مدار 01:20
آغاز حادثه مسدودکردن مسیر توسط پلیس تعداد تلفات رو افزایش داده..! بنظرم این مسدود کردن مسیر توسط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینام بچه پررو های صهیونیستن که با وجود کشته شدن ۴۴ تا از رقاصه ها و مجروح شدن بیش از ۱۵۰ تای دیگه کماکان اونجا موندن و آواز میخونن و مراسم قاسم آبادی!! خودشون رو ادامه میدن!!
#زندگی_سگی_اسرائیلیها
@madare0120
مدار 01:20
اینام بچه پررو های صهیونیستن که با وجود کشته شدن ۴۴ تا از رقاصه ها و مجروح شدن بیش از ۱۵۰ تای دیگه ک
و اما مراسم مذهبی لگ بعومر!
در مورد مراسم لگ بعومر و باورهای اسرائیلی ها و تطابقش با زمان فعلی بد نیست بدانید معنی "لگ بعومر" افزوده شدن به عمر یا ۳۳ روز عمر است
براساس یکی از داستانهای صهیونیست ها بعد از یک بیماری تعداد زیادی (۲۴هزارنفر) از یهودیان طرفدار عقیوا در بنی براک ( بنی براق) هلاک میشوند اما در روز سی و سوم بیماری تمام می شود و اون روز رو "لگ بعومر" نامگذاری میکنند!
حالا همزمان با #کرونا مرگ و میر اسرائیلی ها در روز لگ بعومر میشه عدد ۴۴
تا حالا معنی لگ بعومر افزوده شدن به عمر بود از دیشب به بعد لگ بعومر یعنی به درک واصل شدن!
باید ببینیم از سال بعد این روز رو با چه عنوان و داستان جدیدی مراسم برگزار خواهند کرد!
@madare0120
گروه های مجازی اسرائیلی پُر شده از عکس دوزخ مکانهایی که خبری ازشون نیست و دربهدر دنبالشون میگردند!
توی گروه ها دارن هشدار میدن به هیچ عنوان نباید اسامی کشته شده ها به صورت فردی یا جمعی منتشر بشه نه اینجا نه هیچ جای دیگه!!
✍احتمالا یا تعداد کشته ها خیلی بیشتر است و یا افراد مهمی بین کشته ها هستند!
#زندگی_سگی_اسرائیلیها
@madare0120
مدار 01:20
دعوت گروه های اسرائیلی در گروه هاشون برای سوزاندن اعراب و هلوکاست عربی: باید اعراب اسرائیل و سرزمین
همین دیروز بود که بدنبال #هولوکاست_عربی بودند و میخواستند با برپایی کوره های آدم سوزی، شیرخواره ها و زنان باردار و بیماران فلسطینی را در این کوره ها بسوزانند!!
حالا این شما موشهای کثیف و این هم راهروهای صهیون لِه کنی!!
👤 آنتی صهیون
@madare0120
بعد از حضور #دلقک_صهیونیست در محل حادثه در #کوه_مرون ، فوق ارتودوکس های عزادار نتانیاهو رو هو کردند و علیه ش شعار دادند
#زندگی_سگی_اسرائیلیها
@madare0120
🔴 تکذیب بازرسی دفاتر مقام های دولتی/ مسئول رسیدگی به ربودن فایل صوتی وزیر خارجه وزارت اطلاعات است
🔻یک مقام آگاه در دفتر سخنگوی دولت اعلام کرد:
🔹شایعات منتشر شده در فضای مجازی درخصوص بازرسی از دفاتر مقامهای دولتی به دلیل سرقت فایل صوتی مصاحبه وزیر امور خارجه کذب و بی اساس است.
🔸این شایعات کذب در ادامه عملیات روانی گسترده رسانههای معاند پیرامون سرقت گفتوگوهای پروژه تاریخ شفاهی دولت است و هدفی جز تشویش مردم و اختلاف افکنی میان مسئولان نظام ندارد.
با دستور ریاست محترم جمهور مسئولیت پیگیری این پرونده با وزارت اطلاعات است و بدیهی است هرگونه اطلاعرسانی در این زمینه با شفافیت تمام صورت خواهد گرفت.
