8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار تصاویر جدید از #شهید_فخری_زاده به مناسبت هفتمین روز شهادت
🌹هنوز هم وجود دارند عزیزانی که پشت به همه چیز کردهاند..
@madrese_amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هماهنگی #آمریکا و #اسرائیل در ترور شهید فخری زاده
🔺چهل و هشت ساعت قبل از ترور #شهید_فخری_زاده خبرنگار شبکه فارسی زبان آمریکا گفت: یکی هست که اسمش را نمیآورند اسامی رئیسهای سازمانهای نیروهای چهارگانه #سپاه معلوم است اما سپاه اسم او را نمیآورد!
@madrese_amin
♦️آشنایی با تریستان هریس
🔹وی دانش آموخته دانشگاه استنفورد و از مدیران ارشد #گوگل بوده است. تخصص هریس در روانشناسی تغییر رفتار در #فضای_مجازی میباشد. یعنی موتورهای جستجو و شبکههای اجتماعی چگونه میتوانند رفتار کاربران خود را در جهت دلخواه تغییر دهند. وی اختراعات ثبت شدهای در گوگل و اپل دارد. او همکلاس و همکار کوین سیستروم ـ یکی از بنیانگذاران اینستاگرام ـ بوده است. مجله آتلانتیک از او بعنوان وجدان بیدار صنعت فن آوری اطلاعات آمریکا یاد میکند. وی سال ۲۰۱۵ گوگل را ترک میکند. یکی از فعالیتهای امروز او روشنگری در زمینه نوع فعالیت #شبکه_های_اجتماعی است.
✅ هریس بیانی دارد مبنی بر این که انسان امروز دارد روزهای خودش را در گوشی ها دفن میکند.
@madrese_amin
❓پرسش مهم
🔺چرا وقتی کاربران شبکههای اجتماعی به خودشان میآیند میبینند دو ساعت است که در این فضا هستند؟ در حالی که ابتدا فقط میخواستند یک سری به صفحة خود بزنند؟
✅ پاسخ تریستان هریس این است: کاربران به شکل نامحسوسی در این فضا مدیریت میشوند. سرمایه اصلی شبکههای اجتماعی تعداد کاربران و مدت حضور کاربران در این شبکهها است. به همین خاطر این شبکهها تلاش میکنند کاربران را برای مدت بیشتری در فضای خود نگه دارند.
❤️ بسیاری از امکاناتی که این شبکهها در اختیار مخاطب قرار میدهند مانند لایک، فیلترهای ویرایش تصاویر ، نوتیفیکیشنها، پخش زنده، ایموجیها، هشدارها و ... با این هدف در اختیار مخاطب قرار میگیرند که کاربران مدت بیشتری در این فضا باقی بماند.
⚫️ شبکههای اجتماعی با استفاده از هوش مصنوعی و الگوریتمهای پیچیده برای نگهداشتن هر کاربر در فضای خود از روش خاصی استفاده میکنند. معمولا کاربر متوجه نمیشود که شبکة اجتماعی او را به شکل نامحسوس دارد مدیریت میکند و با ارائه محتوای مطابق میل او اجازه نمیدهد که او فضا را ترک کند. اما در اجرای تمام این تکنیکها هدف یکی است: نگه داشتن کاربر در این فضا. کاربران به شکل نامحسوسی توسط هوش مصنوعی کنترل میشوند.
@madrese_amin
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ببینید | شبکههای اجتماعی برای هر کاربر بهگونهای برنامهریزی میکنند که او حداکثر وقت خود را در این شبکهها بگذراند
🎬 بخشی از مستند #معضل_اجتماعی درباره نحوه درگیر کردن مخاطبان در شبکه های اجتماعی
🔺شبکههای اجتماعی آنقدر مخاطبان را درگیر کردهاند که حتی وقتی چند جوان هم سن و سال کنار هم هستند باز سرشان در گوشی است.
🔺تریستان هریس میگوید این نتیجه ی یک نقشه هوشمندانه است.
@madrese_amin
🔴 روزهایتان را دفن نکنید!
⚠️ تریستان هریس: انسان امروز دارد روزهایش را در گوشی ها دفن میکند!
✅ منظور هریس از این جمله این است که بجای این که افراد برای رفع نیاز خود از گوشی استفاده کنند این شبکههای اجتماعی هستند که از کاربران برای سود خود استفاده میکنند و زندگی آنها را به امور بیهوده معطوف میکنند.
@madrese_amin
⛔️ FoMO
❓فومو چیست؟
📴 اگر کسی هنگامی که آفلاین است دچار اضطراب، هراس و نگرانی باشد میگویند دچار اختلال فومو ـ یا همان ترس از جا ماندن ـ شده است. این افراد هنگامی که آفلاین هستند احساس میکنند عقب ماندهاند و همین احساس موجب ترس و اضطراب میشود
فومو نگرانی و هراس فراگیر ناشی از عدم حضور در شبکههای اجتماعی است.
