🌙 ماه درخشان✨
مرحله دوم روزه، پرهیز از گناه است؛ یعنی نگاهداری گوش و چشم و زبان و دل - حتّی طبق بعضی از روایات - نگاهداری بشره انسان، پوست بدن و موی بدن انسان از گناه. از امیرالمؤمنین علیهالسّلام نقل شده است که «الصّیام اجتناب المحارم کما یمتنع الرّجل من الطّعام و الشّراب»؛ همانطوری که از غذا و از آشامیدنی و از مشتهیّات نفسانی اجتناب میکنید، از گناه هم اجتناب کنید.
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به رسم آیه ها✨
بازخوانی کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، سلسله جلسات حضرت آیتالله خامنهای در ماه رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی در مسجد امام حسن(ع) مشهد مقدس
توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر میر کمیل باقرزاده (از دانش آموختگان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری)
«به رسم آیه ها» به صورت هفتگی (پنجشنبه ها) در کانال معارفی ها منتشر خواهد شد.
#به_رسم_آیه_ها
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به رسم آیه ها✨
بازخوانی کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر میر کمیل باقرزاده (از دانش آموختگان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری)
#به_رسم_آیه_ها
#پیشگفتار
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir
مرحوم شهید صدر قطعا نابغه بود
«مرحوم آقای صدر(رضوان الله علیه) به نظر بنده قطعا نابغه بود؛ یعنی کاری که از عهده او برمیآمد از عهده خیلی از فقها و علما و متفکرین حوزههای ما برنمیآید؛ فضای دید بسیار وسیع، فهم نیازهای دنیای اسلام، پاسخگویی سریع و آماده به خواسته ها»
۱۹ فروردین سالگرد شهادت مظلومانه آیت الله شهید سید محمدباقر صدر
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir