کودکان چگونه #بد_آموز می شوند؟
وقتی والدین، خواسته یا ناخواسته، بر کودکانی که چیزی را خراب میکنند، فریاد می کشند و #جیغ میزنند، کودکان یاد میگیرند
که «جیغ» بزنند.
وقتی کودکان به این نتیجه میرسند که با جیغزدن به «خواست هایشان دست مییابند، این کار را ادامه میدهند.
وقتی والدین چیزی را به زور از دست کودک میگیرند، کودک «زورگیری» را یاد میگیرد.
برخی از والدین به کودک بیاشتها میگویند: «اگر غذا نخوری، آن را به فلانی میدهیم!»، اینگونه، کودک «خسیس بودن» را میآموزد.
وقتی والدین، برای آرامش کوتاهمدت خودشان، به کودکان وعدههایی میدهند، کودک «دروغگویی» را میآموزد.
وقتی والدین، برای آرامش کودکِ آسیبدیده، دیوار یا اسباب بازی را با سیلی میزنند و میگویند: «اینو زدمش، دیگر گریه نکن»، کودک «انتقامگیری» را میآموزد.
✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#انتقام_گیری
#تربیت_کودک
#دروغ_گویی
@madrese_yar
✅ در تربيت فرزند ، از سه كليد " منطق ، عاطفه و جديت " استفاده كنيد .
🔸منطقي بودن ، مثل زماني كه فرزند شما خواسته به جايي دارد و بايد برآورده شود . بنابراين :
دليلي براي جدال و بحث نيست .
🔹عاطفي بودن ، مثل زماني كه احساس مي كنيد با كمي ابراز عشق و توجه ، مي شود به اتمسفر ارتباط شما و فرزندتان آرامش منتقل كرد .بنابراين :
دليلي براي استفاده از روش هاي منفي ارتباطي مثل بحث ، توهين ، تحقير نيست .
🔸جدي بودن ، مثل زماني كه قانوني را وضع كرده ايد و اطمينان داريد به صلاح فرزندتان است ، بايد با جديت ( بدون عصبانيت ) ، روي حرف تان بايستيد . بنابراين:
دليلي براي بحث هاي طولاني و قوانين بي ثبات نيست.
🔰👇🔰👇🔰👇🔰👇🔰👇
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#تربیت_فرزند
@madrese_yar
#تکنیک های از بین بردن #حسادت بین فرزندان
. توجه یکسان به فرزندان
اولین و مهمترین نکتهای که والدین باید در نظر داشته باشند، مدیریت و تقسیم یکسان توجه بین فرزندان است. به عبارت دیگر فرزند بزرگتر نباید احساس کند که با آمدن برادر یا خواهر جدید او کمتر مورد توجه قرار میگیرد. خیلی از مواقع والدین قصد و غرضی هم برای فرق گذاشتن بین فرزندان خود ندارند. اما بهصورت ناخودآگاه باعث بروز برخی سوءتفاهمها میشوند. به همین دلیل خوب است که حتما والدین بهخوبی رفتار خود با فرزندان را مدیریت کنند تا احساس تبعیض بین آنها شکل نگیرد.
تحریک نکردن فرزند بزرگتر
تصور کنید که نوزاد تازه متولد شده شما خواب است. طبیعی است که در چنین شرایطی شما نمیتوانید از خانه بیرون بروید. حال فرزند بزرگتر که عادت کرده است در یک ساعت با هم به پارک بروید، ممکن است گلایه کند که چرا دیگر این روند متوقف شده است. هیچ وقت حضور فرزند کوچکتر را برای نرفتن به پارک بهانه نکنید. سعی کنید دلایل دیگری برای او بیاورید و در مقابل هر زمان که مناسب بود با هم برای تفریح به پارک بروید. در این صورت فرزند بزرگتر تحریک نمیشود.
