eitaa logo
مداحی حسین (ع)
502 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4هزار ویدیو
114 فایل
🚩حسینیه مجازی🚩 "مداحی حسین " برای خدمت به اهل بیت(ع) ایجاد شده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃🌹🌹🍃🌸 لحظاتی با قرآن سوره الرحمن 🌸🍃🌹🌹🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌹 🌹🍃🌸 🎙 بر مدار علی و‌ فاطمه بچرخید ؛ نپرسید کی و کجا! 💥امروز علی ، به مالک نیاز دارد....
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠عنایت امام زمان (عج) به شیعیان 🔸آیت الله ناصری (ره) .
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا عموی من تو سن ۴۷ سالگی از دین خارج شد!!! 🔥به آخرالزمان خوش آمدید🔥 دعای غریق رو زیاد بخونیم: يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك‏
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باز خوانی مداحی معروف و وایرال شده اربعینی "بدة بدة" با حضور و اجرای خضر عباس در برنامه معلی
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ "اگر آن ماه نمونه" چگونه ماندگار شد؟ روایت دل نشین حاج محمدرضا طاهری از سفر کربلا به همراه حاج محمود کریمی و حاج سعید حدادیان و ساخت مولودی ماندگار برای امام زمان (عج) @moallatv3
نماهنگ ماه نمونه.mp3
2.73M
اگر آن ماه نمونه رخ خود را بنمونه🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبنان چه خبره؟ 🎥 لبنانی‌ها امروز هم در محکومیت دخالت‌های آمریکا در امور داخلی این کشور و منع فرود هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت تجمع کردند. ناملایمات و تنش های این روزها در بیروت با هدف اخلال در مراسم تشییع جنازه سید مقاومت انجام می شود. آمریکا و صهیونیست ها بصورت مستقیم و غیر مستقیم دنبال پیش گیری از بزرگترین تجمع انسانی ١٠٠ سال اخیر لبنان هستند. وزن و جایگاه سید مقاومت و حزب الله در این تشییع ارزیابی خواهد و این برای غرب و صهیونیست ها شکننده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آسیب شناسی گروه های سرود(۱) پس از ، اقبال به سرود در تولید کنندگان و مصرف کنندگان سرود، همچون ابتدای انقلاب به اوج رسید اما در کنار رشد کمی سرودها کیفیت سرودها اگر حفظ نشود با اختلال و مشکلات دائمی فراوانی مواجه خواهیم بود. به گزارش ، معصومه فاطمی نویسنده و و پژوهشگر مطالعات اسلامی زنان در یادداشتی تحت عنوان آسیب شناسی سرودهای تولید شده با تکیه بر «هویت دخترانه» نوشت: ترسیم الگوی ایرانی و اسلامی برای فرم و محتوای سرود، موجب می شود نهال سرود، غرس بشود و با ریشه‌های بومی و تمدنی پیوند بخورد و فرهنگی متعالی را رقم بزند. در این یادداشت سعی می‌کنیم نکاتی مبتنی بر ساخت الگوی مناسب سرود و آسیب شناسی از سرودهای فعلی را به قلم بیاورم. در این یادداشت به بررسی سرودهایی می‌پردازیم که دختران در خواندن و تصاویر سرود مشارکت داشته و در وصف موضوعات ملی، مذهبی و هویت دخترانه بوده است. سرود به دلیل جمع خوانی می‌تواند شور و شعور جمعی را برای مخاطب سرود نمایش دهد و از فردیت و امر شخصی عبوری کند. یکی از علل جذابیت کی پاپ در نوجوانان جمع خوانی است که هر نوجوان جذابیت هایی برای ارائه دارد و آیدل‌ها کانون محوری کار جمعی هستند.
آسیب شناسی گروه های سرود (۲) بنظر می‌رسد به دلیل پیشینه پرافتخار فرهنگی و تمدنی که در ایران وجود دارد، سرود و جمع خوانی می‌تواند زمینه ارتقای فراوانی داشته باشد. به همین دلیل در چند بند مزایا و معایب سرودهای فعلی بحث و بررسی می‌کنیم:   امکان استفاده از شعر فاخر و محتوای غنی  یکی از  شاخص‌های قوی فرهنگی ایرانی است. اما عدم استفاده از شعر فاخر موجب شده، در برخی از  سرودهای موجود، به ترانه‌ای ضعیف و  مبتذل تنزل بدهیم علاوه بر این، محو شدن در  ادبیات رایج موسیقی، در برخی سرودهای تولید شد، موجب ایجاد آسیب‌هایی شده است. ⚠️سرودسازان سعی می‌کنند با ریتم تند، حرکات موزون با موسیقی، غلبه صدای موسیقی بر مضامین سرود متوسل بشوند. وقتی موسیقی بر مضمون غلبه کند مضامین در جان مخاطب نمی‌نشیند بلکه به یک موسیقی صرف تبدیل می‌شود که گویا خالی از مضامین است بنابراین از هدف دور شده‌ایم. به طور کلی، در سرود، موسیقی در خدمت مضمون باید باشد و موجب نشود توجه به مضامین شعری در ذیل به فراموشی برود.  رهبر انقلاب برای تولید آثار موسیقی به موسیقی طیب و طاهر اشاره می‌کنند که بنظر قدمی فراتر از موسیقی حلال است ولازم است سرودسازان برای تاثیرگذاری عمیق به این امر، توجه کنند.
آسیب شناسی گروه های سرود (۳) تهییج مخاطب با صرف موسیقی یا حرکات بی‌معنا یا شبه‌رقص، تک خوان سرود، استفاده از تک‌خوان‌های مشهور و حاشیه‌دار، استفاده از جذابیت‌های چهره و حرکات دختران، استفاده از تک‌خوانی دختران مکلف، سوق دادن دختران به آواز و تکخوانی، گروه‌های سرود دختران و پسران مکلف یا در مرز تکلیف، استفاده از مربی مرد برای آموزش همخوانی سرود برای دختران مکلف و...  بخشی از مسائلی است که در سرودهای فعلی با آن مواجه هستیم که بنظر برای جلوگیری از این آسیب لازم است، فرم بومی برای سرود ایجاد شود. ⚠️ در سرودهای دخترانه، دختران به هویت دخترانگی و عفیف بودن دعوت می‌شوند، اما سرودسازان و تدوین‌گران رسانه‌ای، جذابیت‌های دخترانه را نقطه مرکزی قرار می‌دهند و برای پررونق کردن سرود، مضامین در فرم‌های رسانه‌ای ذبح می‌کنند. برای مثال  مواردی مثل دختری که روسریش افتاده یا در آستانه کشف حجاب است، دختری که به طور ناخودآگاه  بیشترین حرکات و رفتارهای موزون با سرود را  انجام میدهد،  در نقطه مرکزی تصویر است. و اگر دختری سعی کند سرود را بخواند و در مقابل ریتم موسیقیایی حیامدارانه رفتار کند مورد توجه رسانه قرار نمی‌گیرد و باید برای دیده شدن جلوه‌گری بیشتری صورت بگیرد.  این موضوع در سرودهای مختلط دختر و پسر بیشتر نمایان می‌شود زیرا پسرها کمتر از زبان بدن استفاده می‌کنند و دخترها بیشترین استفاده را دارند، که  این امر  موجب می‌شود، دختران نقطه مرکزی تدوین سرودها واقع شوند.