فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ من آمدم خودکار ۵ ریال بود، الان هم ۵ ریال است
🔺 به احتمال زیاد، شما هم این حرف #هویدا که توی دادگاه گفته بود رو شنیدین و دیدید که چقدر برای تطهیر #پهلوی ازش استفاده میکنند
🔹 داستان اونجایی جالبتر میشه که بقیشو هم بشنوید:
🔺 وقتی توی دادگاه ازش میپرسن که چطور با وجود ۲۵ برابر شدن قیمت غذا و مسکن همچین چیزی امکان داره، میگه:
🔺 من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمیخواند، کسی هم خودکار نمیخرید!
🔴حضور فرمانده سپاه در برنامه تلویزیون
♦️همزمان با شروع هفته دفاع مقدس برنامه نگاه یک این هفته میزبان سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران است.
♦️سردار سلامی در این برنامه که ساعت 23:30 پخش میشود، درباره دوران دفاع مقدس و توانمندیهای نظامی ایران صحبت خواهد کرد.
🏴اول صفر به روایتی، ورود اسراي کربلا به سرزمين شام
▪️پس از آن که امام حسين(ع) و ياران باوفاي آن حضرت در صحراي کربلا به دست لشکريان سفاک عمر بن سعد به شهادت رسيدند، خانواده آنان به اسارت درآمده و در روز يازدهم محرم آنان را از کربلا به کوفه و سپس شام منتقل کردند.
▪️عبيدالله بن زياد که استاندار کوفه و بصره و عامل يزيد بن معاويه در عراق و فتنه گر اصلى واقعه کربلا و از دشمنان سرسخت اهلبيت(ع) بود، دستور داد اسيران را با همان حالت اسارت و در پوشش نامناسب وارد مجلس کنند تا به خيال خود خدشه اي به جايگاه والاي اهل بيت وارد کند .
▪️پس از چند روز اقامت اسيران در کوفه آنان را روانه شام کردند تا در مجلس يزيد بن معاويه حاضر کنند.
▪️کاروان اسرا هنگام حرکت به سوى شام از شهرها و روستاهاي بسياري عبور کردند و در بسيارى از اين مناطق مردم به محض باخبر شدن از شهادت امام حسين(ع) و اسارت خانواده آن حضرت سوگوارى و قاتلان آن حضرت را لعنت مي کردند.
▪️اول ماه صفر سال 61 هجرى قمرى، اسيران و سرهاى شهيدان واقعه کربلا وارد شام، مقر حکومت يزيد بن معاويه شدند.
▪️مدتى که اسيران در شام اقامت داشتند رويدادهاى گوناگونى براى آنان به وقوع پيوست که از همه مهمتر درگذشت دختر خردسال امام حسين(ع) در خرابه شام، مناظره حضرت زينب(س) و ديگر افراد خانواده سيدالشهدا با يزيد و خطبه به يادماندنى امام سجاد(ع) در حضور يزيد، درباريان و اهالى دمشق در مسجد اموى بود.
▪️اين افشاگريها و مبارزههاى پنهان و آشکار اهلبيت در حالت اسيرى، يزيد را نزد مسلمانان بی مقدار و بی اعتبار کرد و پس از مدتى، وضعيت شام را بر ضد يزيد و به هوادارى از امام حسين(ع) تغيير داد.
▪️يزيد ناچار شد به جرم و جنايت خود و سپاهيان و عاملان جنايت پيشه اعتراف کرده، از امام زين العابدين(ع) عذرخواهى و پس از مدتى آنان را آزاد و با احترام و عزت به مدينه منوره عودت دهد.
📚الارشاد (شيخ مفيد)، منتهى الآمال (شيخ عباس قمي)، زندگانى چهارده معصوم (ع) ترجمه اعلام الورى و لهوف سيد بن طاووس
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🏡◁سنگر#خانواده درجنگ #نرم
🌀ميتوان گفت خانواده كانون توجه حملات ابزارهاي مدرن تهاجم فرهنگي است و با تضعيف آن بسياري از اهداف تهاجم فرهنگي محقق ميشود. با نگاه به كاركردهاي خانواده بيشتر ميتوان به اهميت آن توجه نمود. خانواده به عنوان يك نهاد اجتماعي پايه و اساسي در جامعه، معمولاً كاركردهاي گوناگوني را بر عهده دارد كه البته چگونگي اين كاركردها و شدت عملكرد آنها در فرهنگهاي گوناگون متفاوت است.
