📸 بایدن دکمه ی مخصوص سفارش مشروبات الکلی را از روی میز ریاست جمهوری برداشت..!
#ترامپ_الکلی
#جو_چُرتی
@madare0120
تصویر بالا مربوط به تعدادی از شهدای امروز بغداد می باشد.
امروز بغداد شاهد دو انفجار انتحاری با بوی متعفن ونشانه های فتنه آل سعود بود. حاصل دو انفجارِ عوامل انتحاری از اتباع آل سعود که در پوشش راننده کامیون از گذر گاه مرزی وارد عراق شده بودند، شهادت ۳۲ نفر به ویژه نوجوانان و جوانان عراقی بود.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_وقت_پرواز ⚘🕊
۱:۲۰ بامداد جمعه
سردار ، قاتلِ ملعونت به زباله دان تاریخ پیوست، دعا کن بزودی انتقامت رو ازش بگیریم تا برایت بنویسیم : قاتلت به درک واصل شد!
نه فراموش میشوی و نه داغت سرد می شود!
#حاج_قاسم
#انتقامت_را_میگیریم
@madare0120
مدار 01:20
هماکنون عزاداری عراقی ها در جایی که دو سعودی عملیات انتحاری انجام دادند و مردم بیگناه عراق را به خاک و خون کشیدند!
@madare0120
مدار 01:20
#به_وقت_پرواز ⚘🕊 ۱:۲۰ بامداد جمعه سردار ، قاتلِ ملعونت به زباله دان تاریخ پیوست، دعا کن بزودی انتقا
پشتِ در
یا دل بغداد
چه فرقی دارد ؟
هر کسی ذوب علی گشت ،
تنش می سوزد ....😭
#حاج_قاسم
#ابومهدی
#ما_ملت_امام_حسینیم
شادی ارواح طیبه شهدا ، صلوات⚘
@madare0120
مدار 01:20
نمیدونستیم #مصی_علینژاد انقدر طرفدار داره!! در مورد پست مربوط به عکس فتوشاپ رهبری و واکسن کرونا، بای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم فیلم اون عکس فتوشاپی که #مصی_پولینژاد درست کرده و بوسیله اون با لودگی تمام (مثلا در قالب طنز) در پی القاء دروغها و مزخرفات خود به یک سری احمق تر از خودش هست!
از جماعتی که میشینن پای مزخرفات این هرزه لندن نشین و برایش هورا میکشن انتظاری نیست منتها اون عده معدود مذهبی که سر اون عکس فتوشاپ، گریبان می دریدند که از مصی بعیده همچین حرکت بچه گانه ای! اونها در برخی افکار و رفتار خودشون بازنگری کنن که مصی از آنچه در آینه می بینند به آنها نزدیکتر است!!!
@madare0120
مدار 01:20
📸 گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه ای رسما مسئولیت حمله ی تروریستی دیروز در میدان الطیران بغداد را برعهده گرفت.
🔸داعش در این بیانیه،یکی از عاملان حمله را "مهاجر" عنوان کرده است(احتمالا تبعه ی سعودی بوده است)
@madare0120