shabnameh608.mp3
13.31M
شبنامه / بعد از ترور قاسم سلیمانی امنیت ما کمتر شده / گزارش قابل تامل که باید بارها مرور کرد... / اندیشکده آمریکایی: بیش از 50 پایگاههای خود را برچیدهایم / باید اعتراف کرد که حضور ما در خاورمیانه موجب مرگ 1 میلیون نفر بوده است.../ آقای تحلیلگر
@madare0120
مدار 01:20
⭕️تصاویر منتشر شده در #گاندو ۲ واقعی و مربوط به افسران MI6 در ایران میباشد.... @madare0120
سفیر انگلیس در تهران: از سریال گاندو ٢ بسیار لذت می برم
👤 آنتی صهیون: استاد عباسی چند سال پیش جوابتون رو خوب داده، حیف که حرفهاش منشوریه و نمیتونم توی کانال منعکس کنم😂
@madare0120
ترامپ: ترور سردار سلیمانی، مهمترین اتفاقی بود که در ۱۰۰ سال گذشته در خاورمیانه روی داد
🔹رئیس جمهور سابق آمریکا: ما ابتدا باورمان نمیشد. هفتهها طول کشید تا آن را باور کنیم.
👤 آنتی صهیون : به امید خدا #انتقام_سخت و بزرگ خونِ پاک سردار عزیزمان و به درک واصل کردن آمران و عاملان این جنایت و در راس آنها ترامپ ملعون نیز بزرگترین اتفاقی خواهد بود که طی صد سال گذشته در آمریکا و اسرائیل رخ داده!!
@madare0120
توافق ترکیه و طالبان بر سر کنترل فرودگاه کابل در حال نهایی شدن است
ترکیه میخواهد با همکاری قطر این فرودگاه را مدیریت کند.
توافق نهایی بعد از پایان ماموریت خروج آمریکایی ها به دست میآید.
پ ن: در بحران سوریه و لیبی این دو (ترکیه و قطر ) شریک استراتژیک اند!!
#اتحاد_اخوانی
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
عضو گروه طالبان برای همدستانش ترانه ایرانی میخواند
طالبان با موسیقی مخالفند و آن را مخالف شریعت میدانند؛ تنها ترانههای بدون کلام عمدتاً به زبان پشتو در وصف آنچه "امارت اسلامی افغانستان" مینامند یا مضامین مذهبی با صدای مردان اجازه پخش دارد.
اما به نظر میرسد خلوت طالبان، شکل و شمایل متفاوتی دارد.
در اینجا یک جنگجوی عضو گروه طالبان، برای همدستانش ترانه ایرانی میخواند از نعمتالله آغاسی، از خوانندگان لالهزاری ایران که در سال ۲۰۰۵ درگذشت
@madare0120
مدار 01:20
🍁 چرا طالبان کشت تریاک را ممنوع کرد؟ ✍🏻 مرضیه محمودی (روزنامهنگار اقتصادی دبیر تحریریه سایت تجارت
هنوز یک ماه از تسلط طالبان نگذشته
بازار علنی مواد مخدر در نیمروز!
گفته میشود فروش سلاحهای سبک و سنگین نیز به همین منوال است!
@madare0120
مدار 01:20
⭕️از زانو زدن ظریف درمقابل امیر کویت گذشتیم رسیدیم به عزتی که امروز امیر عبداللهیان در بغداد آفرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از حرکت اقتدارگرایانه و دیپلماسی عزت امیرعبداللهیان گفتیم حالا بد نیست از سوتی وزیر امورخارجه جدید هم بگیم
🔹پس از آنکه وزیر امور خارجه طی سخنرانی خود در اجلاس بغداد گفت: مبادله تجاری بین عراق و ایران به 300 میلیارد دلار رسیده است، الکاظمی نخستوزیر عراق این رقم را در جریان اجلاس برای وی تصحیح کرد و مبلغ واقعی آن را 13 میلیارد دلار اعلام کرد.
