیر بیندیشیم؛ در این تردیدی نیست. اما ملاک، باید استعدادها باشد،لاغیر. #عدالت، این است.
📚عدالت اجتماعی، ص ۵۹
@Maaref_Enghelab_Eslami
#کار_آفرینی۱
#ایجاد_اشتغال در کشور موجب میشود که ثروت تولید بشود؛ همچنانی که سرمایه و سرمایهدار، ایجاد کار میکند ، چه سرمایهی مالی، چه سرمایهی علمی ـ #کارگر هم ایجاد سرمایه میکند، ایجاد ثروت میکند.
این البته یک جنبهی مهمی است در اشتغال، اما اهمیت اشتغال فقط این نیست. یک بعد دیگر اهمیت اشتغال این است که شما یک #گنج را دارید استخراج میکنید. یک انسانی که در او #استعدادهائی وجود دارد، میتواند #تولید کند، میتواند بیافریند، این افتاده بود آنجا، شما دست او را به کار بند کردید، این گنجینهی درونی #استخراج شد؛ خیلی اهمیت دارد.
📚 اقتصاد، ص ۲۴
@Maaref_Enghelab_Eslami
#کار_آفرینی۲
انسانی که کار ندارد، اشتغال ندارد، یک #استعداد_پنهانِ مخفىِ خداداده را غالباً بدون اختیار خودش #راکد گذاشته، وقتی شما این انسان را مشغول کار میکنید، این چشمه که در درون بود و از او استفادهای نمیشد، تشنهای از او سیراب نمیشد، این چشمه را شما به #جریان میاندازید. پس اشتغال و اشتغالآفرینی، هم جنبهی اقتصادی بزرگی دارد، هم جنبهی انسانىِ خیلی والائی دارد.
📚 اقتصاد، ص ۲۵
@Maaref_Enghelab_Eslami
#مرغوبیت_کالای_داخلی۱
یک نکتهی اساسی که در باب کار وجود دارد و کارآفرینان باید به او توجه کنند،
مسئلهی #مرغوبیت تولید داخلی است؛ #کیفیت تولید داخلی است؛ این خیلی مهم است.
#رحمت خدا بر آن انسانی که #کاری را انجام بدهد و آن را #متقن انجام بدهد، درست انجام بدهد. این آیندهنگری است، غیر از امروز.
📚 اقتصاد،ص ۲۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#مرغوبیت_کالای_داخلی۲
شما امروز ببینید در دنیا کمپانیهائی هستند #صد_سال است اینها دارند کار میکنند، صد و پنجاه سال است دارند کار میکنند و محصولاتشان در دنیا فروش میرود. اسم اینها کافی است که #جنس را در بازار #رائج کند؛ به خاطر اینکه #درست کار کردند، خوب کار کردند، مشتری #مطمئن است به اینها.
📚 اقتصاد،ص ۲۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلاس عمومی
کتاب عدالت اجتماعی از منظر آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظله العالی)
مهرماه ۱۴۰۱
@Maaref_Enghelab_Eslami
#مرغوبیت_کالای_داخلی۳
شما میگوئید که ما #سفارش کنیم به مردم که تولیدات داخلی را مصرف کنند. من که خب چند سال است دارم سفارش میکنم؛ بنده که بارها گفتهام، منتها این با #شعار درست نمیشود. خب، بله یک مقداری مردم یک #اعتمادی بکنند، یک #اعتنائی بکنند به #حرف_ما، به خاطری که مثلًا ما گفتیم، بروند یک مقداری چه کنند؛ این یک بخشی از قضیه است. یک بخش دیگر هم مربوط به کیفیت است.
📚 اقتصاد،ص۲۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#وجدان_كاری_فرهنگ_عمومی۱
اینکه من عرض کردم "وجدان کاری"، یک #تعارف نیست. باید برنامهریزی کنند.
"وجدان کاری" باید #فرهنگ_عمومی مردم شود.
💠باید اگر کسی کاری انجام میدهد، فکر کند که یک نفر بالای سرش ایستاده است حتّی اگر تنها، در اتاقی خلوت باشد.
