هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | تبیین حقایق در کلام اميرالمؤمنين
🔻 رهبر انقلاب: «تبیین»؛ حقایق را برای مردم بیان میکرد؛ شما خطبههای نهجالبلاغه را نگاه کنید، بسیاری از آنها تبیین واقعیّاتی است که در جامعهی آن روز وجود داشته -چه خطبههای حضرت، چه نامههای حضرت- بخشی از #نهجالبلاغه خطبهها است، بخشی نامهها است؛ آن نامهها غالباً نامهی به کسانی است که حضرت به آنها اعتراضی دارد؛ یا دشمنانند مثل معاویه و امثال اینها، یا عمّال خود آن حضرتند که حضرت به آنها ایراد دارد؛ غالباً اینجوری است؛ بعضیها هم توصیه و دستورالعمل و فرمان است، مثل عهد مالک اشتر؛ در همهی اینها #تبیین میکند، حقایق را بیان میکند برای مردم. یکی از رشتههای کار #امیرالمؤمنین این است. ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
⭐ @Khamenei_ir
سالروز وفات حضرت زینب کبری علیها السلام تسلیت باد.
مقام معظم رهبری: این بزرگوار جهاد تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت؛ نگذاشت و فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند؛ کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند.
حالا تا امروز روایت زینب کبریٰ (سلام الله علیها) از حادثهی عاشورا در تاریخ مانده، [امّا] در همان زمان هم تأثیر گذاشت در شام، در کوفه، در مجموعهی سالهای حکومت اموی و منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی. ببینید!
این درس است؛ این همان حرفی است که بنده همیشه میگویم: شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید، دشمن روایت میکند.
@madrese_amin
۲ درخواست مهم مقام معظم رهبری از ملت ایران و بخصوص جوانان، در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان:
در مقابل دشمنی رسانهای بایستید.
حرکت رسانهای دشمن را خنثی کنید.
@madrese_amin
نکته بسیار مهم این است که جوانان چگونه میتوانند به هدفی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کردهاند برسند.
یعنی چگونه میتوان حرکت رسانهای دشمن را خنثی کرد؟
این پرسشی است که باید به آن پاسخ داد.
ما با چه اقداماتی میتوانیم حرکت رسانهای دشمن را خنثی کنیم؟
غزل ناتمام.mp3
7.52M
تولد سیاه
تحلیلی رسانهای از قتل مونا حیدری
این تصویری که از این جوان منتشر شده است که در دستی قمه دارد و در دست دیگر سر همسرش را به دست گرفته، این تصویر به معنای تولد نسل جدید داعش است.
@madrese_amin
جهاد تبیین
وصیت امام
مسئله تبليغ تنها به عهده وزارت ارشاد نيست بلكه وظيفه همه دانشمندان و گويندگان و نويسندگان و هنرمندان است.
منبع: وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی ره
@madrese_amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینستاگرام، نمایش مبتذل، آدمهای توخالی و اجارهای
همکاری اینستاگرام با باندهای قمار و فساد برای تباهی جوانان
میلاد حاتمی میگوید: حواشی که در اینستاگرام ایجاد میشد همه برای جذب مخاطب بود.
به ما میگفتند توی این تایم این کار را بکنید توی این تایم اینکار!
در حقیقت این نزاعها و کشکمشها برای جلب نظر کاربران طراحی میشود. فضای اینستاگرام یک فضای واقعی نیست بلکه یک فضای نمایشی و ساختگیست. فضایی که در آن بصورت حرفهای روایت سازی میشود و در حقیقت نوجوانان در این فضا مشغول پیگیری یک سری روایت دروغین و غیر واقعی هستند و متأسفانه در مسیر این روایتها دچار استحاله میشوند.
میلاد حاتمی قبلا هم گفته بود: «من از خودم چیزی نداشتم و ندارم بلکه تمام آنهایی که در اینستاگرام میدید همه اجاره بود. نه تنها من بلکه همه کسانی که سایت شرطبندی دارند به همین شکل هستند.»
نه تنها خانه و خودروی میلاد اجارهای بوده خود میلاد هم یک آدم اجارهای بوده است. میلاد حاتمی نماد سلبریتیهاییست که دارند برای باندهای فساد و فحشا به بهای ناچیزی کارگری میکنند.
اینستاگرام قهرمانانی از این جنس را دوست دارد! آدمهای توخالی و اجارهای؟ آدمهایی که روح خود را به شیطان اجاره میدهند.