#ظریف
@madare0120
🔴 فارین پالیسی؛ غیرقابل اتکا بودن آمریکا و تغییر سیاست خارجی ریاض در قبال ایران
🔸نشریه «فارین پالیسی» در یادداشتی آورده است، یکی از دلایل مهم تغییر لحن «محمد بنسلمان» ولیعهد سعودی در برابر ایران، کمرنگ شدن حضور بزرگترین حامی آن در منطقه است.
🔹در این یادداشت آمده است، یک عامل مهم در نرم شدن لحن سعودیها در برابر ایران، جدیت آمریکا در تغییر تمرکز سیاست خارجی از منطقه غرب آسیا است. واشنگتن از درگیر شدن میان مشاجرات و صفآراییهای شرکایش در منطقه روی برگردانده و آنها را ناچار به پیروی از دیپلماسی کرده است. خروج آمریکاییها از غرب آسیا، بر خلاف پیشبینیهای آخرالزمانی درباره عواقبی که خواهد داشت، دیپلماسی منطقهای را موجب شده است.
🔸فارین پالیسی در این یادداشت مدعی است که اظهارات اخیر بنسلمان احتمالاً به گفتوگوهای غیر علنی میان ایران و کشورهای عربی اشاره دارد که در عراق صورت گرفته و این پتانسیل را دارد که نهتنها بر روابط ایران و سعودیها، بلکه بر کل مسائل امنیتی منطقه تأثیرگذار باشد زیرا به ادعای این نشریه، این گفتوگوها، دیگر کشورهای منطقه را نیز در بر گرفته و ابتکار عمل آن، در دست قدرتهای خارج از منطقه نیست.
🔹این یادداشت میافزاید، این مسئله بدین معنا نیست که آمریکا در چنین روندی سهیم نبوده است اما نشانههای روشنی وجود دارد که خروج نیروهای نظامی آمریکایی از غرب آسیا، بازیگران منطقه را به دنبال کردن دیپلماسی وادار کرده است. «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در خلال کمپین انتخاباتی خود در سال ۲۰۲۰ متعهد شد بخش اعظم نیروهای آمریکایی را از افغانستان خارج کرده، کمک به سعودیها در جنگ با یمن را متوقف کرده و به توافق هستهای با ایران بازگردد و هر سه تصمیم با دستورکار کاهش نقش آمریکا در منطقه انطباق دارد.
🔸این نشریه مینویسد، قدرتهای منطقه اکنون به یک دلیل ساده بهدنبال دیپلماسی هستند. فرصتهای دیپلماتیک همواره وجود داشتهاند اما شرکای آمریکا تا پیش از این برای حل مشکلاتشان به واشنگتن متکی بودند. تا زمانی که سعودیها گزینه آمریکا را داشتند، تقابل را به دیپلماسی ارجح میدانستند. میل بایدن به فاصله گرفتن از غرب آسیا بدین معنا است که گزینه آمریکا دیگر برای سعودیها قابل اتکا نیست.
🔹در این یادداشت آمده است، الگوی مشابهی در سال ۲۰۱۹ رخ داد. هنگامی که نیروهای نزدیک به ایران در یمن تأسیسات نفتی سعودیها را هدف قرار دادند، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا از حمله به مواضع ایران سر باز زد و این اقدام ریاض را ناچار به پیگیری روشی دیپلماتیک برای کاهش تنش با تهران کرد. با این حال ترامپ با ترور سردار «قاسم سلیمانی»، گفتوگو میان تهران و ریاض را ناکام گذاشت.
🔸فارین پالیسی در پایان مینویسد، درسی که واشنگتن باید در این خصوص بیاموزد روشن است. اگر آمریکا از حضور نظامی در منطقه عقبنشینی کند، شرکای منطقهای آن را به گام برداشتن به سمت دیپلماسی ترغیب میکند. البته آغاز روند دیپلماسی در منطقه لزوماً با موفقیت همراه نخواهد بود اما به بار نشستن چنین موفقیتی بیشتر به دوش قدرتهای منطقهای است تا آمریکا و این خود یک پیروزی برای آمریکا و کشورهای منطقه است.
@madare0120
⭕️صبح امروز، یک فروند بویینگ ۷۷۷ متعلق به هواپیمایی
الاتحاد از ابوظبي وارد فرودگاه امام خمینی شد.
الاتحاد پروازی به ایران ندارد و تاکنون مشخص نیست علت فرود این هواپیما در تهران چیست!؟
@madare0120