✨باز امشب ليله القدرخداست
🕊ذڪر یارب يارب و وقت دعاست
✨گاه استغفارو دل لرزيدن است
🕊گاه توبه گاه آمرزيدن است
✨گاه عجز و التماس و هم نياز
🕊رو به درگاه ڪريم چاره ساز
✨التماس دعا
از شما خوبان خدا✨
🍁
✨خدايا
🌙بقصد تقرب
✨به بارگاهت
🌙با دست خالي امده ايم
✨اما ميدانيم
🌙كرامت تو بحدي است
✨كه همچون هميشه با
🌙دستاني پر
✨بر خواهيم گشت
🌙بارالهی
✨امشب تقدیری سراسر
🌙خیرو برکت، سلامتی،
✨خوشبختی،
🌙سعادت دنیا و آخرت را
نصیب دوستان و عزیزانم بگردان
شبتون خدایی 🌙✨
🍁
#تربیت_کودک
💠 راههای افزایش حرمت نفس کودکان
1️⃣ به كودک كمک كنيد به خودش اعتماد كند. او را به طور مستقيم تصحيح نكنيد. اشتباهاتش را با تنبيه و داد زدن جواب نديد. بگذاريد بداند همه اشتباه میكنند.
2️⃣ وقتی فرزندتان به سراغتان ميآید، كارتان را قطع كنيد (صحبت با تلفن، حرف زدن با يک دوست، تماشای تلويزيون) و به چشماش نگاه كنيد.
3️⃣ یا با او قهر نكنيد و یا قهرتان طولانی نباشد.
4️⃣ پدر و مادر بايد در مقابل فرزندشان عضوی واحد باشند. اگر اختلاف برای انتخاب روش تربيتی داريد اجازه ندهيد فرزندتان از آن آگاه شود.
5⃣ والدین در خانه برای خود ارزش قائل شده و به یکدیگر احترام بگذارند.
( نفرین کردن خود، تحقیر همسر و داد وبیداد در خانه، عزت نفس را خدشه دار میکند)...
🧡
🔔قبل از اینکه دیر شود بذر مرغوب بکاریم...
#نهج_البلاغه
💥إنَّما قَلبُ الحَدَثِ كَالارضِ الخاليَةِ ما اُلقىَ فيها مِن شَىْ ءٍ قَبِلَتهُ»
🌎دل نوجوان مانند زمين آماده است كه هر بذرى در آن افشانده شود، مى پذيرد.
📘 #نامه_31
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادعای عجیب و بیسابقهٔ حاجمحمود #کریمی درباره سرود سلام فرمانده
🎥 #کلیپ
◽️#امام_زمان
✅ کانال مداحی اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
بچه ها شنونده های خوبی نیستند اما مقلدهای خیلی خوبی هستند!
داد بزنید=داد می زنند
لج کنید=لج می کنند
اول سلام کنید=اول سلام می کنند
احترام بگذارید=احترام می گذارند
تغییر را از خودمان آغاز کنیم...
سلام فرمانده؛ اثری فراملی با تاثیر همگرایی اجتماعی
مدتی است سرودی با محتوای دینی مذهبی در فضای حقیقی و مجازی بر سر زبانها افتاده و بشدت مورد اقبال و پذیرش مخاطبین قرار گرفته است. این سرود جذاب که با همخوانی کودکان و نوجوانان به اجرا درآمده، دارای محتوای غنی است که برگرفته از اعتقادات مذهبی- ملی خوانندگان است. ازآنجاکه اجرای این سرود به سرعت در سطح جامعه به پویش همگانی تبدیل شد، بازتاب گستردهای در رسانههای جهانی داشت و لذا شاهد هجمه سنگینی از انتقادات و مخالفتها با این پویش هستیم. آنچه دشمن را نگران و عصبانی کرده، نهادینه شدن این اعتقادات در میان کودکان و نوجوانان ایرانی است و آن را خطر جدی برای فرهنگ مبتذل خود میدانند، لذا از هیچ توهین و تحقیر و تفسیر ناروایی در این زمینه کوتاهی نکردند و غیرازاین هم از آنها انتظار نمیرفت. اما آنچه جای تعجب و حیرت دارد برخی انتقادها و نظرات منتقدان داخلی است که عموماً فرصت اظهارنظر در مسائل مهم فرهنگی و اجتماعی را ندارند، اما بهیکباره احساس مسئولیت نموده و به ابراز نظرات کارشناسانه خود درباره این سرود پرداختهاند. ازجمله اینکه؛ محتوای شعری را بسیار بد دانستهاند هرچند اذعان به اثرگذاری آن دارند. یا اینکه این سرود را کالای تبلیغاتی معرفی نموده و الفاظ آن را متناسب با ادبیات عاطفی و فطری کودکان نمیدانند. همچنین برخی معتقدند: این سرود یک اثر ایرانی نیست و منطق نظامیگری دارد و حتی یکبار لفظ «ایران» در آن گفته نشده! و اشکالات بیربط دیگری که با اندکی تعقل پاسخش را خواهند یافت.
