سلام دوستان عزیز کانال مادر زیرک 😍
یه صحبت و پیشنهاد داریم ☺️
دوستان عزیز ، ما بانوان زمان های زیادی رو در خانه مشغول به کار ها و فعالیت های مربوط به منزل هستیم 😍😍 و در این زمان می توانیم صوت های مفید گوش دهیم 😍
✅یه تیر و چند نشان😍☺️☺️☺️☺️😍
پخت غذا و گوش دادن کتاب ☺️
شستن ظروف و گوش دادن کتاب ☺️
پاک کردن سبزی و گوش دادن کتاب ☺️
طبق برنامه کانال چهارشنبه ها بحث کتاب را داریم . از این به بعد قصد داریم چهارشنبه های در حد توان و امکان کتاب هایی که به صورت صوتی و نمایش نامه تهیه شده اند در کانال قرار دهیم .
کافیست یک بار امتحان کنید😍☺️☺️
کافیست مادر زیرک باشید😍😍☺️☺️
یکی از دوستانی که این روش را انجام دادند گفتند در زمان کمتر از یک هفته موفق به گوش دادن(خواندن) ۴ کتاب شدند☺️☺️☺️
که یکی از این کتاب ها،کتاب من زنده ام خام معصومه آباد هست که تعداد صفحات حدودا زیادی دارد 😍
👌👌پیشنهاد میکنیم امتحان کنید👌👌
هشتک های این مطالب در کانال مادر زیرک ؛
#کتاب_صوتی_مادر_زیرک
@madarezirak
کتاب اول سه دقیقه در قیامت
زنی که زیاد می دانست
روزبه (سلمان فارسی )
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سریال_یک_قصه_یک_مثل
ضرب المثل «دست بالای دست بسیار است» درباره کسانی به کار می ره که به حق خودشون قانع نیستن و همیشه فکر می کنن دیگران بهتر و خوشبخت تر از اونها زندگی می کنن. این مثل داستانی داره....
«ضرب المثل» سخن کوتاه و مشهوری است که به مفهومی عبرت آمیز یا گفتاری نکته آموز اشاره می کند و جای توضیح بیشتر را می گیرد. در برنامه «یک داستان، یک ضرب المثل» به بررسی این قصه های پندآموز می پردازیم. از جمله هزاران ضرب المثل فارسی و ایرانی می توانیم به ضرب المثل «دست بالای دست بسیار است» اشاره کنیم. این مثل داستانی دارد.
روزی، مرد سنگ تراشی که از کار خود ناراضی بود و احساس حقارت می کرد، از نزدیکی خانه بازرگانی رد می شد. از قضا در خانه باز بود. سنگتراش خانه مجلل، باغ و نوکران بازرگان را دید و با حسرت در دل گفت: «این بازرگان چقدر قدرتمند است!» آن وقت آرزو کرد که او هم مانند بازرگان باشد. در یک لحظه، به فرمان خدا او تبدیل به بازرگانی با جاه و جلال شد. او تا مدت ها فکر میکرد که از همه قدرتمندتر است. تا این که یک روز حاکم شهر از آنجا عبور کرد، او دید که همه مردم به حاکم احترام می گذارند حتی بازرگانان....
🌱تهیه كننده :علیرضا مجیدی
🌱نویسنده: علیرضا مجیدی
🌱بازیگر: محمدرضا قلمبر
🌱دبیر سرویس : محمدمهدی شادبهر
🌱رده سنی : ب-دبستان
@madarezirak
هفت توصیه برای برقراری و حفظ روابط گرم و صمیمانه با فرزندتان:
1- در فعالیت هایی که فرزندتان به آنها علاقه دارد - ورزش، موسیقی، هنر، تکنولوژی، سینما و ... - مشارکت کنید. سرگرمی هایی که فرزندتان به آنها می پردازد را کشف کنید تا به وسیله آنها به او نزدیک شوید.
2- فرزندتان را تشویق کنید تا در فعالیت های فوق برنامه مشارکت کند. مشارکت در فعالیت های فوق برنامه، در حفظ تندرستی فرزندتان موثر است.
3- هنگام گفت و گو با فرزندتان خشم تان را کنترل کنید ( به عنوان مثال: به آرامی گفت و گو کنید، سعی کنید رفتار تدافعی نداشته باشید و به حرف های فرزندتان واکنش مثبت نشان دهید.)
4- برای حل و فصل چالش ها به فرزندتان کمک کنید.
5- تلاش کنید با فرزندتان ارتباط صمیمانه و صحیح برقرار کنید. سعی کنید توصیه های مناسبی برای گفت و گو درباره مواد مخدر و الکل بیابید.
6- پس از کسب موفقیت به فرزندتان پاداش دهید و تشویق اش کنید. فعالیت های او را کنترل کنید و با طرح سوالات گوناگون سعی کنید از اتفاقاتی برایش افتاده آگاه شوید. اگر چنین نکنید، مشکلات نمایان می شوند.