─┅═𖣔1⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🏠◁برخي از اين #كاركردها عبارتند از
📖✍(1)#تنظيم رفتار #جنسي و #زادوولد
☄درفرهنگهاي مختلف بشري، خانواده محلي امن براي برآوردن نيازهاي زندگي جمعي بشر است. يكي از نيازهاي بنيادين انسان ميل به رابطه جنسي و توليد مثل است. تاريخ بشر نشان ميدهد كه هيچ مكاني براي ارضاي نيازهاي غريزي بشر، امنتر و آرامبخشتر از خانواده نبوده است.
─┅═𖣔2⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍(2)#مراقبت و #محافظت از #كودكان، ناتوانان و #سالخوردگان
🌀از آنجا كه اين افراد، قادر به مراقبت از خود نيستند، بنابراين خانواده بهترين مكان براي حفظ و نگهداري از اين افراد است. به علاوه اين نهاد از جمله معدود نهادهاي اجتماعي است كه ابعاد معنوي و عاطفي بشر را رشد و تعالي ميبخشد.
─┅═𖣔3⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍(3)#اجتماعي كردن #فرزندان
☄در تمام تاريخ بشر، خانواده به عنوان مهد گسترش و انتقال ارزشها و هنجارهاي نظام اجتماعي از نسلي به نسل ديگر بوده است. همواره رويكردها و آموختههاي اوليه فرزندان، تاثير زيادي در آموختههاي بعدي آنها دارد. بنابراين آنچه را كه افراد در سالهاي نخست زندگي از خانواده فرا ميگيرند، پايههاي انديشههاي بعدي خود ميسازند. در موارد بسيار زيادي الگوي زندگي و رفتارهاي اجتماعي فرزندان، والدين آنها هستند.
─┅═𖣔4⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍(4)تامين #اقتصادي
🌀تقريباً در همه جوامع تاريخي، خانواده نقش اصلي تامين مايحتاج اقتصادي و ضروريات مادي افراد را بر عهده داشته است. بنابراين در دورههاي مختلف زندگي به ويژه سالهاي نخست و پاياني زندگي كه فرد قادر به توليد اقتصادي نبوده است، تحت حمايت سازمان خانواده قرار ميگرفت. مسلماً جوامع مختلف تشكيل شده از واحدهاي كوچكتري چون خانواده هستند.
☄به همين دليل مهمترين هدف براي نابودسازي يك جامعه و فرهنگ آن، نابودسازي افراد از طريق برهم زدن آرامش رواني، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي آنهاست كه اين هدف جايي نيست مگر خانواده.
─┅═𖣔5⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍(3)#اجتماعي كردن #فرزندان
☄در تمام تاريخ بشر، خانواده به عنوان مهد گسترش و انتقال ارزشها و هنجارهاي نظام اجتماعي از نسلي به نسل ديگر بوده است. همواره رويكردها و آموختههاي اوليه فرزندان، تاثير زيادي در آموختههاي بعدي آنها دارد. بنابراين آنچه را كه افراد در سالهاي نخست زندگي از خانواده فرا ميگيرند، پايههاي انديشههاي بعدي خود ميسازند. در موارد بسيار زيادي الگوي زندگي و رفتارهاي اجتماعي فرزندان، والدين آنها هستند.
─┅═𖣔4⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀چنانچه ديده ميشود سيستم برنامهريزيهاي فرهنگي دشمن اغلب با اثرگذاري بر خانواده نظام عقيدتي، سياسي و فرهنگي فرد را دچار تزلزل ميسازد.