اما سؤال ما از این بزرگواران این است که این افراد محترم، چرا زمانی که بعضی کودکان در برنامههای تلویزیونی به انجام کارهای نمایشی خارج از توان خود میپردازند به یاد فطرت کودکان نیفتاده و مخالفتی ابراز نمینمایند. چرا به رواج شعرهای مبتذل برخی خوانندگان بیهویت که بر سر زبان کودکان میافتد، واکنشی نشان نمیدهند و آن را مورد نقد و بررسی قرار نمیدهند، چرا باوجود اینهمه دغدغه مندی تاکنون شاهد آثار فاخر ایرانی با ادبیات خوب از آنها نیستیم و ...
البته در این نکته با این افراد همنظریم که این سرود ایرانی نیست. بله! در حقیقت، ایرانی دانستن آن خطاست این یک اثر جهانی است و از این روست که شاهد اجرای آن در پاکستان، عراق، سوریه، لبنان، بنگلادش، نیجریه، تاجیکستان و... هستیم. بله! عقاید اسلامی را منحصر به یک کشور و یک منطقه دانستن خطاست. درعینحال باید گفت: ذکر نام افرادی همچون میرزا کوچک خان و بهجتها و حاج قاسم اشاره به نام شخصیتهای ایرانی مؤثر در تحولات جهانی است که ماهیت ایرانی بودن این سرود را نشان میدهد.
در پایان خوب است اشاره کوتاهی به برخی از مفاهیم و عبارتهای این سرود شود تا قضاوت درباره خوب و بدی محتوا را به مخاطب فهیم خود بسپاریم.
-اعتقاد به وجود امام زمان (عج) بهعنوان امام حی و حاضر، که با عبارت "سلام فرمانده" ابراز میگردد، زیرا یکی از شئون فرمانده؛ ناظر بودن به حال سپاهیان و توجه به آنها است.
-خواننده با استفاده از عبارت "عشق جانم ، عشق روزگارم " که از الفاظ و ادبیات امروزی است با تمام وجود حس علاقهمندی خود را ابراز نموده و مصداق حقیقی عشق بچه شیعه را معرفی مینماید.
- خواننده با بیان این مطلب که : "دنیا بدون تو معنایی نداره " ضرورت تلاش برای فراهم آوردن زندگی عصر ظهور را تداعی نموده و خلأ وجود امام حی و حاضر را به تصویر میکشد.
- در عبارت " بیا جون من بیا..." استفاده از ادبیات گفتاری راحت و بدون تکلف برای صحبت و ارتباطگیری با امام زمان(عج) بیان شده است.
- معرفی افراد شاخص و تأثیرگذار ولایی ، سیاسی و ... در طول تاریخ( علی بن مهزیار، میرزا کوچک خان )جهت ارائه الگو به نسل جوان و شناخت این افراد از دیگر مزیتهای محتوایی این سرود است.
- پیوند بین فرماندهی امام زمان(عج) و فراخوانده شدن توسط" سید علی" بهعنوان نائب امام زمان (عج)، ضرورت همراهی و اطاعت از رهبر جامعه اسلامی و همراهی با ولایت را با عبارتی ساده و روان بیان میدارد.
- عهدهای پایانی این سرود(باتو عهد می بندم ...) نیز در واقع تأکیدی است بر وظایف منتظران و الگو گیری از همه افرادی که در راه تحقق حکومت امام زمان (عج)به هر نحوی گام برداشتهاند: همچون بهجتها و حاج قاسمها ...
اللهم عجل لولیک الفرج
#تربیتی
#نوجوان_و_اوقات_فراغت
❇️ ورزش کردن فرصتهاي زيادي براي شما فراهم ميسازد تا بتوانید توان خودتان را بشناسید و نشان دهید.
🛑 کودکآزاریهایی که از آن بیخبریم!
🔹 #کودکآزاری فقط به کتک زدن خلاصه نمیشه، متاسفانه الان مصادیق کودکآزاری تو #فضای_مجازی زیاده و ممکنه ما این صفحات رو دنبال کنیم و حتی بهش بخندیم!
روابط والدین با فرزندان باید براساس قاطعیت و صمیمیت باشد .هدف استفاده از هیبت و اقتدار جهت اطاعت پذیری کودک، صلاح و هدایت او است. اگر والدین به گونه ای رفتار کنند که این هدف محقق نشود، روش را اشتباه انتخاب کرده اند. کودک باید از هیبت و جذبه والدین راه صحیح را بیاموزد به گونه ای که در زمان عدم حضور آن ها نیز، رفتار صحیح را انجام دهد در حالیکه اگر اطاعت او به خاطر ترس از تنبیه باشد، در زمان عدم حضور والدین، احساس راحتی و آزادی می کند و نیازی به اطاعت نمی بیند. در واقع تعادل در همۀ مسائل لازم است و یکی از آن جایگاه ها، رفتاری است که با کودکان می شود. والدین باید با کودکان دوستی مقتدرانه داشته باشند و بدانند که در تربیت صحیح، هم رابطۀ محبت و دوستی مورد نیاز است و هم حفظ اقتدار و جایگاه والدین و آن چه به آن آسیب می رساند، افراط و تفریط در آن دو است.
@madraneha