▪️آنها مینویسند «شهری انسانمحور» شما بخوانید «شهری نفسانیتمحور». عصاره سیستم تربیت مدیر در جمهوری اسلامی بنا کردن شهرهای اومانیستی، سکولاریستی و لیبرالیستی است و اکنون مرحله نهایی، یعنی اعلام علنی آن فرارسیده است.
@madineyefazele
▪️امیر مؤمنان علی علیه السلام: چهار چيز باعث شکست دولت ها میشود: ضايع کردن اصول، سرگرم شدن به فروع، به کار گماردن آدمهای پست، کنار گذاردن انسانهای فاضل.
📚غرر الحکم
@madineyefazele
▪️از سازمان پدافند غیرعامل انتظار میرود متناسب با شرایط جدید منطقه، آموزشهای همگانی را با محوریت مساجد و محلات کلید بزند. مردم در حوزه پدافند غیرعامل به شدت ضعیف هستند.
@madineyefazele
◾️پیوستگی امنیت ایران با آیین شیعی
تاریخ معاصر ایران را تلاش سیاستمدارانی تشکیل میدهد که خواستار تأمین امنیت از طریق اتکا به قدرتهای بزرگ بودهاند. امام خمینی با ادراک قدرت درونی منبعث از آیین شیعی، در کشوری بیصاحب که در میانۀ چهارراه جهانی و جولانگاه اجانب قرار داشت، دست به تأسیس امّتی واحد درون نظام نوین جهانی زد.
🔸در این مسیر، ایران، شیعیان عراق، لبنان، سوریه، یمن و نیجریه را متحد ساخت و از طریق حمایت آنان امنیت درونزایی را شکل داد که متکی بر بازی امنیتی قدرتهای بزرگ نبود. امنیت ایران متکی بر اعتقادات شیعی و روح سلحشوری عاشورایی شکل گرفت که شهادت در این راه افتخاری بزرگ محسوب میشد.
🔸از انقلاب اسلامی تاکنون قدرتهای بزرگ نگاهی دوگانه به ایران داشتند. زیرا نه میتوانستند از نفوذ ایران چشمپوشی کنند و نه به ایرانی مستقل عادت داشتند. ایران پیش از انقلاب را بازیگران حقیر سیاسی که وظیفۀ خوراندن هژمونی غربی به ایرانیان را داشتند تشکیل میداده و تاریخنویسی ما ذیل روایت این هژمونی معنا پیدا کرده است. به نحوی که محمدعلی فروغی، احمد قوام و محمد مصدق در این روایت برجسته میشوند، اخلاف همینهایی که امروز افتخار میکنند «ایران دویست سال است به کشوری تجاوز نکرده است» و ابداً این طور نبوده که از حقارت و دریوزگی نتوانسته است. به این شکل سیاستهای برونسپاری امنیت ملّی را تئوریزه میکنند و با برجام این امنیت درونزا را تا لحظۀ مرگ پیش بُردهاند.
🔸ایران در موقعیتی خطرناک واقع در چهارراه جهانی، به درستی امنیت جغراسیاسی خود را بر بنیانهای اخلاقی و دینی استوار کرد. این ایده نه فقط ضعفِ تنهایی جغراسیاسی ایران را پوشش داد، بلکه به عنوان پادزهری علیه قوای جهانیسازی و مصرفگرایی عمل کرد. شهادت و فداکاری شیعی تمام ایدئالهای لیبرالیسم و قواعد روابط بینالملل را دچار چالش جدی کرد، تا جایی که ایران به یک مسئلۀ جهانی تبدیل شد و همین امر باعث افزایش قدرت آن گشت. البته با «عقلانی» شدن ایران طی دو دهۀ اخیر و عبور از نقش «بازیگر دیوانه» و بازگشت به نقش رئالیستی خود، مجدداً نقاط ضعف دوران پیش از انقلاب هویدا شد.
🔸هنوز این خیال خام در ایران وجود دارد که با ایجاد دولتی متعارف و روابط حسنه با قدرتهای اروپایی و آمریکایی و شکلگیری طبقه متوسط شهری که اقتصادی وابسته به متروپل دارند میتوان امنیت نسبی این منطقه را فراهم کرد. واقعیت آن است که ایران نه در داخل از وحدتی طبیعی برخوردار است و نه اطراف آن را دولت یا اقوامی تشکیل میدهند که امنیت خود را برونسپاری کند. ایران منطقهای است همانند جنگلی مخوف، تاریک و تنها که میتوان فقط به کسانی در آن اعتماد کرد که با آنان اشتراک عقاید دارید. ناسیونالیسم پوشالی که قریب به یک سده در این منطقه تبلیغ میشود، چیزی جز یک تندیس مقوایی همانند دیگر «ملّت»های ساختگی منطقه نیست و ما استثناء نیستیم.
🔸گذشته از آن، ایالات متحدۀ آمریکا به عنوان یگانه صادرکنندۀ تمام پلشتیهای عالم، خطری بنیادین برای اعتقادات دینی و امر قدسی است. وفاق با ایادیِ شیطانِ اکبر، خبطی ناگوار و خطایی عمیق است. توهم اتحاد میهنی و وفاق ملّی با واقعیتهای ایران و مخاطرات امنیتی آن سازگار نیست. هرگونه امتیاز به ایادی جهانیسازی، عرقخورها، ژیگولها، دیوثها و فاحشهها که امنیت و اعتقادات سازندۀ نظم اجتماعی را فدای میلکشیک در پالادیوم و هرزگی در اندرزگو میکنند، عاقبتی شوم در پی خواهد داشت. آنکس که خون خود را در راه شیعیان آنسوی مرزها فدا میکند، نمیتواند هضم کند که زمینهساز امنیتِ الواطها و هرزهها بوده است و به مرور نیروی رزمندگی و سلحشوری خود را از دست میدهد. چه بسا به زنانگی، زندگی فردی و آرامش خانگی روی آورد و از «آرمان» و «نهضت» دست بکشد.
@madineyefazele
▪️مراسم رونمایی از ترجمه کتاب «اتحاد امامت و امارت» به زبان ترکی آذری
🔸İmamət və imarətin vəhdəti
🔺یکشنبه، ۱۳ آبان، ساعت ۹ صبح
🔺پردیسان، خیابان شهیدان آقایوسفی، کوچه ۹، حسینیه هیأت الرضا ع
@madineyefazele
▪️گزارش تصویری | سخنرانی استاد آیت الله قوامی در جمع راهیاران بنیاد هدایت با موضوع امامت در قرآن
@madineyefazele
▪️جواز استفاده از اصطلاح امامت سازمانی به جای رهبری سازمانی
📒خلاصه درس ۴ فقه رهبری، استاد آیت الله قوامی
#فقه_الاداره #فقه_القیادة #فقه_رهبری #انگیزش #عکس_نوشته
@madineyefazele
66.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️کافیشاپ، معبد طبقه بورژوا
🎙امیر گودرزی
@MemariHejri_ir
@madineyefazele
104.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️جهان کافیشاپ و جهان مسجد
🎙امیر گودرزی
@MemariHejri_ir
@madineyefazele