@madare0120
مدار 01:20
همانطور که از دیروز عنوان کردیم جمهوری صهیونیستی باکو مثل آب خوردن و در یک اقدام از پیش حساب شده، قس
#بسیار_مهم
برخی منابع خبری ج.آذربایجان می گویند باز شدن جاده با این شرط انجام شده که پست های ایست بازرسی برای ماشین های عبوری ایرانی جاده کاپان- گریس انجام شود و ارمنستان هم با این پیش شرط موافقت کرده!!!👇👇
🔵 جاده گروس قاپان باز شده است
🔹رسانه های جمعی ارمنی به نقل از شهردار شهر قافان اعلام کردند که پس از از بلوکه شدن تقریبا ۴۰ ساعته، جاده گروس- قافان باز شده است. این بزرگراه قدیمی که علاوه بر دو شهر مذکور، با متصل شدن به مرکز ارمنستان و همچنین ایران و گرجستان محل تردد استراتژیکی محسوب می شود و به مدت بیش از ۴۰ ساعت توسط نیروهای آذربایجانی مسدود شد. گفتنی است که انسداد راه در داخل ارمنستان صورت نگرفته و جمهوری آذربایجان بخشی از جاده که در داخل مرزهای سرزمینی خود قرار گرفته است را مسدود کرده بود، حدود ۲۱ کیلومتر از این جاده در داخل مرزهای جمهوری آذربایجان و در مناطق اخیر آزاد شده قبادلی و زنگیلان قرار دارد، این امر باعث ایجاد اختلال در مسیر ترانزیتی ایران و ارمنستان نیز شد.
🔹جمهوری آذربایجان شرط باز شدن جاده مذکور را نظارت کامل جمهوری آذربایجان بر خودروهای عبوری(عموما ارمنی و ایرانی) و همچنین تاسیس پست های بازرسی اعلام کرده است که گفته می شود با موافقت ارمنستان روبرو بوده است. در صورت قطعی بودن پذیرش این درخواست، تمامی خودروهای عبوری از این مسیر ازجمله تردد زمینی ایران با ارمنستان نیز تحت نظارت و بازرسی ارتش جمهوری آذربایجان خواهد بود.
🔹همچنین جمهوری آذربایجان احیای جاده قدیمی شوشا-نخجوان را نیز به عنوان یک پیش شرط به ارمنستان ارائه کرده است که درباره پذیرش و یا عدم پذیرش این امر از سوی ارمنستان اطلاعی در دست نداریم.
*** فیلم ها و کلیپ های متعددی هم که از دیشب منتشر شده این ادعا که خودروهای عبوری کنترل و حتی بازرسی می شوند را باورپذیر می کند.
در صورت بروز هر جنگ جدیدی هرگونه حضور نظامی ایران در منطقه محدود می شود.
ضمن اینکه آذربایجان از این به بعد قطعا در روند صادرات و واردات و حتی رفت و آمد مسافر اختلال ایجاد خواهد کرد.
@madare0120
مدار 01:20
#بسیار_مهم برخی منابع خبری ج.آذربایجان می گویند باز شدن جاده با این شرط انجام شده که پست های ایست ب
📌 تحلیل دکتر حاج اورخان محمدوف، روحانی روشنفکر آذربایجانی درباره اقدام باکو در مسدود کردن راه ایران به ایروان :
دکتر حاج اورخان محمدوف درباره اهداف باکو از مسدود کردن مسیر ارتباطی ایران با ارمنستان گفت: همزمان با مسدودن کردن این راه، کانال های جمهوری آذربایجان بخصوص کانال های روسی زبان این کشور نوشتند که این اقدام یک اشاره و گوشمالی خیلی ظریف به ایران است که در منطقه جایگاه خود را خوب تشخیص بدهد! و بداند که با ارمنستان چه رابطه ای باید داشته باشد، با گرجستان چه رابطه ای باید داشته باشد و بخصوص با قراباغ، آرتساخ چه رابطه ای باید وجود داشته باشد! مستندات این مطلب به زبان روسی موجود است.
