را می خواهند.
مردم کسی را می خواهند تا به دزدی دستگاه های دولتی از مردم پایان دهد. دست چپاولگر و غارتگر آنان را از جیب مردم بیرون بکشد و چشمان هیزشان را بر زندگی و حساب های بانکی شان کور کند.
از سازمان مالیاتی شروع کند و به زورگویی های اش پایان دهد، شرکت های بیمه را تادیب و در پرداخت واقعی حق خسارت ها تعقیب کند. به سراغ سیستم فاشیستی بانک ها برود و کرکره بالا کشیدن اموال مردم و غارت سرمایه های مردم در شبکه فاسد بانکی را پایین بکشد.
جمهوری اسلامی ایران امروز در راس مدیریت اجرایی و سیاسی کشور به کسی نیاز دارد تا با شجاعت و شهامت در صورت علیف تف بیندازد، قدمهای نامیمون برخی از سران کشورهای پیرامون را که بخواهند حتی یک سانت بر خاک پاک این سرزمین تعدی کند، در جا بشکند، مصلحت اندیشی هایی که به معنای عقب نشینی از مواضع و منافع ملی و موجب هتک حرمت سیاسی یک ملت در برابر اجانب و موجبات طمع ورزی آنان می شود را بیپروا کنار بگذارد.
احمدی نژاد باید بیاید، او نمی تواند نیاید. باید بیاید تا:
مستمندان بی پناه را یاری دهد.
آرزومندان داشتن سر پناه را خانه دار کند.
کرامت شهروندی را به شهروندان و شور و نشاط اجتماعی را به جامعه برگرداند.
کاری کند که پدران در تامین هزینه زندگی با سرافرازی در برابر خانواده هایشان عیالواری کنند.
شان جوان و پیر و زن و مرد و دختر و پسرانمان را ارتقاء بخشد.
برای پسرانمان امکان شغل درخور تمهید و برای دخترانمان راحتی درآماده ساختن امکانات ازدواج مهیا کند.
احمدی نژاد می آید، باید بیاید. این باید! یک امر دوسویه هست.
هم خواسته کف جامعه هست و هم نیاز سیستم حکمرانی برای قرار گرفتن کسی در مسند مدیریت کلان اجرایی کشور است که بتواند امید به آینده و کارآمدی حکمرانی در اداره امور کشور را در دلها تقویت کند.
آمدن او و در دست گرفتن مدیریت تمشیت امور ملت در این دورانی که نیاز به حضور او به شدت احساس می شود، مرحمت و لطف الهی است، هم برای ملت و هم برای کشور.
آنانی که آمدن او را مخالفند، در واقع با منافع ملک و ملت مخالفند.
آنانی که برای نیامدن او، البته بیهوده در تقلایند، بدانند که مقاومتشان محکوم به شکست است و ثواب آنست که در برابر آنچه خدا تقدیر خواهد کرد تمکین کنند.
چنانچه حضرت بارتعالی در آیه ۱۰ سوره فتح وعده دادهاست:
أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
إِنَّ ٱلَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ ٱللَّهَ *يَدُ ٱللَّهِ فَوۡقَ أَيۡدِيهِمۡۚ* فَمَن نَّكَثَ فَإِنَّمَا يَنكُثُ عَلَىٰ نَفۡسِهِۦۖ وَمَنۡ أَوۡفَىٰ بِمَا عَٰهَدَ عَلَيۡهُ ٱللَّهَ فَسَيُؤۡتِيهِ أَجۡرًا عَظِيمٗا.
(صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم).
[اى پيامبر] بى گمان، كسانى كه با تو بيعت مىكنند، جز اين نيست كه با خدابيعت مىكنند، دست خدا بالاى دست هاى آنهاست.بنابراين، هر كس پيمان بشكند، پس تنها به زيان خودش پيمان مىشكند و [اما] كسى كه به آنچه بر سر آن با خدا عهد بسته است وفادار بماند، پس به زودى [خدا] او را پاداش بزرگى خواهد داد.
(راست گفت خدای بلند مرتبه و با عظمت)./والسلام
https://whatsapp.com/channel/0029Vaf3egIAYlUJhI7MF73r
هدایت شده از اخبار تهران
✅ انفجار مهیب در یک مرکز تجاری در نسیم شهر/۴نفر مجروح شدند
🔹شامگاه پنجشنبه انفجار مهیبی در یکی از مجتمعهای تجاری نسیم شهر رخ داد که طی آن چهار نفر راهی بیمارستان شدند.
🔹بنا بر گزارش اولیه نیروهای سازمان آتش نشانی نسیم شهر، انفجار در یکی از واحدهای مسکونی واقع در طبقه فوقانی پاساژ رخ داده و آنقدر مهیب بوده که درب و پنجرههای این مجموعه را به خیابان پرتاب کرده است.
🔹نشت گاز «ال. پی. جی» و جرقهای ناگهانی، عامل وقوع این انفجار بوده است.
✅اخبار تهران 👇
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
هدایت شده از راهبرد مدیریتی "اسلامشهر"
پیام تشکر و اعتذار
یاسین جعفرزاده، مدیرعامل سازمان دارالسلام و آرامستان های شهرداری اسلامشهر؛ با صدور پیامی، از حضور قدرشناسانه اقشار مختلف مردمی و ابراز همدردی با خانواده جعفرزاده در پی درگذشت کربلایی عوض جعفرزاده، پدر گرامیشان قدردانی نمود.
@rahbooord
با درختان مهربان باشیم....
متن کامل را در سایت مامن نیوز بخوانید...
👇👇👇👇👇👇👇👇
لینک
https://maemannews.com/%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d8%b1%d8%a7%d9%81%d8%b4%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%ad%d9%85-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af/
کارزار با عنوان «اعتراض و مخالفت با شهر فروشی و دریافت هبه در مقابل تخلف ساختمانی در اسلامشهر» تأیید و با موفقیت منتشر شد:
https://www.karzar.net/118550
با به اشتراک گذاری این لینک و ارسال آن برای دیگران، این کارزار را اطلاعرسانی کنید و از آنها برای جمعآوری امضا کمک بگیرید.
#منفعل_نباشیم
( به اطلاع شهروندان خوب شهرمان میرسانیم شرکت در این کارزار محرمانه و هیچگونه اطلاعاتی از شخص خواسته نمیشود فقط تعداد امضا کنندگان مشخص میشود )
ashabresane97 : تلگرام
https://chat.whatsapp.com/JeV2cmezO2N14MP3oXlSWg
واتس آپ :
https://eitaa.com/ashabresane97
ایتا :
هدایت شده از کانال خبری بهارستان نیوز
حسن نوروزی فردا به ستاد ثبتنام وزارت کشور میرود
📌 حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن نوروزی، فردا کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خواهد شد.
♨️ نماینده دوره هشتم، دهم و یازدهم شهرستان های بهارستان، رباطکریم و شهر جدید پرند دکتر حسن نوروزی فردا به وزارت کشور جهت ثبتنام برای کاندیداتوری در چهاردهمین دوره ریاست جمهوری حاضر خواهد شد.
💢 در پی دعوت جمعی از ایثارگران و خانواده معزز و دیگر اقشار از حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن نوروزی جهت کاندیداتوری ریاست جمهوری، ایشان خاطر نشان کرد: به حول الله و مدد شهدا انشاءالله فردا به ستاد انتخابات وزارت کشور مراجعه و ثبت نام میکنم.
پایگاه_خبری_بهارستان_نیوز
🗓 ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۳
🔹 بهارستان نیوز
📍با کانال #بهارستان_نیوز همراه باشید ...
ⓙⓞⓘⓝ↯
@Baharestan_Newss
هدایت شده از راهبرد مدیریتی "اسلامشهر"
*✍راهکارهای بهبود زندگی*
❌جدیدترین تعریف سواد از نظر یونسکو
▫️تهیه و تنظیم: محسن ملکی روزنامه نگار
💫سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، تعریف جدیدی از باسوادی ارائه داده است.
🔖 شاید برایتان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط یونسکو بهصورت رسمی اعلام میشود. بهطور خلاصه و طبق این تعریف، باسواد کسی است که بتواند از خواندهها و دانستههای خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.
🔖 با تعریف جدیدی که یونسکو ارائه داده باسوادی توانایی «تغییر» است و باسواد کسی است که بتواند با آموختههایش، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.
🔖 در ادامه و بعد از مروری کوتاه بر تعاریف سواد از ابتدا تا امروز، نکاتی درباره ایجاد تغییر در زندگی بر اساس دانستهها و راهکارهای دستیابی به این مهم، مطرح خواهیم کرد.
✨اولین تعریف:
توانایی خواندن و نوشتن، اولین تعریفی که از سواد در اوایل قرن بیستم ارائه شد، صرفاً به توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری معطوف بود. طبق این تعریف، فردی باسواد محسوب میشد که توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری خود را داشته باشد.
✨دومین تعریف:
اضافه شدن یادگرفتن رایانه و یک زبان خارجی
🔖 در اواخر قرن بیستم، سازمان ملل تعریف دومی از سواد را ارائه کرد. در این تعریف جدید، علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری، توانایی استفاده از رایانه و یاد داشتن یک زبان خارجی هم اضافه شد. بدین ترتیب به افرادی که توان خواندن و نوشتن، استفاده از رایانه و صحبت و درک مطلب به یک زبان خارجی را داشتند، باسواد گفته شد.
✨سومین تعریف:
اضافه شدن ۱۲ نوع سواد:
سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱، بازهم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف سوم کلاً ماهیت سواد تغییر یافت. مهارتهایی اعلام شد که داشتن این تواناییها و مهارتها مصداق باسواد بودن قرار گرفت. بدین ترتیب شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا میشود، حدود ۵ درصد باسواد است. این مهارتها عبارتاند از:
▫️سواد عاطفی: توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده و دوستان
▫️سواد ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی
▫️سواد مالی: توانایی مدیریت مالی خانواده، دانستن روشهای پسانداز و توازن دخلوخرج
▫️سواد رسانهای: اینکه فرد بداند کدام رسانه معتبر و کدام نامعتبر است.
▫️سواد تربیتی: توانایی تربیت فرزندان به نحو شایسته
▫️سواد رایانهای: دانستن مهارتهای راهبری رایانه
▫️سواد سلامتی: دانستن اطلاعات مهم درباره تغذیه سالم و کنترل بیماریها
▫️سواد نژادی و قومی: شناخت نژادها و قومیتها بر اساس احترام و تبعیض نگذاشتن.
▫️سواد بومشناختی: دانستن راههای حفاظت از محیط زیست
▫️سواد تحلیلی: توانایی شناخت، ارزیابی و تحلیل نظریههای مختلف و ایجاد استدلالهای منطقی بدون تعصب و پیشفرض
▫️سواد انرژی: توانایی مدیریت مصرف انرژی
▫️سواد علمی: علاوه بر سواد دانشگاهی، توانایی بحث یا حلوفصل مسائل با راهکارهای علمی و عقلانی مناسب
🔖 از آنجاکه باسواد بودن به یادگیری این مهارتها وابسته شد، قاعدتاً سیستم آموزشی کشورها هم باید متناسب با این مهارتها تغییر رویه میداد که متأسفانه فعلاً سیستم آموزشی کشور ما، هنوز تغییری در زمینه آموزش مهارتهای ذکر شده نکرده است.
✨جدیدترین تعریف:
علم با عمل معنا میشود
🔖 با اینحال و بهتازگی «یونسکو» یک بار دیگر در تعریف سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف جدید، توانایی ایجاد تغییر، ملاک باسوادی قرارگرفته است یعنی شخصی باسواد تلقی میشود که بتواند با استفاده از خواندهها و آموختههای خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند. درواقع این تعریف مکمل تعریف قبلی است زیرا صرفاً دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. درصورتیکه مهارتها و دانشآموخته شده باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آنگاه میتوان گفت این فرد انسانی باسواد است.
✨چرا سوادمان باعث تغییر در زندگیمان نمیشود؟
🔖 جالب است بدانید که یادگیری در متون روانشناسی، بهصورت ایجاد تغییر پایدار در رفتار تعریف میشود. پس ایجاد تغییر در رفتار، مهمترین مؤلفه باسواد بودن است.
@rahbooord
هدایت شده از اخبار تهران
⬅️ خواستگار شياد در رباطکریم روانه زندان شد
🔹سرپرست انتظامی شهرستان رباطکريم: خانمی با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پليس فتای شهرستان رباطکريم مراجعه و اعلام میدارد شخصی به خواستگاری وی آمده و بعد از چند مرتبه رفت و آمد با وی، يک شب به درب محل کار وی مراجعه و جهت آشنایی بيشتر به منزل فرد خواستگار میرود.
🔹فرد خواستگار با تهيه تصاوير، قصد اخاذی از خانم جوان را کرده بود که با مراجعه به پليس فتای شهرستان رباطکريم ناکام مانده و با طرح شکايت توسط خانم شاکی با هماهنگی مقام قضایی، خواستگار شياد در رباطکريم دستگير شد.
✅اخبار تهران 👇
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394