eitaa logo
مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیه السلام
432 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
512 ویدیو
7 فایل
✳️مدرسه عمومی سطوح ۲ و ۳ و ۴ ♦️رشته های تخصصی ندارد♦️ ♾ مدیریت: حجت الاسلام والمسلمین گنابادی نژاد 🧑‍💻ادمین پاسخگویی : @AdminMadrasfeghh8 📞تماس: ۳۲۰۰۸۳۷۹ - ۰۵۱ 🕌آدرس: مشهد میدان ۱۰ دی https://nshn.ir/7b1GMDVJjGAy
مشاهده در ایتا
دانلود
مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیه السلام
🔰 فراهم شدن دسترسی آسان طلاب به محصولات نور از طریق پرتال طلوع 📜 مهندس ابراهیمی، معاون فناوری اطلاع
🔰 پژوهش در تاریخ و سیره پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) با نرم‌افزار «دانشنامه نبوی» 📜نرم‌افزار دانشنامه نبوی به ارائه اطلاعاتی جامع و دسته‌بندی شده درباره پیامبر خاتم(ص) پرداخته و در هر سربرگ، اطلاعات خاصی را از منابع گردآوری و به کاربر ارائه می‌نمایند. این نرم افزار که از محصولات چند رسانه ای مجموعه نور هست از طریق پرتال طلبگی طلاب حوزه خراسان در دسترس است. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
❇️ صلح قهرمانانه 🔰 آن قدری که حضرت امام حسن معاویه را مفتضح کرد به همان قدر بود که سیدالشهداء یزید را مفتضح کرد... 📆 شهادت امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
13921008_7933_128k.mp3
4.61M
🔰ویژگی‌های‌مبارزه‌امام‌حسن‌(ع) 🎧بخشی از کتاب انسان ۲۵۰ ساله به قلم امام خامنه ای مدظله العالی 🗓 ۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع) 💻 Farsi.Khamenei.ir 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
🔰ویژگی های‌کلاس‌درس حضرت امام (ره) 🔸اخـلاص 📜رمز مـوفقیت امـام در تـربیت دانشمندان و محققان، در ویژگی های ایشان بود. مـهم ترین ایـن ویژگی ها خلوص این بزرگوار بود. حضرت امام همان گونه که همه کارها و حـرکت های خـود را ازروی خلوص کامل انجام می دادند، تدریس را نـیز به همین گونه انـجام مـی دادند.... ایشان موعظه ها وسخنان خود را بـا خـلوص و علاقه ایراد می فرمودند. 📚پا بـه پایـ آفتاب، ج ۴، ص ۲۵۸ 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰حکومت ده ساله پیغمبر(ص)؛ الگوی نظام اسلامی 👤بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) در دهه شصت 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
مبارزات ضد انگلیسی.mp3
36.98M
🌀 مجاهدت‌های ضد انگلیسی 🎧 نقش علما در مبارزات مردم ایران علیه استعمار انگلیس 🎙 عطا یاوری 〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔊 آنچه خواهید شنید: 1️⃣ مقدمه: چرا ایران برای انگلیسی‌ها اهمیت دارد؟ 2️⃣ قرارداد رویتر 3️⃣ نهضت تنباکو 4️⃣ نهضت مشروطه 5️⃣ قیام مردم جنوب 6️⃣ قرارداد 1919 7️⃣ نهضت ملی شدن صنعت نفت 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
📚 برشی از کتاب صلح امام حسن علیه‌السلام پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه‌ی تاریخ آیت‌الله شیخ راضی آل یاسین ترجمه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی) 📝 باری معاویه، مروان بن حکم را مأمور کرد که جعده دختر «اشعث بن قیس کندی» را که یکی از همسران امام حسن(علیه السّلام) بود بر مسموم نمودن آن حضرت وادار سازد و با او عهد کند که اگر حسن از دنیا رفت وی را به همسری یزید درآورد، صد هزار درهم نیز به او بدهد. «اشعث بن قيس» همان منافق معروفی است که پس از قبول اسلام، به وضع رسوا و فضاحت باری مرتد گشته و سپس باز جبر اوضاع و احوال، او را به اسلام کشانیده بود و جعده به حکم انتساب به چنین عنصر پلیدی، روحاً از هر کسی به قبول این معامله ننگین نزدیک تر بود. امام جعفربن محمد صادق فرمود: «اشعث در خون امیرالمؤمنين(عليه‌السّلام) شرکت داشت؛ دخترش حسن را مسموم کرد و پسرش محمّد دست به خون حسین آلود.» و بدین ترتیب منظور معاویه، جامعه‌ی عمل پوشید. با این عمل، سرنوشت امتی تغییر یافت و بدبختی و تباهی آن را فراگرفت و خود معاویه و اعقاب او نیز برای همیشه دچار انتقام و خونریزی و آشوب شدند. و بالاخره با این عمل آخرین سطر و آخرین فراز قرارداد‌ صلح نیز به دست معاویه نقض شد. 📌 ثبت سفارش نسخه‌ی فیزیکی: https://shop.khameneibook.ir/product/صلح-امام-حسن-علیهالسلام 📌 تهیّه‌ی نسخه‌ی الکترونیکی: https://www.faraketab.ir/book/26679-صلح-امام-حسن-ع @KhameneiBook