تحلیل من این است که این اقدام باکو در واقع امتحانی برای حکومت ابراهیم رئیسی است. یعنی دارند چک می کنند. معمولا حکومت آذربایجان همیشه یک شیوه ساده دارد و یک کار علنی انجام می دهد، مثلا در مورد اخیر در شبکه آ.ت.و. ویدئویی اهانت کننده به ایران را منتشر می کند و پس از دو سه روز عذرخواهی می کند، اما در تلویزیون عذرخواهی نمی کند و فقط بطور کتبی عذرخواهی می کند! یعنی این پارازیت را به داخل مردم می فرستد، اما در تلویزیون عذرخواهی نمی کند که همگان بدانند. در همین حال، حکومت آذربایجان می آید و به امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جدید ایران پیام تبریک ارسال می کند و سپس بلافاصله امتحان می کند که ببینم ایرانی ها چکار خواهند کرد؟!
در داخل ایران نیز افرادی وجود دارند که همواره تاکید می کنند که هر اتفاقی هم بیفتد، آنها شیعه هستند، جمهوری آذربایجان کشور شیعه است، بیایید باهم کنار بیاییم، اما، این طرز فکر در داخل ایران وجود دارد و اینها اینطور افکار را شکل می دهند که هر چه بشود، برادران شیعه ما هستند!
من نمی دانم که سفیر آذربایجان را به وزارت خارجه ایران دعوت کردند یا نکردند؟ و صحبت کردند یا نه؟ اما ، با قاطعیت یقین داشته باشید که هر کسی که ماهیت حکومت آذربایجان را خوب می شناسد، می فهمد که این کار، یک گام برای آزمودن وزارت خارجه ایران و حکومت رییسی بود. زیرا، آذربایجانی ها خودشان در همان مقاله ها در سایت های روسی زبان نوشته بودند که برای نخستین بار راهی را که از آذربایجان به گرجستان و مناطق شمال منتهی می شود، بستیم و در واقع به ایران یک پیام دادیم که بداند بزرگ این منطقه کیست!!
همچنین این خبر نیز تکذیب شد که در آنجا ( برای کنترل جاده ایران به ایروان)، نیروهای آذربایجانی و روسی مستقر خواهند شد. معلوم شد که ظاهرا نیروهای آذربایجانی در آنجا نخواهند بود و فقط روس ها مستقر خواهند بود.
یک مساله را نیز باید متذکر شوم که روس ها نیز مایل به این کار هستند. یعنی همواره تحت فشار قرار دادن ایران در این منطقه، مورد نظر روسیه نیز است. در ایران ، یک فکر اشتباه وجود دارد که مثلا فلان کار را روس ها اجازه نمی دهند! برخی ها در ایران فکر می کنند که روس ها اجازه نمی دهند که ترکیه و تکفیری ها و ناتو بیایند به این منطقه! این طرزفکر کاملا اشتباه است که در برخی مراکز دارای مسئولیت ایران مطرح می شود. این فکر اصلا درست نیست. دلایل زیادی هم در این زمینه وجود دارد که اگر لازم باشد، می توان درباره اش صحبت کرد. اولین دلیل این است که برای روس ها، ایران همیشه یک کشور ایدئولوژیک است و به علت اینکه قفقاز ، بخشی از تمدن ایران است، روس ها از حضور ایران در این منطقه می ترسند. دلیل دوم این است که روسیه خودش این منافع را دنبال می کند که ایران نتواند از طریق دریای سیاه به بازار اروپای شرقی دسترسی داشته باشد و این کار را از طریق دریای خزر انجام دهد و مخارج ایران بیشتر شود و طبعا این پول ترانزیت عاید روسیه بشود. دلیل سوم نیز این است که اکثریت روس ها و بخصوص نیروهای مرتبط با لابی یهود ، نمی خواهند در مرزهای جنوبی خود یک ایران نیرومند را ببینند. هدف آنها این است که باید به آب های خلیج فارس دسترسی داشته باشند و این را نیز باید با تجزیه ایران انجام دهند و راه دیگری نیز ندارد. در مقابل این، جریان دیگری نیز در روسیه وجود دارد که برخی از آنها حتی در مقام های مهم دولتی نیز قرار دارند و فکر این ها نیز این است که روسیه باید به آب های گرم خلیج فارس دسترسی داشته باشد و می توان با دوستی و همکاری با ایران، به این هدف رسید. این دو جریان متعارض در روسیه وجود دارد که بدون شناخت این جریان ها ما نمی توانیم سیاست روسیه را درست تحلیل و درک کنیم. در صورت عدم شناخت این ها، انتظارات بیهوده و امیدهای واهی به روسیه وجود خواهد داشت که نهایتا هم اینطور خواهد شد.
