فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 اشکال کار ما کجاست....؟!
🌺 #آیت_الله_بهجت رضوان الله تعالی علیه
مباحث
شهرداری
💠 جوابیه به بیانیه شهرداری
📌بند اول: نوشته شده ضابطین شهرداری صرفاً مجاز به دخالت در صدمه به فضای سبز و خسارت به مبلمان و تجهیزات شهری هستند و در دیگر موارد حق مداخله ندارند.
جناب شهردار! من یک سوال از شما دارم؛ شما شهردار کجا هستید؟ اینجا لاس وگاس آمریکا نیست که ضابط شهرداری این وظایف را داشته باشه! اینجا معنوی ترین شهر شیعه در جهان هست. اگر ضابطین شهرداری قم در قبال تخریب فضای معنوی قم کاری نکنند به درد لای جرز دیوار هم نمیخورند.
در بوستان هایی که شما به سبکی ساختید که خانه فساد شده آیا شهرداری مسئول نیست؟! این فضای سبز پوشیده و مکان #گناه درست کردن این بوستان های دور افتاده و پراکنده و...ضابط شهرداری هم که مانند ماست فقط وظیفه جلوگیری از آسیب رساندن به درخت ها را دارد ولی در قبال #ناموس قمی که توسط پدرش با اعتماد به شهرداری و ضابطین آن در بوستان بانوان نرگس گذاشته می شود ولی از پشت فضای سبز مزخرف جلوی بوستان در حال لب گرفتن با پسر بیگانه مشاهده می شود یا در دستشویی مردانه جلوی این بوستان دیده می شود هیچ وظیفه ای ندارد؟!😡
📌بند دوم: حق با شهرداری است.
📌بند سوم: این اسناد بالادستی که میفرمایند احتمالا شامل #شورای_عالی_انقلاب نمی شود و صد در صد شامل دستورات و صحبت های #رهبری هم نمی شود.
پس مطالبات رهبری در بازسازی جایگاه تمدنی و فرهنگی شهر مقدس #قم کجا هستند؟! پس این همه بنای رومی و... در شهر مقدس قم با کدام مجوز در حال تخریب فضای معنوی قم هستند؟!
📌بند چهارم: آیا شهرداری فقط در قبال نشاط مردم قم مسئولیت دارد؟! تازه آن هم به هر قیمتی؟! پس وظیفه شهرداری در قبال فضای معنوی قم چه می شود؟! واقعا پروژه تله سیژ بوستان علوی که زنان سوار آن شوند و از زیر لنگ و پاچه آنها به نظاره جوانان در بوستان قرار گیرد باعث چه نشاطی است.😔 خاک بر سر این نشاط. آیا قم این نشاط را می خواهد.
📣 جناب شهردار! ۱۴۰۰ سال فضای معنوی قم خدشه دار نشد؛ ولی شما و پروژه های شما و رفتار و مسلک شما مانند موریانه در حال تخریب فضای معنوی قم هست.
📌بند پنجم: این بوستانِ در تراز انقلاب کجا هست؟! بوستان علوی است یا بوستان نرگس که پاتوق مزاحمین نوامیس و محل قرار دوست دختر و دوست پسرها شده. شاید هم بوستان الغدیر هست که در منتها الیه شهر یک مأمن امن برای اراذل و اوباش شده و کار نیروی انتظامی را به شدت سخت و دشوار کرده است.
📌 @ponezs
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
قم؛ آشیانه اهل بیت(علیهمالسلام) و خاستگاه انقلاب اسلامی
بازخوانی مطالبات رهبری در بازسازی جایگاه تمدنی و فرهنگی شهر مقدس قم
🔸 به نظر نمی رسد جهتگیری مدیریت شهری در جهت ساخت شهری در وزان شهر مطلوب اسلامی باشد. یکی از ارکان مدیریت شهری شهرداری ها هستند. با نگاهی به صحبت های بعضی از مدیران شهرداری قم می توان احتمال قوی داد که خط تبدیل شهر قم به آرمان شهر اسلامی در آنجا جریان ندارد. بلکه گسترش بی ضابطه نماد های فرهنگ غربی در شهر قم دنبال می شود. البته با لعاب اسلامی سازی، که هیچ نمی تواند باطن متعفن غربی آن را از بین ببرد. باید این نکته مهم را خاطر نشان کنیم که بررسی عملکرد شهرداری قم در این جهت، اولاً به معنای نفی خدمات نیرو های خدوم آن نیست. ثانیاً مسئولیت اصلی تبدیل شهر قم به شهر اسلامی متوجه شهرداری نیست بلکه متکفل آن باید حوزه علمیه باشد. بررسی عملکرد شهرداری می تواند نشان دهد که خط مدیریت شهری به سمت اسلامی سازی جامع قم حرکت نمی کند.
