حرف زدن با امام زمان (ع)
✍مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند: هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد و دل کنید. خوب نیست شیعه روزش شب شود و شباش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد. بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند. با حضرت درد و دلی کند.
آیت الله بهجت می فرمود:
بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.
قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است. او نزدیک است، درد و دلها را میشنود. با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید. در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم،
به هر حال چه کنم؟
حضرت در جواب ایشان نوشتند:
«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک»
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.
📚بحارالانوار/ ج۵۳/ ص۳۰۶
🌹أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌹
https://eitaa.com/maarefquran13951
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
انسان شناسی ۲۵۵.mp3
12.11M
#انسان_شناسی ۲۲۵
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_حسینی_قمی
- کسی یا کسانی علیهِ من، حرف میزنند/
- کارشکنی میکنند/
- فتنه درست میکنند/
- موانعی که میسازند گاهی برای من غیرقابل تحمل میشود/
💢 چگونه ارتباطم را با این افراد مدیریت کنم، که دینداری من، و حرکتم به سمت کمال بیانتها، به مشکل برخورد نکند؟
@Ostad_Shojae
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂 حکمت ١٢٣:
طُوبَى لِمَنْ ذَلَّ فِي نَفْسِهِ، وَ طَابَ كَسْبُهُ، وَ صَلَحَتْ سَرِيرَتُهُ، وَ حَسُنَتْ خَلِيقَتُهُ، وَ أَنْفَقَ الْفَضْلَ مِنْ مَالِهِ، وَ أَمْسَكَ الْفَضْلَ مِنْ لِسَانِهِ، وَ عَزَلَ عَنِ النَّاسِ شَرَّهُ، وَ وَسِعَتْهُ السُّنَّةُ، وَ لَمْ يُنْسَبْ إلَى الْبِدْعَةِ.
⚡️ ترجمه :
توصیف انسان خوش بخت:
🍃خوشا به حال:
١_ كسى كه در نزد خود كوچك و متواضع است، و از تكبّر كه سرچشمه انواع گناهان است، دوری می کند.
٢_ کسى که کسب و کار او پاک و حلال باشد.
٣_ کسى که باطن او پاک و صالح است و دارای خلوص نیت، پاکى فطرت و خیرخواهى براى همه انسان هاست.
۴_ کسى که اخلاق او نیکو است.
۵_ کسى که اموال اضافى خود را در راه خدا انفاق مى کند.
۶_ کسى که سخنان زاید زبانش را که سخنان بى هدف و بى دلیل است، نگه مى دارد.
٧_ کسى که آزار او به مردم نمى رسد.
٨_کس که سنت اهل بیت براى او کافى است و بدعتى از او سر نمى زند.
#نهج_البلاغه
https://eitaa.com/maarefquran13951
#حاج_قاسم💔
حاجۍ؛
ڪاشمـٰآهممثلشماوسط..
گرفتار؎هـٰامونبھجاۍناامیدۍ،
یہلبخندمیزدیم..
وبـٰااطمینانمیگفتیم:یقینا ڪله خیر🌱!
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/maarefquran13951
📸 تصویر دستخط پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملتهای اسپانیولی زبان
📝 بسم الله الرّحمن الرّحیم
اگر توانسته باشم به وسیلهی این کتاب با شما اسپانیولی زبانان ارتباط بگیرم، بسیار خرسند خواهم بود. این بخش کوتاهی از سرگذشت من است. چه نیکو است که ما و شما و همهی ملتهای عدالتخواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم و بیشتر همافزائی کنیم. نیکروزی شما را از خدا میخواهم.
سیّدعلی خامنهای
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/maarefquran13951
⚜ ما در روزگار، در يك مداری حركت ميكنيم و متديّن به يک دينی هستيم كه پيغمبر آن دين زنده است. هر مقدار که ما بتوانيم بهره كسب كنيم، آنها بهره خواهند داد. اين يک مسأله كه رسول خدا زنده است. مسأله ديگر اين كه #قرآن هم زنده است و تک تک آيات قرآن روح دارد و جان دارد. دو طرف اين قضيه و دو زاویه اين مثلث، يكيش مربوط به قرآن است كه زنده و جاندار است و يكی هم الگوهای دينی ما (اهل بیت علیهم السلام) هستند كه آنها هم زنده هستند. يك زوايه ديگر این مثلث ميماند كه مربوط به ما است و آن اين است كه ما دلمان را زنده كنيم. اگر دل ما هم زنده شد ديگر همه چیز برای ما دارای حيات ميشود. يعنی اگر دل ما زنده بشود، ممكن است بر لحظه لحظه ما آيات الهی تجلی كند. مينشينيم و برميخيزيم آيات قرآنی تجلّی می كند و ما بهره و لذّت فوق العاده میبریم. اگر ما ميگوئيم مسلمان هستیم، يعنی يك پيوند با حقايق جاندار داریم.
حجّت الاسلام و المسلمین
#حاج_شیخ_جعفر_ناصری
https://eitaa.com/maarefquran13951
توی بیمارستان جانبازان اعصاب و روان، میگه با زیاد شدن صدای ترقهها مجبور شدیم تعدادی رو ببنیدم به تخت!
میگه فریاد میزدن و ما رو قسم میدادن بازمون کنید
دشمن حمله کرده…!
میگه عدهایی گریه میکردن…!
