فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حامد سلطانی در اجرای سلام فرمانده در بیرجند به احترام آقا امام زمان علیه السلام لباس سیاه خود را از تن درآورد و هم صدا با سرود اشک ریخت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ « پرچم های طاغوت »
🎙 با کلام و تحلیل آقای #ایمان_اکبرآبادی ( پژوهشگر دُکترین مهدویت )
📽️ تهیه شده در جنبش منادی زمان
#دکترین_مهدویت
#مهدویت
#مکتب_های_طاغوت
@Monadizaman
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت مهدی، قائم آل محمد ( با عدل و عدالت معرفی شده است ) وقتی عدالت هست همه چیز هم هست...
آیت الله شهید مرتضی #مطهری
#شهید_مطهری
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «اهمیت لفظ قائم...»
👤 استاد #پناهیان
🔅 وقتی #امام_زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و علیه السلام را به اسم قائم صدا بزنید، مورد محبت حضرت قرار میگیرید...
یا قائم آل محمد...
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #امام_زمان(عجّل الله فرجه الشریف) رو دوست داری؟
#تصویری
◻️ @Panahian_ir
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | اختلافافکنی بهنفع دشمنان!
🕋 #دیدار_حج
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/50514
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 اینجوری نیت کنیم...
حجتالاسلام #عالی
@IslamLifeStyles
هدایت شده از مباحث
💠 سه دعای #توصیه شده امام صادق (علیه السلام) برای منتظران ظهور
امام جعفر صادق علیه السلام در روایاتی به سه دعا برای منتظران آخرالزمان توصیه کردند :
1️⃣ #دعای_عهد
🔻امام صادق علیه السلام فرمودند:
هر که چهل صبح دعای عهد را بخواند از یاران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمهی آن، هزار حسنه او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو کند.
2️⃣ #دعای_غریق
🔻امام صادق علیه السلام فرمودند:
زمانی میرسد که امام هدایتگر و نشانه آشکاری نباشد؛ از حیرت و سرگردانی آن دوره کسی نجات پیدا نمیکند مگر کسی که به خواندن دعای غریق مداومت کند:
یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ
کمال الدین، مجلد ۲، صفحه ۳۵۱
3️⃣ #دعای_معرفت
🔻امام صادق علیه السلام فرمودند:
با مداومت بر این دعا #معرفت #امام_عصر را از خداوند طلب نمایید:
اَللّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِف نَبِیَّکَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَکَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی
اصول کافی / مجلد ۱ / صفحه ۳۳۷
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان #شهید_چمران در مورد #امام_زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و علیه السلام
🌹بمناسبت سالگرد شهادت شهید مصطفی #چمران
* #ذی_القعده #دحوالارض
💠 اهمیت روز دحوالارض و روزه آن
🔻نکته مهم، پیدایش زمین است که در روایات آمده است: آب همه جا را گرفته بود، خداوند بادها را امر فرمود که آب را بر هم زدند، موجى پديد آمد، سپس از موج كف پدید آمد و خداوند، آن را در محلّ خانه كعبه جمع كرد، آن گاه آن را كوهى از كف قرار داد و از زير آن، زمين را گستراند، یعنی از زیر کعبه شروع شد.
🔸 اهتمام به کعبه است، دحوالارض را به این جهت اهمیت میدهند؛ ۲۵ ذی القعده در جوار ماه ذیالحجه قرار گرفته و بعد از ماه ذیالقعده، ذیالجحه و موسم حج در مکه است.