برقراری عدالت رفتاری بین فرزندان
در روابط بین فرزندان خیلی از مواقع پیش میآید که آنها از دست هم گله دارند. مثلا یکی بدون اجازه وسایل دیگری را بر میدارد یا اینکه اسباببازیهای دیگری را خراب میکند. متأسفانه برخی از والدین در اینگونه مواقع صرفا طرف فرزند کوچک خود را میگیرند. اما باید توجه داشته باشند که با اینگونه رفتارهای دور از عدالت، صرفا بذر حسادت فرزند بزرگتر به کوچکتر را میکارند. بهترین کار در زمینه بروز اختلاف بین فرزندان، رفتار عادلانه است.
. فرق نگذاشتن بین تربیت فرزندان
زمانی که فاصله سنی بین بچهها از ۵ سال عبور میکند، مشکل حسادت فرزند اول به نوزاد به شکل متفاوتی ظهور پیدا میکند. فرزند اول بهخوبی در خاطر دارد که پدر و مادر از چه روشهای تربیتی برای او استفاده کردهاند. در برابر خطاهای او چه تنبیهی در نظر گرفتهاند یا چگونه او را برای کارهای خوبش تشویق کردهاند. به همین دلیل او بهخوبی میتواند کوچکترین تفاوتهایی را در این زمینه درک کند. والدین باید سعی کنند تا از ابتدا به کمک روشهای تربیتی صحیح تمام فرزندان خود را با اصول واحد تربیت کنند.
مقایسه نکردن بچهها
مقایسه کردن بچههای کوچک با یکدیگر گاهی اوقات آتش حسادتی را بین آنها شعلهور میکند که با هیچ چیزی قابل خاموش شدن نیست. مقایسه کردن، زمینه حسادت فرزند بزرگتر را بر میانگیزد. چرا که او عمدتا این مقایسه را به حساب انتقاد از خودش میگذارد.
بیتوجهی شما نسبت به این مسائل ممکن است باعث بروز مشکلاتی در همان دوران کودکی شود. حتی گاهی اوقات بذر اختلافات جدیتری بین فرزندان در دوران نوجوانی و جوانی کاشته میشود که در این صورت پیدا کردن راهحل خیلی سختتر است. سعی کنید با مدیریت رفتار خود با فرزندان، محیط یکدست و شادابی را برای همه آنها فراهم کنید.
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#تربیت_فرزند
#حسادت
@madrese_yar
#راهکارهای حرف زدن با کودک:
چطور با کودکان حرف بزنیم
یک الگوی خوب باشیم
کودکان مشغلولیتهای ذهنی و درگیریهای ما را ندارند، بنابراین در ذهنشان فضا و جای بیشتری برای توجه به اطراف و تقلید از والدین خود دارند. به عبارت دیگر، تمام حواس آنها به رفتار و گفتار شماست و هر کاری شما بکنید و هر چه بگویید، به زودی همان را از کودکتان دریافت خواهید کرد. برخورد خوب و خوشرفتاری شما با کودک به او یاد میدهد چطور با شما و دیگران رفتار کند. اگر شما دروغ بگویید، کودکتان هم شروع به دروغ گفتن خواهد کرد. اگر فردی خوشصحبت باشید، خواهید دید که فرزندتان هم شیرینزبان خواهد بود. فراموش نکنید که ثابتقدم بودن در رفتار خوب نیز ملاک است، یعنی اگر توقع دارید همیشه کودکتان راست بگوید، خودتان هم نباید یک بار راست بگویید و یک بار دروغ!
به بچهها کمک کنیم حرف بزنند، با ما صحبت کنند تا در آینده دچار انکارهای مختلف شخصیتی و خودسانسوری نشوند، آرزوها و بهشت کودکیشان همیشه همراهشان بماند و قربانی کنش و عملکردهای مداوم بازدارنده با اثرهای بد نباشند.