◾️محمدرضا معرفت مسئول امور سرمایه گذاری شهرداری قم، دغدغه های شهرداری و مدل های رشد اقتصادی شهر قم را اینگونه توضیح می دهد:
« باید بتوانیم زمان حضور زائران در شهر قم را افزایش دهیم چراکه توسعه خدمات گردشگری و زائرپذیری تأثیر خوبی در اقتصاد و توسعه شهر دارد، افزود: شهرداری در جذب سرمایهگذاران، بخشی از وظایف را بر عهده دارد، بهویژه در ایجاد مراکز تفریحی و خدماتی ویژه زائران این امر تحقق مییابد.
در گذشته مراکز تفریحی چون پارک آبی راهاندازی شد و در حال حاضر نیز پروژههای تفریحی همچون باغ پرندگان با یک سرمایهگذاری سنگین در حال عملیاتی شدن است.»
▫️مسئول امور سرمایهگذاری در شهرداری قم با تأکید بر اینکه یکی دیگر از فعالیتهای شهرداری در ارائه خدمت به زائران، احداث هتل با کیفیت بسیار بالاست، ابراز کرد:
«در جهت خدمت به برخی از زائرین داخلی و خارجی هنوز امکانات مناسبی در قم وجود ندارد، درحالیکه تسهیلات ویژهای برای هتلهای چند ستاره داریم.»
🤔 سوال اینجاست که آیا شهر اسلامی صرفاً با تمرکز بر ایجاد زیرساخت هایی چون باغ پرندگان، هتل های چند ستاره، پارک آبی و مراکز تفریحی و خرید بزرگ محقق می شود؟
آیا این رشد کاریکاتوری و حذف ابعاد فرهنگی از فرایند شهرسازی قبلا در شهر #مشهد تجربه نشد؟
نتایج و ثمرات توسعه نامتقارن و تُهی از معانی و مبانی دینی، در مشهد چرا بررسی نمی شود و چراغ راه متولیان امور شهری قرار نمی گیرد؟
آیا تجربه توسعه غربی و بلکه #اسلام_مالی شده، شهرسازی در شهر های مکه و مدینه را نباید مورد بررسی قرار دهیم؟
🔸 مشکل دیگر وعده هایی است که به نظر می رسد با واقعیت فاصله دارد. بعضی از مدیران شهری از برنامه های خود برای اسلامی سازی معماری شهر قم خبر می دهند؛ اما با بررسی دقیق تر به خطرات احتمالی پروژه های در حال انجام می توان پی برد.
شهرداری قم با وجود شکست برنامه ها و نادیده گرفته شدن برخی قوانین در جلوگیری از گسترش بنای رومی در قم و القای طبیعی بودن آن، مدعی است که ساخت و ساز های بلوار پیامبر اعظم(صلوات الله علیه وآله) را با شاخصه های اسلامی صورت خواهد داد.😳
شهردار قم خاطر نشان می کند:
«این موارد و ضوابطی که در حوزه معماری و شهرسازی تدوین شده در بلوار پیامبر اعظم(صلی الله علیه وآله) که یک محور معنوی و تمدنی در شهر قم خواهد بود نیز رعایت شده و در این بلوار ساخت و سازها متناسب با معماری و شهرسازی اسلامی صورت می گیرد.» (سایت شهرداری قم، 13/5/98)
اما مع الأسف در یکی از بزرگترین پروژه های شهرداری و استانداری قم که ساخت هتل 5 ستاره ای در بلوار پیامبر اعظم بود، مدیران شهرداری به دنبال اخذ قرار داد با شرکت فرانسوی « اکور» برای ساخت این هتل بودند.
معاون امور سرمایه گزاری شهرداری قم می گوید: شركت آكور فرانسه، بزرگترين شركت بهرهبرداري از هتل در دنيا، گزينه اول سرمايهگذار هتل پنج ستاره قم است. (روزنامه اطلاعات، 3/2/96 و ایرنا 30/1/96).
@rozaneebefarda
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
مباحث
قم؛ آشیانه اهل بیت(علیهمالسلام) و خاستگاه انقلاب اسلامی بازخوانی مطالبات رهبری در بازسازی جایگاه ت
قم؛ آشیانه اهل بیت(علیهمالسلام) و خاستگاه انقلاب اسلامی
بازخوانی مطالبات رهبری در بازسازی جایگاه تمدنی و فرهنگی شهر مقدس قم
🔸 هر چند سرانجام این مذاکرات شفاف نشده است؛ اما معلوم نیست با همکاری #شرکتی_فرانسوی که متعلق به کشوری است که در توهین به پیامبر عظیم الشان اسلام سابقه ای سیاه دارد و اخیرا نیز در هتک حرمت حضرت رسول(صلی الله علیه وآله)، رئیس جمهور این کشور اسلام ستیز شخصا وارد شده است، چگونه در بلوار پیامبر اعظم(صلوات الله علیه وآله)، در کنار مضجع شریف دختر آن پیامبر رحمت، شهرسازی اسلامی برای شهر قم تحقق خواهد یافت!🤔
جالبتر اینکه ظاهرا این مذاکرات برای اخذ قرارداد با شرکت های اروپایی سازنده هتل، از گلابی های #برجام بوده است.
