Jalase-17.mp3
4.44M
🎙 #خلاصه_جلسه هفدهم
💬 هدف های نبوت
🗓 شنبه 1353/7/13
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
🌐 @Mabaheeth
#فاتحان_خرمشهر 🇮🇷
📷 "خرمشهرها در پیش است..."
🌹 گرامی باد سالروز حماسه سوم خرداد و سلام و صلوات خدا بر حماسه آفرینانِ آزادسازی خرمشهر 💐
✨ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#مسابقه
✨ #ترنم_وحی
🌙 روز هجدهم ماه مبارک رمضان
🎧 برگرفته از نکات تفسیری ارائه شده 👇
🔗 https://eitaa.com/astanqom/6238
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
موضوع : عفاف و پاکی جامعه | دوری از پخش شایعه
🌐 @Mabaheeth
مباحث
#فاتحان_خرمشهر 🇮🇷 #اطلاع_نگاشت 21 | شهید سید محمدعلی #جهان_آرا 🌐 @Mabaheeth
#فاتحان_خرمشهر 🇮🇷
🌹شهید سید محمدعلی #جهان_آرا : اگر شهر سقوط کند آن را پس میگیریم، مواظب باشید " ایمانتان " سقوط نکند.
@Mabaheeth
📢 حضرت #آیت_الله_خامنه_ای (دام ظله العالی) :
🌹 در مورد فتح خرّمشهر، اغلب شما جوانها آن روز نبودید یا اگر هم بودید کودک بودید خیلی، کوچک بودید؛ روز فتح خرّمشهر حادثهی عظیمی بود.
📖 من توصیه میکنم این کتابهایی که دربارهی جزئیّات عملیّات «الیبیتالمقدّس» هست که به فتح خرّمشهر منتهی شد، همچنین بقیّهی عملیّات -«فتحالمبین» و دیگر عملیّات- را همه بخوانند؛ بخوانند و ببینند چه اتّفاقی افتاده.
🖼 بنده یک وقتی تشبیه کردم دفاع مقدّس را به یک تابلوی خیلی بزرگ و باشکوهی که آن بالا نصب کردهاند؛ ما از این پایین آن تابلو را میبینیم و تحسین میکنیم؛ امّا اگر نزدیک برویم، ریزهکاریهایی که در این تابلو بهکار رفته، هنرمندیهایی که بهکار رفته، جزئیّاتی که در این تابلو هست، آن بههمآمیختگی رنگهای مختلف، نقشهای مختلف، قلمهای مختلف را ببینیم، دهبرابر تحسین ما بیشتر خواهد شد.
🗓 ۱۳۹۵/۳/۳
🌐 @Mabaheeth
مباحث
#فاتحان_خرمشهر 🇮🇷 📷 "خرمشهرها در پیش است..." 🌹 گرامی باد سالروز حماسه سوم خرداد و سلام و صلوات خدا ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #امام_خامنه_ای حفظه الله تعالی:
جوانهای عزیز! بچههای عزیز من! فردا مال شماست. خرمشهر ها در پیش است! نه در میدان جنگ نظامی؛ در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است!
🎞 لحظاتی از حضور حضرت #آیت_الله_خامنه_ای (دام ظله العالی) در خرمشهر در کنار شهید #جهان_آرا
🌐 @Mabaheeth
آلوده دامن خود را رساندم.mp3
26.45M
#مناجات
✨ یا ربّی العفو
🎤 حاج محمود #کریمی
🔸 آلوده دامن ، خود را رساندم
🏴 شب نوزدهم ماه رمضان 1395
🌐 @Mabaheeth
مباحث
#دعای_روز هجدهم ✨ اللّهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ و نَوّرْ فیهِ قَلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ
#دعای_روز نوزدهم
✨ اللّهمّ وَفِّرْ فیهِ حَظّى مِنْ بَرَکاتِهِ وَ سَهِّلْ سَبیلى اِلى خَیْراتِهِ وَ لاتَحْرِمْنى قَبُولَ حَسَناتِهِ یا هادِیاً اِلَى الْحَقِّ الْمُبینِ.
