eitaa logo
اخبار مدرسه روانشناسی
1.6هزار دنبال‌کننده
17 عکس
4 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*رواندرمانی وسواس* ۱۰۰ ساعت رویکردهای شاخص در درمان وسواس. دوشنبه ها ساعت ۱۶ تا ۱۸ از ششم آذرماه. https://school.ravanboneh.com/course/ocd-psychoanalysis-approaches مدرسه روانشناسی همراه همیشگی روانشناسان.
ارتقا کیفیت کلاس های حضوری و انلاین در مدرسه روانشناسی فراهم شد. از این پس میتوانید در حین برگزاری سمینارهای احیا در روزهای ۴شنبه و ۵شنبه با استاد میراسدی در کلاس انلاین شده و سوال خودتان را کلامی بپرسین و با استاد در کلاس گفتگو کنید،صدای شما پخش شده و مثل شرکت کننده حضوری همه کلاس به شما گوش میدهند و سکوت میکنند تا استاد پاسخ شما را بدهد، بدین ترتی شما قادر خواهید بود مانند شرکت کنندگان حضوری در کلاس حضور و مشارکت فعالانه داشته باشین و در صورت هرگونه مشکل اعم از قطع و وصل شدن صدا و تصویر میتوانید اعلام کنید تا به درخواست شما رسیدگی شود.
آزمون صلاحیت حرفه ای جمعه ۲۴ آذر ساعت ۱۴ تا ۱۶ لینک شرکت در وبینار: https://school.ravanboneh.com/course/azmoon-salahiyat-herfei-webinar
با دلبستگی بین مراجع و درمانگر چه کنیم؟ مدرس : هما عبدالغفوریان جمعه ۲۴ آذر ساعت ۱۲ الی ۱۴ https://school.ravanboneh.com/course/attachment-general-course «مدرسه روان شناسی همراه همیشگی شما »
آغاز ثبت نام درمانگران از سراسر کشور در مرکز مشاوره احیا https://reservation.ravanboneh.com/register.aspx لینک ثبت نام روان درمانگران و مشاوران
*برای دریافت ارجاع از همکاران مشاور و روانشناس چه کار کنم؟* روش متداول شروع کار روانشناس در بازار کار، قرار گرفتن در چرخه ارجاع است. برای قرار گرفتن در چرخه ارجاع 4 کار را انجام دهید و 1 کار را انجام ندهید. یک. یکی از 3 حوزه (1. کودک و نوجوان 2. فردی 3.زوج و خانواده ) را انتخاب کنید. دو. 1 یا 2 اختلال را برای تخصص خود انتخاب کنید. مثل فردی: افسردگی, اضطراب و ترس, وسواس, اعتیاد زوج و خانواده: پیش از ازدواج, شکست عاطفی و غیره کودک و نوجوان: اختلال یادگیری,اوتیسم و غیره سه. تخصص خودتان را به همکارانتان نشان دهید. تخصص شما اختلالی است که قادر به حل آن هستید. شما قرار است همکاران خود را قانع کنید که در اختلالی مشخص بسیار کار کرده اید, متمرکز کار کرده اید و اختصاصا مراجع میبینید. اعتماد همکارانتان برای ارجاع جلب کنید. برای نشان دادن تخصص خود مراقب باشید اغراق نکنید. از حرف های عجیب استفاده نکنید. شما صرفا باید به همکارانتان نشان دهید مدتی طولانیست با علاقه و اشتیاق بر یک مساله مطالعه می کنید, کار می کنید در نتیجه سمینار دارید, مقاله دارید, کتاب دارید. تنها نشان می دهید متمرکز بر یک مشکل کار می کنید. این روشی محتاطانه برای معرفی تخصص خود به همکارانتان است. یادتان باشد همکاران شما, همکلاسی های شما باید به شما اعتماد کنند. اگر شما تخصص خودتان را وسیع نشان دهید از اعتماد پذیری خود می کاهید. اگر خود را همه توان و همه فن حریف نشان دهید کسی به شما اعتماد نمی کند. اگر خود را علامه و جامع الاطراف می دانید در شبکه جا نمیگیرید در آن صورت نیازی به شبکه هم ندارید شما خودتان یک شبکه هستید پس مستقل کار کنید. چهارم. تصویر حرفه ای خود را در اینترنت و شبکه مجازی بسازید : با جستجوی شما در اینترنت تخصص شما نمایان شود. در مورد حوزه و تخصص شما, سمینار های برگزار شده, کتاب ها و مقالات مرتبط در دسترس باشد. *نکته طلایی که نباید انجام دهید.* از ارائه رویکرد کل نگر اجتناب کنید. افرادی که انسان را به طور کل می بینند احتمال بسیار کمتری دارند که بتوانند از چرخه ارجاع استفاده نمایند. رویکرد هایی مانند سیستمی که اختلال و مشکل را نتیجه اشکال در سیستم کلی و درمان را تغییری جزئی در سیستم کلی می بینند یا روانکاوها و انسانشناسان که کلیت انسان را میبینند و قائل به تجزیه مشکلات و انسان نیستند از این موارد در حوزه روانشناسی به شمار می روند. در نظام پزشکی هم درمان های کل نگری مانند هومئوپاتی از همین موارد است.