هدایت شده از سیاستِ فطرت( مجتبی زارعی )
🟩 آنقدر درافشاگری عجله کردکه علاوه بر توهین به مرجعیت،حضرت ثارالله و حرمش را هم مدیون چند تیکه فرش معرفی کرد!
🟢 بعد ازاقدام انقلابی انحلال بانک آینده ،گروهی که خواست انحلال نه به نام نظام که بنام خودشان ثبتِ سند شود پشت هم به رقابت پرداختند تا این که یکی از این افراد به کاری عجیب دست زد:
▪️از قول مرجعیت عظیم الشآن عراق در این باره دروغ پردازی کرد ؛ جایگاهی که امام خامنه ای روحی فدا در این سال های پیچیده ی درگیری های فرقه ای و عربی _فارسی حریم آن عزیز،حفظه الله را همواره نگه داشته اما او حرمتش را با خبری جعلی شکست ؛
▪️ بالاتراینکه از ذوق افشاگری حرمت حضرت ثارالله را هم شکست و حرمش رامدیون چند تیکه فرش نشون داد!
▪️ حتی اونقدر برای افشاگری در باره فرش های حرم عجله داشت که به جای "امام حسین علیه السلام" اشتباها نوشت : "امام حسین علیه اسلام" !؟
✅️ حالا وقتی با تکذیبیه دفتر مرجعیت در کربلا مواجه شد و وقتی همه ی دوستداران اهل بیت و مرجعیت به او اعتراض کردند و منِ ناچیز هم نوشتم که به جای داستان سرایی ها خیلی شفاف از ساحت قدسی ثارالله و حرم شریفش و از مرجعیت عذرخواهی کن ؛ پیشکارهایش مآموریت گرفتند که زیر پست من دشنام ها بنویسند و توهین ها کنند و بخصوص می نویسند چون دفعه قبل اسم زارعی را در لیست نگذاشتیم به ما حسادت می کند و دفعه بعد رآی نخواهد آورد ؛ من همحالِ شخصِ خودم را برای شان نوشتم که نمایندگی چه ارزشی دارد ؛ نماینده شدن چه آسان ؛ آدم شدن محال است !
✳️ اینک همه منتظر عذرخواهی از این نوع افشاگری از ساحت ملکوتی حضرت ثارالله و مرجعیت و ملت شریف ایران و عراق هستند والسلام
هدایت شده از فصل بیداری
⁉️استاد علوم سیاسی بودی شما ⁉️
👆این نوشتهی زیبا کلام که به مناسبت دیدار بن سلمان با ترامپ هست یه جور طعنه هست به بیپاسخ ماندن نامهی ترامپ، اما دقیقتر که نگاه کنیم، اتفاقاً اون “بیپاسخی” یکی از رفتارهای حسابشده و درست سیاست ایران بود.
👈ترامپ اون موقع کسی بود که با تحریم و تهدید، سیاست فشار حداکثری رو جلو میبرد و خروجش از برجام عملاً نشون داد دنبال احترام متقابل نیست. در همنچین فضایی، پاسخ دادن به نامه او یعنی قبول کردن بازی ای که خودش قانونش رو نوشته بود.
👌اینجا سیاست سکوت، یه جور عزتمداری بود، نه انفعال. یعنی گفتوگو آره، اما نه وقتی طرف مقابل با زبان زور حرف میزنه. بعضی وقتا بهترین جواب واقعاً “جواب ندادنه”؛ هم پیام داره، هم وقار.
✅اینکه ایران اون نامه رو بیپاسخ گذاشت، یعنی نگذاشت شأن کشور تبدیل بشه به برگ تبلیغاتی یک رئیسجمهور پرهیاهو. پس برخلاف برداشت زیباکلام، اون تصمیم نه از غرور، که از عقل و عزت بود: سکوتی که از هزار کلمه محکمتر حرف میزد.
باید از زیباکلام پرسید شما واقعا استاد علوم سیاسی بودی ⁉️⁉️
✍A.h
#گروه_رسانهای_فصل_بیداری
#جامعه_نیازمند_فهم_سیاسی_است
#faslebidarri #کپی_با_لینک
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آقای حسن عباسی انصافا این نوع حرف زدن ها را از کجا در میاری ⁉️
👈 میگی هرکس جلوی اصلاح طلب ها ایستاد رو زدن ⁉️⁉️
👆 آقای عباسی ، به ما بگو رابطه شهید سلیمانی با شخصیت های معروف اصلاحات مثل جهانگیری و هاشمی و خاتمی چطور بود ⁉️
هرچند هاشمی و روحانی به صورت اسمی عضو اصلاحات نبودن ، اما در سالهای آخر هاشمی و دوره ریاست روحانی ، از حامیان آنها بودند.
