.......................﷽.................................
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🙏 دعا برای مردم غزه و رزمندگان مقاومت فراموش نشود⚘️
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#رژیم_کودککُش_صهیونی
@madare0120
18.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 استقبال رئیس رسانه ملی از ۶ نفر از اعضای گروه رسانهای بعثه ایران در مدینه منوره که از سوی عربستان به وطن بازگردانده شدند
🔹دولت عربستان شش نفر از اعضای گروه رسانهای بعثه ایران در مدینه منوره را دیشب از عربستان اخراج کرد. این افراد شامل شش خبرنگار و مستندساز هستند.
🔹گروه مستندساز سه شنبه هفته پیش در حال ضبط تلاوت قرآن کریم در مسجد النبی دستگیر و پس از چند ساعت بازجویی و بدون اعلام دلیل به بازداشتگاه پلیس مرکزی مدینه منتقل شدند.
🔹پلیس سعودي دو روز بعد دو خبرنگار شامل خبرنگار شبکه العالم و خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما را هنگام پیاده شدن از خودرو برای حضور در مراسم دعای کمیل در هتل محل اقامت زائران ایرانی بدون اینکه اقدامی انجام داده باشند، دستگیر و به بازداشتگاه منتقل کرد.
🔹پلیس عربستان همان روز یک مستند ساز رادیویی را نیز از هتل محل اقامت در مدینه احضار و بازداشت کرد. این افراد سرانجام دیشب بدون انجام اعمال حج از عربستان اخراج شدند.
🔹اخراج گروه رسانهای بعثه ایران از عربستان سعودی در حالی اتفاق افتاد که پیگیریهای پرحجم وزارت امور خارجه کشورمان و نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی و سفیر کشورمان در عربستان برای آزادی این افراد در جریان بود.
🔹اعضای این گروه شامل آقایان سید سلیم غفوری، شفیع شعله کار، سید مهدی مویدی، مهدی امیری، پوریا سلیمان زاده و علیرضا تابان دیشب با تصمیم دولت سعودي با یک پرواز غیر ایرانی به دوبی منتقل شدند و صبح امروز با یک پرواز ایرانی به تهران بازگشتند.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 این صدای اذان مربوط به فردای بعد از جنایت صهیونها در رفح است.
این صدا را میشنوید؟ دیگر چه باید بشود که بشنوید؟ چطور بخوانند که بشنوید؟
@madare0120
آرایش سیاسی مجلس جدید / ۳جریان اصلی مجلس چند کرسی را در اختیار دارند؟
🔹در انتخابات روز گذشته هیاترئیسه مجلس، چهرههایی که منتسب به پایداری و امنا بودند، به موفقیتی دست نیافتند و قالیباف با حمایت مستقلین مجلس توانست بر کرسی ریاست تکیه بزند.
🔹بر این اساس به نظر میرسد که مستقلین با ۱۰۰کرسی، اصولگرایان منتسب به قالیباف با ۱۱۰کرسی و پایداری و امناییها با ۸۰کرسی در مجلس دوازدهم در مقابل یکدیگر صفآرایی خواهند کرد.
عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم:
🔹روز گذشته شاهد عدم شفافیت فراکسیونهای سیاسی بودیم و انگار همپوشانیها و تعارفاتی با هم دارند.
🔹در مجلس دوازدهم نقش فراکسیونها را ناچیز میدانم. وزن فراکسیون انقلاب اسلامی به نسبت سایر فراکسیونها بیشتر است.
جبار کوچکینژاد، منتخب مردم رشت و خمام در مجلس دوازدهم:
🔹آرای برخی از نامزدهای انتخابات هیات رئیسه مجلس نشاندهنده تفرقه شدید میان جریانهای اصولگرایی است.
🔹اعضای فراکسیون مستقلین حدود ۸۰ نفر هستند. جریان انقلاب نیز حدود ۱۰۰ نفر هستند و به نظر میرسد جریان زمان لاریجانی پیش بیاید و یک فراکسیون دیگر تشکیل شود.