از جملههای مثبت استفاده کنیم
به جای عبارتهای منفی مثل «نه»، «دست نزن»، «نکن»، بهتر است از عبارتهای مثبت استفاده کنید. همچنین هرگز از کلمههایی که باعث ایجاد حس گناه در کودک میشود استفاده نکنید، چون کودکان از همان ابتدا قدرت درک بسیاری از چیزها و احساسات را ندارند، پس نباید برای اشتباهاتشان مدام آنها را مؤاخذه و سرزنش کنید. از عبارتهای سرزنشکننده هم استفاده نکنید، زیرا احساس بیارزشی را در کودک تقویت میکند. در عوض، جملههای مثبت به کودک اعتمادبهنفس و احساس شاد بودن میدهند. رفتارش را بهتر خواهد کرد و تلاش او را برای رسیدن به کاری که درست است و شما میخواهید بیشتر میکند.
به لحنمان دقت کنیم
لحن حرف زدن شما اثر مشخصی با یادگیری حرف زدن کودکتان دارد. اگر با کودکی که پرخاشگری میکند یا مدام ناله میکند که بچههای نوپا بر حسب طبیعتشان این رفتار را خواهند داشت، با لحنی تند و پرخاشگر صحبت کنید، نتیجهٔ کار مشخص است؛ اوضاع فقط بدتر خواهد شد! پس وقتی کودک آرام شد با او حرف بزنید و راهکارهای برخورد با ناله کردن کودکتان را پیدا کنید. همچنین بالا و پایین شدن تن صدای شما باید بسیار هماهنگ و متناسب با موقعیت باشد، پس اگر همیشه با داد و فریاد حرف میزنید باید این عادت را ترک کنید، چون شاید فرزندتان هم به شما نگاه میکند و کار شما را تقلید کرده است. حرف زدن منجر به فکر کردن میشود. فکر کردن میتواند باعث ایجاد خلاقیت درونی یا محدودیت فکری شود. سبک فکری افراد آموختنی و یادگرفتنی است که در دوران کودکی شکل میگیرد و هر کودکی شیوهٔ فکر کردن را از والدینش میآموزد.
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#الگوی_صحبت
#تربیت_فرزند
#ارتباط_موثر
@madrese_yar
راهکارهای مقابله با ترس های کودکان و نوجوانان
ترس از رفتن به مدرسه یکی از ترسهای معمولی کودکان بوده که سبب ناراحتی و آزار والدین بوده و گاه به صورت وحشت و اضطراب به هنگام خروج از منزل ظاهر می شود. ترس از مدرسه در دخترها بیشتر از پسرها بوده و علت اصلی این نوع ترس اضطراب ناشی از جدایی از والدین می باشد. این گونه ترسها معمولاً همراه با عوارض جسمانی همچون دل درد، سردرد و استفراغ می باشد. در هشت سالگی ترس از آب و آتش و در ده سالگی ترس از کتک خوردن، جواب دادن به درس در دختران و پسرها مشهود خواهد بود. به نظر بسیاری از متخصصان، واکنش ترس نشانه سلامت عصبی کودک می باشد و وجود آن برای ادامه حیات وی ضروری می باشد. اما چنانچه ترس بچه ها شدید باشد به گونه ای که موجب اختلال در زندگی روزمره و یا خواب او شود و یا به انزوا و غم و غصه اش منجر گردد، در آن زمان باید در پی چاره ای بود. در هر حال، باید توجه داشت که پدر و مادر و معلمان وظیفه دارند از انتقال ترس نامعقول به فرزندان و شاگردانشان جلوگیری نمایند. ریشه و پایه بسیاری از ترسها را باید در دوران کودکی جستجو نمود و اگر پدر و مادر و مربیان کودک با اصول و روشهای صحیح تربیتی آشنا باشند و طبیعت کودک خود را بشناسند، اساسا زمینه ای برای پیدایش ترسهای غیر منطقی در کودک رشد نخواهد یافت. در این ارتباط باید توجه داشت ترس در سنین بلوغ شکل دیگری به خود گرفته و متوجه جنبه های شخصیتی می شود. در این سنین ترسها جنبه تعمیمی داشته و همراه با اضطراب بوده و به علت استدلالی بودن فرد، ترسهای دوران کودکی کمرنگ می شوند. در این سنین ترس از غلط بودن عقیده، احساس بغض در عمل، رفتار و گفتار، ترس از تخلف و گناه، نوجوان را آزار داده و باعث می شود که گاهی او از انزوا سر در آورده و یا از اجتماع روی گردان شود.