روزنامه انگلیسی فاینشنال تایمز از انتظار شرکت های هتل داری خارجی برای تصویب برجام و رفع تحریم ها خبر داده و از ورود «اکور» به کشور، اینگونه تغییر چهره اسلامی ایران را نوید می دهد:
«دهه های انزوای سیاسی و ترس از اینکه گردشگران خارجی ارزش های اسلامی را تهدید کنند موجب کاهش قابل ملاحظه سرمایه گذاری در بخش گردشگری شد؛ اما بازگشایی یک هتل چهار ستاره در تهران تحت مدیریت گره هتل های فرانسوی «آکور» نشان می دهد همه چیز چقدر سریع ممکن است تغییر کند و یک شرکت غربی مدیریت یک هتل در ایران را برعهده بگیرد.» (ایسنا، 3/4/94)
🔻 وجود چنین تمایلاتی در مدیریت شهری یعنی تبدیل شدن به شهر اسلامی در حد آرزو خواهد ماند.
فراوان تجربه شده است که با چند پیوست دینی مثل ممنوعیت سرو شراب و ... که در برخی کشورهای اسلامی غیرشیعی نیز مشاهده می شود، نمی توان چنین ابزار های تمدن غربی را کنترل کرد.
🚨 با اکتفا به شاخصه های حداقلی، امکان پیشگیری خطر اسلام زُدایی از شهر قم را منتفی نخواهد شد.
▪️تاسف بارتر اینکه شهرداری قم در صدد است است بجز مراکز تفریحی، مراکز گردشگری، مراکز خرید و اکواریوم شهری، در بلوار پیامبر اعظم شش هتل چند ستاره دیگر نیز احداث کند که جز تداعی فاجعه های فرهنگی شهر مقدس #مشهد که بخاطر چنین شهرسازی هایی بوجود آمد، چیز دیگری به ذهن خطور نمی کند. اجرای این پروژه ها به نظارت همه جانبه و حداکثری دلسوزان این شهر مقدس، مخصوصا مجموعه هایی که در امر شهرسازی اسلامی در حوزه و دانشگاه فعالند، نیاز دارد.
▫️... تحلیل وضعیت فرهنگی قم نیاز به بررسی های مفصل تر و اطلاعات وسیع تری دارد؛ اما نکاتی در تحلیل این مسئله لازم به ذکر است تا بهتر بتوان مطالبات رهبری در حفاظت از این شهر انقلاب و قیام را محقق کرد.
@rozaneebefarda
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پخش مجازی مستند غیررسمی۴، چهارشنبه سوم فروردین ساعت ۱۵
🔺 روایت دیدار طنزپردازان با حضرت آیتالله خامنهای در چهارمین قسمت از مجموعه مستند «غیر رسمی»، از روز چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۱۵، در سایت KHAMENEI.IR و تلوبیون، بصورت مجازی پخش میشود.
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/49851
🔰 #نوروز از دیدگاه اسلامی
➕ شرح دعای تحویل سال بر اساس بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظله العالی
✨ شروع سال با #دعا و یاد خداوند و زیارت ارزش دارد
🌱 نوروز برای ملت ما، امروز عبارت است از اوّلاً : توجّه مردم به خدا. اوّلِ تحویلِ سال که میشود، مردم دعا میخوانند، «یا محوّل الحول و الأحوال» میگویند، آغاز سال را با یاد خدا شروع میکنند، توجّه خود را به خدا زیاد میکنند. این، ارزش است. ثانیاً نوروز را بهانهای برای دید و بازدید و رفع کدورتها و کینهها و محبّت به یکدیگر قرار میدهند. این همان برادری و عطوفت اسلامی و همان صلهی رحم اسلام است؛ بسیار خوب است. ضمناً نوروز را بهانهای برای زیارت اعتاب مقدّسه قرار میدهند؛ به مشهد مسافرت میکنند - که همیشه یکی از پرجمعیتترین اوقات سال در مشهد مقدّس، اوقات عید نوروز بوده است - این بسیار خوب است. ۱۳۷۷/۰۱/۰۱
🔍 بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیدنی
🎬🌱 بهار دل ها در نوروز...
👤استاد #فاطمی_نیا
🔸 معمولاً در بهار طبیعت و فصل درختکاری، نهال تازه میکارند و درختان خشکیده و بیفایده رو قطع و حذف میکنند.
😉 ماهم بیایم در #بوستان_دلمون نهالهای تازهای از #خوبیها، همچون امید، انگیزه، صفا، صمیمیت، مهربانی، روی گشاده، زبان نرم، تلاش و همت، نظم و برنامهریزی، خوشدلی و معنویت بکاریم و #درختان_خشکیده و بیفایدهی #بدیها مثل درخت ریا و حسد، غیبت و تهمت، خشم و غضب، نامهربانی، بینظمی، تنبلی و افسردگی، راحتطلبی و ناامیدی رو قطع و حذف کنیم...
#لحظه_طلایی
#بهاری_باشیم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@basirat_fa
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38