#گزینگویه_معارفی
#استاد_معارف
#تربیت
#فرحزادی
┄┅┅┅┅❀⚜️❀┅┅┅┅┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#جورچین
#بگو_مگو
#استاد_معارف
#چگونه_بگوییم
#تربیت
┄┅┅┅┅❀⚜️❀┅┅┅┅┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
2 شاخصه های بینشی تربیتی . اویسی.pdf
259.3K
🔰شاخصههای بینشی تربیتی مدرس تراز معارف اسلامی
از منظر قرآن و حدیث؛ با توجه به مسئله توحید
✍️دکتر کامران اویسی
🔻درآمد
زیربنای جهتگیریهای انسان در زندگی، بینش اوست که حاصل جهانبینی او در ارتباط سهگانه خدا، انسان و جهان است. بینش و باور است که به مثابه نیروی محرکِ فعالیتهای کنشی و واکنشی انسان نقشآفرینی میکند.
با توجه به نقش ویژه استاد معارف اسلامی در دانشگاهها، در انتقال معارف دینی و اصلاحگری در چارچوب دروس معارف و ضوابط مربوطه، استاد دروس معارف اسلامی، خواه آشکارا و خواه نهان یا ناخودآگاه بر مخاطب و دانشجویان اثر میگذارد. بستر تأثیر مهم او در فرآیند تدریس، بیشتر در انتقال اعتقادات صحیح در بستر فرآیند آموزش و یادگیری قابل لحاظ است. بنابراین ابتدا خود لازم است، از لحاظ بینش و گرایش توحیدی، باور صحیح داشته باشد؛ زیرا مسئول تربیت زیردستان خود است و باید نسبت به این مسئولیت در آخرت نیز پاسخگو باشد.
👈🏻ادامه در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف، شماره 122 (خرداد و تیرماه 1403).
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💢 روایت رهبر انقلاب از دوران ملی شدن صنعت نفت تا کودتای ۲۸ مرداد ۳۲
🔍 برگرفته از ۳۴ سخنرانی مقام معظم رهبری
✔️صنعت نفت ایران در سال ۱۳۲۹ با محوریت آیتالله کاشانی و دکتر مصدق و خواست مردم از استعمار انگلیس خارج و ملی میشود و پس از آن نخستوزیریِ دولت ملی بنام مصدق رقم میخورد.
نهضت ملی با همهی موفقیتها ناگهان با استعفای دولت مصدق و بر سر کار آمدن قوام السلطنه و خطر بازگشت سلطهی انگلیس بر نفت ایران مواجه میشود. آیتالله کاشانی بار دیگر مردم را به صحنه میآورد و نخستوزیری مجدد دکتر مصدق را فراهم میکند.
اما اینبار مصدق با آیتالله کاشانی سر ناسازگاری و اختلاف سرمیدهد و به خانهنشینی کاشانی منجر میشود. مصدق در مقابله با شکایتها و افزونخواهیهای انگلیس نسبت به نفت ایران به آمریکا اعتماد میکند و اینبار نوبت آمریکاست که پاسخ اعتماد مصدق را با ایجاد کودتا و سقوط دولت ملی او بدهد.
🔺 آنچه در این مطلب آمده است روایت تاریخی آیتالله خامنهای از زمینههای شکلگیری اعتراض مردمی به استعمار نفت توسط بیگانه تا ملی شدن صنعت نفت، قیام ۳۰ تیر و کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ است. در این مجموعه از ۳۴ سخنرانی رهبر انقلاب طی سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۴۰۲ استفاده شده است.
📝 متن کامل: http://ijtihadnet.ir/?p=72761
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
.
📍 سلسله نشستهای علمی نقد و نظریهپردازی انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
.
📌 الزامات انتقال مطلوب دولت در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران
.
🎙 ارائهكننده: خانم دکتر فاطمه زابولی زواره،
🎓 پژوهشگر حقوق عمومی، مدرس دانشگاه
🏢 عضو انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
.
📝 اساتید ناقد:
خانم دکتر الهه مرندی،
🎓 عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س)
🏢 عضو هیئت مدیره انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
.
آقای دکتر محمدرضا اصغری شورستانی،
🎓 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
🏢 دبیر هیئت اندیشهورز انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
.
🎙 دبیر جلسه:
آقای حمید فعلی،
🎓 پژوهشگر دکتری حقوق عمومی
🏢 دبیر واحد تولید محتوای انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
.
🕓 زمان:
یکشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۵ - ۱۷
شیوه برگزاری: مجازی
.
⚠️ لینک شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/p_edalat/matloob
.
💥 همراه با صدور #گواهی شرکت در جلسه
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
📊 دانشگاه ملک سعود در معتبرترین رنکینگ جهانی
📊 نتایج نهایی رنکینگ شانگهای که از سال ۲۰۰۳ به صورت سالیانه منتشر میشود و معتبرترین، دقیق ترین و سختگیرترین رتبه بندی دانشگاهی است، اعلام شد.
📊 از منظر مقایسه ای شاخصه های آموزشی، پژوهشی، پیوند دانشگاه با صنعت و پژوهش های کاربردی این رنکینگ حتی از رنکینگ تایمز آمریکا، لایدن هلند و سایمگو اسپانیا بالاتر است و دانشگاه های سرتاسر جهان حساب ویژه ای برای این رنکینگ دانشگاهی چینی باز می کنند.
📊 نتایج ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا و جهان عرب نشان می دهد در رنکینگ ۲۰۲۴ تنها دانشگاه ملک سعود ریاض حایز رتبه ۹۰ و بعد از آن دانشگاه سنگاپور وضعیت بهتری دارد و در رتبه بالاتری ایستاده و متاسفانه هیچ دانشگاهی از ایران در ۱۰۰ دانشگاه برتر این رنکینگ جای ندارد.
📊 ۹ دانشگاه ایرانی در بین هزار دانشگاه جهان هستند که علوم پزشکی تهران بین رتبه ۴۰۱ تا ۵۰۰ قرار گرفته است. رتبه دانشگاه تهران نیز در همین محدوده ارزیابی شده است. سپس دانشگاه تربیت مدرس در فاصله ۶۰۱ تا ۷۰۰ قرار گرفته و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشگاه صنعتی شریف، هر سه در محدوده رتبههای ۷۰۱ تا ۸۰۰ دستهبندی شدهاند. دانشگاههای امیرکبیر، علم و صنعت و تبریز هم در میان دانشگاههایی قرار گرفتهاند که جایگاه آنها بین ۸۰۱ تا ۱۰۰۰ ارزیابی شده است.
💥منبع: مسْلِمْنا
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
J