🔰بررسی فقهی تسهیلات بانکی 👤آیت الله اشرفی شاهرودی«زیدعزه»: 📜بانک یک امر ضروری در زندگی مردم امروزی شده است. بانک، مخزنی است برای همه نوع پول؛ مثل پول ربا، پول خلاف شرع، سهم امام، لذا پول‌های حلال و طیب و طاهر با سایر پول‌ها مخلوط می‌شود. چگونه از بانکی پول بگیریم که این همه پول حرام در آن وجود دارد؟ معاملات بانک را به 2 بخش تقسیم می‌کنیم: بخش اول: پول‌ها و تسهیلاتی که مردم از بانک می‌گیرند. مثلاً کسی برای خرید خانه وام می‌گیرد و سپس پول بانک را اقساطی می‌پردازد. بخش دوم: پول‌هایی که بانک به عنوان سود به مردم می‌دهد. مثلاً کسی خانه‌ای را فروخته و پولش را در بانک گذاشته و هر ماه از بانک سود می‌گیرد. راه‌حل‌هایی وجود دارد تا وامی که دولت به ما می‌دهد و از ما مازاد می‌گیرد، از حالت ربا خارج شود: 1. یکی از راه‌ها این است که بانک خانه را می‌خرد و مالک می‌شود و بعد به صورت اقساطی به سپرده‌گذار می‌فروشد. 2. راه دوم بیع مرابحه است. به این معنی که فروشنده، جنسی را خریده و به مازاد می‌فروشد. مثلا شخصی جهیزیه را بالوکاله با پول بانک، از طرف بانک می‌خرید و بعد همه این اجناس را با سود به خود او می‌فروشد. 3. سومین راه تصحیح استفاده از تسهیلات بانکی، اجرت اجیر است، . در اینجا بانک به عنوان پیمانکار، خانه را می‌سازد و سود خودش را لحاظ می‌کند. در ادامه بحث، استاد محترم ضمن بررسی کیفیت مضاربه و ماهیت سپرده، تفاوت تملیک بالعوض، تملیک مجانی و قرض بیان کردند. 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
◼️ روز رحلت پیامبر(ص) در رأس تمام مصائب و مظلومیت اهل‌البیت (ع) قرار دارد/ شهادت امام مجتبی (ع) نمایشگر فتنه شوم سقیفه بنی ساعده است/ مظلومیت امام حسن(ع) بعد از شهادت نیز ادامه داشت @shorakhorasan 🔸 آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در مراسم عزاداری ایام آخر ماه صفر با بیان اینکه روز رحلت پیغمبر اکرم (ص) در رأس تمام مصائب و مظلومیت اهل‌البیت (ع) قرار دارد، اظهار کرد: از روز رحلت پیامبر اکرم(ص) از دنیا رفتند، فتنه بزرگی که موجب ایجاد تمام شهادت‌ها و مظلومیت‌های عزیزان ایشان بود، به وجود آمد و آن ثقیفه بنی ساعده بود. 🔸️در حقیقت شهادت امام مجتبی (ع) نمایشگر مولود نامشروعی است که در نتیجه آن ثقیفه بنی ساعده رخ داد؛ حادثه تلخ و ناگواری که بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) در امت اسلام محقق شد و مسیر رهبری امت را از خط امامت منحرف کرد. @shorakhorasan
👤رهبر معظم انقلاب: 📜اگر اجتهاد با همان شیوه درست و صحیح خود که تکیه به کتاب و سنت است، و با آن متد معقول صحیح منطقى حساب شده پخته انجام بگیرد، بسیار خوب است. 📅۲۹ مهرماه ۱۳۸۹ 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👤امام رضاعلیه السلام : 📜«امام رضا عليه السلام در پاسخ شخصى كه پرسيد: «امروز، حجّت بر مردمان چيست؟»، فرمود: «عقل است كه به واسطه آن، كسى را كه حقيقتاً از جانب خدا سخن بگويد، مى‌‏شناسد و تصديقش مى‌‏كند و آن را هم كه بر خدا دروغ ببندد، مى‌‏شناسد و تكذيبش مى‌‏كند». ⁘«- لِمَن قالَ لَهُ ؛ فَما الحُجَّةُ عَلَى الخَلقِ اليَومَ؟ قالَ -: العَقلُ ؛ يُعرَفُ بِهِ الصّادِقُ عَلَى اللَّهِ فَيُصَدِّقُهُ، والكاذِبُ عَلَى اللَّهِ فَيُكَذِّبُهُ». 📚 الكافي : ج ١ ص ٢٤ ح ٢٠ 🖌مدرس الامام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)