"دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت العباس علیه السلام را !!!
✍ امروز شاهد یک مراسم پر زرق و برق با دهها دوربین و مجری صدا و سیما و مسئولین شهری و استانی و کشوری در شرکت حمل و نقل خلیج فارس (گندم و آرد سابق) اسلامشهر بودیم و سنگ تمام برای دیده شدن این مراسم توسط رسانه ها بودیم ! الان ما باید چی را باور کنیم گزارش رسمی خبرگزاری ایرنا خبرگزاری دولت را ! یا این مراسم پر زرق و برق را !
✍ گزارش را ببینید و به حال این واگذاری گریه کنید چطور چوب حراج به این شرکت دولتی زدند که با پول واگذاری این شرکت چند صد هکتاری یک مغازه در باغ فیض هم نمیشود خرید !
✍ ماهم در عجبیم و هنگیم که در این کشور و شهرستان چه خبر است.
قضاوت با شما ...
https://chat.whatsapp.com/ECuzKZGBWBF9FHKcpZ1zTX
https://chat.whatsapp.com/JeV2cmezO2N14MP3oXlSWg
https://chat.whatsapp.com/HzEo6GzG4u62hoyh4yPGN7
https://eitaa.com/maemannews
https://eitaa.com/ashabresane97
https://t.me/ashabresane97
طنز! طنز !
"شورای ششم بی حال ترین و غیر منسجم ترین در ۶دوره شورای شهر"
✍ شورای شهر اسلامشهر در دوره ششم یکی از بی حال ترین و غیر منسجم ترین در ۲۶سال گذشته است !
✍ صحن های علنی شورا در ۴سال گذشته چون رسانه ای میشود و خبرنگارها هستتد خشن و مخالفت هایی با شهردار میشود که فقط خاصیت رسانه ای دارد و در ۲ساعت با حضور در دفتر شهردار با سلام و صلوات و شیرینی حل و فصل میشود !😂
✍ شهردار هم کاملا" یکی یکی این غنچه ها را که شش نفر هستند تب سنجی کرده و نسخه ارام بخش تجویز میکند !
✍ ما رسانه ها هم که شش نفر غنچه های انقلاب شورا کاملا" عیار سنجی کردیم زیاد اینها را جدی نمیگیریم و صحن علنی را محفل سوری جنگ و دعوا بین شورا و شهردار برداشت و کل حرفهای اینها را به شوخی گرفته و اصلا" حساب نمیکنیم 😂
✍ جالب اینجاست دهها نامه شورا که به شهردار زده است فکر کنم اصلا" شهردار وقت نکرده بخواند! مثلا" تصویب اجازه شورا برای انتقال پرونده نیروهای قراردادی از شهرهای دیگر به شهرداری اسلامشهر 😂
✍ ولی خدا وکیلی حداقل در صحن علنی جبهه نگیرید ما فکر میکنیم دبستان زنگ اخر که میرید خونه دعواتون بشه و ۲ساعت بعد از دفتر شهردار با خنده و شیرینی و شام و پیپ میایید بیرون 😂 وجدانا" ما نیستیم خودتون هستید شما رو خوب شناختیم و از تناسب اندام و لمینیت و موکاشتن عیارتان را سنجیدیم !😂
✍ فقط ما خبرنگاران نگران شورای شهرمان در کلاغ پر دادن توسط شهردار هستیم بخدا ! سفارش کردیم کاری با شما نداشته باشه 😂
@ashabresane97
هدایت شده از رویداد اسلامشهر
#جشن_حضور_تا_ظهور
🔻همزمان با چهل ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صورت می گیرد:
🔹افتتاح و کلنگ زنی ۶۰ پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی با ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان اسلامشهر
🔹فرصت شغلی ایجاد شده: ۳هزار و ۲۷۵ مورد
🔰پروژه های شاخص:
🔹مرکز شماره گذاری خودروهای سبک و سنگین
🔹واگذاری ۲۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی(شهید سلیمانی) در واوان
🔹واگذاری ۲۴۲ واحد مسکونی احداث شده توسط تعاونی مسکن آتش نشانی اسلامشهر
🔹بهره برداری از سه مدرسه ۱۲، ۱۶ و ۱۸ کلاسه
🔹بهره برداری از ۱۴ حلقه چاه آب شرب
🔹افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲۰ و پایگاه سلامت قاسم آباد
🔹روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر
@rouydadeslamshahr
💢تورم چطور اخلاق ملتها را تباه میکند؟
■«قوانین اقتصاد نه رشوه قبول میکنند و نه از مجازات اعدام میترسند. آنها در برابر تصیمهای شما ساکت نمیشوند. این خلاصه ماجرایی تاریخی است که اگرچه ۲۳۰ سال پیش به وقوع پیوست
ماجرایی بسیار عبرت آموز که آقای اندرو دیکسون وایت در کتاب اخلاق و تورم آن را مرور میکند.
□ماجرای کتاب به اتفاقات بعد از انقلاب فرانسه بر میگردد. وقتی که انقلابیون فکر کردند نیروی اراده و ایمان آنها میتواند قوانین اقتصادی را تغییر دهد. پس برای جبران کسری بودجه دولت ایده تکراری و البته خطرناکی به ذهنشان رسید: چاپ پول کاغذی.