🔹 از رسول خدا و اهلبیت علیهمالسلام به عبادت و صوم این روز، سفارش بسیاری شده است؛ راوی میگوید: «خَرَجَ عَلَيْنَا أَبُو الْحَسَنِ يَعْنِي الرِّضَا علیه السلام فی يَوْمِ خَمْسَةٍ وَ عِشْرِينَ مِنْ ذِي الْقَعْدَة» روز ۲۵ ذی القعده حضرت امام رضا علیهاسلام آمدند، «فَقَالَ صُومُوا فَإِنِّي أَصْبَحْتُ صَائِماً قُلْنَا جُعِلْنَاالله فِدَاكَ أَيُّ يَوْمٍ هُوَ» حضرت فرمودند: روزه بگیرید، من روزه هستم؟ اصحاب گفتند: فدایت شویم، امروز چه روزی است؟ به چه مناسبت روزه گرفتهاید؟ «فَقَالَ يَوْمٌ نُشِرَتْ فِيهِ الرَّحْمَةُ وَ دُحِيَتْ فِيهِ الْأَرْضُ» حضرت فرمودند: این روز روزی است که رحمت در آن گسترانیده شده و زمین در این روز پهن گردیده است. (الكافي، ج۴، ص ۱۴۹)
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
#نهج_البلاغه | #حکمت ۹۶
🏷️ ارزش اطاعت و بندگى
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام إِنَّ أَوْلَى اَلنَّاسِ بِالْأَنْبِيَاءِ أَعْلَمُهُمْ بِمَا جَاءُوا بِهِ ثُمَّ تَلاَ إِنَّ أَوْلَى اَلنّٰاسِ بِإِبْرٰاهِيمَ لَلَّذِينَ اِتَّبَعُوهُ وَ هٰذَا اَلنَّبِيُّ وَ اَلَّذِينَ آمَنُوا اَلْآيَةَ ثُمَّ قَالَ إِنَّ وَلِيَّ مُحَمَّدٍ مَنْ أَطَاعَ اَللَّهَ وَ إِنْ بَعُدَتْ لُحْمَتُهُ وَ إِنَّ عَدُوَّ مُحَمَّدٍ مَنْ عَصَى اَللَّهَ وَ إِنْ قَرُبَتْ قَرَابَتُهُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: نزديكترين مردم به پيامبران، داناترين آنان است، به آنچه كه آوردهاند.
سپس اين آيه را تلاوت فرمود: «همانا نزديكترين مردم به ابراهيم آنانند كه پيرو او گرديدند و مؤمنانى كه به اين پيامبر خاتم پيوستند» (سپس فرمود) دوست محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم كسى است كه خدا را اطاعت كند هر چند پيوند خويشاوندى او دور باشد و دشمن محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم كسى است كه خدا را نافرمانى كند، هر چند خويشاوند نزديك او باشد.
🇯 🇴 🇮 🇳
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در فضيلت طاعت و بندگى) فرموده است: شايستهتر و نزديكتر مردم به پيغمبران داناترين ايشانند بآنچه را كه آنان (از جانب حقّ تعالى) آوردهاند (زيرا شايستگى و نزديكى به پيغمبران بر اثر طاعت و بندگى است و طاعت و بندگى بر اثر دانستن #احكام است كه ايشان از جانب خداوند آوردهاند) پس امام عليه السّلام (اين آيه س ۳ ى ۶۸ را) خواند: «إِنَّ أَوْلَى اَلنّٰاسِ بِإِبْرٰاهِيمَ لَلَّذِينَ اِتَّبَعُوهُ وَ هٰذَا اَلنَّبِيُّ وَ اَلَّذِينَ آمَنُوا» يعنى نزديكترين مردم به ابراهيم آنانند كه او و اين پيغمبر (حضرت مصطفى صلّى اللّه عليه و آله) و كسانيكه (بآن بزرگوار) #ايمان آورده و گرويدند را پيروى نمودند؛ پس فرمود: دوست محمّد كسى است كه خدا را فرمان بَرد اگر چه خويشاوندى او (با آن حضرت) دور باشد (مانند سلمان و ابوذر و مقداد) و دشمن محمّد كسى است كه خدا را فرمان نبرد اگر چه خويشاوند نزديك باو باشد (مانند ابولهب و ابوجهل).