📚اقتصاد، ص ۳۱
@Maaref_Enghelab_Eslami
#وجدان_کاری_فرهنگ_عمومی۲
💠 کار باید #کامل، #محکم، #قوی، #ابتکاری و همراه با نیاز انجام گیرد. یکی از کارهایی که وجدان کاری لازم دارد،#تعلیم و تربیت است. معلّم در کلاسِ درسِ مدرسهای که تَهِ فلان شهر یافلان گوشهی دورافتادهی تهران یا یک روستاست، باید آنطور درس بگوید، زحمت بکشد و تلاش کند که گویا الآن بازرس در کلاس نشسته است، کار او را نگاه میکند،یا یک ساعت بعد میآید تا نتیجهی کار را ببیند. وجدان کاری یعنی این. ما #تعارف که نمیکنیم!
📚اقتصاد، ص ۳۱
@Maaref_Enghelab_Eslami
#دست_یابی_به_آرمان_ها
با اینکه خود اقتصاد مقاومتی چیز مهمی است، اما در واقع در ذیل آن آرمان قبلی تعریف میشود.
سلامت در #جامعه، #صنعت برتر، #کشاورزی برتر، #تجارت پر رونق، #علم پیشرو، اینها همهاش جزو آرمانها است. نفوذ فرهنگی در جهان، نفوذ سیاسی در جهان و در منظومهی سیاسی ،سلطه در عالم، اینها همهاش جزو آرمانها است. رسیدن به عدالت اجتماعی، جزو آرمانها است. بنابراین وقتی میگوئیم آرمان، ذهن ما به یک امر غیر قابل تعریفِ دور از دسترسی نرود؛ آرمان یعنی اینها، اینها همه آرمانهایند؛ البته در درجات مختلف.
مجموعهی این خواستهها و هدفها، منظومهی آرمانی اسلام را تشکیل میدهد. شما برای هر کدام از اینها که تلاش کنید، تلاش برای آرمانها کردهاید. آن مجموعهای که فرض کنیم در راه اقتصاد مقاومتی کار میکند، یامجموعهای که در زمینهی گسترش فرهنگ انقلابی و اسلامی در دنیای اسلام تلاش میکند، اینها همه دارند کار #آرمانی میکنند.
📚 اقتصاد، ص ۳۸
@Maaref_Enghelab_Eslami
#جهاد_اقتصادی۱
جهاد اقتصادی، صرفاً تلاش اقتصادی نیست.#جهاد یک بارِ معنائی ویژهای دارد.هرتلاشی را نمیشود گفت جهاد. درجهاد، #حضور و #رویاروئی با دشمن، مفروض است.
انسان یک تلاشی میکند، دشمنی در مقابل او نیست؛ این #جهاد_نیست. اما یک وقت
شما میخواهید یک تلاشی را انجام دهید، که بخصوص یک دشمنی سینه به سینهی شما ایستاده است؛ این میشود جهاد. ممکن است یک وقت این جهاد به شکل قتال باشد، ممکن است جهاد #مالی باشد، ممکن است جهاد #علمی باشد، ممکن است جهاد #فنی باشد؛ همهی اینها جهاد است؛ انواع و اقسام جهاد و مبارزه است. اگر بخواهیم درادبیاتِ امروز ما برای "جهاد"معادلی پیدا کنیم، میشود "مبارزه".
#جهاد اقتصادی، یعنی #مبارزهی اقتصادی
📚اقتصاد، ص ۵۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#جهاد_اقتصادی۲
در این جهاد اقتصادی همه شریکند. در ادارهی اقتصاد یک ملت، #مصرف هم یک #رکن عمده است؛ مصرف #درست، مصرف #خوب، مصرف #دور_از_اسراف و تبذیر و اتلاف مال؛ همین چیزی که همیشه توصیه میشود. ایجاد فرهنگ کار و تلاش للَّه. شما حتّی سر یک کلاس، یک معلم هم که باشید، میتوانید در این جهاد اقتصادی سهیم باشید؛ این فرهنگ را به این جوان، به این نیروی انسانىِ فردا تعلیم میدهید؛ این میشود #جهاد اقتصادی.
