♨️ پرسش:
چرا بعضي از سادات اهل سنت هستند؟آيا نسل آنها به حضرت فاطمه مي رسد؟
@madresseinqhilab
🌺پاسخ:
سيادت عنوان است براي مردان و زناني كه در طول نسبشان به هاشم بن عبد مناف (جدّ دوّم رسول گرامي اسلام) ميرسند. هر كس كه سلسله نسب او به هاشم برسد، سيد محسوب ميگردد.(1)
🔹بنابر اين تمامي فرزندان ابو طالب، عباس، ابو لهب و ديگر عموزادگان پيامبر(ص) در زمره سادات قرار دارند. حال اگر اين عده، ولايت و امامت علي(ع) و فرزندان معصومش را اعتقاد داشته باشند، شيعهاند و اگر اعتقاد نداشته باشند، ولي رسالت پيامبر را قبول داشته باشند، در زمره اهل سنت قرار دارند.
🔸حال ممكن است اين ساداتِ غير شيعي از فرزندان ابو طالب باشند يا از فرزندان عباس. فرزندان ابو طالب نيز ممكن است از علويان باشند يا از غير علويان... ليكن معمولاً سادات علوي و طالبي در زمره شيعيان قرار دارند، اگرچه ممكن است ميان اهل سنت نيز از سادات وجود داشته باشند.
پينوشتها:
1. عروةالوثقى، ج 2، كتاب الخمس، فصل دوم
@madresseinqhilab
💎 براي چي درس بخوانم؟
🌹 اگر شما جوانها دنبال تحصیل که می روید، دنبال این معنا باشید که یک تصدیقی بگیرید، یک دیپلمی بگیرید و بروید آن را آلت قرار بدهید برای استفادۀ مادّی خودتان، این همان انحرافی است که آنها می خواهند.
🍀و اگر شما در مراکزی که هستید یک ایدۀ صحیح داشته باشید و یک غایت صحیح داشته باشید که برای رسیدن به آن غایت مشغول تحصیل باشید، و برای رسیدن به آن امری که خدای تبارک و تعالی می خواهد و آن تهذیب نفس و پرستیدن الله و دور کردن همۀ شرکها و همۀ انحرافها و همۀ الحادها از خودتان و از مراکزتان، اگر این طور باشد شما پیروز خواهید شد.
📍و همۀ انحرافها و همۀ گرفتاریهایی که برای یک کشور پیش می آید برای این است که مراکز تعلیم و تعلّمشان، مراکز تهذیب نیست. این فرقی نیست ما بین مدارس علمی قدیم با مدارس علمی جدید.
🔹تا تهذیب نباشد و تعهد نباشد و از اول انسان راه خودش را، صراط مستقیم خودش را نیافته باشد، و تحصیل او دنبال همان ایدۀ صحیح اسلامی نباشد، همین انحراف آور است و همین است که ما را و کشورهای اسلامی را یا به طرف چپ می برد و یا به طرف راست؛ یا باید کشور، کشور کمونیستی باشد یا کشور، کشور تابع امریکا.
🌸 از مدرسه شروع می شود این مسائل. از مدارس و دانشگاهها این مسائل شروع می شود. آنها می خواهند که آن چیزی که در دانشگاهها و در مدارس ما، در دبیرستانها و در همه جا حاصل می شود این باشد که آن چیزی که نتیجۀ زحمات طولانی ملت است و زحمات طولانی جوانهای ماست، برای آنها باشد.
📚بیانات امام خمینی رحمه الله علیه در تاریخ 2 بهمن 1359 / 15 ربیع الاول 1401
@madresseinqhilab
📚 درباره «دو قرن سکوت» و «کارنامه اسلام»
@madresseinqhilab
1⃣ #روزنامه_سازندگی در ایام دهه فجر در گزارشی با عنوان "نوشدارو پس از مرگ" به بررسی کارنامهی #عبدالحسین_زرینکوب پرداخت و در این گزارش از کتاب #دو_قرن_سکوت وی تجلیل کرد. کتابی که متعلق به دهه 30 شمسی است و در این اثر مرحوم زرینکوب #تقابل_اسلام_و_ایران را برجسته کرده است!