7- به فرزندتان اجازه دهید مستقل بودن را تجربه کند. سعی کنید فرزندتان را به خانه علاقه مند و او را در مواجه با مشکلات یاری کنید. اجازه دهید فرزندتان با حفظ حد و مرزها همراه دوستان اش به گردش برود و تفریح کند. به او اجازه دهید تا درباره توقعات والدین اش حرف بزند و اظهار نظر کند. با این کار به او می آموزید هنگامی که از خانه و خانواده دور است اظهار نظر و از خود محافظت کند.
@madarezirak
به خاطر داشته باشید:
" صمیمی و حامی " به معنای " آسان گیر و اهمال کار " نیست. نتایج بررسی های محققان نشان داده فرزندانی که به وسیله والدین شان تحقیر و تنبیه بدنی شده اند بسیار بیشتر از همسالان شان که چنین نبوده اند در معرض اعتیاد به مواد مخدر و الکل قرار دارند. طراحی و اجرای استراتژی فرزند پروری حمایت کننده عبارت است از ایجاد ارتباط صمیمانه و حفاظت کننده و وضع و اجرای قوانین روشن و واضح محدود کننده است تا فرزندان بیاموزند که باید مسئولیت اعمال و رفتارشان را به عهده بگیرند.
@madarezirak
☑️هشدار نسبت به استفاده طولانی مدت دانش آموزان از موبایل وتبلت
🔸کارشناس سلامت کار مرکز بهداشت قم گفت: با توجه به مجازی شدن مدارس در شرایط کرونایی، استفاده طولانی مدت دانش آموزان از موبایل و تبلت میتواند آسیبهای زیادی به سلامت جسمی وارد کند
@madarezirak
برای فرزندتان الگو باشید
نتایج بررسی های دانشمندان نشان داده، فرزندان در مواجه با مواد مخدر و الکل، مشابه والدین شان رفتار - سالم یا غیر سالم - می کنند
دیدگاه شما می تواند تاثیر زیادی بر دیدگاه فرزندتان نسبت این مواد بگذارد و رفتارهای آینده او را شکل دهد. با اجرای سه روش زیر می توانید به الگوی مناسبی برای فرزندتان تبدیل شوید.
1- هرگز در مقابل فرزندتان حتی دخانیات هم مصرف نکنید و از خود بی خود نشوید. استعمال دخانیات یا مصرف مواد مخدر در حضور فرزند احتمال اعتیاد او به مواد مخدر را در بزرگسالی افزایش می دهد.
2- هنگام مصرف دارو به فرزندتان بگویید که با اجازه پزشک چنین می کنید. هرگز بدون اجازه پزشک داروهایی که در کمد داروها وجود دارند را مصرف نکنید و در اختیار سایر اعضای خانواده و دوستان قرار ندهید. هرگز داروها را به مدت طولانی در کیف دستی تان نگه ندارید و داروهای اضافه را به داروخانه ها تحویل دهید.
3- کودکان با مشاهده رفتارهای والدین شان از آنها می آموزند. به معنای دیگر، فرزندتان روش هایی که شما برای مقابله با موقعیت های اضطراب آور و کنترل احساسات استفاده می کنید را می آموزند و اجرا می کنند. وقتی خسته و کلافه هستید، از تکنیک های مدیریت اضطراب برای کنترل دلشوره و اضطراب استفاده کنید و آن را به فرزندتان بیاموزید. به او بگویید در چنین شرایطی نیازی به استعمال دخانیات نیست و با استفاده از روش های گوناگون می توان به سلامت از موقعیت های دشوار خارج شد.
@madarezirak
#شعرکودکانه
#وضو
#نماز
🌱❤️🌿🌹🍃🌺☘️
بابا وضو می گیره ---- چون موقع اذونه
وقت صدا کردنه ---- خدای مهربونه
می خواد بگه خدا جون ---- ممنونم از نعمتات
از لطف و مهربونیت ---- از این همه خوبیات
منم وضو می گیرم ---- می خوام نماز بخونم
می خوام بگم تشکر ---- خدای مهربونم
@madarezirak
🔔نشانه های سختگیریهای آسیب زننده:
مدام دارید «بکن»-«نکن» میکنید
👈 گاهی بچهها طوری رفتار میکنند که هر پدر و مادری ممکن است به آنها تذکر بدهد.
اگر گهگاه این اتفاق بیافتد اشکالی ندارد ولی اگر تذکر دادن به شکل غالب رابطه شما و کودکتان تبدیلشده باشد، میتواند نشانه آن باشد که شما دارید زیاده از حد به او سخت میگیرید.
✅این در حالی است که شما میتوانید بهجای سختگیری و تذکر مداوم، با ایجاد یک انضباط مناسب و مشخص کردن حد و حدود برای کودک، یک رابطه آرام و مثبت را تجربه کنید.
@madarezirak
💢عواملی که باعث می شوند ،والدین نتوانند اقتدار خود را حفظ و اعمال نمایند :
✅ ترس از این که فرزندشان آن ها را دوست نداشته باشد؛
✅ احساس این که پدر و مادر بی رحمی هستند ؛
✅ چون خودشان در کودکی تنبیه شده اند ، از اقتدار واهمه دارند ؛
✅ از بروز اختلاف در خانواده نگرانند؛
✅ شخصیت قاطعی ندارند ؛
✅ اهداف تربیتی مشخصی ندارند
@madarezirak