📚اقتصاد، ص۵۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#جهاد_اقتصادی۳
در هر بخشی که باشید، میتوانید در این جهاد سهیم باشید.
جهاد اقتصادی #متوجه یک #نکتهی اساسی است در مسئلهی ادارهی کشور ومدیریت
کشور؛ و آن این است که #امروز_دشمن برای مبارزهی با اسلام و جمهوریاسلامی، بر
روی #مسئلهی #اقتصاد #متمرکز شده است.
جهاد اقتصادی یعنی #حرکت_مستمرِ
همهجانبهی هدفدارِ ملت ایران با #نیت_خنثی کردن و #عقیم کردن تلاش خصمآلود و غرضآلود دشمن.
📚اقتصاد، ص۵۷
@Maaref_Enghelab_Eslami
📮 #اطلاعیه
📌#تغییر_برنامه
🔖#کلاس_عمومی
🌹با سلام و خداقوت خدمت همراهان گرامی
💠 جلسه جمع بندی و پرسش و پاسخ کتاب «اقتصاد از منظر آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظلّهالعالی)»
♦️استاد #امیری_طیبی
🗓 تاریخ: چهارشنبه ۲۵ آبان ماه
🕜 ساعت:۱۸:۳۰ ( شش ونیم عصر )
🔖#آزمون
#آزمون_مرحله_چهاردهم
🌸زمان: پنجشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۱
💎ساعت ۱۶:۰۰ ( ۴ عصر)
@Maaref_Enghelab_Eslami
#اطلاعیه
#کلاس_عمومی
با سلام و خداقوت خدمت همراهان گرامی
💠 جلسه جمع بندی و پرسش و پاسخ کتاب «اقتصاد از منظر آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظلّهالعالی)»
#مرحله_چهاردهم
استاد: حجت الاسلام و المسلمین #امیری_طیبی
🗓 تاریخ: چهارشنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱
🕜 ساعت:۱۸:۳۰ ( شش ونیم عصر )
📌 پیوند به ورود به جلسه ( مهمان )
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=20739
@Maaref_Enghelab_Eslami
#مصرف_گرایی_عیوب_سبک_زندگی_ما۱۲
عیوب اساسی در #سبک #زندگی ما است؛ این دیگر مربوط به مسئولین نیست، مربوط به #خود ما و #شما آحاد مردم است. ما در سبک زندگی مشکلاتی داریم: یکی از مشکلات ما، مصرفگرایی است؛ یکی از مشکلات ما، #اسراف و #زیادهروی و #زیاد خرج کردن است؛
یکی از مشکلات ما رفاهطلبیِ افراطی است؛ یکی از مشکلات ما اشرافیگری است.
📚اقتصاد،ص۶۳
@Maaref_Enghelab_Eslami
حلقه های مطالعاتی معارف انقلاب اسلامی
#اطلاعیه #کلاس_عمومی با سلام و خداقوت خدمت همراهان گرامی 💠 جلسه جمع بندی و پرسش و پاسخ کتاب «اقت
#اطلاعیه
#کلاس_عمومی
جلسه دوم
با سلام و خداقوت خدمت همراهان گرامی
💠 جلسه جمع بندی و پرسش و پاسخ کتاب «اقتصاد از منظر آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظلّهالعالی)»
#مرحله_چهاردهم
استاد: حجت الاسلام و المسلمین #امیری_طیبی
🗓 یکشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱
🕜 ساعت:۱۸:۳۰ ( شش ونیم عصر )
📌 پیوند به ورود به جلسه ( مهمان )
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=20739
@Maaref_Enghelab_Eslami
#مصرف_گرایی_عیوب_سبک_زندگی_ما۲
اشرافیگری متأسّفانه از #طبقات_بالا سرریز میشود به #طبقات_پایین؛ آدم متوسّط ـ یعنی از قشرهای متوسّط ـ هم وقتی میخواهد میهمانی بگیرد، وقتی میخواهد عروسی بگیرد،مثل اشراف عروسی میگیرد. این #عیب است، این خطا است، این ضربهی به کشور میزند.