🙏 خدایا؛ بهره ام را از برکات این روز زیاد فرما و راهم را به سوی خیرات آن آسان نما و از پذیرش خیرات آن محرومم مدار، ای راهنما به سوی حق آشکار.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
أللهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌐 @Mabaheeth
شرح دعای روز نوزدهم.mp3
2.18M
🎤 #آیت_الله_مجتهدی (ره)
🎧 #شرح_دعای_روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🚨 عنِ النّبی صلّی اللّه علیه و آله: اَلْقَبْرُ یُنَادِی فِی کُلِّ یَوْمٍ بِخَمْسِ کَلِمَاتٍ، اَنَا بَیْتُ الْوَحْدَه فَاحْمِلُوا اِلَیَّ اَنِیساً، وَ أَنَا بَیْتُ الظَّلَمَه فَاحْمِلُوا اِلَیَّ سِرَاجاً اَنَا بَیْتُ التُّرَابِ فَاحْمِلُوا اِلَیَّ فِرَاشاً، اَنَا بَیْتَ الْفَقْرِ فَاحْمِلُوا اِلَیَّ کَنْزاً، وَ اَنَا بَیْتُ الْحَیَّاتِ فَاحْمِلُوا اِلَیَّ تَرْیَاقاً، وَ اَمَّا الْاَنِیسُ فَتِلَاوَه الْقُرْآنِ، اَمَّا السِّرَاجُ فَصَلَوه اللَّیْلِ وَ اَمَّا الْفِرَاشُ فَعَمَلُ الصَّالِحِ وَ اَمَّا الْکَنْزُ فَلَا اِلَهَ اِلَّا الله وَ اَمَّا التَّرْیَاقُ فَالصَّدَقَه.
📚 المواعظ العددیة / ص 390 و ...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
⛔️ عنِ النَّبِیِّ صلّی اللّه علیه و آله: أَنَّهُ قَالَ مَنِ اغْتَابَ مُسْلِماً أَوْ مُسْلِمَةً لَمْ یَقْبَلِ اللَّهُ تَعَالَی صَلَاتَهُ وَ لَا صِیَامَهُ أَرْبَعِینَ یَوْماً وَ لَیْلَةً إِلَّا أَنْ یَغْفِرَ لَهُ صَاحِبُهُ
📚 مستدرک الوسائل / مجلد 7 / ص 322
🌐 @Mabaheeth
جزء 19.mp3
4.02M
مباحث
#شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی 8 #آیت_الله_جوادی_آملی حفظه الله تعالی
#شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی 9
#آیت_الله_جوادی_آملی حفظه الله تعالی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✨ فرازهای مطرح شده:
وَ إنْ كُنّا غِیرُ مُستوجِبینِ لِرَحمَتِكْ فَأنْتَ اَهلُ أنْ تَجُودَ عَلَینا وَ عَلَی المُذنِبینَ بِفَضلِ سَعَتِكْ .
فَامْنُنْ عَلَینَا بِمَا أنْتَ اَهلُه.
وَ جُدْ عَلَینَا فَإنّا مُحتاجُونَ إلی نِیلِكَ
یا غَفّارْ بِنُورِكَ اهْتَدَینَا وَ بِفَضلِكَ اسْتَغْنَینَا وَ بِنِعْمَتِكَ أصبَحْنَا وَ أمْسَینَا
ذُنُوبُنا بِینِ یَدَیْكَ نَستَغْفِرُكَ اللّهُمَّ مِنّا.
تَتَحَبَّبُ إلَینا بِالنِّعَمْ وَ نُعارِضُكَ بِالذُّنُوب
🌐 @Mabaheeth
أعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشِّیطانِ الرَّجِیم، بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِیم
وجود مبارك امام سجاد سلام الله علیه برای جذب و جلب رأفت و رحمت الهی دستور انعطاف را به انسان مرحمت میكند، تا یك نیایشگر به ذات أقدس إله عرض كند: اگر گناهی از ما صادر شده است، در اثر لِجاج و عِناد نبوده! ما میدانیم كه مستوجب عذاب الهی هستیم، لكن دو عامل ما را وادار میكند كه از ذات أقدس إله درخواست عفو كنیم؛
1- گناه ما روی لجاج و عِناد نیست. ما به عنوان اَلَدُّ الخِصام و مانند آن دست به گناه دراز نكردهایم. بلكه بر اثر غفلت بوده است.
