✅ مدرسه تابستانه اخلاق پژوهی روشمند (درس گفتارهای تاریخ فلسفه اخلاق)
🔴 برگزارکننده: آکادمی اخلاق پژوهی روشمند با همکاری انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی
☑️ با حضور پروفسور محمد لگنهاوزن، دکتر جلال پیکانی، دکتر مهدی علیزاده، دکتر مهدی اخوان و دکتر رحیم دهقان (در 5 دوره آموزشی آنلاین)
📅 بازه برگزاری: 14 مرداد تا 20 شهریور ماه
👈سامانه ثبت نام (ظرفیت محدود): https://b2n.ir/ethics1402
📌جزئیات برنامه: https://eitaa.com/ethicssbu
📌@Modaresi_scientific_sbu
💠انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی💠
✅ مدرسه تابستانه اخلاق پژوهی روشمند (درس گفتارهای تاریخ فلسفه اخلاق)
🔴 برگزارکننده: آکادمی اخلاق پژوهی روشمند با همکاری انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی
☑️ با حضور پروفسور محمد لگنهاوزن، دکتر جلال پیکانی، دکتر مهدی علیزاده، دکتر مهدی اخوان و دکتر رحیم دهقان (در 5 دوره آموزشی آنلاین)
📅 بازه برگزاری: 14 مرداد تا 20 شهریور ماه
👈سامانه ثبت نام (ظرفیت محدود): https://b2n.ir/ethics1402
📌کانال برنامه ها: https://eitaa.com/ethicssbu
📌@Modaresi_scientific_sbu
💠انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی💠
🔰گزارشی از دانشکده های الهیات دانشگاه های سراسر کشور
📌در نشست رؤسای دانشکدههای الهیات مطرح شد:
محمود واعظی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران: دانشکده معقول و منقول در سال ۱۳۱۳ تأسیس شد و ۳ رشتهٔ ادبیات عرب، علوم معقول و علوم منقول را ارائه میداد. این دانشکده در سال ۱۳۴۴ به دانشکده الهیات و معارف اسلامی تغییر نام داد و اکنون با ۸ گروه آموزشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه میدهد. هم اکنون دارای گروه های آموزشی علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، ادیان و عرفان تطبیقی، تاریخ و تمدن ملل اسلامی و فقه شافعی و نیز دو بخش فلسفه دین و عربی و همچنین پژوهشکده تاریخ علم با 57 عضو هیات علمی می باشد. البته در سال 1392 دانشکده معارف و اندیشه اسلامی با گرایش های پنج گانه مدرسی معارف از آن جدا شد.
حبیبالله حلیمی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه مازندران: دانشکده الهیات با نام علامه حسنزاده آملی نامگذاری شده است. این دانشکده ابتدا در دانشکده علوم انسانی قرار داشت و در سال ۱۳۸۸ مستقل شد و الان در رشته قرآن و حدیث و فقه و حقوق در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا و در رشته فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو داریم. ما نزدیک به ۷۰۰ دانشجو و ۲۷ عضو هیئت علمی داریم.
حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی: دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی، قبلاً با دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه، یکجا بودند اما از سال ۱۳۹۸ مستقل شدند. ما هم گروه معارف اسلامی داریم و در این گروه، دو رشته دکتری و دو رشته ارشد را دارا هستیم. رشتههای مبانی نظری انقلاب اسلامی و قرآن و حدیث در مقطع ارشد و دکترا را دارا هستیم. در رشته فقه و مبانی حقوق، دوره کارشناسی نداریم بلکه فقط مقطع ارشد وجود دارد. فلسفه و کلام اسلامی هم در مقطع ارشد و دکترا است. گروه قرآن و حدیث در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا به عنوان قدیمیترین گروه در دانشکده الهیات فعالیت میکند.
احسان سامانی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه سیستان و بلوچستان: ما رشتههای ادیان و عرفان و فلسفه و کلام را در مقاطع ارشد و کارشناسی دارا هستیم. رشته فقه و مبانی حقوق در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا تدریس میشود و رشته حقوق هم تازه تأسیس شده که فعلاً دانشجوی کارشناسی داریم. جمعاً ۳۲ عضو هیئت علمی داریم. این دانشکده در سال ۸۶ تأسیس شده و جمعاً ۵۲۶ دانشجو در سه مقطع داریم اما در مقطع دکترا فقط رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی فعال است.
عباس مصلاییپور یزدی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع): سال تأسیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع) سال ۱۳۶۱ شمسی است و سه رشته فقه و مبانی حقوق، علوم قرآن و حدیث و فلسفه و کلام اسلامی در این دانشکده فعال است.