نوجوانان از طرد شدن و تحقیر می ترسند و خطر پریشانی خود را به طور اغراق آمیزی درک می کنند. آنان با پیدایش ناگهانی صفات جنسی، بیش از پیش به تغییرات ظاهری بدن خود توجه می نمایند. نوجوانان از ناهماهنگی رشد اعضای بدن، کوتاهی و بلندی قد، چاقی و لاغری بیش از حد، پیدایش لک و دانه های چربی بر روی صورت و بدن خود دچار اضطراب و ناراحتی و ترس می شوند. بنابراین یک کنایه، اشاره، تشویق و یا تنبیه می تواند موجی از خشم و نفرت و ترس و دلهره را برای آنان به همراه داشته باشد. در این زمان چه بسا که پدر و مادر هم، کمک به نوجوان خود، برای غلبه بر ترسهای دشوار اجتماعی را بی فایده تشخیص بدهد چرا که ممکن است نوجوانان نظرات والدین خود را نسبت به اینکه چه بپوشند یا چگونه خودشان را با جامعه هماهنگ بدارند قبول نداشته باشند.
در هر صورت پاره ای از راههای پیشگیری ترس در کودکان و نوجوانان عبارتند از:
1ـ هرگز والدین از ترساندن به عنوان ابزاری برای تربیت فرزندان خود استفاده ننمایند.
2ـ حتی المقدور کودک تنها نباشد و نماند.
3ـ کودک برای روبه رو شدن با موقعیتهای ترسناک آماده شود.
4ـ حس اعتماد به نفس در کودکان تقویت شود.
5ـ از تلقینها و بدآموزیهای غلط خودداری شود.
6ـ کودک و نوجوان از تماشای فیلمها و صحنه های وحشت آور منع شود.
منابع:
1ـ نوابی نژاد، شکوه، رفتارهای بهنجار و نابهنجار در کودکان و نوجوانان.
2ـ پارسا، محمد، روان شناسی رشد.
3ـ شریعت مداری، علی، روان شناسی تربیتی.
✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#ترس
#تربیت_فرزند
@madrese_yar
زنی که میتوانست پیغمبر باشد.mp3
5.22M
🏴 فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) یک زن اسلامی است، زنِ در بالاترین طراز زن اسلامی، یعنی در حدّ یک رهبر، امّا همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد، همین زن مادری میکند، همسری میکند، خانهداری میکند؛ ببینید اینها را باید فهمید. این فریفتگانِ غافلِ حرفهای پوچ غربیها، اینقدر خانهداری را تحقیر نکنند. معنای خانهداری زن تربیت انسان است، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول و متاع عالم وجود است.
👤 مقام معظّم رهبری
🆔 @madrese_yar
#ایده
#رزق
#یلدا
#فاطمیه
#پیام_مخاطب
@madrese_yar
حضرت فاطمه(س).pdf
151.9K
💠﷽💠
📖 زندگینامه حضرت فاطمه زهراء(س)
✍حضرت فاطمه(س)درنزدمسلمانان برترین ووالامقام ترین بانوی جهان در...
#تبلیغ
#فاطمیه
@madrese_yar
📚📚📚📚📚📚📚📚
#حدیث
از امام معصوم نقل شده:
چون کودک سه ساله شود هفت بار به او بگو بخوان «لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ»
بعد، واگذارش تا به سن سه سال و هفت ماه و بیست روز رسد، هفت بار باو بگویند: بگو «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ»،
و دیگر تا چهار سالگی او را واگذار، و چون چهار سالش تمام شد هفت بار بگوید: «صلی اللَّه علی محمد و آل محمد»
و ولش کنید تا پنج سالگی باو گفته شود دست راست و چپ کدامست؟ وقتی فهمید، او را رو بقبله کنید، و به او بگویید سجده کند،
و باز واگذارش کنید تا 6 سالگی چون شش ساله اش تمام شد به او گفته شود نماز بگذار و رکوع و سجود به او آموخته شود تا هفت سالگی او تمام شود،
در این سن به او گفته شود دست و صورتت را بشوی و وقتی شست به او گفته شود نماز بخوان تا نه سالگی اش تمام شود و چون تمام شد، وضوء یادش دهند و از او بخواهند وضو بگیرد و نماز بخواند.