☄اين نظام برنامهريزي با انگشت گذاشتن بر ابعاد غريزي و لذتهاي آني، سعي دارد تا اقشار آسيبپذير جامعه نظير نوجوانان، جوانان، زنان و ساير گروهها را مورد حمله قرار دهد. برخي از اين حملات در قالب پيامدهاي ذيل بر خانواده ظاهر ميشود:
─┅═𖣔6⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍(5)#اختلاف ميان #زن و #شوهر
🌀دشمنان فرهنگي، در قالب برنامههاي تفريحي، كتابها، تصاوير و فيلمهاي تلويزيوني سعي در تغيير رويكردها و عقايد افراد دارند. همان طور كه ميدانيم عقايد و رويكردهاي اوليه هر فردي بسته به محيط اجتماعي آن، شكل ميگيرد، لذا افراد بهنجار جامعه خود و محيط اجتماعي كه در آن زندگي ميكنند، محسوب نميشوند. بلكه در بهترين حالت، افراد بهنجار و نرمال جوامعي محسوب ميشوند كه با معيارهاي آنها رفتار ميكنند.
─┅═𖣔7⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀مهمترين هدف مبارزه فكري و رواني دشمنان نظام، سرمايههاي اصلي كشور يعني جوانان است و در اين بين جوانان براي آنان داراي اهميت و برنامهريزي ويژه است چرا كه:
☄جوانان به واسطه زندگي در خانوادهها اهميت ويژهاي دارد، زيرا تخريب و منحرف كردن يك جوان در يك خانواده، يعني تخريب و كاهش قدرت آن خانواده.
─┅═𖣔9⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
(6)#اختلافات ميان #خانواده و #فرزندان
☄همان طور كه گفته شد تغيير در بنيانهاي عقيدتي خانواده، زمينه بروز اختلاف عقايد و عدم پذيرش افراد را فراهم ميسازد. اين امر علاوه بر تضاد ميان زن و شوهر، تضاد ميان نسلها حتي شاهد تضاد و تفاوت كامل فكري ميان فرزندان و در نتيجه عدم پذيرش فرزندان نسبت به يكديگر ميباشيم.
─┅═𖣔8⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🏠◁خانوادههاي #فعال
☄در اين خانوادهها، دروني كردن هنجارهاي اجتماعي و ديني روال معمول و منطقي خود را داشته و والدين ضمن مشاركت در زندگي جمعي و پاسخ به مسائل فكري فرزندان هم زمان به افزايش اطلاعات مورد نياز و تعامل منطقي با فرزندان به ويژه جوانان خود ميپردازند.
─┅═𖣔1⃣1⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🏠◁خانوادههاي #منفعل
🌀در اين خانوادهها، به علت اشتباه گرفتن وظايف و كاركردهاي اصلي خانواده و هدف نهايي كار و تلاش از تامين پوشاك و خوراك به جاي تأمين روحي رواني فرزندان، شكافي محسوس بين والدين و فرزندان به وجود ميآيد.
─┅═𖣔1⃣2⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄(2)منعطف اين خانواده با وجود آنكه وجه پيروي از سنتها در آنها بسيار قوي است اما تا حدودي سعي ميكنند تا در برابر شرايط از خود انعطاف نشان دهند در نتيجه با فرزندان بسته به اقتضاي زمانه همگام ميشوند.
☄(3)متعصب: اين خانوادهها به شرايط زماني توجهي نداشته و آن چيزي كه در گذشته آموختهاند و يا با جنبهها سنتي آنها همخواني دارد را معيار اصلي انتخابهاي بعدي خود و ديگران ميدانند و در اين راه انعطافي از خود نشان نميدهند.
─┅═𖣔1⃣4⃣𖣔═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁دریک تقسیم بندی خانواده ها به دودسته تقسیم می شوند:
💬الف: ارزشمدار
💬 ب: فارغ از ارزش
☄ارزشمدار: اين دسته علاوه بر آنكه تاكيد زيادي بر عقل و انتسابهاي عقلاني دارند، اما معيارهاي عقلاني آنها داراي پشتوانه ارزشي و اغلب ديني است. لذا تنها به اموري مبادرت ميورزند كه با محك عقل و معيارهاي ارزشي آنها همخواني داشته باشد.
─┅═𖣔1⃣6⃣𖣔═┅─