2⃣ این گزارش روزنامه سازندگی، با واکنش #عباس_سلیمی_نمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران روبهرو شد و در یادداشتی که در شماره امروز سازندگی منتشر شده است، نوشت:
✍ «این اثر حاصل دورانی است که مرحوم زرینکوب بدون اطلاع از ماهیت #فراماسونری جذب آن میشود، اما پس از پی بردن به ماهیت چنین تشکیلات مخفی وابسته به #صهیونیسم_جهانی از آن فاصله میگیرد، حتی صادقانه در مقام نقد خود برآمده، از این اثر، شجاعانه تبری میجوید.»
3⃣ روزنامه سازندگی نیز در شماره امروز خود در تصحیح گزارش منتشر شده درباره زرینکوب نوشت:
✍ «"دو قرن سکوت"، محصول دهه 30 خورشیدی است. اثری که بیش از دیگر آثار او شهره عام و خاص است و #کارنامه_اسلام محصول دهه 50 خورشیدی است که روایتی کاملاً متفاوت با روایت "دو قرن سکوت" ارائه میدهد. زرینکوب در "دو قرن سکوت" بر دستاورد تمدن اسلامی در قرون نخست میتازد و ورود اعراب مسلمان را منشأ نگونبختی ایرانیان میداند، اما در "کارنامه اسلام" به آن میبالد و این تلاقی را موجب باروری و شکوفایی دو تمدن میداند.»
4⃣ در همین زمینه دکتر #موسی_حقانی پژوهشگر تاریخ معاصر توضیحات مفیدی ارائه کردهاند که مناسب دیدیم برای اطلاع شما همراهان کانال منتشر كنیم.
@madresseinqhilab
🔶🔸 نقش فراماسونرها در تقابل اسلام و ملیگرایی
@madresseinqhilab
1⃣ جریان #فراماسونری به گفته خودشان، جریان #جهانوطن است و یکی از اصول فراماسونری نیز جهانوطنی است؛ بدان معنا که بهنوعی وطن ندارند، هرچند که در کشورهای مختلف، مستقر هستند و در خدمت #صهیونیسم_بینالملل میباشند. بهعبارت دیگر فراماسونری یک جریان و جمعیتِ نخبهگرایِ نهانروش است که هدفش اعمال حاکمیت #صهیونیسم بر جهان است و ریشههای انحرافی صهیونیستی و بنیاسرائیلی دارد.
2⃣ فراماسونرها تمامی جهان را وطن خود میدانند و #ملیگرایی و تعلّق به وطن را نفی میکنند، از این رو خود به خود در تقابل با هرنوع تعلّقِ خاطر به وطن و زادگاه قرار میگیرند و سعی میکنند در چارچوب نظام برادری خودشان، افرادی که در کشورهای مختلف صاحب نفوذ و نخبه هستند را جذب کنند تا این نخبگان درخواستها، منافع و مطامع رؤسای لژهای بزرگ همچون لژ اعظم انگلستان را تأمین و در جهت تحقق اهداف آنها حرکت کنند.
3⃣ اصل دیگر فراماسونری، #سکولاریسم است و تأکید بر این که ما با مذاهب افراد کاری نداریم و هرکس با هر مذهبی میتواند در لژ حضور پیدا کند، البته نباید بحث مذهبی کند! همچنین فراماسونرها میگویند که فراماسونری دین نیست، ولی دین است! دین نیست بهمعنای اینکه در زمرهی ادیان الهی نیست و شریعتگرا نیست و دین بشری است به این دلیل که انسان خودبنیاد است و این انسان هیچ توجهی به دستورات الهی ندارد، بنابراین فراماسونرها در تقابل با تمامی ادیان قرار میگیرند.
4⃣ یکی دیگر از اصول فراماسونری، خداپرستی بدون دین و اعتقاد به انبیاء است که البته مختص لژهای انگلیسی و برخی لژهای آمریکایی است؛ چرا که لژهای فرانسوی ادیان و خدا را نفی میکنند. لژهای انگلیسی هم میگویند که ما خدا را قبول داریم، اما خدا هیچ اختیار و ارادهای در زندگی بشر ندارد. به همین دلیل نیز در تقابل با ادیان قرار میگیرند.