آیا با دستگیری میلاد حاتمی این داستان تمام شده یا این روایتسازیها همچنان در اینستاگرام، یوتیوپ و ... ادامه دارد؟ و هر روز دارد قربانی میگیرد؟
امروز کدام نوجوان و در کدام شهر اسیر این دام عنکبوتی شده است؟
آیا ما در قبال این حوادث مسئولیتی نداریم؟
@madrese_amin
چگونه یک کمدین رئیس جمهور اوکراین شد؟
فایل صوتی زیر یک تحلیل رسانهای از تحولات #اوکراین میباشد.
تحلیل رسانه ای حوادث اوکراین.mp3
1.83M
ولادیمیر زلنسکی" Volodymyr Zelensky
چگونه یک کمدین رئیس جمهور یک کشور میشود.
طنز تلخ تاریخ امروز ما!
سال ۲۰۱۵ سریال طنزی به نام خادم ملت، در اوکراین ساخته میشود.
در این سریال زلنسکی در نقش یک معلم تاریخ، در نتیجه اعتراضاتش به فساد هیئت حاکمه تبدیل به رئیس جمهور میشود!
این سناریو در سال ۲۰۱۹ به واقعیت تبدیل میشود. بله او در این سال رئیس جمهور میشود.
این که یک سلبریتی، یک کمدین در کشور بسیار مهمی مانند اوکراین رئیس جمهور شود پدیده بسیار مهمی است.
زلنسکی چگونه توانست در میان ۳۷ کاندیدای سیاستمدار رأی نخست را بیاورد؟
دلیل پیروزی زلنسکی حمایت شبکههای اجتماعی از او بوده است.
این شبکهها آنقدر قدرت دارند که میتوانند یک کمدین را که تجربه کار سیاسی ندارد را رئیس جمهور کشور بزرگ و حساسی مثل اوکراین کنند.
این که مقام معظم رهبری میفرمایند: امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانهاست، معنایش همین است.
انتخاب زلنسکی نشان دهنده عمق تأثیر شبکههای اجتماعی ست.
تأثیر شبکههای اجتماعی فراتر از یک کسب و کار ساده برای مردم است.
امروز پلت فرمها رئیس جمهور تعیین میکنند.
حقیقتا جهان رسانهها وارد مرحله جدیدی شده است.
وقتی این فرد بیتجربه مدیریت کشور #اوکراین را برعهده گرفت به تدریج مردم فهمیدند او به هیچ وجه آن طور که در شبکههای اجتماعی تبلیغ میشده نیست.
حتی قبل از حمله روسیه محبوبیت زلانسکی به ۲۵ درصد رسیده است.
این برای ما درس است.
ما باید نسبت به شبکههای اجتماعی درک عمیقتری داشته باشیم و بدانیم این شبکهها در تمام شئون یک ملت دخالت میکنند.
@madrese_amin
🏴 فرارسیدن سالروز شهادت حضرت باب الحوائج، امام موسی کاظم علیه السلام تسلیت باد
@madrese_amin
بعثت چیزی را تحقق بخشید که محال به نظر میآمد.
«بعثت رسول اکرم اسلام، چیزی را تحقّق بخشید که به نظر محال میآمد، ناممکن بود؛ و آن چه بود؟ این بود که از مردم جزیرةالعربِ دوران جاهلیّت -که حالا عرض میکنم خصوصیّاتشان چه بود- یک امّت بافضیلت مثل امّت اسلامیِ دورهی خود پیغمبر تشکیل داد؛
مردم گمراه، سرگردان، بیهدف، بشدّت نادان، دچار فتنههای بزرگ -فتنههای ناشی از عصبیّتها و جهالتهای بزرگ بشدّت متکبّر، بشدّت خشن، حقناپذیر، لجوج؛ این خصوصیّات مردم عربستان [بود]؛ پیغمبر اکرم آمد از همین مردم با یک فاصلهی کوتاهی -که عرض میکنیم- یک ملّتی ساخت متّحد، بافضیلت، باگذشت، فداکار و دارای عالیترین خُلقیّات
ما امروز میتوانیم از این واقعه بهرهمند بشویم؛ به این معنا که این یک بشارتی است به همهی مسلمانان در همیشهی تاریخ که هر گاه ارادهی آحاد مردم در طول ارادهی الهی قرار بگیرد و تابع ارادهی الهی بشود، انسانها کارهایی را میتوانند انجام بدهند که به نظر ناممکن است، به هدفهایی میتوانند برسند که به نظر متعارف و طبق محاسبات از دسترس انسان دور است؛ همیشه این جور است. در طول تاریخ، همین تجربهی نبوی قابل تکرار است. مقام معظم رهبری»
ما هم امروز میتوانیم با استفاده از الگوی عید سعید مبعث در فضای مجازی به استقلال برسیم و این فضای آلوده را که از رذایل اخلاقی اشباع شده تبدیل به یک محیط پاک، امن و سالم کنیم.هر چند این کار محال به نظر برسد
@madrese_amin
شناخت وسیع مختصات جاهلیت
اگر مختصّات این جاهلیّت را درست ندانیم، نمیتوانیم با آن مقابله کنیم، نمیتوانیم با آن مبارزه کنیم.
