#مهارتورم_رشدتولید #مرکز_پژوهشی_مبنا
🌀 موانع فرهنگی تولید، مهمترین عامل اختلال در نهاد تولید
✍ پیام دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز پژوهشی مبنا به مناسبت شعار سال جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
اختلال در نهاد تولید، طبق نظاموارهٔ جامع مسائل کشور -که مرکز پژوهشی مبنا آن را تهیه کرده است- یکی از ۱۱ مسئلهٔ مادر کشور است. این مسئله موجب بروز بحران اقتصادی شده و به گفتهٔ کارشناسان، تورم نیز از پیامدهای آن است؛ ازاینرو اختلال در نهاد تولید از فوریترین و اصلیترین مسائلی است که باید به آن رسیدگی شود؛ به عبارتی از لحاظ فوریت، باید این مسئلهٔ مادر را در خط مقدم مسائل کشور دید و همهٔ ملت و دولتمردان برای حل آن اقدامات جدی و جهادی داشته باشند.
معمولاً ریشهایترین مانع برای رونق نهاد تولید و اقتصاد، موانع فرهنگی تولید است؛ مانند فرهنگ کار، فرهنگ و نگاه به سرمایه و سرمایهدار، فرهنگ دلالی، فرهنگ مصرف و فرهنگ قناعت.
از آنجا که مرکز پژوهشی مبنا، مرکزی راهبردی و مسئلهمحور است، برای حل مسائل مادر نظام، به بحث و بررسی موانع فرهنگی تولید در ایران پرداخته و پژوهشی را در دست اقدام دارد که امیدواریم با ارائهٔ این پژوهش به نهادهای گوناگون، گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برداریم، انشاءالله.
مبنا با دارا بودن صبغهٔ دینی و فرهنگی، در این مسیر پژوهشهای راهبردی و عملیاتی بیشتر و عمیقتری خواهد داشت و به امید خدا از هیچ تلاشی برای کمک به تحقق این سیاست اصولی دریغ نخواهد کرد.
محمدتقی دشتی
🌐 مشاهده خبر
🆔@mabna_center
#ماه_رمضان
حضرت امام خمینی(ره):
◻️ اگر بنا باشد که انسان به اسم روزه، دهان را از مطعومات ببندد و به #غیبت مردم باز کند و شب های ماه مبارک رمضان، که مجالس شب نشینی، گرم و دایر بوده، وقت و فرصت بیشتری است، با غیبت، #تهمت و اهانت به مسلمانان به سحر انجامد، چیزی عاید او نمیشود و اثری بر آن مترتب نمی گردد.
📚جهاد اکبر، صفحه ۴۴.
🆔@mabna_center
#رسانه #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓آیا میدانید چرا این روزها عبارت «سواد رسانهای» بیشتر به گوشمان میخورد؟
🔘 امروزه با گسترش کمی و کیفی انواع رسانههای جهان و همچنین جایگاه تعیینکننده رسانه در عرصههای بینالمللی و جنگ نرم، سواد رسانهای در پارهای اطلاعات و چند ترفند خلاصه نمیشود. ضعف سواد رسانهای مردم، #جامعه را در معرض آسیبهای گوناگون فرهنگی، سیاسی و حتی اقتصادی قرار میدهد که گاه موجب بروز بحرانهای جبرانناپذیر میشود.
⬅️ شماره بیست و دوم پژوهشنامه راهبردی افق مکث، از محصولات مرکز پژوهشی مبنا با موضوع سواد رسانهای در ایران، در دو بخشِ مسئلهشناسی و حل مسئله سامان یافته است.
در فصل نخستِ بخش مسئلهشناسی، نخست قوانین و مقرارت مرتبط با سواد رسانهای با رویکرد حقوقی تحلیل میشود و سپس وضعیت سواد رسانهای در ایران و برخی کشورهای جهان با استناد به اطلاعات معتبر بررسی میشود که نشان از نامطلوب بودن سواد رسانهای ایرانیان دارد.
