#سبک_زندگی
⭕️ تلاش دشمن برای کمرنگ کردن معنویت با ترویج سبک زندگی غربی
رهبر انقلاب اسلامی در پیام به حجّاج بیتاللهالحرام:
⬅️ دشمنان ملّتهای مسلمان در تاریخ اخیر، کوشش انبوهی را برای سست کردن دو اکسیر زندگیبخش، یعنی وحدت و معنویّت، در میان ملّتهای ما به کار گرفتهاند. معنویّت را با ترویج سبک زندگی غربی که تهی از روح معنوی و برآمده از کوتهبینی مادّی است، کمرنگ و بیرمق میکنند، و وحدت را با گسترش و شدّت بخشیدن به انگیزههای موهوم تفرقه مانند زبان و رنگ و نژاد و جغرافیا به چالش میکشند. ۱۴۰۱/۴/۱۴
🆔@mabna_center
#انتظار #امام_زمان
💠 من و امام زمان(عج)...
👈 هرکس باید سعی کند یک رابطه شخصی میان خود و ولی الله الاعظم به وجود آورد... با توجه، با توسل، با سخن گفتن، با اظهار ارادت کردن، خود را آماده نگه دارد.
🆔@mabna_center
#مناسبتی #عرفه
مقام معظم رهبری:
📌 روز عرفه را قدر بدانید؛ خود را برای ورود به درگاه خشوع در مقابل پروردگار آماده کنیم. روز بزرگی است روز عرفه.
⬅️ ما دچار غبارگرفتگی و زنگزدگی در دلهایمان میشویم؛ تضرّع، خشوع، ذکر، توسّل، این زنگها را و این غبارها را میزداید و روزهای مشخّصی، فرصتهای برتری برای این زنگزدایی و رنگزدایی و غبارروبی هست که از جمله برترینِ آنها عرفه است.
💠 روز عرفه را قدر بدانید. از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمّی است؛ لحظه لحظه این ساعات مثل اکسیر، مثل کیمیا حائز اهمّیّت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم.
🔸یک نمونه [از اعمال]، این دعای عجیب امام حسین (ع) در عرفه است که مظهر خشوع و تذلّل و ذکر و مظهر ابتهال در مقابل پروردگار است. یک نمونه ی دیگر دعای امام سجاد (ع) در صحیفه ی سجّادیّه است. اینها را با تأمّل و با تفکّر بخوانید؛ این توشه شما است.
🆔@mabna_center
#ازدواج #خانواده
⬅️ "درقدیم بیشتر میگفتند دختر باید سازگار باشد. برای پسر کأنّه وظیفه سازگاری را قائل نبودند. نه! اسلام این را نمیگوید.
🔰اسلام میگوید که دختر و پسر هر دو باید سازگار باشند، هر دو باید بسازند. باید بنا را بر این بگذارند که زندگی خانوادگی را سالم و کامل و آرام و همراه با محبّت و عشقِ متقابل اداره کنند و این را ادامه بدهند و حفظ کنند.
♻️ اگر چنانچه ان شاء الله این فراهم شد، که فراهم کردنش هم با تربیتهای اسلامی مشکل نیست، این خانواده همان خانوادهی سالمی خواهد بود که اسلام معتقد به اوست.
🆔@mabna_center
#خبرنامه_مبنا
📝 خبرنامه هفتگی مبنا پیرامون مسائل فرهنگی- اجتماعی کشور به صورت عمومی منتشر شد.
👈 مرکز پژوهشی مبنا در راستای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نخبگان، سرتیتر و مشروح مهمترین اخبار روز را در موضوعات گوناگون تقدیم نخبگان دانشی و اجرایی مینماید.
📌 مهمترین هدف این اخبار، آگاهی از بهروزترین اتفاقات کشور در حوزههای تخصصی است که اندیشمندان با آگاهی از آن میتوانند برنامهریزی و مدیریت اندیشه را در حوزههای تخصصی خود اجرا نمایند.
📎 دریافت فایل خبرنامه
🆔@mabna_center
هدایت شده از مرکز پژوهشی مبنا
#عفاف #حجاب
بازنشر به بهانه روز عفاف و حجاب
🔻ضعف تدریجی فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه و به ویژه شهرهای بزرگ(به عنوان الگو دهنده نقاط دیگر کشور) یکی از مسائل مهم فرهنگی است که طی سالیان اخیر مباحثات و مناقشات متعددی را دامن زده است.
👈 عفاف به لحاظ دینی، طیف گستردهای از رفتارها مانند: پوشش اندام، دوخت لباس، جنس و رنگ لباس، شیوه گفتار و نگاه، طنین صدا، نوع راه رفتن، نمایش زیورآلات، آرایش و حتی استفاده از مواد خوشبو کننده را در بر میگیرد.
💠 اما یکی از مصادیق برجسته آن حجاب است که با مفهوم عفاف، تمایزهایی نیز دارد از جمله آنکه حجاب، پوششی ویژه و بیرونی است که می تواند ریاکارانه، ظاهری و غیر اختیاری باشد؛ اما عفاف، پوششی درونی و بیرونی به همراه یک منش اختیاری است که جلوههای گوناگون دارد به این معنا، ممکن است بعضی حجاب مناسب داشته باشد ولی عفت نداشته باشد.
📌 روند اقدامات انجام یافته در اصلاح یا رویارویی با مسئله عفاف و حجاب، لزوم پژوهش و تعامل جدی در این حوزه را نشان می دهد؛ چرا که برخی برخوردهای سطحی با این مسئله، تشدیدکننده مشکلات بعدی بوده اند.
🌐پژوهشنامه افق مکث
🆔@mabna_center
#نظرسنجی #امر_به_معروف #نهیازمنکر
✔️ نظرسنجی «بررسی علل ضعف نهادهای متولی امر به معروف»
👈 با وجود شکلگیری نهادهای مختلف در انتشار و ترویج «فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه»، همچنان شاهد ضعف شمولیت و گسترش این فرهنگ در جامعه هستیم تا جایی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از آن به عنوان واجب فراموش شده یاد کردند و ستاد تشکیل شده را، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری کردند.
🔔 از این رو مرکز پژوهشی مبنا بعد از انجام فراتحلیلی از پژوهشها و بررسی "مهمترین علل ضعف نهادهای متولی امر به معروف" به ۹ علت رسیده است، در این راستا، نظرسنجی با محوریت ارزیابی این علل طراحی شده است؛ لذا از کلیه پژوهشگران، کنشگران و اساتید و فرهیختگان درخواست می شود، با شرکت در این نظرسنجی، این مرکز را در شناسایی گره اصلی مسئله مساعدت و یاری نمایید.
✍ شرکت در نظر سنجی
🆔@mabna_center
#کرسی_علمی
⬅️ مرکز پژوهشی مبنا با همکاری دانشگاه معارف اسلامی برگزار میکند:
کرسی علمی ترويجی «راهکارهای همگرایی در روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان»
🎤 ارائه دهنده: حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سید ابراهیم معصومی(پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی)
🎤 ناقد: دکتر حسین عسگری(پژوهشگر حوزه علوم سیاسی)
✍دبیر علمی: دکتر امیر سیاهپوش(استادیار دانشگاه معارف اسلامی
🗓 زمان برگزاری: ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۰
🏢 مکان: قم، بلوار جمهوری، بین کوچه ۴ و ۶، دانشگاه معارف اسلامی، طبقه چهارم، سالن امام رضا علیه السلام
🔗 ورود به جلسه
🆔@mabna_center