و چون وضو و نماز یاد بگیرد، والدینش آمرزیده شوند ان شاء اللَّه.
منبع : مكارم الأخلاق، ص 222
@madrese_yar
🏓🏓🏓🏓🏓
#ایجاد
#فعالیتهای
#سرگرم_کننده
#بازی
سرگرمی های خانگی و آپارتمانی برای بچه ها👇🏻👇🏻
۱. ساخت اشکال مختلف با چوب کبریت
۲. سطل پرتاب توپ
۳. نون بیار کباب ببر
۴. یه قل دو قل
۵. بازی با کش
۶. نقاشی
۷. نقاشی صورت با چشمهای بسته
۸. بازی با لگو
۹. پازل
۱۰. رنگ کردن کتاب رنگ آمیزی
۱۱. خاله بازی
۱۲. بولینگ
۱۳. گلف
۱۴. انداختن توپ در سطل با فوت
۱۵. حفظ تعادل با توپ و قاشق
۱۶. ماهیگیری
۱۷. پرتاب حلقه دارت بسکتبال
۱۸. قایق بازی
۱۹. فوتبال دستی
۲۰. ساخت بادبادک
۲۱. ساخت مهر با سیب زمینی
۲۲. قایم موشک
۲۳. لی لی
۲۴. نقاشی روی سنگ
۲۵. چشمتو ببند یکی رو بزن
۲۶. ساخت کاردستی
۲۷. گل یا پوچ
۲۸. زو
۲۹. قایق بازی با پتو و بالش
۳۰. کمپ یا خاله بازی با چادر و صندلی
۳۱. سیبیل آتشین
۳۲. گاز زدن سیب آویزان
۳۳. گل زدن از طریق فوت کردن توپ پینگ پنگ
۳۴. ماهیگیری با گیره لباس
۳۵. تکمیل نقاشی
۳۶. بازی سایه ها
۳۷.نخ بازی
۳۸. برج سازی
۳۹. یک دو سه هوپ
۴۰. یه مرغ دارم روزی... تخم میذاره
۴۱. چی کجا رفت؟
۴۲. از کوچک به بزرگ
۴۳. دالی موشه
۴۴. نقطه خط
۴۵. وسطی
۴۶. والیبال نشسته
۴۷. نقشه گنج
۴۸. عدد بازی با انگشتان دست
۴۹. جابجایی وسایل برای تقویت حافظه
۵۰. منچ
۵۱. بازی فکری دوز و ...
۵۲. دزد و پلیس
۵۳. تانگ یا کشتی بازی با کاغذ
۵۴. کلاغ پر
۵۵. سنگ کاغذ قیچی
۵۶. نون بیار کباب ببر
۵۷.رابط /خلیفه
۵۸. بالا بلندی
۵۹. استپ مجسمه شو
۶۰. نقطه بازی
۶۱. پادشاه بازی
۶۲. گرگم به هوا
۶۳.تفنگ بازی
۶۴. بادکنک بازی
۶۵. اتل متل توتوله
۶۶. خمسه خمسه
۶۷. آب بازی
۶۸. خاک بازی گل بازی
۶۹. اسم و فامیل
۷۰. پنالتی
۷۱. سایه بازی
۷۲. ادا بازی.