🌀 پس از وضعیت شناسی، پژوهشهای صورتگرفته درباره سواد رسانهای فراتحلیل شده و عوامل و راهکارهای ارائهشده در پژوهشهای #کشور تجمیع و ارائه شدهاند. در بخش حل مسئله نیز این #پژوهش با تحلیل نتایج نظرسنجی نخبگی و همچنین نتایج بهدستآمده از مصاحبههای تخصصی با نخبگان موضوع و ضمیمه کردن آنها با یافتههای پژوهشی، راهبرد و راهکارهای بهبود وضعیت سواد رسانهای را ارائه میدهد.
📌 شاید بتوان گفت این پژوهشنامه، تنها پژوهش در زمینه سواد رسانهای با رویکرد راهبردی و حل مسئله در کشور باشد.
🆔@mabna_center
#یادداشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 از بهار طبیعت تا بهار معنویت
🖋 علی اکبر عبدالاحدی مقدم - گروه نهادهای دینی مرکز پژوهشی مبنا
🔸 بهار فصل بهرهمندی #طبیعت از بزرگترین موهبت خدا يعنى حيات و زندگى است. همانطور که استاد #شهید_مطهری در کتاب بیست گفتار اشاره کردند؛ انسان در این دنیا طالب تجدد و تنوع است.
👈 هر چند نام #بهار به صورت مستقیم در قرآن ذکر نشده است، اما آیات متعددی در خصوص مرگ و زندگی زمین در #قرآن آمده که اشاره به فصل زمستان و خواب طبیعت در آن و فصل بهار و زنده شدن طبیعت با نسیم بهاری دارند. مانند آیه ۵۰ سوره روم که میفرماید: « فَانظُرْ إِلَیَّ ءَاثَـَرِ رَحْمَتِ اللَّهِ کَیْفَ یُحْیِ الاْ رْضَ بَعْدَ مَوْتِهَآ إِنَّ ذَ َلِکَ لَمُحْیِ الْمَوْتَیَ وَ هُوَ عَلَیَ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ»
🔹 روز جمعه در هفته، و ماه #رمضان در سال، اوقات تجدید حیات معنوی و زدودن خاطر از ملالها و کدورتهای مادی است. همانگونه که بهار طبیعی را خورشید به وجود میآورد و طبیعت مرده را زنده و زمین خفته را پس از مدتی دوری و فاصله با اشعه گرم خود بیدار میکند، بهار معنوی انسان را نیز خورشید تابنده قرآن در دلهای مرده و روحهای افسرده ایجاد میکند.
🌀 اکنون که بهار طبیعت و بهار قرآن با یکدیگر تلاقی پیدا کرده و تجدید حیات جسمانی با تجدید حیات معنوی روحانی یک شده است، بهترین فرصت برای پاکسازی روح و جسم #انسان از سستی و رخوت جسمانی و زدودن زنگارهای روحانی است.
🌐 مطالعه متن کامل این یادداشت
🆔@mabna_center
#حضرت_خدیجه
رسول الله(ص) فرمود:
❓کجاست مثل خدیجه؟
⬅️ او من را تصدیق کرد در زمانی که مردم من را تکذیب کردند.
📚 طبرانی، المعجم الکبیر، ج23، ص13
____________________
◾️رحلت حضرت خدیجه(س)، یار باوفای رسول الله(ص) تسلیت باد.
🆔@mabna_center
#جمهوری_اسلامی #مرکز_پژوهشی_مبنا
🇮🇷 ۱۲ فروردین، سالگرد روزی است که مردم عزیز به الگوی «جمهوری اسلامی» رأی دادند و پایان بیش از ۲۵۰۰ سال پادشاهی را در تاریخ کشور ثبت کردند.
💠 این واقعه بینظیر، آغاز راهی است که کاملا با اختیار خودمان شروع کردیم، با اختیار خودمان پای آن ایستادیم و با ایمان محکم پیش می بریم.
⬅️ و امروز، ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، فقط سالگرد آن حماسهی بصیرانه و مؤمنانه نیست، بلکه:
1️⃣ امروز، ۱۲ فروردین یعنی طلوع خورشیدی که زمان برآمدنش بسیار نزدیک است؛
2️⃣ امروز، ۱۲ فروردین یعنی مسیر و الگوی تمدن نوین اسلامی برای ملتهای دیگر نیز شناخته شده است؛
3️⃣ امروز، ۱۲ فروردین یعنی گام برداشتن برای جهانی شدن ندای «انا بقیةالله» ...