@madare0120
مدار 01:20
📌 تحلیل دکتر حاج اورخان محمدوف، روحانی روشنفکر آذربایجانی درباره اقدام باکو در مسدود کردن راه ایران
#تکمیلی
راهکار:
تنها راه خروج از این وضعیت، این است که ایران از دیپلماسی ذلت، بخصوص رویه ای که طی هشت سال اخیر داشت، گذر کند به دیپلماسی عزت. ببینید که در چه زمانی جرأت کردند که برای نخستین بار عزاداران حسینی را در آذربایجان به گلوله ببندند.( 26 نوامبر 2015 – واقعه نارداران و به شهادت رساندن چهار عزادار حسینی در نارادان)
در همین دوره، شدیدترین فشارها بر دینداران جمهوری آذربایجان وارد شد. اگر خوب دقت کنید تمامی این موارد طی این چند سال اخیر ( هشت سال دیپلماسی ذلت دولت دکتر روحانی و ظریف در قفقاز ) روی داد. جرات یافتند که برای نخستین بار به میان عزاداران امام حسین (ع) بروند و آنها را به گلوله ببندند و از هیچ کس هم نترسند و ایران را نیز تهدید کنند. در این دوره، تهدیدها و اهانت ها علیه ایران بیش از اندازه زیاد شد. این ثمره همان دیپلماسی ذلت است. امیر عبداللهیان ابتدا باید سفیری برای باکو تعیین کند که توانمند و باتجربه و مومن و معتقد به ولایت و معتقد به مقاومت و در عین حال دیپلمات باشد. باید چنین شخصی را به عنوان سفیر تعیین کند.
اینکه چرا سفرای پیشین گزارش های خوبی از روابط دو کشور می دادند ، اولا بخاطر این است که که در زمان ماموریتشان، دردسر نداشته باشند و ثانیا مراکز فکری آنها که من برخی از آنها را می شناسم، باید به سایر منابع نیز مراجعه می کردند که نمی کردند. هم این ها و سایر اشخاص و مراکز و اشخاص و میزهایی که درمورد آذربایجان کار می کنند، باید به سایر منابع نیز رجوع کنند تا فکر درست و متفاوتی شکل بگیرد. 30 سال است که اینها در ایران درباره آذربایجان و قفقاز، افکار و سیاست ها را شکل می دهند. باید این رویه ، تغییر کند. نتیجه این 30 سال این است که هیچ کس نمی تواند انکار کند که سیاست خارجی و دیپلماسی ایران در آذربایجان شکست خورده است و باید این واقعیت را پذیرفت. تا زمانی که این واقعیت اعتراف نشود، اوضاع تغییر نخواهد کرد. دیپلماسی ایران در آذربایجان که با امیدهای دروغین زنده است، در قفقاز شکست خورده است. پس از اعتراف به این حقیقت ساده، می توان به معالجه این مساله فکر کرد که چطور می توان شکست این دیپلماسی را برطرف کرد؟ اما، اگر نپذیرند و بگویند که همه چیز طبق نظر ما جریان دارد، وضعیت به همین شکل ادامه خواهد یافت.
@madare0120
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدئوی دیده نشده از شهید لاجوردی در حالی که فرزند خردسال مسعود رجوی سرکرده منافقین را در آغوش دارد و از انهدام خانه تیمی آنها میگوید
برشی از مستند #گزارش_آشوب
@madare0120