👈 شهید سلیمانی و شهید حاجی زاده را چون می خواستند رئیس جمهور بشوند شهید کردند ⁉️⁉️ یعنی تحلیل از این خنده دار تر پیدا نکردی جنابعالی ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
👆 سلیمانی عزیز اگر میخواست رئیس جمهور شود می توانست راحت در سال 96 این کار را بکند که در اوج محبوبیت بود ، چرا نکرد ⁉️
👈 رئیسی عزیز را زدند ⁉️ اسرائیل زد ⁉️ چطور و با چه تحلیلی این را می گویی ⁉️سند ؟ مدرک ؟ همین طور رو هوا زدن چه هنری دارد ؟
🔰 طبق کدام سند و مدرک می گویی اسرائیل میخواست کودتا کند تا باند حسن روحانی را بیاورد روی کار ⁉️ با کدام سند و مدرک ؟
آیا یک فرد مسلمان انقلابی اینطور راحت برچسب زنی می کند بدون سند و مدرک ؟؟
خدا عاقبت ما را ختم بخیر کند
ایکاش بفهمیم اگر از جناحی خوشمان نمی آید ، هر احتمالی را به آنها نچسبانیم!
سلیمانی عزیز و شهید ما ، اینگونه بود ؟؟؟
✍️ احسان عبادی
@ma_va_o
رهبر انقلاب در پیامی درگذشت فرزند حجتالاسلام صدیقی را تسلیت گفتند
متن پیام تسلیت رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ کاظم صدیقی دامت توفیقاته
🔹مصیبت دردناک درگذشت فرزندتان را به جنابعالی و مادر گرامیاش تسلیت عرض میکنم. رحمت و غفران الهی برای وی و صبر و سکینه برای قلب ذاکر شما و دیگر مصیبتدیدگان مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
بیست و هشتم آبان یکهزار و چهارصد و چهار
@Farsna
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ باز هم نشر یک روایت جعلی ❌
🔹داستان زنی که در زمان فرعونیان که با یک «آه» ظهور منجی بنیاسرائیل را ۳۰۰سال جلو انداخت.
❌ اولا چنین حدیثی نداریم
❌ثانیا برادر یامین پور
چرا شما در این جلسه از ایشان سند و مدرک نخواستید؟
چه بسیار جعلیات که همینطور نشر داده می شود...
❌آن روایت تفسیر عیاشی هم که بحث استغاثه بنی اسرائیل و نزدیکی ظهور منجی را دارد، محتوا و سندش مشکل دارد که بارها اعلام کردیم. اگر کسی فرصت خواندن مقاله نقد آن روایت را داشت به 👈 اینجا رجوع کند.
❌ آقایان نمی دانند دروغ بستن به اهل بیت آن قدر گناهش سنگین است که یکی از مبطلات روزه است؟
@ma_va_o
🟥 رادیکالها در پروژهی استعفاءها و ضریب دادن به آن،؛ عملیاتی فداکارانه به سود رژیم جعلیِ اسرائیل!
🔻آیا زاهد، مهاجری، باصطلاح راه دیالمه و...، نمیدانند دراین شرایط حساس، استعفاءها و ضریب دادن به آن، خواسته یا ناخواسته عملیاتی فداکارانه به سود اسرائیل است؟!
🔻عقل و نیز دستگاهِ معرفتی و سیاستیِِ ولایت فقیه و نیز منطق امامخامنهایِ حکیم درباره دولتها این است: تلاش کنیم دولت جمهوری اسلامی موفق شود و نیز تا روز آخر به وظایف خود عمل کند.
این البته مانعی بر سر راه نظارت بر دولت نیست اما تلاش برای اینکه نشان داده شود دولت مستقر در حال سقوط است، هیچ ربطی به ایفای وظایف قانونی، نقد اصلاح طلبان به دولت منتخب و همسویشان و یا ذوقزدگیِ یک جریان از مجموعهی بزرگ و معقولِ اصولگرایان از استعفاءها ندارد!
📌استعفاء.ها و ضریب دادن به آن برای زنجیرهای نشان دادن آن، بهنحوی، گرا دادن برای آغاز شورشهای تدارک شدهی رژیم آدمخوار علیه ایران اسلامی است.
✍ دکتر مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی
هدایت شده از 🇮🇷کانال کمیل(بنده خدا)🇮🇷
♨️گفت: شماها یک مشت وفاقی هستید!!!
♨️گفتم : بله!👌🏻
ما با رهبرمان وفاق داریم ؛
👈🏻زمانی که فرمودند ماسک و واکسن بزنید، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند: در فضای مجازی امیدآفرینی کنید، نقاط قوت و مثبت کشور را بازگو کنید، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند: همه به دولت (فعلی) کمک کنید تا در حل مشکلات کشور موفق بشود، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند: انتقاد منصفانه کنید! توهین و تخریب نکنید، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند: دهنلقی و بیصبری نکنید، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند: به دشمن پهلو ندهید،با دشمن مخرج مشترک نداشته باشید، گفتیم چشم؛
👈🏻فرمودند.......همه را گفتیم چشم!!!
✅ ما با رهبرمان وفاق داریم!
❓شما با چه کسانی وفاق دارید که هر زمانی که بیانات رهبری را نشر میدهیم، خشم سراسر وجودتان را پر میکند و میگویید از رهبری هزینه نکن؟؟؟
گفت....
هیچ نگفت! فقط فحش داد و بلاک کرد!!
#عقلانیت_انقلابی
#شکست_جریان_تحریف
"بنده خدا"
@Canele_komeil