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
آخه تا کی حماقت و خودخواهی باید ادامه پیدا کنه و نفهمیم که قیمت شادی و سرگرمی ما، آزار دیگرانه😔
https://eitaa.com/maarefquran13951
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 یک ضرورتِ فرا مرزی
امروزه، افرادی در جامعه، حکومتِ جمهوری اسلامی ایران را دیکتاتوری میپندارند که این اعتقاد یا ناشی از تحلیل خودشان است و یا ناشی از هجمهی شدید رسانههای ضدانقلاب.
البته با نگاهی به جامعه کاملاً آشکار خواهد شد که نهتنها اغلب پیروان چنین اعتقادی تحتتأثیر شدید امپراطوری رسانهای هستند، بلکه آنان که ادعا میکنند با تحلیل خودشان به این نتیجه رسیدهاند نیز، زخمخوردگانِ جنگ شناختیاند. جنگی که یکی از نتایجش تخریب نظام محاسباتی افراد است. بدین صورت که شاهد صدق یک پدیده است اما ناخودآگاه شهادت به کذب آن پدیده میدهد. یعنی بهعنوان مثال، چیزی را کاملاً میبیند، اما آن را نفی میکند و یا بالعکس چیزی را نمیبیند اما به بودنش شهادت میدهد.
حال مسئله اینجاست که آیا این افراد هرگز از خود سؤال پرسیدهاند که اگر واقعا این حکومت، دیکتاتوری است پس این همه تأکید بر تحلیل درست و نگاه عمیق برای چیست؟ این همه تلاش در آموزش بصیرتآفرینی و تبیینگری از چه رو است؟ این مقدار از تأکیدات رهبر جامعه بر ضرورت تبیینگری و حتی جهاد، دانستن آن به چه منظور است؟ نگارش انواع مقالات و يادداشتها، برگزاری کنفرانسها و نشستهای تخصصی، ایجاد تشکلات و...با چه هدفی است؟
مگر نهاینکه صاحبان قدرت هر زمان که بخواهند در جهت منافع و قدرت خود اقدامی کنند، عامه مردم را به بیخبری و سرخوشی و سرگرمی دعوت میکنند تا در سایهی غفلت مردم، مقاصد خود را عملی کنند؟
مگر نه اینکه سعی میکنند، چشمهی بیداری را در همان آغاز، کور کنند و صدای هوشیاری را در دم خفه. اگر موفق شدند که هیچ، اگر موفق نشدند بهسرعت روایتی دستوپا کرده و اذهان را با خود همراه میکنند و یا هزاران مکر و حیلهای دگر به کار میبندند تا انسان آنچنان سردرگم شود که در این سرگشتگی جایی برای سؤال نیابد.
اما در جامعهی مردمسالار دینی شاهد این حوادث نیستیم بلکه کاملاً برعکس، همهی قشرهای مختلف جامعه در هر کسوت و جلوت به «بصیرت»، «هوشمندی»، «بینایی»، «قدرت فهم» و «تحلیل» دعوت میشوند و نه فقط دعوت بلکه آموزش میبینند، در کسب چنین مهارتی، تشویق میشوند و در صورت کوتاهی، مورد سرزنش و شماتت قرار میگیرند.
آن که این بستر را برنمیتابد؛ یا تلاش میکند تا چهرهی آن را مخدوش کند و یا با کجروایتها زخمیاش کرده و آن را از مسیر خود منحرف میسازد. گاهی از همان ابتدا آن را زیر تپهای از اخبار و محتواهایی نامربوط و اغلب بیاهمیت مدفون میکند و یا با طرح پرسشها و شبهات، آن را در هالهای از ابهام فرو میبرد. آری ، دشمن همیشه در وهله اول درصدد نابودی حق قدم برمیدارد و اگر موفق نشد به تحریف آن مبادرت میورزد.
و اما دوست...
دوست حقیقی همان حکومتی است که زخم زبان میشنود، زخم خنجر به تن میخرد اما باز ندای رسای جهاد تبیین سر میدهد. چراکه خواستار پرورش فهم آحاد جامعه است.
حال، اگر این انقلاب که از تمام ظرفيتهای خود برای رشد انسان بهسود اندیشیدن و بهتر اندیشیدن بهره میبرد دیکتاتور است پس امثال رضاخان که نه خود میاندیشید و نه اجازهی آن را به کسی میداد نامش چیست؟
جالبتر اینکه آرمانِ انقلاب اسلامی، صدور این امر مهم، به فراتر از مرزهای جغرافیایی است. یعنی اصلاً تحقق آن را محصور در خانهی خود نمیداند بلکه آرمانشهر او جایی است که انسانها همگی بدون دخالت طواغیت عالم، بدون هوای مسموم اغواگریها و بدون اسارت هوای نفس، آزادانه بیندیشند.
آری، صحنهی جنگ واضح است هرچند گاهی غبار فتنه به خود بگیرد. دنیایی که بهدست ابرقدرتهای مادی خلق شده است، این است: «نیندیش، ما بهجای تو خواهیم اندیشید». این عبارت را آنچنان دلربا عرضه کردهاند که انسانِ امروز، تصوری زیبا از این زندگی در ذهن خود پرورانده است آنچنانکه از آن تمامقد دفاع میکند.
بنابراین، برماست که در این جنگ تمامعیارِضدبشری، بر قدرت تحلیل و تبیین خود بیفزاییم و ضرورت آن و سپس شیوههای صحیح آن را بهعنوان محصولی ارزنده به جهان صادر کنیم تا دنیا از زنگار دیکتاتوری نجات یابد.
✍زينب نجیب
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی