رهبر معظم انقلاب در جلسه درس خارج فقه فرمودند:
عمار همیشه کار سخت تر را انجام میداد.
قالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص): مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَشَدَّهُمَا.
عمار همیشه کار سخت تر را انجام میداد. بین دوکار خیر، کار سخت تر را انجام میداد.
این حدیث در صدد این است که یک ضابطه کلی به ما بدهد. ضابطه کلی این است که انسان در امور خیر، سراغ کار سخت تر برود.
در مواجهه با جبهه عظیمی از دشمن که با ابزارهای سخت و نرم در مواجهه با پرچم برافراشته اسلام قرار گرفته بعضی کارها آسان است و بعضی کارها سخت. در بعضی کارها پیدا کردن یار لازم است، فحص لازم است، مطالعه و بررسی لازم دارد.
ولی ما معمولا سراغ کارهای سهل می رویم.
امروز حوزه های علمیه خصوصا حوزه علمیه قم وظایف سنگینی برعهده دارند که کارهای سختی هم هست. اینکه شاگردانی بپرورانیم کارخوبی است ولی کار آسانی است. من نمی گویم درس ندهند ولی از کارهای سخت نباید غفلت کرد.
امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟ ما برای جلوگیری از تغییر باورهای مردم چه باید بکنیم؟ انجام دادن آن هم نوشتن کتاب نیست؛ بنشینیم و کتابی درباره ولایت فقیه بنویسیم؛ اینها کار سهل است.
کار سخت این است که راه دشمن را بشناسیم. راه نفوذ به او را بفهمیم. میلیونها دانشجو مشتاقند یک تعریف درست از اسلام بشنوند، ببینیم چگونه می شود این را انجام داد.
مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَشَدَّهُمَا
این درس است برای ما.
۲۲ فروردین ۱۳۹۵
@mabnaha
#کلام_بزرگان
مبانی خداشناسی فلسفی
پس از بررسی مبانی معرفت شناسی نوبت به بررسی آموزه های بنیادین دین می رسد. بنیادی ترین آموزه اسلام، خداشناسی است، زیرا تمامی افکارها و رفتارهای انسانی بر اساس اعتقاد یا عدم اعتقاد به این اصل شکل می گیرد. از آن جا که روش تحقیق در مسائل این بحث عمدتاً عقلی است، به این خاطر آشنایی با برخی مبانی هستی شناختی به روش فلسفی در محدوده مورد نیازِ خداشناسی، امری ضروری به نظر می رسد. پس از این امر می توان به اثبات وجود خدای متعال، توحید، کمال مطلق و برخی دیگر از مهمترین صفات الهی نظیرعلم، قدرت، خالقیت، حکمت و مسائل مرتبط با آن مانند هدف آفرینش و جبر و اختیار، پرداخت. در درس خداشناسی فلسفی این مهم برآورده می شود.
@mabnaha
#معرفی_دوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توجه به صحبتها و پالس مجدد مذاکره با آمریکا و اصرار بر حماقت قبلی، دیدن دوباره این بخش از صحبتهای رحیمپور ازغدی خالی از لطف نیست......
🐎 ملای حوزوی که مثل چهارپا ازش سواری میگیرند!
🐑 پورفسوری که به اندازه یک گوسفند نمیفهمد!
#زنگ_بصیرت
#معرفی_اساتید
#رحیم_پور_اضغدی
@mabnaha
✅علامه مصباح یزدی:
دستکم در سه بخش باید کار کرد:
۱) کوشش برای توسعه و تعمیق شناخت و آگاهی عمومی نسبت به باورها، ارزشها، و احکام اسلامی؛
۲) تلاش در جهت ارتقای اخلاق و تقوای مردم، بهخصوص کارگزاران و دست اندرکاران مدیریت کشور؛
۳) تلاش در جهت آگاهسازی مردم نسبت به مسائل سیاسی داخلی و خارجی.
اینها بخشهایی محوری است که عموم مردم باید به آنها توجه داشته باشند و برای آنها تلاش کنند. البته چیزهای دیگری هم لازم است مانند پیشرفت علم و صنعت، تکنولوژی، تجارت، کشاورزی و سایر چیزها که فرع بر اینهاست...
هم اسلام را بهتر یاد بگیرند؛
هم مرتبهی تقوایشان ارتقاء پیدا کند که دنیازده، خودپرست، خودخواه، شهوتپرست، و مالپرست نباشند؛
و هم آگاهیشان نسبت به مسائل سیاسی و بصیرتی؛ که مقام معظم رهبری هم روی آن تکیه میکنند؛ بیشتر شود.
این کار هرقدر در سطوح مختلف کشور، و بعد در سطوح فرامرزی در کشورهای دیگر گسترش پیدا کند، برای رسیدن به هدف اصلی که نزدیک شدن به جامعة آرمانی اسلامی در سطح جهان، و کمک به تعجیل در ظهور باشد مؤثرتر است.
۱۳۹۲/۵/۲
@mabnaha
#کلام_بزرگان
مبانی انسان، راه و راهنماشناسی:
هر انسانی از خود می پرسد، من که هستم؟ چرا و از کجا آمده ام؟ آیا مرگ پایان راه است و اگر نه، به کجا خواهم رفت؟ آیا آمدن من به این دنیا هدف خاصی را که به زندگی معنا ببخشد، دنبال می کند؟ این هدف چیست و راه رسیدن به آن چگونه است؟ در درس انسان، راه و راهنماشناسی، به مهمترین مباحث بنیادین و اعتقادی اسلام در باب انسان(جایگاه انسان در نظام آفرینش، فلسفه آفرینش انسان و معنای زندگی)، وحی، نبوت، قرآن شناسی، خاتمیت، امامت و مهدویت و پاسخ به جدیدترین شبهات مرتبط می پردازد.
@mabnaha
#معرفی_دوره
واقعاً نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم فقط میتونم واستون دعا کنم و بخوام خدا اجرتون رو بده و منم با توکل به خدا نهایت تلاشمو میکنم که بتونم توی این راه بمونم و مسیری که جلوی روم باز شده رو ادامه بدم.
به برکت این طرح زندگیم از این رو به اون رو شده، درصد خیلی بالایی از افکارم تغییر کرده. اتفاقاتی تو این دوره ارزشمند برای من رخ داده که واقعاً قابل وصف نیست، قبل از طرح یه دیدگاه کاملاً سطحی نسبت به دینم داشتم. زیاد آدم مذهبی و مقیدی نبودم، میخواستم باشم اما نه راهشو میدونستم، نه درک کافی داشتم و نه میتونستم! ولی بعد اینکه خدا قسمتم کرد در این دوره شرکت کنم همه چیز عوض شد.
کارایی که انجام میدم و قراره انجام بدم، عقاید و اعتقاداتم، تفکراتم، رفتارم و همه چیزم دارای پایه و مبنا شده.
ناامید بودم و زندگی روزمره و اهداف کم اهمیتی داشتم البته از نظر و دیدگاهی که الان دارم اما حالا میدونم واسه چی اومدم به زندگی، میدونم میخوام چیکار کنم، واقعاً از خدا ممنونم که این راهو جلوم گذاشت و ازش میخوام توی این راه ثابت قدم بمونم.
از خدا میخوام تمام زندگیم صرف طرح ولایت بشه، صرف خواستههای حضرت آقا بشه شما هم برامون دعا کنید، شما پیش خدا جایگاه خاصی دارید. نمیخوام حتی یک لحظه به زندگی قبل طرح ولایتم برگردم. هرچقدر دیگه هم این طرح ادامه داشت میموندم با عشق و علاقه می موندم.
الان فقط غصه میخورم که طرح تموم شده و من نتونستم حقشو ادا کنم،خدا کنه ازاینجا که رفتم بیرون بتونم کارایی بکنم که یه ذره جبران کرده باشم.
آنچه بر ما گذشت فقط خوبی بود و خوبی، فقط الطاف الهی بود.
اللهم عجل لولیک الفرج
@mabnaha
#روحانیت انقلابی
#مرجع تفکر اسلامی و انقلابی
#عقبه فکری نیروهای گوناگون انقلاب
🌹
@mabnaha
#کلام_بزرگان
مبانی۴: فلسفه اخلاق
دانش اخلاق ،دانشی است که از ارزش(خوب و بد بودن) صفات و رفتارهای اختیاری انسان و لازم بودن(باید و نباید) آن ها برای انسان سخن می گوید و می تواند در راه سعادت بشری بسیار سودمند باشد؛ اما سوالاتی وجود دارد که در دانش اخلاق پاسخ خود را نمی یابد.کلماتی نظیر خوب، بد، باید و نباید که دقیقاً چه معنایی دارند؟ آیا قوائد اخلاقی را می توان مانند قوانین فیزیکی یا هندسی اثبات کرد؟ آیا اخلاق مطلق است یا نسبی؟ و… درس فلسفه اخلاق، برای آشنایی با چهارچوب کلی مکتب اخلاقی اسلام و یافتن ملاک ارزش اخلاقی و داوری درباره دیگر مکاتب اخلاقی، ارائه می شود
@mabnaha
#معرفی_دوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پراید ۹۰ میلیون تومان و دلار ۲۲ هزار تومان! علت چیست؟
شهریار زرشناس از بلایی که سیاستهای اقتصاد_نئولیبرالی در سه دهه اخیر بر سر مردم ایران آورده میگوید...
@mabnaha
#شهریار_زرشناس
#معرفی_استاد
# مکتب_امام
🔹لکن اینهایی که در راس کار هستند جوری نباشد که اسلام را هم مثل یک #دولت_طاغوتی ما عرضه بکنیم.
🔹اگر ما مسامحه کنیم در امور، یا تخطی کنیم از آن مشیی که اسلام و حکومتهای اسلامی دارد، این اسباب این میشود که اسلام را ما در نظر عالم، در نظر غیر، در نظر جوانهای بیاطلاع از اسلام، قشرهایی که اسلام را درست اطلاع بر آن ندارند، در نظر اینها یک صورت طاغوتی به آن داده بشود.
🚨این شکست است که تا آخر اسلام را به شکست میرساند
📅 امام خمینی (ره) | ۸ خرداد ۱۳۵۸
@mabnaha
#کلام_بزرگان
مبانی: فلسفه حقوق
وجود اختلاف ناشی از اختیار و منفعت طلبی انسان از یک سو و تعارض منافع و محدودیت امکانات و منابع از سوی دیگر، زندگی اجتماعی بشر را تهدید می کند. بنابراین وجود قواعدی حقوقی در هرجامعه به منظور تعیین حق و تکلیف هر انسان و ایجاد سازوکارهای پاداش و مجازات به منزله ضمانت اجرا و… ضروری به نظر می رسد. درس فلسفه حقوق، در راستای پاسخگویی به سوالات فوق، به بررسی اجمالی مهم ترین مکاتب حقوقی می پردازد و تبیین نظام حقوقی اسلام و پاسخ به برخی از مهم ترین شبهات درباره نظام حقوقی اسلام نظیر: فمنیسم، منزلت و حقوق زن در اسلام ، اصول و مبانی حقوق بشر و فلسفه مجازات را بر عهده دارد.
@mabnaha
#معرفی_دوره
مبانی : فلسفه سیاست
در جهان معاصر، حکومت ها سیطره خود را بر همه انسان ها گسترده اند. هر حکومتی خواه ناخواه بر اصولی استوار است و می کوشد به نحوی مشروعیت و حقانیت خود را توجیه و شهروندان جامعه خود را اقناع کند. دین مبین اسلام مدعی جامعیت و جاودانگی است. بر این اساس بررسی این که آیا دین حق دخالت در مسائل این جهان و بویژه مسائل مربوط به امور اجتماعی و سیاسی را دارد یا نه، امری ضروری به نظر می رسد. درس فلسفه سیاست، به منظور پاسخگویی به سوالات فوق، تبیین حکومت اسلامی(ضرورت اصول و مبادی، وظایف و ساختار)، تبیین نظریه ولایت فقیه(جایگاه، ادله، شرایط ولی فقیه، وظایف و اختیارات ولی فقیه) و بررسی برخی از مهم ترین شبهات این عرصه، ارائه می شود
@mabnaha
#معرفی_دوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
10 جنایت بزرگ صدام در جنگ با ایران:
حمله ارتش بعث عراق به ایران اقدامی جنایتکارانه و همگام با ابرقدرتهای جهانی برای نابودی انقلاب نوپای جمهوری اسلامی بود اما در این بین برخی موارد با قساوت و خشونت بیشتری همراه بودند
@mabnaha
#تاریخ
#معرفی_استاد