📖 امام عليه السلام در اين گفتار پربار خود به معيار و ملاك ارتباط با انبيا و اوليا اشاره كرده مىفرمايد: «نزديكترين و شايستهترين مردم به پيامبران، آنهايى هستند كه از همه به تعليماتشان آگاهترند (و در سايۀ اين آگاهى به آن جامۀ عمل مىپوشانند)»؛ (إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِالْأَنْبِيَاءِ أَعْلَمُهُمْ بِمَا جَاءُوا بِهِ) . «سپس حضرت عليه السلام اين آيه را تلاوت فرمود: شايسته ترين و نزديكترين مردم به ابراهيم آنها هستند كه از او پيروى كردند و نيز اين پيامبر و مؤمنان به اين پيامبر»؛ (ثُمَّ تَلَا: «إِنَّ أَوْلَى اَلنّٰاسِ بِإِبْرٰاهِيمَ لَلَّذِينَ اِتَّبَعُوهُ وَ هٰذَا اَلنَّبِيُّ وَ اَلَّذِينَ آمَنُوا» الْآيَةَ)
👈 روشن است كه منظور امام عليه السلام از #علم و آگاهى در اينجا همان علمى است كه دعوت به عمل مىكند و علم، اگر در عمق جان انسان #نفوذ كند به #يقين انسان را به عمل وادار مىكند.
بعضى از شارحان نهجالبلاغه گفتهاند كه صحيح «أعْمَلُهُمْ» است؛ زيرا آيۀ شريفه و جملههاى بعد سخن از اطاعت و تبعيت دارند كه همان عمل است؛ ولى همانگونه كه گفتيم، نيازى به تغيير عبارت روايت از نزد خودمان نيست، زيرا ثمره درخت علم، عمل است و علم بى عمل نوعى جهل و نادانى است، زيرا اگر انسان، چيزى را به طور قطع باور كند و عميقاً به آن معتقد باشد، بر طبق آن راه مىرود.
سپس امام عليه السلام در تأييد گفتار فوق مىافزايد: «به يقين دوست محمد صلى الله عليه و آله كسى است كه خدا را اطاعت كند، هرچند پيوند نسبىاش دور باشد و دشمن محمد صلى الله عليه و آله كسى است كه خدا را نافرمانى كند هرچند قرابت او نزديك باشد»؛ (ثُمَّ قَالَ: إِنَّ وَلِيَّ مُحَمَّدٍ مَنْ أَطَاعَ اللَّهَ وَ إِنْ بَعُدَتْ لُحْمَتُهُ، وَ إِنَّ عَدُوَّ مُحَمَّدٍ مَنْ عَصَى اللَّهَ وَ إِنْ قَرُبَتْ قَرَابَتُهُ)
«لُحمَة» معانى مختلفى دارد و در اينجا به معناى قرابت و نزديكى است.
امام عليه السلام آنچه را در ذيل اين كلام مبارك فرموده اشاره به مصداقى از مصاديق آن كبراى كليهاى است كه در بالا آمد و از آنجا كه مخاطبان آن حضرت، امت پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله هستند آن اصل كلى را بر اين امت منطبق كرده و نتيجه گيرى نموده كه #ولايت و دوستى و پيروى از پيغمبر اسلام جز از طريق اطاعت حاصل نمىشود.
اين همان چيزى است كه در حديث معروف #امام_سجاد عليه السلام كه گفت و گوى امام را با طاووس يمانى منعكس مى كند آمده است؛ امام در پايان اين حديث فرموده است: «خَلَقَ اللَّهُ الْجَنَّةَ لِمَنْ أَطَاعَهُ أَحْسَنَ وَ لَوْ كَانَ عَبْداً حَبَشِيّاً وَ خَلَقَ النَّارَ لِمَنْ عَصَاهُ وَ لَوْ كَانَ وَلَداً قُرَشِيّاً؛ خداوند بهشت را آفريده براى كسانى كه او را اطاعت كنند و اين كار را به خوبى انجام دهند، هرچند بردۀ حبشى باشند و #دوزخ را آفريده براى كسانى كه او را عصيان كنند، هرچند فرزندى از دودمان قريش باشند».
در حديث ديگرى مىخوانيم كه سعد بن عبدالملك - كه از فرزندان عبدالعزيز بن مروان بود و #امام_باقر عليه السلام او را «سعد الخير» مىناميد - خدمت امام رسيد در حالى كه مانند زنان مصيبتزده گريه مىكرد و اشك مىريخت. امام باقر عليه السلام فرمود: اى سعد چرا گريه مىكنى؟ عرض كرد چگونه گريه نكنم در حالى كه از شجرۀ ملعونۀ در قرآن (اشاره به بنىاميه است) هستم...