🆔@mabna_center
✅ سيزدهبدر واقعی
شهید مطهری(ره):
🍃 سيزده بدر واقعى ما اين است كه از خودمان بيرون بياييم، از خانههاى تنگ و تاريك افكار خرافى خودمان به صحراى دانش و بينش خارج شويم.
🍃 از ملكات پست خودمان خارج شويم، از اعمال زشت خودمان كه مانند تار عنكبوت دور ما تنيده است خارج شويم.
📚 یادداشتهای استاد مطهری، ج۶، ص۱۳۱
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 بحران سالمندی در ایران و ضرورت احیای رشته طب سالمندی
🎙 خانم دکتر سیده صالحه مرتضوی، عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدیر برنامه پروژه راهاندازی دانشگاه سالمندی
🔸 با توجه به اینکه طب سالمندی و سلامت سالمندان موضوع بسیار مهمی در #کشور است و در سالهای اخیر، جمعیت سالمندی کشور از ۶ درصد به ۹ درصد افزایش یافته و همچنان روند صعودی آن در حال طی شدن است، لازم است مسیرهای مختلف و موثر در راستای خدمت رسانی به این عزیزان مورد بررسی قرار گیرد، در این خصوص راهاندازی دانشگاههای سومین نسل سنی و یا دانشگاه #سالمندی علاوه بر رفع تنهایی و انزوای سالمندان، به بازگشت آنها به #جامعه کمک شایانی خواهد کرد.
🔻در حال حاضر کار خاصی برای سالمندان انجام نمیپذیرد و هنوز برنامهریزیهای صحیحی برای تکتک ابعاد #زندگی این افراد وجود ندارد. این مسئله نیاز به یک عزم ملی دارد؛ چراکه حرکت برمدار موجود، موجب وخامت اوضاع در یک دهه آینده خواهد شد.
👈 در #فرهنگ و دستورات #دین ما توصیههای زیادی در خصوص بحثهای سالمندی و تکریم ایشان وجود دارد؛ لذا نهادهای فرهنگی و دینی میبایست نسبت به آموزش و فرهنگسازی در این حوزه علیالخصوص در میان قشر نوجوان و جوان فعالیت دوچندان داشته باشند.
🌐 مطالعه این گفتگو
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #وزارت_خانواده
👈 از بین گونههای سازمانی برای #کارآمدی بهتر در سیاستگذاری، هدایت و مدیریت نهاد خانواده، تأسیس "وزارت خانواده" با فاصله از گزینههای دیگر، بیشترین امتیاز را در نظر نخبگان موضوع #خانواده کسب کرده است.
📚 طرح جامع خانواده(تنخا)
🆔@mabna_center
#گسست_نسلی #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓پرسش: آیا جامعه ایران گرفتار گسست نسلی شده است؟
الف. تعریف
تفاوت نسلی ۳ لایه دارد:
1⃣ تعارض نسلی: تحولات نسلی در اموری روبنایی مثل تحولات اجتماعی و سیاسی نه زیربنایی مثل فکری.
2⃣ تضاد نسلی: دگرگونی در نظام ارزشی میان نسلها؛
3⃣ گسست نسلی: ازبین رفتن تمام وجوه مشترک میان نسلها و بروز اختلافات ارزشی، هنجاری و عقیدتی عمیق.
ب. وضعیت تفاوت نسلی در ایران
⬅️ با سنجش شاخصهای گوناگون میان نسلها، بیشتر پژوهشهای صورتگرفته در ایران (۳۳ پژوهش)، به وجود تفاوت نسلی در #ایران رسیدهاند و تعداد کمتری حاکی از گسست (۱۷ پژوهش) یا تضاد نسلی (۳ پژوهش) در ایران هستند.