5⃣ وقتی فراماسونرها در کشور خودشان فعالیت میکنند، با توجه به دو مؤلفهای که ذکر شد، در مورد هر چیزی از جمله تاریخ، سیاست، جامعه و فرهنگ که صحبت کنند، از منظر بیوطنی یا جهانوطنی و بیدینی سخن میگویند.
6⃣ چهرههای شاخصی در ایران بودند که به اصول فراماسونری پایبند بودند و در این باره نگاشتند و سخن گفتند، البته برخی همچون #عبدالحسین_زرینکوب به اشتباهات خود اعتراف کردند و سعی کردند اشتباهات خود را جبران کنند. زرینکوب ابتدا کتاب #دو_قرن_سکوت را نگاشت و بر این جدایی و تقابل تأکید داشت و بعد که شهید مطهری نقدهایی بر آن کتاب وارد کرد و خود نیز مطالعاتی کرد، کتاب #کارنامه_اسلام را نوشت و سعی کرد اشتباهات گذشته خود را جبران کند.
7⃣ تفکر ماسونی را نباید محدود به فراماسونی و فراماسونرها دانست؛ چراکه فراماسونرها توانستند فرهنگ خود را به دلیل نفوذ و نخبگانی که داشتند، به جامعه رسوخ بدهند. از این رو در عرصههای مختلفی همچون سینما، دانشگاه و... میتوان ردپای #تفکرات_ماسونی را دید.
✍ دکتر موسی حقانی؛ پژوهشگر تاریخ معاصر
@madresseinqhilab
📢 بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
🔴 نگاهی کلی به بیانیهای که از سوی حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صادر شد:
🔶 جمهوری اسلامی ویژگیهایی دارد از جمله:
1️⃣ برای همه چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است چون ویژگیهایی مثل آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری در فطرت بشر است.
2️⃣ به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد. ولی از ارزشهایش فاصله نمیگیرد.
3️⃣ انعطافپذیر و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است. اما تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.
4️⃣ پس از نظام سازی، به رکود و خموشی دچار نشده است. متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست.
5️⃣به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است.
6️⃣ این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. در هیچ معرکهای گلولهی اوّل را شلیک نکرده است، ولی پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم فرود آورده است.
7️⃣ از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است و با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان ایستاده است
📚 درسهایی که رهبرانقلاب به عنوان نسل اول انقلاب برای جوانان گفتند:
✊🏻 همه چیز علیه ما بود، چه رژیم فاسد طاغوت که علاوه بر وابستگی و فساد و استبداد و کودتایی و چه آمریکا و قدرت های شرق و غرب.
✌🏻 هیچ تجربهی پیشینی و راه طی شدهای در برابر ما وجود نداشت. اما جمهوری اسلامی گامهای بزرگی را طی کرد.
🌱 ثمرات و نتایج گام اول انقلاب:
1️⃣ ثبات و امنیّت کشور و تمامیّت ارضی و حفاظت از مرزها.
2️⃣ موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی.
3️⃣ مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید.
4️⃣بینش سیاسی آحاد مردم و نگاه آنان به مسائل بینالمللی را به گونهی شگفتآوری ارتقاء داد.
5️⃣ کفّهی عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد.
6️⃣ عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد.
7️⃣ تبدیل شدن به نماد پر ابّهت و با شکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان.
🔆 ماموریتهای نسل جوان برای گام دوم انقلاب:
1️⃣ علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است... ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم.
2️⃣ معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای اخلاق و به معنی رعایت فضلیتهای اخلاقی
3️⃣ اقتصاد: مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت سیاستهای اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند.
4️⃣ عدالت و مبارزه با فساد: تبعیض در توزیع منابع عمومی و میدان دادن به ویژهخواری و مدارا با فریبگران اقتصادی که همه به بیعدالتی میانجامد، بشدّت ممنوع است؛ همچنین غفلت از قشرهای نیازمندِ حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.
5️⃣ استقلال و آزادی: استقلال ملّی به معنی آزادی ملّت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان است. و آزادی اجتماعی به معنای حقّ تصمیمگیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همهی افراد جامعه است.
6️⃣ عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.
7️⃣ سبک زندگی: تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
@madresseinqhilab