☑️ فومو نتیجه شگردهای پیچیدهایست که شبکههای اجتماعی برای درگیر کردن مخاطبان بکار میبرند.
@madrese_amin
⛔️ اختلال فومو
✅ آفلاین بودن آنقدر هم ترسناک نیست.
افراد زیادی هستند که با مطالعه به زندگی خود شادی و آرامش میبخشند.
برعکس حضور مستمر در شبکههای اجتماعی موجب اضطراب و افسردگی میشود.
⚠️ بیماری کرونا و حضور بیشتر مردم در شبکه های اجتماعی عوارض زیادی داشته است که یکی از آنها فومو میباشد.
⚠️ مردم نمیدانند که شبکههای اجتماعی برای آنان برنامه دارند. این شبکهها آنقدر مردم را درگیر کردهاند که اگر مدتی در آن نباشند احساس ترس و اضطراب پیدا میکنند.
🔺جالب است کسانی که دچار اختلال فومو هستند و بیمار محسوب میشوند به دیگران به عنوان افراد بی خبر و عقب مانده از تکنولوژی نگاه میکنند.
@madrese_amin
⁉️ مومو ترسناکتر است یا فومو؟
🔻همه ما در مورد ترس #مومو چیزهایی شنیدهایم اما در مورد ترس #فومو کمتر چیزی میدانیم.
✅ مطالعه و تحقیق در این مورد موجب میشود هنگامی که در شبکههای اجتماعی نیستیم احساس آرامش بیشتری داشته باشیم.
♻️ افراد به خاطر ترس فومو به شبکه های اجتماعی پناه میبرند و شبکههای اجتماعی در عوض آنها را بیشتر میترسانند و ناامید میکنند. گویا مردم از ترس کوچکتر به ترس بزرگتر پناه میبرند.
🔺گفته شد که مومو واقعیت ندارد اما فومو یک اختلال واقعی است که خیلیها دچار آن هستند.
@madrese_amin
⭕️ قصه شهریار و شهرزاد
🔸شهریار پادشاه ایران بود. همسرش را خیلی دوست داشت. همسرش به او خیانت میکند و شهریار همسرش را میکشد. از آن روز، هر روز با زنی ازدواج می کند و روز بعد هم آن زن را میکشد. مردم شهر یا دخترانشان را فراری میدهند و یا آنهارا ناقص میکنند. همه می دانند که ازدواج با شهریار یعنی آخرین روز زندگی.
🔹وزیر شهریار دختری داشته به نام شهرناز. شهرناز از پدرش میخواهد که با شهریار ازدواج کند. پدر موافقت میکند. شب ازدواج، شهرزاد به شهریار میگوید من خواهری دارم به نام دنیازاد. او هر شب با قصههای من میخوابد. اگر امکان داره در آخرین شب زندگی او بیاید و من آخرین داستانم را برایش روایت کنم. شهریار موافقت میکند. شهرزاد قصه را شروع میکند. زیباترین قصهاش را برای دنیازاد روایت میکند اما در نقطه اوج داستان، آن را قطع میکند. شهریار خیلی دوست داشته که ادامه ماجرا را بشنود. شهرناز آن را به شب دوم موکول میکند. شب دوم باز در نقطه حساس، داستان را تمام میکند. در شب سوم شب و چهارم همین ماجرا تکرار میشود.
🔹شهریار وقتی به خودش میآید میبیند که سه سال است که دارد با شهرناز زندگی میکند، بیماری روانیاش مداوا شده، نفرتی که از زنان داشته از بین رفته و از او دارای سه فرزند شده!
@madrese_amin
🔹داستان شهریار و شهرزاد و درک مفهوم درگیر کردن مخاطب
🔸تریستان هریس می گوید شبکههای اجتماعی مخاطب خود را بصورت حساب شده و برنامه ریزی شده درگیر میکنند.
🔸داستان شهریار و شهرزاد مثال خوبی است برای درک این معنا. این که چگونه میشود حساب شده کسی را درگیر چیزی کرد.
🔺شهرزاد، شهریار را درگیر داستانهای تو در توی خود کرد. شهریار آنقدر درگیر شد که نفهمید سه سال از عمرش گذشته است!
🔺و امروز شبکههای اجتماعی عینا از همین تکنیک برای درگیر کردن ما استفاده میکنند.
@madrese_amin
❓پرسش مهم
⁉️ آیا آموزش و پرورش نباید بررسی کند از زمانی که درسها به فضای مجازی منتقل شده است چقدر دانش آموزان درگیر #فضای_مجازی شدهاند؟
◾️مصرف روزانه آنان چقدر است؟
◾️این مصرف فراوان، چقدر به تحصیل آنان آسیب زده است؟
@madrese_amin