❗️یک سری از بازیها مثل ماهیگیری، گلف، بولینگ، فوتبال دستی و ... برخلاف چیزی که فکر میکنید خیلی ساده است و ساخت آن در منزل به عنوان کاردستی انجام می
@madrese_yar
#تکنیک_کنترل_خشم_در_نوجوانان
قسمت اول
نوجوانان نیاز به یادگیری مهارت های زیادی دارند؛ یکی از این مهارت های مهم، مهارت کنترل خشم است. یادگیری این مهارت باعث می شود نوجوان یاد بگیرد چطور با عصبانیت آنی و هیجانات لحظه ای خود برخورد کند. تعدادی از
✨مهم ترین تکنیک کنترل خشم در نوجوانان عبارتند از:
خودآگاهی و کنترل خود
از آنجا که خشم میتواند قدرتمند باشد، مدیریت آن گاهی اوقات چالش برانگیز است. برای مدیریت احساسات #عصبانیت به خودآگاهی و خویشتنداری زیادی نیاز است و این مهارتها برای پیشرفت زمان میبرد.
#خودآگاهی توانایی است که با آن بتوانید آنچه را احساس میکنید و فکر میکنید، دلیل آن را ببینید. بچه های کوچک از احساساتی که دارند، خیلی آگاه نیستند؛ اما نوجوانان توانایی ذهنی خودآگاهی دارند. وقتی عصبانی شدید، لحظه ای وقت بگذارید و متوجه آنچه احساس و فکر می کنید شوید.
خود کنترلی یعنی فکرکردن قبل از اقدام؛ چند ثانیه یا دقیقه ارزشمند بین احساس یک احساس شدید و انجام عملی که پشیمان میشوید، فاصله دارد.
درکنار هم، خودآگاهی و خویشتنداری به شما این امکان را میدهد که هنگام احساس شدید مانند عصبانیت، در مورد چگونگی عمل انتخاب بیشتری داشته باشید.
هر چند باید حالات و احساسات یک نوجوان را در سنین حساس نوجوانی درک کرد و به پیامدها و تغییرات طبیعی این مرحله از رشد یک انسان آگاه بود، اما نباید اجازه بدهید که یک نوجوان، با خشم و پرخاش خود زندگی کند و نسبت به رفتارهای تهاجمی او با دیگران بیتفاوت باشید.
یک نوجوان هم درست مانند هر انسان دیگری نیاز دارد که یاد بگیرد چطور هیجانان خود را کنترل کند و پدر و مادرها نیز باید مطمئن شوند که فرزند نوجوان آنها قادر است مسئولیت رفتارهایش را بپذیرد و ابزارهای و شرایط لازم برای فراگیری مهارتهای ضروری را برای او فراهم نمایند.
به او یاد بدهید که لازم است از خودش بپرسد «چه چیزی من را تا این حد عصبانی میکند؟»، «آیا میتوانم این خشم را مختص زمانی خاص بدانم و اگر این طور است آن چه زمانی است؟». اگر بتوانید بفهمید چه چیزی عصبانیتان میکند بهتر خواهید توانست موقعیت را کنترل کنید.
ببینید چه چیزی خشم فرزند نوجوانتان را تغذیه میکند
نوجوانان ممکن است در آن ِ واحد و ظاهرا بیدلیل دچار خشم و عصیان شوند و شما حتی فرصتی پیدا نکنید تا بفهمید چه چیزی در ابتدا آنها را خشمگین کرده است و چرا در این لحظه دچار چنین هیجانی شدهاند. اولین قدم برای کنترل خشم این است که به فرزند نوجوان خود کمک کنید بفهمد چه زمانی شروع به احساس خشم میکند، چه زمانی احساس میکند باید خشم خود را به حرکتی تبدیل کند و اینکه آیا این حرکت نسبت به دیگران است یا خودش.
برای برخی از نوجوانان، مدیریت خشم میتواند کار بسیار سختی باشد، زیرا اولین تمایل یک نوجوان این است که جوری واکنش نشان بدهد که سبب آسیب جسمی یا هیجانی شود یا فراتر از قدرت والدینش باشد. برای غلبه بر چنین تمایلی، یک نوجوان باید بداند علاوه بر واکنشی که در حال حاضر نشان میدهد، راه دیگری هم دارد و آن این است که با شما بنشیند و در مورد هیجانات خود و اینکه چرا چنین احساسی دارد با شما حرف بزند.
همچنین اگر چیزی که شما گفتید یا کاری که کردید را دوست ندارد، میتواند انتخاب کند به دنبال راه حلی برود که به او اجازه میدهد هیجانات خود را به شیوهای سالمتر تخلیه کند تا بتواند بدون اینهمه خشم و عصیان، موقعیت را پشت سر بگذارد. هر چند برای یک نوجوان به نظر میرسد مشکلات مانند سنگ بسیار بزرگی هستند که هرگز نمیتواند آنها را بردارد، اما او باید یاد بگیرد برای هر مشکلی راه حلهایی وجود دارد و برخی از این راه حلها بهتر از بقیهاند.
برای هر مشکل چند راه حل پیدا کنید
تفکر قبل از دست به عمل زدن
خشم یک نوع هیجان است که معمولا با دلیلی همراه است. خشم واکنشی ناگهانی است و نوجوانان خشمگین نیز اغلب دست به رفتارهای ناگهانی میزنند. آنها عواقب رفتارهای خود را در نظر نمیگیرند، اما واقعیت این است که رفتارهای آنها پیامدهایی دارد، هم خوب و هم بد. قبل از اینکه فرزند نوجوان شما راه حلی برای مشکلش پیدا کند، باید به عواقب انتخابش فکر کند و در نظر بگیرد چه اتفاقی خواهد افتاد و نتیجهی این انتخاب و راه حل چه خواهد بود.
اگر نوجوان شما نتیجهی فکر کردن قبل از دست به عمل زدن را ببیند و تجربه کند، انگیزه پیدا خواهد کرد که مهارتهای کنترل خشم را یاد بگیرد تا دفعات بعد باز هم این تجربیات خوب را تکرار کند.
ادامه دارد...
✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#تربیت_فرزند
#کنترل_خشم_یک
#تکنیک
@madrese_yar
مشاغل(1157).pdf
681.3K
✅عنوان: مشاغل
🌼موضوع: شغلهای مختلف، فقیه شدن
🤗مخاطب: کودک (ابتدایی)
💐قالب های بکار گرفته:
پانتومیم، سوال، شکل، داستان، جدول، شعر و دعا شده
#مشاغل
#داستان
#بازی
#پی_دی_اف
@madrese_yar
daghayeghi-ba-quran[1].pdf
3.16M
فایل کتاب دقایقی با قرآن
مناسب برای سخنرانی بین الصلاتین و منبر و تفسیر کوتاه
#تبلیغ
#قرآن
#بین_صلاتین
#تفسیر
@madrese_yar
مهربان ترین ها(1074).pdf
347.5K
✅عنوان: مهربان ترین ها
📙موضوع: احترام به والدین (پدر)، آداب زیارت امام رضا علیه السلام
😉مخاطب نوجوان (راهنمایی)
🌷قالب های بکار گرفته
سوال، داستانک، جدول، روایت شده
#داستان
#نوجوان
#احترام_والدین
#آداب_زیارت_امام_رضا_علیه_السلام
@madrese_yar
🍎🍎 شعریلدا🍇🍇🍓🍓
چه خوبه شب یلدا
شـبی بلنـد و زیبا
( کـنـیـم یـاد خدا رو
بخونیم این دعا رو )۲
خـدای مهـربـونم
تـو کـه یلـدا میـاری
برف و سرما میاری
بعد برف و زمستون
(گـل به صحرا میاری )۲
(بیار امسـال برامـون
مهدی صاحب زمون
انار دونه دونه
آقا چه مهربونه)۲
هر آدمی تودنیا
اینو باید بدونه
(هرجایی که باشه
@madrese_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#کلیپ با زهرا یا زهرا
قسمت 5️⃣
🥀 چرا قبر حضرت زهرا سلام الله علیها مخفی هست ؟
👆👆👆👆
⁉️جواب این سوال را در این کلیپ ببینید.
#با_زهرا_یا_زهرا
#مهدی_صاحب_عزا
حضرت #فاطمه سلام الله علیها
Y