2- میدانیم شما بخشنده و مهربانی! پس قصور ما از یك سوی، كَرم شما از سوی دیگر ، این دو عامل ما را وادار میكند كه دست نیایش به سوی شما دراز كنیم . اگر كسی بر اثر لجاج گناه كند، مستكبرانه دست به گناه دراز كند، چنین كسی در خُور عفو نیست! یا اگر مولائی كریمانه با بندهاش برخورد نكند، چنین بنده تبهكاری به خود اجازه درخواست عفو نمیدهد. لكن هر دو عامل در اینجا برای دعا وجود دارد؛ یكی غفلت و جهالت ما، دوّم كَرم و بزرگواری شما.
آنگاه عرض میكند: خدایا! نه تنها ما را ببخش، بلكه همه تبهكاران را ببخش! اگر راهی برای بخشش تبهكاران نباشد، اینها ناامید خواهند بود. آنگاه فرقی بین مولای رئوف، و عاقل رئوف نخواهد بود.
این جمله را با این صورت بازگو میكند كه: گرچه ما استحقاق گذشت نداریم، ولی شما مولای كَریمی!
***وَ إنْ كُنّا غِیرُ مُستوجِبینِ لِرَحمَتِكْ فَأنْتَ اَهلٌ أنْ تَجُودَ عَلَینا وَ عَلَی المُذنِبینَ بِفَضلِ سَعَتِكْ ***
پروردگارا! میخواهی با ما برابر اوصاف ما رفتار كنی یا برابر اوصاف خودت؟! اگر میخواهی برابر اوصاف ما رفتار كنی، ما مستحقّ عذابیم، اگر میخواهی برابر با اوصاف خودت رفتار كنی، ما مشمول رحمتت قرار میگیریم .
***فَامْنُنْ عَلَینَا بِمَا أنْتَ اَهلُه***
ْبر ما منّت بِنه به این كه ما را برابر وصفی كه خود داری به محكمه دعوت كن، نه برابر استحقاقی كه داریم ! این كه در برخی از ادعیّه آمده است: اِلهی عامِلنا بِفَضلِكَ وَ لا تُعامِلنا بِعَدلِكَ از همین قبیل است.
***وَ جُدْ عَلَینَا فَإنّا مُحتاجُونَ إلی نِیلِكَ***
ما به عطای تو نیازمندیم، تو از تعذیب ما بینیازی!
آنگاه در جملات بعد این چنین عرض میكند:
***یا غَفّارْ بِنُورِكَ اهْتَدَینَا وَ بِفَضلِكَ اسْتَغْنَینَا وَ بِنِعْمَتِكَ أصبَحْنَا وَ أمْسَینا***
پروردگارا ! آن مقدار هدایتی كه نصیب ما شده است، با نور وحی و فطرت و عقلی بود كه تو به ما دادی! و اگر ما از دیگران بینیاز شدیم، در اثر تفضّل تو بود! و ما در بامداد و شامگاه غرق نعمت توئیم . به نعمت تو صبح كردیم، به نعمت تو شام میكنیم . یعنی حیات ما، زندگی ما در كنار سفره نعمت توست.
***ذُنُوبُنا بِینِ یَدَیْكَ نَستَغْفِرُكَ اللّهُمَّ مِنّا***
پروردگارا ! گناهان ما هم معلوم توست و هم خود ما مقدور تو ! هم از سیّئات ما باخبری، هم از تعذیب تبهكاران و بر تعذیب تبهكاران مقتدریشئون و احوال و شرائط عَلَی السَّواء است. این چنین نیست كه به كسی نزدیك باشد و از كسی دور باشد. البتّه در بحثهای حوزوی و مدرسهای برای بطلان دور و تَسَلسُل این چنین بازگو میكنند كه سلسله علل و معلولات باید به سرآغاز ختم بشود. چنین تفكّری با تفكّر نیایش و دعا خیلی هماهنگ نیست! خدائی كه انسان با بطلان دور و تَسَلسُل ثابت میكند، معنایش این است كه: این سلسله علل بالأخره باید منتهی بشود به مبداء آفرینش. و خدا به عنوان سرآغاز این سلسله تلقّی میشود. اگر آحاد این سلسله مُتبائِنات باشند كه خدا یك مُباینی است با دیگران مُبائنات، منتها از دیگر مُباینات بزرگتر و مهمتر است و اگر این سلسله، سلسله تشكیكی باشد، همه اینها مراحل یك واقعیّتاند و خدا، أعلَی المَراتب است.
