4_380051996641591718.pdf
221.3K
🔴 فایل #pdf
🔸معنا و موضوع له از نظر مرحوم آیت الله العظمی #میرزا_مهدی_اصفهانی قدس الله نفسه الزکیه
🔸نویسنده: حسین مفید
منبع: مجله ذهن، شماره ۲۷
کانال معرفتی "معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
4_380051996641591720.pdf
310.1K
🔴 فایل #pdf
🔸معنای خارجیت معنا و موضوع له از نظر مرحوم آیت الله العظمی #میرزا_مهدی_اصفهانی قدس نفسه الزکیه
🔸نویسنده: حسین مفید
منبع: مجله نقد و نظر، شماره ۴۹ و ۵۰
کانال معرفتی "معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
4_5951920920942608789.mp3
6.61M
#پست_ویژه⭐️
🔴 سلسله مباحث حجت الاسلام والمسلمین استاد حاج شیخ عبدالحسین #بندانی_نیشابوری دامت برکاته
🔸 موضوع : #مدینه_تا_اربعین
🔸 جلسه پنجاه و هشتم
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
#محسنیه
⚫️ مفضّل از #امام_صادق صلوات الله علیه روایت میکند که فرمودند:
🏴 «روزی به سختی واقعه #کربلا نیست، مگر روز #سقیفه و آتش زدن درب خانه امیرالمؤمنین و فاطمه و حسن و حسین و زینب و امّکلثوم (صلوات الله علیهم) و فضّه و شهادت محسن (سلام الله علیه) با لگد، که برای ما (از واقعهی #عاشورا) عظیمتر و تلختر است؛ زیرا آن روز، اصل پهن شدن این بساط (ظلم و جور) است.»
💠 «قالَ الصّادقُ علیه السلام: لَا كَيَوْمِ مِحْنَتِنَا بِكَرْبَلَا وَ إِنْ كَانَ كَيَوْمِ السَّقِيفَةِ وَ إِحْرَاقِ الْبَابِ عَلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ فَاطِمَةَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ وَ زَيْنَبَ وَ أُمِّ كُلْثُومٍ وَ فِضَّةَ وَ قَتْلِ مُحَسِّنٍ بِالرَّفْسَةِ لَأَعْظَمُ وَ أَمَرُّ لِأَنَّهُ أَصْلُ يَوْمِ الْفِرَاشِ.»
📚 الهدایة الکبری (خصیبی)، ص ۴۱۷
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
4_5798528272794912755.mp3
6.37M
#محسنیه
#پست_ویژه⭐️
🔻 به دنیا نیامد
تا سندِ مظلومیت امام زمانش باشد...
#سخن_آوا "مثلِ محسن سلام الله علیه "
#بسیار_شنیدنی
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
#محسنیه
❌ اگر ندانی تو نیز شریک جرم ایشانی ...
▪️ أَبِی عَنْ أَحْمَدَ بْنِ إِدْرِیسَ عَنِ الْأَشْعَرِیِّ عَنْ إِبْرَاهِیمَ بْنِ إِسْحَاقَ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ حَمَّادٍ عَنْ عَمْرِو بْنِ شِمْرٍ عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: مَنْ لَمْ یَعْرِفْ سُوءَ مَا أَتَی إِلَیْنَا مِنْ ظُلْمِنَا وَ ذَهَابِ حَقِّنَا وَ مَا رَکِبَنَا بِهِ فَهُوَ شَرِیکُ مَنْ أَتَی إِلَیْنَا فِیمَا وُلِّینَا بِهِ.
▪️جابر از حضرت #امام_باقر سلام الله علیه نقل کرد که فرموند:
هر کس نشناسد و نداند آن ستمی که به ما وارد شده و و آن حق ای که از ما از بین رفته و آنچه ما دیده ایم، او شریک است با کسی که آن ستم را بر ما روا داشته است در آن حکومت ستمگرانه ای که به ما داشته اند .
📚 بحارالأنوار ٫ جلد 27 ٫ صفحه 55
#روایات
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
❌ #اطلاعیه
بسم الله الرحمن الرحیم
صلی الله علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی لک الفرج .