ج. راهحلهای نخبگی و پژوهشی
راهبرد اصلی پیشنهادی: درونیسازی ارزشها و هنجارها در جامعه
راهبردهای مساعدی:
• اصلاح فرآیند الگوسازی در گروه مرجع و سبک زندگی؛
• آگاهیبخشی، سرمایهگذاری و آموزش خانوادهها؛
• تقویت گفتوگومحوری؛
• روشمندسازی ارتباط منطقی و گسترش سعه صدر؛
• ایجاد تعامل در ملاحظه ویژگیهای نسلها در نظام سیاسی-اداری با نظام اجتماعی-فرهنگی
• اقتصادی (ارزشی و تولیدی) کردن فناوری.
📌 شماره ۳۱ پژوهشنامه راهبردی #افق_مکث با موضوع گسست نسلی از محصولات مرکز پژوهشی مبناست، که میتوانید برای مطالعه راهکارهای پیشنهادی، شرح وظایف نهادها و جزئیات وضعیتشناسی تفاوت نسلی در ایران به آن مراجعه کنید.
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرکز_پژوهشی_مبنا
📌 ضرورت نگاه فقه به نیازهای حاکمیت
آیتالله آملی لاریجانی:
👈 فقه جاری در #حوزه باید نگاهی به نیازهای #حاکمیت داشته باشد. فقه ما نیاز به تحول در این مسیر دارد. نیازهای اجتماعی و سیاسی نیازمند به حوزه است. در حوزه باید #فقه به صورت سازمانی و ساختاری به این سمت برود.
دیدار با اعضای مرکز پژوهشی مبنا
۱۴۰۱/۱۲/۲۱
🆔@mabna_center
#یادداشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
♻️ رابطه شادی و نشاط عمومی و سرمایه اجتماعی
🖋 دکتر یاور عیوضی، پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا
👈 با توجه به نقش بیبدیل نشاط اجتماعی در حیات، بقا و توسعه جوامع، امروزه سنجش مستمر و دورهای آن توسط نهادهای بینالمللی با جدیت دنبال میشود؛ نگاهی به فضای تبیینی و علّی کاهش نشاط #اجتماعی نزد گروههای اجتماعی را می توان ذیل مفهوم سرمایه اجتماعی صورتبندی و تحلیل نمود.
📌 فارغ از تنوعات معنایی، سرمایه اجتماعی شامل تمامی مزایا و اندوختههایی میشود که منبعث از ارتباط بوده و خروجی آن کاهش شکاف بین فرد و #جامعه است. مهمترین مؤلفههای مربوط به سرمایه اجتماعی از منظر بخش وسیعی از ادبیاتِ نظری(آرای بوردیو و پانتام) عبارتاست از: رضایت، مشارکت و پیوند اجتماعی، اعتماد، امید به آینده.
🔰 ارتقاء کارآمدی دولت، سوق دادن صنایع و محتواهای رسانهای به نشاط اجتماعی، تقویت زیرساختها و فضاهای تفریحی در شهرها، تقویت اقتصادِ نشاط(سوق دادن منابع و مزایا به فعالیتها و سرمایهگذاریهای تفریحی و فراغتی)، اقدامات اعتمادساز و ایجاد فرصت مشارکت در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی برای تمامی گروههای اجتماعی از جمله راهبردهاییاند که میتوانند تحقق سیاستِ مذکور را تسهیل کنند.
🌐 مطالعه متن کامل این یادداشت
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرکز_پژوهشی_مبنا
🔘 شعار امسال حساس و مهم است. شعارهای اقتصادی به معنای بیاعتنایی به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیست. یک اقتصاد نابسامان بر فرهنگ جامعه هم اثرگذار است.
🎤 رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
🆔@mabna_center
امام حسن مجتبی(ع):
🔰 خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه ای برای آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش برای خشنودی او از یکدیگر پیشی گیرند.
📚 تحف العقول، ص۳۳۶
_______________________
💐 میلاد کریم اهلبیت امام حسن مجتبی علیه السلام گرامی باد.
🆔@mabna_center
#خرافهگرایی
🔻گرایش به باورهای خرافه، ویژه جوامع توسعهنیافته یا در حال توسعه نیست. بلکه در کشورهای پیشرفته هم رواج دارد؛ مثلاً ۷۵درصد انگلیسی ها معتقدند لمس چوپ، موجب خوشاقبالی میشود. در #ایران هم باورهای خرافی متعددی وجود دارد.
◾️آسیبها
باورهای خرافی پیامدهایی اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد که یک سر آن سوءاستفادهای اقتصادی و اخلاقی از فریبخوردگان و سر دیگر آن ظهور گروههای شبهدینی و فرقههای انحرافی است.
📌 علتها
فراتحلیل پژوهشهای صورتگرفته نشان میدهد که مهمترین عامل گسترش خرافهگرایی، عوامل عارضی و بیرونی مانند کنشگران (مثل سودجویان)، عوامل سیاسی-اجتماعی (مثل نابرابریهای اجتماعی)، عوامل اقتصادی (مثل فقر)، عوامل فرهنگی (مثل جمود فکری و ضعف معرفت عقلانی) و نهادها اجتماعی (مثل ضعف نهاد آموزش و سکوت نهاد دین) هستند.
🔰 راهکارها
نخبگان در این موضوع، راهکارهایی را برای کاهش خرافهگرایی در ایران پیشنهاد دادند:
• بالابردن سطح آگاهی عمومی
• تقویت جنبة عقلانی دینداری
• ورود حوزه علمیه و روحانیت برای مقابله با خرافات
• تقویت رویکرد انتقادی و پرسشگری
⬅️ سیاستها
در کنار به کار بستن راهکارها باید از افراط و تفریط پرهیز کرد تا به سبب مقابله با خرافه، باورهای دینی تضعیف نشوند و عقلگرایی صرف و افراطی، عقاید دینی را متزلزل نکند.
📝 افق مکث
شماره ۱۳ پژوهشنامه راهبردی امنیت فرهنگی #افق_مکث، از محصولات #مرکز_پژوهشی_مبنا بهتفصیل به موضوع خرافهگرایی در ایران پرداخته که میتوانید به آن مراجعه کنید.
🆔@mabna_center
#مرکز_پژوهشی_مبنا
🌀 مسئله خانمها فقط پوشش نیست/ تحصیل، ازدواج و پستهای مدیریتی هم جزو مسائل زنان است.
🔹 مسئلهِ خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئله #تحصیل دارد، مسئله اشتغال دارد، مسئلهِ ازدواج دارد، مسئلهِی فعالیت سیاسی دارد، مسئله حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئله حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور #آزادی وجود ندارد؟
🔹 جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادیشان را گرفته؟ این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهنده اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیماییها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند.
🎤 رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 بحران سالمندی و لزوم ارائه سیاست های دوستدار خانواده و سالمند
🎙 دکتر نادر مطیع حق شناس، عضو هیئتعلمی مؤسسه مطالعات تخصصی جمعیت کشور
▪️ضعف سیاستهای اقتصادی اجتماعی و سوء مدیریت یکپارچهای در خصوص مسائل سالمندان از جمله چالشهایی است که وضعیت فعلی #سالمندان را درگیر خودکرده است. از این رو دشواری در تأمین نیرو و امکانات مراقبتی درمانی و تأمین مالی، نیازمند توجه سیاستگذاران بر سیاستهای منسجم و یکپارچه برای فرایند پیری فعال و فراهم آوردن محیط های توانمندساز از طریق ترویج و حمایت از سیاست های محیط دوستدار #خانواده و دوستار سالمند در کشور میباشد.
👈 در زمینه سالمندان، استفاده از تجارب سیاستی کشورهای موفق و راهکارهای ارائه دادهشده توسط این کشورها بسیار مهم است.
📌 باید مسئولان از همین امروز به فکر برنامهریزی بوده و علیرغم وجود چالشهای متفاوت در این زمینه، پیش از بسته شدن پنجره جمعیتی در کشور، بدنه برنامهریزی و نهادهای تصمیمساز نسبت به مسائل جمعیتی و سالمندان تدابیری بیندیشند.
