.
تا اینجا با اصلاح آب،نمک،نان،روغن
و همچنین صبحانه خوردن آشنا شدیم
.
دیگه وقتشه بریم سراغ ناهار🥘
یه سری از دوستان طب سنتی میگن
ناهار باید ترک بشه❌
ولی اصل بر اینه که👇👇
ترک ناهار
💢معمولا روال اینگونه است که در طب سنتی، اسلامی توصیه می شود که ناهار را ترک کنید.
💢اولا باید توجه داشت که ترک ناهار تدابیر دارد و نباید به یکباره ناهار خوردن ترک شود.
💢دوم اینکه ترک یکباره ی، ناهار، برای برخی مزاج ها بسیار مضر است... مثلا افراد صفراوی با غلبه ی زیاد و افراد کم خون تا رفع مشکل نباید ترک ناهار کنند وگرنه بدنشان آسیب میبیند و صفرای آن ها فزونی خواهد یافت.
💢پس برای ترک ناهار باید حتما، به مزاج فرد، شرایط جسمی، سن افراد، منطقه محل سکونت،حالت فصل و نوع خوراک فرد توجه شود. اگر فرد شرایط مورد نظر را داشت با تدبیر لازم ترک ناهار شود.
💢اینکه همه افراد را توصیه به ترک یکباره ی ناهار کنیم، اشتباه است وگرنه که حذف ناهار بدون آسیب به بدن، بسیار عالی است.
ادامه در پست بعدی👇👇
✅ در روایات تأکید زیادی بر وعده شام شده است، در یک روایت میفرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است😱
🔱 واما زمان شام خوردن بعد از نماز عشاء، روایت میفرماید: عِشاءُ النبییّن بَعدَ العتمه، یعنی شام پیامبران بعد از نماز عشاء است
وقت عشا حدودا یک ساعت بعد از اذان مغرب هست✅
ادامه👇👇
🅰شام افراد زیر ۵۰ سال قمری، سبک و شام افراد بالای ۵۰ سال سنگین (یعنی مقوی) باشد. و میانسالان و پیران باید با شکم پر بخوابند! (بر عکس تصور عموم و علم رایج)
البته منظور این نیست که بیش از حد بخورند چون در جای دیگر امام صادق علیه السلام فرمودند که «فقط یک سوم معده را از غذا پر کن و یک سوم را آب و یک سومِ باقی را برای هوا بگذار.» پس منظور از پر بودن یعنی اینکه آن یک سوم خالی نباشد و منظور از سنگین بودن یعنی «نوع» غذا مقوی باشد؛ مانند: آبگوشت یا حلیم و ... نه اینکه حجمش زیاد باشد. اما با این وجود خوب است کسانی که دنبال تناسب اندام و لاغر شدن هستند حجم شام را هم کم کنند اما هرگز ترکش نکنند.
همچنین افراد زیر ۵۰ سال در صورت لاغری یا ضعف و کم خونی نیز باید شام را مانند افراد بالای ۵۰ سال، مقوی میل کنند.
ادامه👇👇
.
انسان نباید بعد از شام تا نیمه شب شرعی بیدار باشد بلکه حتماً باید تا قبل از نیمه شب شرعی بخوابد و یک سوم باقی ماندهی شب بیدار شود ✅
.
و دیگر تا بعد از نماز ظهر نخوابد که نام خواب در این زمان «قیلوله» است. البته تایم خواب «قیلوله» تا عصر شرعی است و نیازی نیست که حتماً بخوابید بلکه یک دراز کشیدن که مصداق عُرفیِ استراحت باشد کافی است.
@admin_fp
ادامه👇👇