محمدمهدی باباپور، رئیس دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه شهید بهشتی: دانشکده الهیات و ادیان شهید بهشتی در سال ۱۳۸۶ تأسیس شده و ۲۸ عضو هیئت علمی دارد و رشتههای تاریخ و تمدن اسلامی، کلام اسلامی، کلام تطبیقی، عرفان اسلامی و عرفات تطبیقی و مدرسی معارف اسلامی در آن تدریس میشود. فعلا ۲۷۹ دانشجوی ارشد و ۵۳ دانشجوی دکترا در گرایش های مدرسی معارف داریم. گروهی جدیدالتأسیس هم با عنوان فقه سیاسی داریم که در هیچکدام از دانشکدههای دیگر وجود ندارد.
زهره توازیانی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س): دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا، از سال ۱۳۸۰ تفکیک شده و جمعاً ۳۴ عضو هیئت علمی رسمی و شش گروه آموزشی شامل فلسفه و کلام، فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم قرآن و حدیث، تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی، ادیان و عرفان و گروه معارف و حدود ۷۵۰ دانشجو داریم. گروه علوم قرآن و حدیث ما در هر سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو دارد و بقیه گروه ها در مقطع کارشناسی و ارشد است.
عباس جوارشکیان، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد: دانشکده الهیات حدود ۶۵ سال قدمت دارد و بعد از دانشگاه تهران در رده دوم قرار دارد. بزرگانی هم در آنجا از اساتید به نام کشور بودهاند. این دانشکده هر پنج گرایش الهیات را علاوه بر حقوق و معارف اسلامی دارد و در همه رشتهها در هر سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا دانشجو میپذیرد. در برخی از گروههای ما همانند فلسفه در مقطع ارشد، سه رشته شامل کلام اسلامی، فلسفه اسلامی و فلسفه محض را دارا هستیم. حدود ۶۰ عضو هیئت علمی و هزار و سیصد نفر دانشجو داریم که سیصد نفر آنها خارجی هستند و با بسیاری از دانشگاههای اروپایی تفاهمنامه همکاری داریم. چهار مجله علمی و پژوهشی در این دانشکده دایر است و کتابخانه آنجا یکی از کتابخانههای فاخر و غنی است به گونهای که مراجعان از مطالب الهیاتی بینیاز میشوند.
📌@Modaresi_scientific_sbu
💠انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی💠
مجید صادقی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه اصفهان: دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۷۰ گروهی به نام الهیات در ذیل دانشکده ادبیات ایجاد کرد و در ظرف مدت کوتاهی چهار رشته فلسفه، علوم قرآن و حدیث، ادیان و عرفان و کلام را ایجاد کرد. در سال ۱۳۹۷ دانشکده الهیات و معارف اهل بیت(ع) در این دانشگاه تأسیس شد که دانشکده مستقلی بود اما تصمیم بر این شد اینها ادغام شوند. حدود ۴۵۰ دانشجوی کارشناسی، ۳۲۵ دانشجوی ارشد، ۸۳ دانشجوی دکترا و ۴۷ عضو هیئت علمی داریم. در مقطع کارشناسی فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی و ادیان و قرآن و حدیث، در مقطع ارشد، رشتههای منطق فهم دین، فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث و مدرسی معارف اسلام و در دوره دکتری نیز رشته حکمت متعالیه و علوم قرآن و حدیث را دارا هستیم.
شمس الله سراج، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه ایلام: این دانشکده سال ۱۳۹۲ تأسیس شده و قبلا گروه الهیات در ذیل دانشکده ادبیات فعال بود. الان در سه رشته علوم قرآن و حدیث، فلسفه و فقه، در مقاطع مختلف دانشجو داریم. خصوصیت دیگر ما ارتباط با دانشگاه کوت در کشور عراق است و الان ۵۰۰ دانشجوی عراقی در آنجا تحصیل میکنند. ۲۰ عضو هیئت علمی و یک مجله تخصصی علوم قرآن و حدیث نیز داریم.
محمدعلی حیدری مزرعه آخوند، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه یزد: ما در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا دانشجو داریم. در دوره لیسانس رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی، در مقطع ارشد، شیعهشناسی گرایش کلام، شیعهشناسی گرایش جامعهشناسی و علوم قرآنی گرایش اعجاز را تدریس میکنیم و در دوره دکتری نیز علوم قرآن تطبیقی داریم.