🌐 مطالعه متن کامل این گفتگو
🆔@mabna_center
#رمضان #ماه_خدا
پیامبر اکرم(ص):
❓کسی که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده میشود؟
🆔@mabna_center
#یادداشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 ویژگیهای هنر انقلاب اسلامی و ترسیم مسیر تحقق آنها
🖋 دکتر سیدمرتضی میرتبار، مدیرگروه فرهنگ دینی مرکز پژوهشی مبنا
⬅️ زمانی که سخن از #هنر انقلابی میشود این نگرش تاریخی به اذهان خطور میکند که منظور از آن هنر، ابزاری به عنوان تریبون ایدئولوژیک جنبش انقلابی است و لذا با پایان یافتن جریانهای #انقلاب و بازگشت ثبات به جامعه، تاریخ مصرف این نوع گرایش نیز خاتمه مییابد.
🔰 هنر انقلابی، هنری است که پس از تجربه انقلاب اسلامی، با رویکرد و چهرهای جدید از تجاوز و دفاع روبرو شده که جوهره اصلی آن را ایثار و #شهادت شکل میدهند و تمثیلها و نمادهای هنری نیز نما و چهره آن به شمار میروند.
✔️ هنر انقلاب اسلامی که عمدتاً در ۴ طیف، ۱- انقلاب اسلامی ۲- دفاع مقدس ۳- استکبارستیزی و ۴- مسئله مقاومت، طبقهبندی میشود؛ واکنشی قوی و عاطفی از سوی جامعه هنرمندان به نهضت انقلاب اسلامی است.
👈 بیتردید بررسی دیدگاه #شهید_آوینی و مقام معظم رهبری نشان میدهد هنوز بسیاری از هنرمندان این عرصه، پیام این انقلاب را درنیافتند و همچنان راه درازی تا تحقق #هنر_انقلابی در پیش داریم و این میطلبد تا در نگاه کلی، به ویژگیهای #هنرمند تراز هنر انقلابی شناخت یابیم و به نظر میرسد بهترین منبع برای شناخت این ویژگیها، دیدگاه مقام معظم رهبری است.
🌐 مطالعه متن کامل این یادداشت
🆔@mabna_center
#شهید_آوینی
📌 کارتان را برای #خدا نکنید، برای خدا کار کنید. تفاوتش فقط همین قدر است که ممکن است حسین در #کربلا باشد و من در حال کسب علم برای رضای خدا...!
_____________________________
🗓 ۲۰فروردین سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، سیدمرتضی آوینی
🆔@mabna_center
#شهید_آوینی
❇️ واکنش جالب رهبر انقلاب پس از دیدن عکسِ قبل از انقلابِ شهید آوینی
👈🏻 رهبر انقلاب نقل میکنند: یکی از مدیران دستگاههای فرهنگی درباره یک نفر از همین چهرههای معروفِ فرهنگیِ خوب که امروز جزو شهدای عالیمقام ماست و من خیلی به او علاقه داشتم و همیشه به دستگاههای مختلف فرهنگی توصیه میکردم که از وجودش استفاده کنید، چند عکس به من نشان داد که مربوط به قبل از انقلابِ او بود و او را در مناظری(که آن زمان برای جوانان خیلی پیش میآمد) نشان میداد. آن آقا به من گفت: بفرما! این [مرتضی آوینی] همان کسی است که شما اینطور از او تعریف میکنید! من عکسها را که نگاه کردم گفتم ارادتم به این شخص بیشتر شد، چون او در این محیط بوده و حالا اینگونه شده است؛ حتماً باید از ایشان استفاده کنید!
📝 روزنامهی کیهان، ۲۹ شهریور ۱۴۰۰
🆔@mabna_center
🔰 ایام قدر، قله ماه رمضان
🔸 رهبر انقلاب: قلّه ماه رمضان، ایّام قدر و لیالی مبارکه قدر است؛ ما به این قلّه رسیدهایم؛ از فرصت بینظیر توسّل و تضرّع و #دعا و طلبِ از پروردگار عالم [باید] استفاده کنیم... برای خودتان و همه برادران دینیتان و کشورتان و جامعهتان دعا کنید و از خدا مطالبه کنید، درخواست کنید و مطمئنّ به اجابت باشید.
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب:
👈 حجاب محدودیت شرعی و قانونی است.
🔔 کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است.
⬅️ خیلی از کسانی که کشف #حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند، دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم.
🆔@mabna_center