زیاد مصرف کردن، زیادی خواستن، زیادی خوردن، زیادی خرج کردن، جزو عیوب مهمّ ما است در سبک زندگیمان.
📚اقتصاد،ص ۶۴
@Maaref_Enghelab_Eslami
#فرهنگ_سکولار_بحران_معنویت
#عیب بزرگ دنیای #مادی_غرب، #قطع_رابطه انسان با خدا است؛ به همین دلیل است که دچار انحطاط معنوی و لغزشهای اخلاقی فراوان میشوند؛ دچار #نومیدی میشوند و #جوانهایشان دچار #سرگردانی و #سرگشتگی میشوند؛ به همین دلیل روزبهروز
تمدن غرب دارد #افول میکند؛ چون رابطهی با خدا را قطع کردهاند.
جوامع اروپایی و امریکایی، جوانان خود را از لحاظ #معنوی #سیراب نمیکنند. جوان به دنبال سیراب شدن از سرچشمهای زلال است و اگر آن سرچشمه را پیدا نکند، به انحراف مبتلا خواهد شد.
📚 غرب شناسی، ص۲۶
@Maaref_Enghelab_Eslami
#اطلاعیه
💠 همان طوری که پیش از این اعلام شده بود، در هر مرحله، برخی از کتب محور و متن هستند و کتبی هم به عنوان مکمّل و فوق برنامه معرفی می گردد و توصیه می شود که برای افزایش کیفیت مباحثات و تسلط بیشتر بر منظومه فکری رهبر معظم انقلاب (مدّ ظلّه العالی)، قبل از جلسه مباحثه، مباحث مکمّل نیز مطالعه بفرمایید.
در مرحله پانزدهم، منبع مطالعاتی دفتر «غرب شناسی از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی)» بعنوان متن است و کتاب های ذیل، مکمّل هستند:
✅ مکمّل کتاب «غرب شناسی»:
۱. دوران جدید عالم
۲. توهم سلطه
۳. ما مفتخریم به این دشمنی
۴. دشمن شناسی
۵. اندیشه مقاومت
۶. صبر
۷. نقشهی نقش بر آب
@Maaref_Enghelab_Eslami
#نگاه_غرب_به_زن۱
نگاه فرهنگ غربی به زن یك#نگاه_اهانتآمیز است. اسم آن را آزادی میگذارند، لکن در حقیقت #آزادی نیست.
ّ در نگاه غربی زن وسیلهای برای #اطفای شهوت است؛ این غیر قابل کتمان است. این را اگر کسی ادعا بکند ممکن است کسانی جنجال کنند که نه آقا اینجور نیست؛ لیکن زندگی آنها را که انسان نگاه میکند این نگاه حاکم است.
📚 غرب شناسی، ص ۲۸
@Maaref_Enghelab_Eslami
#نگاه_غرب_به_زن۲
اساسا در محیط اجتماعی هرچه زن پوشش کمتری داشته باشد، مطلوبتر است. در مورد مرد این #حرف را #نمیزنند؛ در مهمانی رسمی، #مرد،بایستی با #لباس کامل، پاپیون زده و کت و شلوار پوشیده و احیانا لباس رسمی وارد بشود؛ اما #خانمها در این مهمانیهای رسمی بایستی به شکل دیگری ظاهر بشوند؛ این جز برای اینکه #چشم_هرزهی هوسآلود مرد بهرهمند بشود، هیچ فلسفهی دیگری و حکمت دیگری ندارد؛ امروز در دنیای غرب این جوری است؛ وعملا بزرگترین #ظلمی که امروز در دنیای #غرب به #زنان میشود، از این قبیل است.
📚 غرب شناسی، ص ۲۸
@Maaref_Enghelab_Eslami