به هر تقدیر چه بر اساس تَبایُن هستی، چه بر اساس تشكیك، خداوند سرآغاز سلسله است. امّا بر اساس نامتناهی بودنِ ذات أقدس إله كه لسان دعا همین لسان غیر متناهی بودن خداست، این چنین نیست كه خدا سر سلسله باشد. نسبت خدا به صادر اوّل و صادر آخر یكسان است. چون اصولاً حقیقت نامتناهی تفاوتی در ناحیه او نخواهد بود. به همه اشیاء در همه شرائط یكسان احاطه دارد. و اگر تفاوتی هست، از طرف گیرندگان است، نه از طرف دهنده. لذا در این دعا عرض میشود كه: خدایا! گناهان ما در دست توست. ما هم مقدور توایم . اگر بخواهی ببخشی، روی كَرم است و اگر بخواهی انتقام بگیری، روی عدل است. ما به طرف تو برمیگردیم، وگرنه لطف تو نسبت به همه ما عَلَی السَّواء است.
***تَتَحَبَّبُ إلَینا بِالنِّعَمْ وَ نُعارِضُكَ بِالذُّنُوب ***
خدایا ! تو خود را به عنوان دوست نسبت به ما نشان میدهی، با این كه همواره مهربانانه با ما رفتار میكنی! ما به عنوان دشمنی گناه میكنیم . خیر تو به طرف ما نازل است، شرّ ما به طرف تو سائل . یعنی آنچه فرشتگان به طرف تو ابلاغ میكنند گناهان ماست.
همواره یك فرشته كریمی است، سیّئات ما را به عرض شما میرساند، گرچه شما به ما و به فرشتهها از خود ما و فرشته محیط تری و عالمتری! ولی مع ذلك با همه این گزارشهای تلخ كه به عرضتان میرسد، مانع نمیشود كه شما ما را غرق نعمت نكنی، و آلاء و نعمتها را بر ما فاضلانه نریزی! چه قدر شما حلیمی، چه قدر شما بزرگواری، چه قدر شما از جهت مُبدع و محیط بودن كریمی! با این كه دائماً از طرف ما نقص، گزارش میشود، ولی همواره از طرف شما كمال و نیل و عطا به ما میرسد.
غَفَرَ اللهُ لَنَا وَ لَكُمْ وَالسَّلامُ عَلِیكُمْ وَ رَحمَهُ اللهِ وَ بَرَكاتُه
🌐 @Mabaheeth
34.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شب_قدر
🎞 حجتالاسلام والمسلمین #ناصری
✨ موضوع : درک لیلة القدر
👉 @nasery_ir
🌐 @Mabaheeth
مباحث
سوره مبارکه شعراء آیات 61 - 62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ | خدا با ماست
🎞 در قرآن -سورهی شعراء - میفرماید که «فَلَمّا تَرٰٓءَا الجَمعان»، وقتیکه دو گروه یعنی گروه حضرت موسی که جلو میرفتند و گروه فرعون که پشت سر میآمدند، همدیگر را از دور دیدند و اینقدر به هم نزدیک شدند که میتوانستند یکدیگر را ببینند، " قالَ اَصحابُ موسیٰٓ اِنّا لَمُدرَکون " بنیاسرائیل که با موسی بودند، خوفشان برداشت، گفتند که یا موسی! الان به ما میرسند؛ «مُدرَکون» یعنی الان آنها میرسند، ما را میگیرند و قتلعام میکنند. موسی چه جواب داد؟ حضرت موسی در جواب گفت: " قالَ کَلّآ "، هرگز چنین چیزی پیش نخواهد آمد؛ چرا؟ " اِنَّ مَعِیَ رَبّی "؛ معیّت این است. [گفت] خدا با من است، پروردگار من با من است؛ " کَلّآ اِنَّ مَعِیَ رَبّی سَیَهدین ".
🌐 @Mabaheeth