●تا پیش از آن پول کاغذی در فرانسه رواج چندانی نداشت و سکهها به اعتبار عیار طلا و نقرهشان وسیله اصلی معامله بودند. اما اعضای دولت انقلابی تصمیم گرفتند به پشتوانه املاک متعددی که از کلیسا مصادره کرده بودند پول کاغذی چاپ کنند. فکر نکنید در آن زمان کسی خبر از فاجعهای که این کار میتوانست به بار بیاورد، نداشت.
○سالها پیش در همان فرانسه تورم نارضایتیهای زیادی به بار آورده بود. اما انقلابیون فرانسه اعتقاد داشتند ریشه تورم، فساد حاکمان بوده و حالا که درستکاران زمام امور را به دست گرفتهاند میتوان کمی از قوانین طبیعت تخطی کرد.
■برای همین تصمیم گرفته شد که ۴۰۰ میلیون لیره فرانسه پول کاغذی چاپ شود. آن هم پول های درشت تا هم کار دولت راه بیفتد و بدهی ها پرداخت شود و هم روحیه و رونق به بازار تزریق شود. در ابتدا قرار بود کل پولِ در گردش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیر باشد و به پولهای کاغذی بهره هم تعلق بگیرد تا مردم به ذخیره آن تشویق شوند.
□نتیجه چاپ پولهای کاغذی در ابتدا خوب بود. پولها اعتبار داشتند و روح تازهای در بین تجار و مردم دمیده شد اما همانطور که هشدار دهندهها پیش بینی کرده بودند همه چیز به سرعت شروع به تغییر کرد. طعم پول های خلق الساعه زیر زبان دولت رفته بود. گروه بزرگی با ورود این پول به گردش سود کرده بودند و از قضا در دایره قدرت هم نفوذ داشتند.
●پس چاپ پول به پشتوانه زمین های بیشتر و بیشتری که مصادره میشد و با دفاع موافقان که آن را روشی انقلابی و ابتکاری میدانستند تکرار شد تا جایی که مخالفانی مانند نِکِر ترجیح دادند دامنشان را از ماجرا پاک نگه دارند و برای همیشه فرانسه را ترک کردند.
○فقط ظرف کمتر از دو سال از چاپِ آن ۴۰۰ میلیون لیره اولیه، ارزش یک ۱۰۰ فرانکی کاغذی به نزدیک یک سوم صد فرانکی طلا رسید و چنان تورمیتمام کشور را در بر گرفت که مردم ترجیح میدادند حتی یک روز هم پول های کاغذی را پیش خودشان نگه ندارند و آن را به کالاهای با دوام و سکه تبدیل کنند.
■همین ولع اخلاق مردم و سیاست مداران را تباه کرد. مردم فرانسه که روزی به پس انداز و صرفه جویی معروف بودند تبدیل به مردمیمصرف گرا، تجلماتی و ریسک پذیر شدند که ترجیح میدادند به جای قانع بودن به سودهای معمول دست به کارهایی بزنند که شانسشان را برای پولدار شدن بالا ببرد، سوداگرای و شرطبندی رواج عجیبی پیدا کرد. سقوط ارزش پول چنان ادامه داشت که ۵ سال بعد ارزش صد فرانکی کاغذی فقط دو فرانک طلا بود.
□فکر نکنید در این بین دولت برای اینکه با زور ارزش پول کاغذی را بالا نگه دارد کاری نکرد. دولت مردان فرانسوی در کنار مصادره زمینهای کسانی که فرار کرده بودند و مجبور کردن ثروتمندان به پرداخت وام به دولت تصمیم به تثبیت قانونی قیمتها گرفتند و گفتند باید قیمت تمام کالاها چنان که دولت اعلام میکند باشد اما چه کسی زیر بار فروش جنس و خدماتش کمتر از هزینه تولید آنها میرفت؟ پس به موازات شروع مقاومت مردم قوانین تبیهی هم شدت گرفت تا جایی که فوج فوج مردم به گیوتین سپرده شدند و کار آنقدر بیخ پیدا کرد که اگر کسی فقط قبل و حین معامله میپرسید که روش پرداخت به شکل پول کاغذی خواهد بود یا سکه اعدام میشد!
●گروه گروه مردمیکه به هر نحوی از فروش کالاهایشان با قیمت های دولتی امتناع میکردند به خاک و خون کشیده میشدند. موافقانِ سخنورِ چاپ اسکناسهای بیپشتوانه در سخنرانیهای پرشور به فساد ثروتمندان اشاره میکردند و میگفتند نفوذ انگلیسیها مسبب این وضعیت است و اگر متخلفان اعدام شوند دیگر کسی جرأت نمیکند سوءاستفاده و گرانفروشی کند اما قوانین طبیعت از اعدام نمیترسند. ضمن اینکه تورم چنان گروه سودمندان را پروار و پرزور کرده بود که سیل رشوه های آنها به سمت تصمیمگیران کاری میکرد که روند چاپ پول متوقف نشود. آنها وام میگرفتند، ملک میخریدند و ثروتمندتر میشدند در حالی که مردم هر روز به فلاکت بیشتری گرفتار میافتادند.
@monetary_academy