در مواجهه با پدیده جاهلیت مدرن باید برنامهای خردمندانه و حکمتآمیز داشت. این میدان از آن میدانهایی نیست که انسان سرش را بیندازد پایین و حمله کند؛ برنامهریزی لازم دارد، مطالعه لازم دارد، برنامهی خردمندانه باید تهیّه بشود، با حکمت بایستی با این قضیّه مواجه شد. و این برنامه باید متّکی باشد بر شناخت وسیع مختصّات این جاهلیّت؛
اگر مختصّات این جاهلیّت را درست ندانیم، نمیتوانیم با آن مقابله کنیم، نمیتوانیم با آن مبارزه کنیم.
@madrese_amin
آمریکا نماد جاهلیت مدرن
به نظر من نمونهی واضح و کامل جاهلیّت مدرن، آمریکا است؛ از همه جای دنیا این جاهلیّت در آنجا شدیدتر و سهمناکتر است؛ به معنای واقعی کلمه این جوری است. آمریکا یک رژیمی است که اخلاقیّات ناپسند در آن ترویج میشود؛ تبعیض در آن روزبهروز بیشتر میشود؛ ثروت ملّی روزبهروز بیشتر به سمت ثروتمندان و برخورداران کشیده میشود. کشوری به ثروتمندی آمریکا وضعی دارد که وقتی یک مقدار سرما زیاد میشود، عدّهای در خیابانها میمیرند؛ وقتی گرما زیاد میشود، عدّهای در خیابانها میمیرند؛ چرا؟ اینها به چه معنا است؟ امروز مظهر جاهلیّت مدرن، مظهر تبعیض، مظهر ظلم، مظهر بحرانسازی در دنیا آمریکا است.
@madrese_amin
رژیم آمریکا بحران ساز و بحران زیست
اساساً رژیم ایالات متّحدهی آمریکا، یک رژیم بحرانساز و بحرانزیست است؛ از بحران تغذیه میکند، ارتزاق میکند؛ از بحرانهای گوناگون در اطراف عالم ارتزاق میکند. [در آنجا] یک حرکتی اینچنینی هست.
@madrese_amin
ما با جنگ تخریب مخالفیم
منتها باید ریشه بحرانها را شناخت
البتّه ما با جنگ و تخریب در هر جای دنیا مخالفیم؛ این حرف ثابت ما است. ما با کشته شدن مردم، با تخریب زیربناهای ملّتها [مخالفیم]؛ ما اینها را هر جای دنیا اتّفاق بیفتد تأیید نمیکنیم؛ این حرف ثابت ما است.
ما مثل غربیها نیستیم که اگر چنانچه بمبی را روی سر کاروان عروسی در افغانستان بریزند و عروسیشان را تبدیل به عزا بکنند، [بگوییم که] این مبارزهی با تروریسم است؛ این جنایت نیست؛ آنها منطقشان این جوری است دیگر؛ در افغانستان، در عراق. آمریکا در شرق سوریه چه کار میکند؟ چرا نفت سوریه را میدزدند؟ چرا پول افغانستان را میدزدند؟ ثروت ملّی افغانستان را چرا غصب میکنند؟ چرا در منطقهی غرب آسیا از جنایات صهیونیستها که شبانهروز این جنایات دارد انجام میگیرد دفاع میکنند؟ اینها بحرانسازی است؛ اینها کارهایی است که میکنند و همهی اینها را به اسم دفاع از حقوق بشر و امثال اینها دارند انجام میدهند!
منتها علاج هر بحرانی صرفاً در صورتی ممکن است که ریشهی بحران شناخته بشود. ریشهی بحران در #اوکراین سیاستهای آمریکا است
@madrese_amin
مسئوليتهاي ديجيتالي والدين و معلمان.mp3
7.15M
مسئولیتهای دیجیتالی والدین و معلمان
والدین ومعلمان نسبت به مشکلاتی که فرزندان ودانش آموزان آنها در فضای مجازی دارند مسئولند.
اشاره به برخی از مشکلات عمدهای که جوانان، نوجوانان و خانوادهها در پلتفرمهای آمریکایی دارند.
@madrese_amin
خواص آماجند.
آماج یعنی هدف.
حضرت آقا میفرمایندخواص آماجند. یعنی امروز دشمنان به شدت به دنبال اغوای خواص جامعه هستند. امروز دشمن، خواص را مورد هدف قرار داده است. امروز مسئولین، نخبگان و افراد مشهور، هدف اصلی دشمنان هستند.
@madrese_amin
در جهاد تبیین با سلاح قدیمی نمیشود جنگید. باید سلاح به روز باشد.
مقام معظم رهبری: در جنگهای سخت با سلاحهای قدیمی دیگر نمیشود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و با این چیزها، نمیشود به جنگِ توپ و موشک و مانند اینها رفت. در جهاد تبیین هم همین جور است؛ با شیوههای قدیمی [نمیشود کار کرد]. البتّه بعضی از شیوههای قدیمی جایگزین ندارد، مثل منبر، مثل مدّاحی؛ اینها قدیمی است امّا اینها جایگزین ندارد؛ اینها همچنان اثرگذار است و هیچ چیز دیگری جای اینها را نمیگیرد، لکن از لحاظ ابزارهای گوناگون بایستی بِهروز حرکت کرد. ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
نکته بسیار مهم این است که ابزارهای جدید در جنگ نرم چه هستند؟
در پاسخ باید گفت یکی از مهمترین ابزارها در جنگ نرم امروز پلتفرمها هستند. پلتفرمهای مانند واتساپ، تلگرام، اینستاگرام، یوتیوپ و ... پلتفرمها در جنگ نرم امروز شبیه موشکهای نقطه زن و پهبادهای نظامی هستند.
ماهیت جنگ امروز جنگ پلتفرمی میباشد. یعنی آن چیزی که تعیین کننده است پلتفرم میباشد. اگر دشمن با پلتفرم به جنگ ما آمده است ما هم باید با پلتفرم به جنگ او برویم.
متأسفانه در این جا یک اشتباه بسیار بزرگ رخ داده است. برخی فکر میکنند اگر دشمن با اینستاگرام به میدان آمده است ماهم باید در اینستاگرام حضور حداکثری داشته باشیم. این یک اشتباه بسیار بسیار خطرناک و بزرگ است. در این منطق مادر حقیقت میخواهیم با کاربر به جنگ پلتفرم برویم. یعنی با یک ابزار بسیار بسیار ساده به جنگ یک ابزار بسیار بسیار پیچیده برویم. مثل این که دشمن موشک میزند ما بگوییم هر جا دشمن موشک زد نیروهای امدادی برای نجات مجروحان به صحنه بروند. این کار لازم است اما به هیچ وجه کافی نیست. به هیچ وجه نباید رزمنده را در مقابل موشک نقطه زن قرار داد. اگر دشمن بوسیله پلتفرم قربانی میگیرد ماهم باید پلتفرمی داشته باشیم که بتواند در مقابل این پلتفرم ایستادگی کند و از کاربران محافظت نماید.
در جنگ میان کاربر و پلتفرم هیچگاه کاربر نمیتواند پیروز شود. چون مدیریت محتوایی که کاربر بارگزاری میکند صد در صد در اختیار پلتفرم است.
در جنگ نرم امروز آن پناهگاه امن برای کاربران پلتفرمهای بومی میباشد.
از سوی دیگر سلاح ما باید خود پلتفرمهای متخاصم را نشانه بگیرد. یعنی باید موشک دشمن در فضا مورد اصابت قرار گیرد و منهدم شود. ما باید تا جایی که امکان دارد فضای پلتفرمهای متخاصم را از کاربران عمومی خلوت کنیم.
@madrese_amin
🔷 عصر پلتفرمها
ما در عصر جدیدی زندگی میکنیم. عصر پلتفرمها.
عصر حکمرانی پلتفرمها!
عصری که در آن شاهد جوامع پلتفرمی هستیم.
🔺پلتفرمها با خدماتی که ارائه میدهند یکی از ابزارهای مهم حکمرانی در عصر حاضر هستند.
ویژهگی مهم پلتفرمها همین بعد حکمرانی آنهاست.
🔸مقالهای که در زیر میآید نگاهی به موضوع حکمرانی پلتفرمها دارد.
❇️ مطالعه این مقاله میتواند درک ما را نسبت به نقش پلتفرمها کاملتر کند.
@madrese_amin
حکمرانی پلتفرمها.pdf
289.1K
🔶 حکمرانی پلتفرمهای آنالین و رسانه های اجتماعی
✍🏻 نویسنده: حسن حسینی، عبدالحسین کلانتری
@madrese_amin