گزیدهای از بیانات lمقام معظم رهبری در دیدار اعضای همایش بینالمللی حضرت حمزه سیّدالشّهدا
اهمیت هنرهای نمایشی
این بزرگداشت جناب حمزه (سلام اللّه علیه) یک زمینهسازی و منبعسازی است برای کارهای بعدی. کار اصلی را بایستی هنر انجام بدهد و حتماً بایستی هنرهای نمایشی، هنرهای زبانی و تجسّمی به کار برود برای این قضیّه تا مقصود از تکریم و بزرگداشت شخصیّتی مثل جناب حمزه حاصل بشود.
@madrese_amin
الگوسازی
پیغمبر اکرم به نظر میرسد که از همان لحظهی اوّل که ایشان شهید شد، خواستند از او الگو درست کنند؛ اینکه پیغمبر به او لقب «سیّدالشّهدا» دادند.
پیغمبر میخواهد حمزه را برجسته کند. او سیّدالشّهدا است، و کسی است که همه باید بر او گریه کنند. این الگوسازی است و برای آن روز هم فقط نیست؛ برای همیشهی تاریخ است.
@madrese_amin
هر چه میتوانید اینها را ترویج کنید
عزم راسخ و شناخت دو عنصر مهم شخصیت حضرت حمزه
مقام معظم هبری: به نظر من دو مورد از این عناصر مهمّ تشکیلدهندهی شخصیّت او، یکی «عزم راسخ» است و یکی «قدرت شناخت» که اینها را ما بایستی هر چه میتوانیم ترویج کنیم.
@madrese_amin
به مردم یاد بدهیم روی مسائل درست فکر کنند
مقام معظم رهبری: تشخیص درست خیلی مهم است. یاد بدهیم خودمان را و مردممان را به اینکه روی مسائل درست فکر کنیم و درست تشخیص بدهیم.
@madrese_amin
مدرسه امین
رونالدو برای فرزندش گوشی نمیخرد!
🔺رونالدو برای فرزندش گوشی نمیخرد!
کریستیانو رونالدو میگوید: بزرگترین فرزند من به زودی 12 ساله میشود. یک روز او از من خواست که برایش یک گوشی آیفون بخرم اما من گفتم نمیشود! الان هم اگر با من کاری داشته باشد و بخواهد تماس بگیرد باید به وسیله گوشی مادربزرگش تماس بگیرد.
او مدام از من میپرسد "پدر! میتوانم یک گوشی داشته باشم؟ برای من گوشی میخری؟ و ...
و من به او میگویم: هنوز برای گوشی داشتن وقت زیاد داری!
خوب میدانم که کودکان این نسل یک قدم از سنشان جلوتر هستند، پس قبول دارم که ما باید از تکنولوژی بهره بگیریم اما حرفم این است که تکنولوژی نباید به مشغله ما تبدیل شود. میتوان به آنها اجازه استفاده از این امکانات را دارد اما به صورت محدود نه اینکه مدام در دسترسشان باشد.
تکنولوژی نباید به مشغله ما تبدیل شود. به نظرم رعایت این موضوع مهمترین چیز است.
◽️در انگلستان از هر 10 کودک 11 ساله در این کشور 9 نفر صاحب گوشی تلفن همراه هستند. اما رونالدو میگوید هر کاری که بقیه بچهها انجام دادند الزاما نباید بچه من هم انجام دهد.
کسی که ۴۰۰ میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد خجالت نمیکشد به فرزندش بگوید شمانباید گوشی داشته باشی! به فرزندش میگوید اگر با من کارداری با گوشی مادربزرگت به من زنگ بزن. چون او میداند در این فضا چه خبر است!
رونالدو بابت هر پست تبلیغی در اینستاگرام حدود ۱٫۶ میلیون دلار درآمد دارد. حدود ۴۰ میلیارد تومان. اما به فرزندش میگوید وقت برای گوشی داشتن زیاد است.
اگر رونالدو این حرف را بزند کسی چیزی نمیگوید اما اگر یک پدر مذهبی به فرزند خودش این حرف را بزند او را مسخره میکنند. به او میگویند همه بچهها گوشی دارند تو چرا مانع میشوی؟ نشانه فقیر بودن، قدیمی بودن یا عقب بودن است!
متأسفانه در اخبار اینطور منتشر میشود که چون کودکی گوشی نداشته رفته خودکشی کرده!
او می گوید: تربیت، بهترین چیزی است که من میتوانم به او بدهم.آیا رونالدو باید حدیث حضرت علی علیه السلام را برای ما بخواند!
🔶 حضرت علی علیه السلام میفرمایند: بهترین چیزی که پدران برای فرزندان به میراث میگذارند، ادب است.
@madrese_amin
پرپر شده تنم که شوم من فدای تو
۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مبارک باد. 🌺
@madrese_amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کار: سیاهنمایی آمریکا ممنوع سیاه نمایی ایران مجاز
به ما گفتهاند اگر در مورد آمریکا سیاهنمایی کنید فیلمهایتان در جشنوارههای خارجی رد میشود اما سیاهنمایی در مورد ایران اشکالی ندارد!
@madrese_amin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐ اگر پیرو «کرّار غیر فرّار» باشیم، آینده روشن است
🔻 «میشناسی معنی کرّار چیست
این مقامی از مقامات علی است
امّتان را در جهان بیثبات
نیست ممکن جز به کرّاری حیات
🔺️ امیرالمؤمنین یکی از القابش «کرّار غیر فرّار» است... یعنی مهاجم، مقتدر، دارای فکر و بدون عقبگرد.... اگر به زندگی امیرالمؤمنین نگاه کنید، میبینید از اول تا آخر، زندگی آن بزرگوار اینگونه است. علاج ما هم در همین است... فعال، کرّار، خستگیناپذیر و دنبال کنندهی اهداف خود؛ آیندهی چنین ملتی روشن است.» رهبر انقلاب؛ ۱۳۸۴/۰۵/۲۸
⭐ @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | تبیین حقایق در کلام اميرالمؤمنين
🔻 رهبر انقلاب: «تبیین»؛ حقایق را برای مردم بیان میکرد؛ شما خطبههای نهجالبلاغه را نگاه کنید، بسیاری از آنها تبیین واقعیّاتی است که در جامعهی آن روز وجود داشته -چه خطبههای حضرت، چه نامههای حضرت- بخشی از #نهجالبلاغه خطبهها است، بخشی نامهها است؛ آن نامهها غالباً نامهی به کسانی است که حضرت به آنها اعتراضی دارد؛ یا دشمنانند مثل معاویه و امثال اینها، یا عمّال خود آن حضرتند که حضرت به آنها ایراد دارد؛ غالباً اینجوری است؛ بعضیها هم توصیه و دستورالعمل و فرمان است، مثل عهد مالک اشتر؛ در همهی اینها #تبیین میکند، حقایق را بیان میکند برای مردم. یکی از رشتههای کار #امیرالمؤمنین این است. ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
⭐ @Khamenei_ir