مهرداد لاهوتی، منتخب مردم لنگرود و عضو فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم:
🔹مستقلین بسیار تاثیرگذار هستند و با جمعبندی که در فراکسیون مستقلین داشتیم قرار بر این شد که یکپارچه از قالیباف دفاع کنیم و شاید اگر ما انسجام ایجاد نمیکردیم معادله به چیز دیگری تبدیل میشد.
پیمان فلسفی، منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم:
🔹انتخاب قالیباف یک انتخاب تلفیقی بود یعنی هم اصلاحطلبان در این انتخاب نقش داشتند و هم اصولگرایان.
عباس پاپیزاده منتخب مردم دزفول در مجلس دوازدهم:
🔹اکثریت قاطع هیات رئیسه مجلس دوازدهم از فراکسیون انقلاب اسلامی هستند. نیمی از فراکسیون مستقلین به قالیباف رای ندادند.
فرید موسوی، منتخب مردم مراغه در مجلس دوازدهم:
🔹تقریبا میانگین افراد مختلفی که اولویتهایشان نزدیک به اولویتهای رسایی و دوستانشان باشد، حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر هستند.
محسن بیگلری، منتخب مردم سقز و بانه در مجلس دوازدهم:
🔹نگاه استانی، منطقهای و قومیتی در این انتخابات بسیار موثر بود.
@madare0120
📌گردان ۵۰ تیپ ناحال، از هلاکت ۳ سرباز تروریست خود در نبردهای دیروز رفح خبر داد.
اشغالگران به مجروح شدن ۱۲ نظامی دیگر اذعان کرده و گفتند حال ۷ نفر از آنها وخیم است.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سقوط اف-۳۵ در آمریکا
🔹دیشب رسانهها از سقوط یک فروند جنگنده اف-۳۵ هنگام برخاستن از باند در نیومکزیکو آمریکا خبر دادهاند.
🔹گفته شده خلبان در آخرین لحظات اجکت کرده و جان سالم بهدر برده است.
@madare0120
مدار 01:20
🔞 هشدار: حاوی تصاویر بسیار دلخراش 📌تصاویری از جنایت هولناک دیشب تروریست های بنی صهیون، پس از ناتوان
📌شبکه CNN: در جنایت مرگبار یکشنبه گذشته به اردوگاه آوارگان در رفح از مهمات ساخت آمریکا استفاده شد.
🔸اسرائیل از بمب "39-GBU" ساخت آمریکا استفاده کرد و استفاده از آن در یک منطقه پرجمعیت خطرناک است.
@madare0120
📌تحلیلگر نظامی روزنامه "هاآرتص": اعلام سخنگوی ارتش مبنی بر 17 کیلوگرم وزن دو بمبی که بر روی رفح افتاد، گمراه کننده است زیرا وزن هر یک از آنها به 110 کیلوگرم می رسد. او در بیانیه خود به وزن مواد منفجره در بمب ها اشاره کرد و نه وزن کلی
@madare0120
.
💬 رئیسدفتر ریاستجمهوری: دولت بنای معرفی نامزد برای انتخابات ریاستجمهوری را ندارد
@madare0120
.
💬 واکنش مخبر به سوالی در مورد شرکت در انتخابات ریاستجمهوری: ما داریم خدمت میکنیم، اين حرفها چیه!
@madare0120
این استوری علی کریمی، جدا از اینکه برای nاُمین بار بیشرفی این وطن فروشِ خائنِ فراری را نشان می دهد، حاوی نکته مهم دیگری نیز هست و آن هم نقش بازی کردن و سوءاستفاده برخی از سلبریتی های منافق پیشه برای کولی گرفتن از نظام و مردم است که باید در اینگونه مواقع هوشیار بود و این سلبریتی ها که پیشینه شان برایمان مشخص است را بولد نکرد !
@madare0120