متاستفانه روز گذشته در تهران ، جوانی متدین برای دفاع از نوامیس مردم و بخاطر امر به معروف و نهی از منکر به ضرب چاقوی اوباش قلبش پاره شده و به شهادت رسید .
اما در دولت بی خاصیت فعلی یک نفر این فاجعه را محکوم نکرد و این شهید را در غربت خویش رها کردند و مشغول بازی های سیاسی خویش شدند .
در دولتی که در صدور پیام تسلیت برای فرد مبتذلی مانند #شجریان از یکدیگر سبقت می گرفتند چرا لال شده و به ذلت سکوت پناهنده شده اند ؟
دولتی که معیشت مردم را سیاه کرد
اقتصاد کشور را سیاه کرد
سیاست اسلامی ما را سیاه کرد
فرهنگ ما را سیاه کرد
عفت زنان و دختران ما را سیاه کرد
آبروی پدران این مملکت را در پیش فرزندانشان سیاه کرد
دین و دینمداران را سیاه کرد
و هر روز برای توجیه حماقت ها و نادانی های خود متوسل به یک معصوم می شود و جلوه ای غلط از امثال صلح #امام_مجتبی سلام الله علیه و سیره سایر معصومین" سلام الله علیهم اجمعین نشان می دهد .
مملکتی که یک جوان برای محفوظ ماندن نوامیس مردم حاضر می شود دفاع کند و کشته شود با این هزینه که نوامیس خودش تا آخر عمر بی سرپرست باقی بمانند و از یک نفر صدایی در حمایت از او بلند نمی شود را باید فاتحه خوانی کرد و به حال آن گریست.
کانال #معارف_الشیعه به سهم خویش شهادت این شهید سرافراز را اولا به محضر مبارک #امام_زمان "ارواحنافداه " و #مقام_معظم_رهبری و خانواده داغدار این شهید عزیز تسلیت و تعزیت عرض کرده و از خدای متعال هدایت مسئولین گمراه و لعن دشمنان داخلی و خارجی اسلام و علو درجات این شهید را مسالت می کند.
اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا و کثرت عدونا و قلت عددنا و شدت الفتن بنا و تظاهر الزمان علینا و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان .
کانال معارف الشیعه
۲ ربیع الاول ۱۴۴۲
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
▪️ آجرک الله یا صاحب الزمان
تصویر شهید #امر_به_معروف ، شهید #محمد_محمدی " رضوان الله تعالی علیه " در معراج شهدای تهران
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
4_5951920920942608790.mp3
5.07M
#پست_ویژه⭐️
🔴 سلسله مباحث حجت الاسلام والمسلمین استاد حاج شیخ عبدالحسین #بندانی_نیشابوری دامت برکاته
🔸 موضوع : #مدینه_تا_اربعین
🔸 جلسه پنجاه و نهم
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
🔻 #مستحبات و #مکروهات را بشناسیم ....
💢 #کراهت خوابیدن بعد از عصر و بین مغرب و عشاء
از امام محمّد باقر سلام الله علیه منقول است که:
خواب اوّل روز سفاهت است و خواب قیلوله نعمت است و خواب بعد از عصر حماقت است و خواب میان نماز مغرب و عشا از روزی محروم می گرداند.
📚 کتاب #حلیه_المتقین
باب هشتم فصل اول
#آداب_خوابیدن
#سیره_اهلبیت_سلام_الله_علیهم
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
🔻 #مستحبات و #مکروهات را بشناسیم ....
💢 #استحباب وضو گرفتن قبل از خواب
از حضرت صادق سلام الله علیه منقول است که:
هرکس وضو بگیرد و به رختخواب برود، برای او حکم مسجد داشته باشد، و اگر در میان رختخواب یادش آید که وضو ندارد،
از لحاف تیمم کند، اگر با وضو یا تیمم بخوابد تا به یاد خداست، چنان است که نماز می خواند.
📚 کتاب #حلیه_المتقین
باب هشتم فصل دوم
#آداب_خوابیدن
#سیره_اهلبیت_سلام_الله_علیهم
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa