هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔻پدرانه و راهگشا برای جوان ترها
🔸رهبرانقلاب در دیدار با دانشجویان چند توصیه راه گشا داشتند که کنار هم یک پیکره از منظومه ای پدرانه می سازد.
🔹مرور کنیم:
1⃣یکم. درباره وظیفه یک دانشجوی مطلوب فرمودند: اول ایجاد تحول در ذهن و واقعیت جامعه و در مرحله بعد ایجاد تحول در ذهن و واقعیت جهان. هم افق پیش رو را تصویر کردند و هم توجه توامان به ذهن و واقعیت دادند.
خلاصه اینکه: هم باید در واقعیت تحول خواه بود و هم در معنا بخشیدن به این واقعیت در ذهن. هم بیرون انسان را باید ساخت و هم درون و نوع نگاه او به عالم. حرف هاست که بماند.
2⃣دوم. فرمودند جوان امروز باید "آرمانخواه" و "واقع بین" باشد. یعنی کسی می تواند در واقعیت و ذهن تحول ایجاد کند که نگاه آرمانی داشته باشد و البته واقع بین باشد که بتواند برای عبور از وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب ارائه طریق کند.
3⃣سوم امیدوار بودن. فرمودند امید همان سوخت و موتور آرمانخواهی است. برای توجه دادن به امید نیز بر دو نکته تاکید کردند. اول اینکه مشکل هست، بسیار هم هست، اما قابل رفع است. فرمود حل این نیز به دست جوانان میسر است. دوم هم توجه دادند به سنت قطعی الهی؛ اینکه خداوند قطعا مومن را نصرت می دهد.
4⃣چهارم. ضمن توجه دادن به امید، معنای انحرافی و سنتی از انتظار فرج را شکستند. اینکه انتظار این نیست که بشینیم تا امام بیاید و مشکلات را حل کند. انتظار یعنی ایستادن. یعنی حرکت کردن. یعنی تلاش برای رفع مشکلات.
الحق چقدر کم گذاشتند علمای ما در تعمیق و تدقیق مفهوم انتظار.
5⃣پنجم اشاره به عقلانیت داشتند و از آن به فرمان موتور محرکه امید یاد کردند. عقلانیت یعنی مشکل را ببینیم و سردست بگیریم و تاکید داشتند که برای آن راه حل "علمی" و "عملی" ارائه کنیم. "صبوری" را نیز لازمه عقلانیت دانستند؛ اینکه اصلاحات یک شبه ممکن نیست و صبر می خواهد...
6⃣ششم به نقشه دشمن اشاره کردند. روشن است که هرحرکتی بدون اعتنا به نقشه دشمن محکوم به شکست است. اما نقشه دشمن در یک کلام چیست؟ ناامیدی. راهبرد این خناسان برای ناامیدی چیست؟ اینکه جامعه رویگردان از دین و انقلاب شده است. حال آنکه فرمود مردم ما سال به سال انقلابی تر و معنوی تر شده اند.
دقت کنیم که این فرض یعنی ایمانی تر شدن جامعه چه میزان برای جوان انقلابی امیدبخش است.
7⃣هفتم و اما به یک راه میانبر اشاره کردند و ان اینکه شهید زندگی کنید. تاکید کردند شرح حال شهدا را بخوانید. فرمودند خود می خوانم و اشک می ریزم و استفاده می کنم. از امام گفتند که به حال شهدا غبطه می خوردند.
از شهدایی نیز به عنوان الگو نام بردند؛ از آوینی و تهرانی مقدم و کاظمی آشتیانی تا رسیدند به حججی و نزدیک تر شدند تا عجمیان و علی وردی و ....فرمودند شبیه شهدا شوید.
8⃣هشتم و در انتها نیز به یک بلای دامنگیر این روزهای ما اشاره کردند که الحق ام الرذائل در شبکه های اجتماعی است. و آن اینکه برای " دیده شدن" ننویسید. " برکت نمی کند" تمام.
❇️و اینطور افق بلند تحول جهانی را به سلوک فردی پیوند زدند....و منظومه پدرانه شکل گرفت.
همشهری
@mahdian_mohsen
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
اوج محبوبیت ربعِ پهلوی بین ایرانی های ساکن در رژیم صهیونیستی @mabavi
#جدی
کسی که شاه نبود و دوست داشت شاه شود، به سرزمینی که کشور نبود و دوست داشت کشور شود، سفر کرد!
#شاه_خودخوانده
#کشور_خودخوانده
#القدس_لنا
#فلسطین_آزاد_خواهد_شد
#اسرائیل_سقطت
@mabavi
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش دیروز رهبر انقلاب به تبریک تولد ایشان توسط دانشجویان
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجودِ نازکت آزرده ی گزند مباد...
@mabavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اعتراض و داد و بیداد یک دانشجو به رهبر انقلاب، حین سخنرانی ایشان!!
💥و پاسخ جالب رهبر انقلاب به این اعتراض...
@mabavi
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
💥 اعتراض و داد و بیداد یک دانشجو به رهبر انقلاب، حین سخنرانی ایشان!! 💥و پاسخ جالب رهبر انقلاب به ای
🔸درباره رفراندوم؛ آیا مردم نمی فهمند؟!
🔻سخنان رهبرانقلاب در پاسخ به یک دانشجو را خناسان رسانه ای تحریف و تبدیل به ابزار تخریب کردند. چقدر هم زننده است که عده ای از سر نادانی همان ها را در داخل تکرار می کنند.
واقعیت اینست که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
🔸دانشجوئی ظاهرا چنین می گوید که: "باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساست به وجود نیاید" رهبرانقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که : " در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟" و دیگر اینکه :" مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟"
حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ اینکه رهبری مخالف رفراندوم است و بدتر اینکه رهبری مخالف نظر دادن مردم است و آنها را شایسته اظهار نظر نمی داند.
❇️پاسخ رهبری اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست. بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشالله روشن می شود.
1️⃣یکم. تنها کشوری که در عالم نظام خود را به رفراندوم گذاشت جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری تاکید می شود هیچ کشوری در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3 بار رفراندوم برگزار شده است.
2️⃣دوم. از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل 59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همه جای دنیا ساز وکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیس جمهور و یا پیشنهاد 100 نماینده و موافقت دوسوم مجلس رفراندوم برگزار می شود.
👈تا اینجای ماجرا می شود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبری. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: "در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟"
برای "همه مسائل". یعنی منطقی است سر هر مساله ای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار می شود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش. انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز روحانی و احمدی نژاد. یک روز هم رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی این منتخب مردم است که تصمیم می گیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد رویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس. اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافرین سوال کند؟
باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چه بسا در مواردی با تشخیص همین نماینده های مردم همه پرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشورست.
✳️حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمی فهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند یعنی نمی فهمند؟ اساسا کارشناس انتخاب می کنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
بگذریم که ما در کشوری زندگی می کنیم که صبح و شام از سوی رسانه های دشمن اطلاعات دروغ و تحریف شده و بزرگنمائی های کاریکاتور گونه به مردم منتقل می شود و هر انتخاباتی تبدیل می شود به دوقطبی های توهمی که باعث می شود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و ناچارا از سر ترس رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
✅بنابراین توضیح رهبرانقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی و لذا نه نفی اصل رفراندوم را می کند و نه قدرت تشخیص مردم را.
❌واقعیت اینست که خیلی ها فرق مردم سالاری و توده گرائی را نمی دانند. مردم سالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی. توده گرائی یعنی سواستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. توده گرائی را اغلب دیکتاتورها مطالبه می کنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است. اما مردم سالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست. وکیل حقوقی مان نیز. ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوق دان. مردم سالاری یعنی حق انتخاب پزشک و توده گرائی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه مراقبت کنیم به نام مردم سالاری، توده گرائی به خوردمان ندهند.
«محسن مهدیان»
@mabavi
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناچارفرانسه
🔹زنی از بین جمعیت بیرون کشیده میشود، چند باتوم به صورتش میزنند و زمین میخورد، کمی آنطرفتر موی یک زن را گرفتهاند و بدنش را روی زمین میکشند، جایی دیگر یک زن مورد آزار یک نیروی پلیس قرار گرفته است.
🔹اینجا فرانسه است، نهایت آزادی؛ جایی که زنان اجازه برهنه شدن در امکان عمومی را دارند ولی حق ندارید با صدای بلند اعتراض کنند.
🔹اینجا فرانسه است، مهد دمکراسی ولی اعتراضات به شدیدترین حالت ممکن سرکوب میشود. زنان و مردان اینجا تنها به تغییر قوانین بازنشستگی اعتراض دارند، نه بانک آتش میزنند و نه به پاسگاه و فرمانداری یورش میبرند ولی پاسخشان خشم، سرکوب و تحقیر است.
🔹اینجا فرانسه است، سرزمین مدعیان فمینیسم. زن زندگی آزادیِ غربی در خیابانهای اینجا به نمایش گذاشته شده است؛ زنان زیر دست و پای نیروهای ضدشورش پلیس دست و پا میزنند. زنان اینجا در انتخاب پوشش آزادند ولی نه آنقدر آزاد که بتونن حجاب داشته باشند.
🔹اینجا فرانسه است، کشور تناقضها؛ شعار مبارزه با تروریسم روی سردر هر اداره دولتی نصب است ولی سالها از تروریستهای منافقین خلق که خون ۱۷ هزار بیگناه را در ایران ریختند حمایت میکنند.
🔹اینجا فرانسه است، جایی که رئیس جمهورش با مصی علینژاد یکی از سرلیدرهای آشوبگر در ایران دیدار میکند ولی زمانی برای شنیدن صدای اعتراض زنان کشور خودش ندارد.
🔹اینجا فرانسه است، کشور آزادی مذاهب و روشنگری اما به دین و مذهب حدود ۲ میلیارد انسان روی کره زمین توهین میشود، اینجا سرزمین ناپلئون است، کشور تضادها جایی که آچار فرانسهاش هم توسط یک مهندس انگلیسی اختراع شده است.
@mabavi
ای که دست ت می رسد کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار...
@mabavi
هدایت شده از قزوین - خبرگزاری فارس
گرانی قیمت مانتو مناسب در تعارض با رویکرد «حجاب»/ یارانه تولید پوشاک اسلامی؛ ضرورتی که قابل بررسی است
🔹این روزها موضوع حجاب و نوع پوشش به مسالهای مهم برای مردم و مسؤولان تبدیل شده و ضرورت توجه به باید و نبایدهای این حوزه بیش از پیش ضروری به نظر میرسد.
🔹خبرنگار فارس برای بررسی روند و چگونگی عرضه لباس با پوششهای مختلف و اینکه چه رویکردی در بازار خرید و فروش آن وجود دارد، راهی خیابان خیام قزوین شد و در این خصوص با تعدادی از بانوان گفتوگو کرد.
جهت مشاهده این گزارش اینجا کلیک کنید
@QazvinFars
هدایت شده از آقای نفوذی
مکرون که گور میگرفتی همه عمر
دیدی چگونه شارلی عبدو گرفتت...
کاریکاتور پیامبر اسلام را تایید کردی، مثل سگ کشیدنت
دنبال براندازی در ایران بودی، کشورت به گور رفت....
@mr_nofoozi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنگوی جمنا:
شورای ائتلاف با هیچ یک از اعضایش تعارف ندارد
نگاه شورای ائتلاف صرفا انتخاباتی نیست
برای انتخابات پیش روی مجلس شورای ائتلاف یک کمیته نظارت و ارزیابی را تشکیل داده
@mabavi