داوود افقی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان: این دانشکده در سال ۱۳۶۹ تأسیس شده و اساساً این دانشگاه با رشته تربیت معلم قرآن تأسیس شد. هفت گروه علمی داریم در گروه فلسفه و کلام اسلامی هر سه مقطع، کارشناسی، ارشد و دکترای کلام اسلامی را دارا هستیم. رشتههای ادیان و عرفان تا مقطع ارشد، علوم قرآن نیز تا ارشد تدریس میشوند. گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی فقط در رشته کارشناسی و فقه و حقوق تا ارشد دانشجو میپذیرد. گروه معارف اسلامی گروه دیگر ماست و مجموعاً ۱۰۴۸ دانشجو در مقاطع سهگانه داریم.
سیدرضا مودب، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه قم: در سال ۱۳۸۰ دانشکده الهیات و معارف اسلامی مستقل شد و در گروههای فلسفه و کلام اسلامی، فقه و مبانی حقوق، علوم قرآن و حدیث و شیعهشناسی، حدود دو هزار دانشجو داریم و بخش تحصیلات تکمیلی در دانشکده فعالتر است. الان دانشکده در حال آوردن رشتههای جدید همانند فلسفه و حکمت، فلسفههای معاصر و قرآن و مستشرقان است.
سیدمحمد کاظم علوی، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری: این دانشگاه سابقاً با عنوان تربیت معلم سبزوار بود و از سال ۱۳۹۰ به عنوان حکیم سبزواری تغییر نام پیدا کرد. در دانشکده ما رشتههای الهیات شامل فقه و مبانی حقوق، قرآن و حدیث، فلسفه و حکمت، تاریخ تمدن و ملل اسلامی و رشته حقوق و ادبیات عرب تدریس میشود. ما هفت گروه داریم و اعضای هیئت علمی ما ۳۶ نفر هستند. هفت رشته کارشناسی و هفت ارشد و یک رشته دکترا داریم.
مهدی عبادی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پیام نور: در سال ۱۳۶۷ دانشگاه پیام نور تأسیس شد و در همان سال گروه الهیات در کنار گروههای علمی دیگر شروع به کار کرد در سال ۱۳۸۶ به دانشکده ارتقا پیدا کرد، حدود ۲۵۰ عضو هیئت علمی داریم و ۵۵۸۱ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۲۶۱۳ نفر ارشد در ۱۰ رشته و همچنین ۱۱۸ دانشجو در مقطع دکتری در پنج رشته داریم.
📌@Modaresi_scientific_sbu
💠انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی💠
#حکم_ریاست
دکتر سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی؛ طی حکمی، آقای دکتر مرتضی سمنون، استادیار دانشکده الهیات و ادیان را به سمت سرپرست دانشکده الهیات و ادیان منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:
نظر به مراتب شایستگی، تعهد و تجربیات ارزندۀ جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشکده الهیات و ادیان منصوب میشوید.
انتظار می رود با تلاش مستمر و مشارکت فعال سایر همکاران، همه ظرفیت ها و امکانات علمی آن دانشکده را در جهت پیشرفت و شکوفایی بیش از پیش آن مجموعه به کار گیرید و با برنامه ریزی و حرکت در چارچوب سیاست ها و برنامه های دانشگاه، زمینه ارتقا و اعتلای دانشگاه را فراهم سازید و به ویژه نسبت به انجام موارد زیر اهتمام ورزید:
1. سعی مستمر در تحقق اهداف راهبردی دانشگاه؛
2. ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فنی و انجام پروژههای کاربردی در جهت رفع نیازهای کشور؛
3. هدایت و اجرای برنامه بهبود در دانشکده با هماهنگی مدیریت ارزیابی، نظارت و تضمین کیفیت دانشگاه.
بدیهی است تلاش برای استمرار و تکمیل برنامه ها و اقدامات جاری دانشکده و حرکت در جهت اجرای برنامۀ پیشنهادی و ارائه گزارشات دورهای مورد انتظار است. توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منّان مسئلت می نمایم.
📌انجمن علمی معارف اسلامی، انتخاب شایسته آقای دکتر سمنون را به ایشان تبریک می گوید و از زحمات آقای دکتر باباپور طی تصدی سه ساله، قدردانی می کند.
📌@Modaresi_scientific_sbu
💠انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی💠
هدایت شده از مدرسه اخلاق پژوهی روشمند
✅ سلسله نشست های علمی "روایت اخلاقی از قیام حسینی" فصل اول (آنلاین)
🔴برگزارکننده: انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی و آکادمی اخلاقپژوهی روشمند
☑️ با حضور 40 استاد داخلی و خارجی
📅زمان: 11 مرداد تا 15 شهریور ماه (محرم و صفر)
👈سامانه ثبت نام (رایگان): https://survey.porsline.ir/s/O5QAxrp
🌐کانال اطلاعات نشست ها: http://eitaa.com/ethicssbu